Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de içindeyimdir astrolojinin

Günaydın arkadaşlar..

Dün az biraz rahatsızdım hep yattım uğrayamadım buralara... bu sabah yürüyüşe çıktım ohh missss daha iyiyim şükür

Ortalık yere rüya yazılmaz zaten şekerim.. Rüyan çok güzel normalde ama ilk okuyan fenalık düşünerek okusa sana yazık olur

Merhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Hoşgeldin canım Tek başına olmuyor zaten.. Burda hedefine ulaşırsın inşallah.

Umarım öyle olur.. Hoşgeldin

Hoşgeldin ben o heyecanı aldım bile o cümleyi değiştirip göbeğinde mutlu olmak istiyorum dersen daha kolay olacak son zamanlarda cümlelerini olumlama yaparak değiştiriyorum da
Çok iyi yapıyosun.. Nasıl konuşursak onun çağırırız ve neyi tekrar edersek onu çoğaltırız...
O yüzden olumlu konuşmak ve iyi şeyler düşünmek lazım

Hadi bakalım hazirana kadar hedefim 80 benim sen de hedefini söyle birlikte sonuca bakalım
Ay canım sen 91 miydin ben seni 60 küsür gibi hatırlıyorum hep yoksa kesin sana da gel yarışalım derdim

E birlikte bakalım o sonuca olarmıı

Arkadaşlar merhaba ben Begüm
Benimde sizler gibi kilo vermeye ihtiyacım var.
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldım anlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.
Herkes hayalindeki kiloya kısa zamanda ulaşır umarım.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
Begüm
İsim (İsteğe Bağlı ): Begüm
Mesleginiz: Özel sektör
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Bartın
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 66,6
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hepimiz hedef kilolarımiza ulaşırız birlikte

Hoşgeldin begüm

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında aralık 20 de 65.5 ile diyete başladım aralık25 te takıma katıldım şuanda 58 kiloyum 3 kilom kaldı. Özellikle yazdım ki başaramayacağınızı düşünmeyin. Tek başıma başladığım diyetler hep başarısız oluyor burada birbirimize destek vererek pes etmememizi sağlıyoruz. Sonuç mükemmel oluyor vazgeçmeyen kazanıyor. 3 yıl öncede doğum sonrası 68 den 54 kilo ile mezun olmuştum.. Birlikte başaracağız. Tekrar hoşgeldiniz

Çok güzel ama yaa .. Ne güzel 54 ü görmüşsün yine görürsün birlikte görelim hatta

hoşbuldum canım
güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başına
kilo verirken buranın birlikteliğin enerjisi farklı gerçekten buna güvenerek yeniden geldim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…