Acaba tank tarzında olanlardan mı içsem dedim ..
Ya da en iyisi meyve suyu yerine meyve yemek ve içecek niyetine de süt mü olur ki ..
valla canım toz içecek içeceğine meyve suyu iç daha iyi
hatta dediğin gibi meyvenin kendisi daha yararlı lifli olanlar özellikle
sütüde günlük şişe sütleri tercih et hem tadı güzel oluyor hemde koruyucu madde konulmuyor onların içine son kullanma tarihi 3,4 gün oluyor
Ama onların da light olanları yok sanırım değil mi?
Genel de light süt tüketiyorum. ( Bunun da pek dikkat etmemle alaksı yok yağsız olunca süt ve süt ürünleri daha güzel geliyor bana)
bildiğim kadarıyla yok çünkü onlar katkısız olduğu için
ben light hiç bişey kullanmadığım için bilmiyorum masalcım ya
Masalcım light süt ve meyve, hazır meyve sularından daha iyidir kesinlikle canım.
anladım masalcım iyi yapıyorsun tabiki hayatım. birbirimize yardımcı olabilmek adına burdayız. ama sen çok mücadeleci ve sabırlı bir insansın ve çok araştırmacı. üst üste sorduğun sorularla bir önceki sorunun cevabını buluyorsun yada hepsinin cevaplarıyla sonuca ulaşıyorsun. bunun için tebrik ederim canım seni.
cevaplıcaz tabi kız birbirimize destek için burdayız
kızlar suyum 1 lt oldu. az öncede çok acıktım baktım tansiyon oynamaya başladı 1 elma yedim. ama hala çok açım,saat 1 e kadar dayanayım diyorum kendimi biraz işe vereyim ama önce geçmişe kısaca bakayım.
merhaba kardeş takımcığım nasılsınız . inşallah hepiniz iyissinizdir . çok uğrayamıyorum kusura bakmayın nolur . işler yoğun oluyor hala diyetimi oturtma telaşındayım arada yapıyorum arada kaçamak oluyor olacak inşallah ama biraz sabır :)) kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler . tekrar uğrarım görüşmek üzere hoşçakalın .
haklısın hayatım en azında regl dönemlerinde birazcık olsun tölöransımız olmalı zaten. o sıkıntıyı hepimiz yaşıyoruz,kriz geldimi geliyor. bitter yemişsin zaten. dediğin gibi bu hafta tatlıyı es geçersin. :)))Canım bayadır yem,yordum herhalde regl olacam canım çok tatlı istedi fazlasına gitmeyeyim diye bitter yedim normalde her zaman bunun dörtte birini yiyordum
ama bu sefer hepsi gitti
Suyuda kızların dediği gibi 2 litre yapalım hem sen su içmeye alışırsın iyi olur yani
Tamam canım bu hafta tatlı yok banaÇok teşekkür ederim
Tamam canım seni mi kıracaz
2 litre olsun
Canım asumanınki ceza olarak verildi ama onun için çok faydalı bişey belki fazla içerek kendinni alıştırır ve ilerleyen zamanlarda daha fazla içer
Çikolata her zaman yenen bişey değilki ben önceleri çok severdim tatlıyı rejime başlayalı beri bıraktım regl dönemleri hariç aklıma bile gelmiyor
günlük yeme için bi önlem alınabilirde arada bii olunca çokda zararlı değil
afiyet olsun. bak 3.5 lt su içmişsin tebrikler.Kızlar akşam yemeğimi yedim
3 adet tavuk küçük inciklerden derisi çıkarılmış
2 kaşık lıght yoğurt
bir parça turşu
ve yarım litre su
suyumda 3.5 litre oldu bugün daha içemem herhalde
birazdanda 1 adet mandalina e elma yiyeceğim
kahvaltı yanlış olmuş. öğle yemeği iyi olmuş. hamburger olayınıda bilemiyorum ki şimdi. bu konuda benim kafam karıştı. şimdi hamburger yediysen eğer 102 kaloriymiş. büyükse onların kalorisi daha farklı. normal yemek yeseydin kaç kalorilik bir yemek olurdu bilmiyorum tabi. yani kızlar,masal şimdi akşam yemeği yememiş onun yerine hamburger tercih etmiş. yani bunu akşam yemeği sayabiliriz ama onun yanında extra kola tatlı vs şeyleride aldıysa onlar kaçamak grubunamı girsin. valla fikirlerinizi bekliyorum.Kızlar iyi geceler nasılsınız.
Bir türlü fırsat bulup giremedim bugün.
Sabah suyla başladım güne.
Kahvaltım elma ( Neyneyseye itafen :))
Öğlen tavuk ızgara
Arada salep
Akşam da hamburger ama mecburiyetten
Aşırı ısrar ve kızmayla beraber
Tamam dedim yedim
Üstüne 2 saat falan yürüyüş ..
2 litre suyumu da tükettim..
Geçmişe bakacağım şimdi.
olacak olacak dosbacım bu sefer olacak inşallah. afiyet olsun. sanırım şuan kuaf. desingünaydıııııın sevgili takımım
bu defa ki listem ilginç
kahvaltımı yaptım
2ince dilim peynir
2 dilim ekmek
yeşillik domates
başkada bişi yok( zeytin yumurta reçel yok (
neyse ama kendim istedim söylenmeyeyim :18:
birazdan duş alıp kuaför için çıkacağım
arayı artık orda yaparım
bu defa kararlyım
tebrik ederim nihancım afiyet olsun.
günaydın kızlar
Akşam yemeğim
yarım kase çorba
biraz yahni
3 yk pilav
tek şekerli nescafe
sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
bikaç saat sonra mandalina yiyeceğim ara olarak
meyve suyu konusu tatlıya bağlanmış :)) bende bildiğimi söyleyeyim taze sıkılmışın yerini tutmuyor...ve taze sıkılmış meyve suyu demek daha çok meyve demek olduğu için hiç bi meyve suyu 1 çay bardağından fazla içilmemesi gerekiyor...yani porsiyonu bu :))
diğer konu beyaz peynir sizin konuştuğunuz kadar hain değil :)) bu konuda da yarım yağlısı benim herzaman diyetimdeki peynir...ama özellikle yarım yağlı yemelisiniz...şöyle de bişi var kesinlikle tat olarak ben çok farketmiyorum :)) özellikle e....ci olan markayı şiddetle tavsiye ederim yarım yağlıda...
kuaförden geldim ii geldi valla :))
eve geldim ara olarak 1 mandalina yedim...kendimi buldum :))
şimdide giyinip çıkıyorum kızlar... ve kaçamak yapmıyorum şekerler :))
bu arada su 1 lt oldu canlarım içmeyenlere hatırlatmadır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?