Ben de içindeyimdir astrolojininBen astrolojiyi çok seviyorum burçlardan çok ay tutulmamalri ve yeni ay daha çok etkiliyor bende şaşırdım niye böyle yemek yemek istiyorum diye baktım ki ay boğaya geçmiş bugün 2 gün dikkat etmek gerek sende sever misin astrolojiyi
Ortalık yere rüya yazılmaz zaten şekerim.. Rüyan çok güzel normalde ama ilk okuyan fenalık düşünerek okusa sana yazık olurAhahaaa size rüyamı anlatayım şimdi geldi aklıma
Resmen bugün ekmek arası yedim iki lokmada yarım ekmek arasını yedim üstüne bir yarım daha yedimetrafımdaki insanlar şaşkın bir şekilde bana bakıyorlardı yorumlamanizi istemiyorum Allahım hayırlara çıkarsın insallahh
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Umarım öyle olur.. Hoşgeldinselamlar, umarım takıma heyecan getirir ve birbirimize destek olma noktasında faydalı bi arkadaş olurum.
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): Ekhion kalsın :)
Mesleginiz: Elektronik Mühendisi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : 2019'da doğum yaptım, doğuma 78 gibi bir kilo ile girmiştim sanırım tam hatırlamıyorum. Sonrasında geçen yaz başında 62'lere kadar düştüm. Şimdi yine 4 kilo aldım 1-2 ay kadar bir sürede. Aslında sağlıklı beslenenbiri olduğumu düşünüyorum. Düzenli yerim ve ev yemekleri yerim. Ama karbonhidratla büyük bir aşk yaşıyoruz. Öhöm ama şimdi burada bu aşkı ballandırarak anlatacak değilim. Ekmek-börek-lavaş vs arkadaşlardan vazgeçmekte zorlanıyorum. Son zamanlarda akşam yemeğinden sonra da bir şeyler yerken buluyorum kendimi. İşte böyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak için, hayalim fit babanne olmak inşallah. Bir de otururken göbeğim beni bunalttığı için. :) Artık göbeğimden bunalmak istemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 2016'da 6. takımda yarıştım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Çok iyi yapıyosun.. Nasıl konuşursak onun çağırırız ve neyi tekrar edersek onu çoğaltırız...Hoşgeldin ben o heyecanı aldım bileo cümleyi değiştirip göbeğinde mutlu olmak istiyorum dersen daha kolay olacak son zamanlarda cümlelerini olumlama yaparak değiştiriyorum da
Kilomuz yakınmış ve hedef kilomuz da aynıKullanıcı adı :salt
Medeni durum:evli
Çocuk :4 yaşında kızım var
Meslek:müşavir
Güncel kilom:90
Hedef kilom:55
hoşbulduk :)Umarım öyle olur.. Hoşgeldin
Ay canım sen 91 miydinHadi bakalım hazirana kadar hedefim 80 benim sen de hedefini söyle birlikte sonuca bakalım
Dedi ya çikolata canım çekiyor yersem yazarım diyeNe yedin acabaçok yedin ayrıntı veremiyorsun diye anladım ben
GünaydınnGünaydın kızlar mutlu günler
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hepimiz hedef kilolarımiza ulaşırız birlikteArkadaşlar merhaba ben Begüm
Benimde sizler gibi kilo vermeye ihtiyacım var.
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldımanlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.
Herkes hayalindeki kiloya kısa zamanda ulaşır umarım.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Begüm
İsim (İsteğe Bağlı ): Begüm
Mesleginiz: Özel sektör
Yaşınız : 40
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Bartın
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 66,6
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.
Hoşgeldin begümArkadaşlar merhaba ben Begüm
Benimde sizler gibi kilo vermeye ihtiyacım var.
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldımanlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.
Herkes hayalindeki kiloya kısa zamanda ulaşır umarım.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Begüm
İsim (İsteğe Bağlı ): Begüm
Mesleginiz: Özel sektör
Yaşınız : 40
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Bartın
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 66,6
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.
hoşbuldum, teşekkür ederim kaptanım, inşallahHoşgeldin canım aramıza inşallah hepimiz hedef kilolarımiza ulaşırız birlikte
hoşbuldum canım teşekkür ederimHoşgeldin begüm
Çok güzel ama yaa .. Ne güzel 54 ü görmüşsün yine görürsün birlikte görelim hattaAramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında aralık 20 de 65.5 ile diyete başladım aralık25 te takıma katıldım şuanda 58 kiloyum 3 kilom kaldı. Özellikle yazdım ki başaramayacağınızı düşünmeyin. Tek başıma başladığım diyetler hep başarısız oluyor burada birbirimize destek vererek pes etmememizi sağlıyoruz. Sonuç mükemmel oluyor vazgeçmeyen kazanıyor. 3 yıl öncede doğum sonrası 68 den 54 kilo ile mezun olmuştum.. Birlikte başaracağız. Tekrar hoşgeldiniz
hoşbuldum canımAramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında aralık 20 de 65.5 ile diyete başladım aralık25 te takıma katıldım şuanda 58 kiloyum 3 kilom kaldı. Özellikle yazdım ki başaramayacağınızı düşünmeyin. Tek başıma başladığım diyetler hep başarısız oluyor burada birbirimize destek vererek pes etmememizi sağlıyoruz. Sonuç mükemmel oluyor vazgeçmeyen kazanıyor. 3 yıl öncede doğum sonrası 68 den 54 kilo ile mezun olmuştum.. Birlikte başaracağız. Tekrar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?