• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Acaba tank tarzında olanlardan mı içsem dedim ..
Ya da en iyisi meyve suyu yerine meyve yemek ve içecek niyetine de süt mü olur ki ..

valla canım toz içecek içeceğine meyve suyu iç daha iyi
hatta dediğin gibi meyvenin kendisi daha yararlı lifli olanlar özellikle
sütüde günlük şişe sütleri tercih et hem tadı güzel oluyor hemde koruyucu madde konulmuyor onların içine son kullanma tarihi 3,4 gün oluyor

valla canım toz içecek içeceğine meyve suyu iç daha iyi
hatta dediğin gibi meyvenin kendisi daha yararlı lifli olanlar özellikle
sütüde günlük şişe sütleri tercih et hem tadı güzel oluyor hemde koruyucu madde konulmuyor onların içine son kullanma tarihi 3,4 gün oluyor

Ama onların da light olanları yok sanırım değil mi?
Genel de light süt tüketiyorum. ( Bunun da pek dikkat etmemle alaksı yok yağsız olunca süt ve süt ürünleri daha güzel geliyor bana)

Ama onların da light olanları yok sanırım değil mi?
Genel de light süt tüketiyorum. ( Bunun da pek dikkat etmemle alaksı yok yağsız olunca süt ve süt ürünleri daha güzel geliyor bana)

bildiğim kadarıyla yok çünkü onlar katkısız olduğu için
ben light hiç bişey kullanmadığım için bilmiyorum masalcım ya

Büyük Önderimiz Atamızı ölümünün 72'nci yılında özlem,sevgi ve saygıyla anıyoruz.
Ulusumuzun başı sağolsun.

:72:

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla yok çünkü onlar katkısız olduğu için
ben light hiç bişey kullanmadığım için bilmiyorum masalcım ya

Teşekkür ederim Nihancım ..

Masalcım light süt ve meyve, hazır meyve sularından daha iyidir kesinlikle canım.

Aralarıma mümkün oldukça dikkat etmeye çalışacağım bundan sonrası için kaptancığım..
Onun için tüm sorular.

anladım masalcım iyi yapıyorsun tabiki hayatım. birbirimize yardımcı olabilmek adına burdayız. ama sen çok mücadeleci ve sabırlı bir insansın ve çok araştırmacı. üst üste sorduğun sorularla bir önceki sorunun cevabını buluyorsun yada hepsinin cevaplarıyla sonuca ulaşıyorsun. bunun için tebrik ederim canım seni.

anladım masalcım iyi yapıyorsun tabiki hayatım. birbirimize yardımcı olabilmek adına burdayız. ama sen çok mücadeleci ve sabırlı bir insansın ve çok araştırmacı. üst üste sorduğun sorularla bir önceki sorunun cevabını buluyorsun yada hepsinin cevaplarıyla sonuca ulaşıyorsun. bunun için tebrik ederim canım seni.

Teşekkür ederim kaptancığım ..
Saolun hepiniz de sorularımı cevaplıyorsunuz tek tek ..
Bu sıralarda her şey iyi olsun düzgün olsun diye uğraşıyorum hayatın her alanında.
O yüzden çok incelemeye başladım her şeyi de ..

kızlar suyum 1 lt oldu. az öncede çok acıktım baktım tansiyon oynamaya başladı 1 elma yedim. ama hala çok açım,saat 1 e kadar dayanayım diyorum kendimi biraz işe vereyim ama önce geçmişe kısaca bakayım.

merhaba kardeş takımcığım nasılsınız . inşallah hepiniz iyissinizdir . çok uğrayamıyorum kusura bakmayın nolur . işler yoğun oluyor hala diyetimi oturtma telaşındayım arada yapıyorum arada kaçamak oluyor olacak inşallah ama biraz sabır :)) kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler . tekrar uğrarım görüşmek üzere hoşçakalın .

kızlar suyum 1 lt oldu. az öncede çok acıktım baktım tansiyon oynamaya başladı 1 elma yedim. ama hala çok açım,saat 1 e kadar dayanayım diyorum kendimi biraz işe vereyim ama önce geçmişe kısaca bakayım.

Harikasın daha bu saatte 1 litre olmuş çok güzel tebrik ederim.
Elma beni daha çok acıktırıyor sanki açken ama bu herkeste farklı oluyor sanırım.
Kolay gelsin:)

merhaba kardeş takımcığım nasılsınız . inşallah hepiniz iyissinizdir . çok uğrayamıyorum kusura bakmayın nolur . işler yoğun oluyor hala diyetimi oturtma telaşındayım arada yapıyorum arada kaçamak oluyor olacak inşallah ama biraz sabır :)) kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler . tekrar uğrarım görüşmek üzere hoşçakalın .

Hoşgeldin ferihan ..
Kolay gelsin işlerin için.
Oturtursun inşallah bir an önce diyeini diyeceğim ama araya bayram da girecek o zaman biraz artar heralde kaçamaklarımız ..
Bekleriz her zaman

meyve suyu konusu tatlıya bağlanmış :)) bende bildiğimi söyleyeyim taze sıkılmışın yerini tutmuyor...ve taze sıkılmış meyve suyu demek daha çok meyve demek olduğu için hiç bi meyve suyu 1 çay bardağından fazla içilmemesi gerekiyor...yani porsiyonu bu :))

diğer konu beyaz peynir sizin konuştuğunuz kadar hain değil :)) bu konuda da yarım yağlısı benim herzaman diyetimdeki peynir...ama özellikle yarım yağlı yemelisiniz...şöyle de bişi var kesinlikle tat olarak ben çok farketmiyorum :)) özellikle e....ci olan markayı şiddetle tavsiye ederim yarım yağlıda...

kuaförden geldim ii geldi valla :))
eve geldim ara olarak 1 mandalina yedim...kendimi buldum :))
şimdide giyinip çıkıyorum kızlar... ve kaçamak yapmıyorum şekerler :))

Canım bayadır yem,yordum herhalde regl olacam canım çok tatlı istedi fazlasına gitmeyeyim diye bitter yedim normalde her zaman bunun dörtte birini yiyordum
ama bu sefer hepsi gitti :17:
Suyuda kızların dediği gibi 2 litre yapalım hem sen su içmeye alışırsın iyi olur yani
Tamam canım bu hafta tatlı yok bana :27:Çok teşekkür ederim :21::21:
Tamam canım seni mi kıracaz
2 litre olsun
Canım asumanınki ceza olarak verildi ama onun için çok faydalı bişey belki fazla içerek kendinni alıştırır ve ilerleyen zamanlarda daha fazla içer
Çikolata her zaman yenen bişey değilki ben önceleri çok severdim tatlıyı rejime başlayalı beri bıraktım regl dönemleri hariç aklıma bile gelmiyor
günlük yeme için bi önlem alınabilirde arada bii olunca çokda zararlı değil
haklısın hayatım en azında regl dönemlerinde birazcık olsun tölöransımız olmalı zaten. o sıkıntıyı hepimiz yaşıyoruz,kriz geldimi geliyor. bitter yemişsin zaten. dediğin gibi bu hafta tatlıyı es geçersin. :)))
suyum 2 lt olduğu için sevindim dün çok zorlandım. ama bugün iyiyim 1 lt içtim bile. yatasıya kadar bakarsın 2.5 olur. inşallah alışırım canım dediğin gibi olur. ama gerçi ben bu iş yerinde savsakladım su olayını. ilk zamanlarda wc ye giderken sıkıntı yapıyordum çekiniyordum,sonra gelen giden çok oluyor, masada ayrılamıyorum. 2 haftadır büyük patron yok o yüzden çok fazla kimse gelmiyor biraz daha rahatım. bu sırada bende olayı düzelteyim gerçi gelsede farketmez içerim sürekli inşallah.
Kızlar akşam yemeğimi yedim
3 adet tavuk küçük inciklerden derisi çıkarılmış
2 kaşık lıght yoğurt
bir parça turşu
ve yarım litre su
suyumda 3.5 litre oldu bugün daha içemem herhalde
birazdanda 1 adet mandalina e elma yiyeceğim
afiyet olsun. bak 3.5 lt su içmişsin tebrikler. :53:
Kızlar iyi geceler nasılsınız.
Bir türlü fırsat bulup giremedim bugün.
Sabah suyla başladım güne.
Kahvaltım elma ( Neyneyseye itafen :))
Öğlen tavuk ızgara
Arada salep
Akşam da hamburger ama mecburiyetten
Aşırı ısrar ve kızmayla beraber
Tamam dedim yedim
Üstüne 2 saat falan yürüyüş ..
2 litre suyumu da tükettim..
Geçmişe bakacağım şimdi.
kahvaltı yanlış olmuş. öğle yemeği iyi olmuş. hamburger olayınıda bilemiyorum ki şimdi. bu konuda benim kafam karıştı. şimdi hamburger yediysen eğer 102 kaloriymiş. büyükse onların kalorisi daha farklı. normal yemek yeseydin kaç kalorilik bir yemek olurdu bilmiyorum tabi. yani kızlar,masal şimdi akşam yemeği yememiş onun yerine hamburger tercih etmiş. yani bunu akşam yemeği sayabiliriz ama onun yanında extra kola tatlı vs şeyleride aldıysa onlar kaçamak grubunamı girsin. valla fikirlerinizi bekliyorum.
günaydıııııın sevgili takımım :71:
bu defa ki listem ilginç
kahvaltımı yaptım
2ince dilim peynir
2 dilim ekmek
yeşillik domates

başkada bişi yok :(( zeytin yumurta reçel yok :((
neyse ama kendim istedim söylenmeyeyim :18:
birazdan duş alıp kuaför için çıkacağım
arayı artık orda yaparım
bu defa kararlyım
olacak olacak dosbacım bu sefer olacak inşallah. afiyet olsun. sanırım şuan kuaf. desin
boya falanmı yaptırıyorsun kestiriyormusun bilmiyorum ama şimdiden güle güle kullan diyorum canım.

günaydın kızlar
Akşam yemeğim
yarım kase çorba
biraz yahni
3 yk pilav

tek şekerli nescafe

sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

bikaç saat sonra mandalina yiyeceğim ara olarak
tebrik ederim nihancım afiyet olsun.

meyve suyu konusu tatlıya bağlanmış :)) bende bildiğimi söyleyeyim taze sıkılmışın yerini tutmuyor...ve taze sıkılmış meyve suyu demek daha çok meyve demek olduğu için hiç bi meyve suyu 1 çay bardağından fazla içilmemesi gerekiyor...yani porsiyonu bu :))

diğer konu beyaz peynir sizin konuştuğunuz kadar hain değil :)) bu konuda da yarım yağlısı benim herzaman diyetimdeki peynir...ama özellikle yarım yağlı yemelisiniz...şöyle de bişi var kesinlikle tat olarak ben çok farketmiyorum :)) özellikle e....ci olan markayı şiddetle tavsiye ederim yarım yağlıda...

Ne yapmam gerektiği anlaşılmıştır :)
Peynir konusunda bence mümkün oldukça tüketilmeli.
Sadece diyet açısından değil.
Protein olarak düşünmek de lazım sonuçta ilerleyen yaşlarda kemik erimesi ile uğraşmak istemeyiz sanırım.

kuaförden geldim ii geldi valla :))
eve geldim ara olarak 1 mandalina yedim...kendimi buldum :))
şimdide giyinip çıkıyorum kızlar... ve kaçamak yapmıyorum şekerler :))

Ohh ne güzel olmuştur şimdi..
Bu arada ben kaçırdım sanırım nereye gidiyorsun?

bu arada su 1 lt oldu canlarım içmeyenlere hatırlatmadır :))

Fazla içmeye de cesaret edemiyorum gündüz şu tuvalet olayından ama içeyim yine de:)

Kaptancığım normalde de asitli içecekleri içmem ben zaten.
Yanında da ne tatlı ne içecek içmedim.
Onu da ağaçların arasında yedim sonra yürüdük baya :))
Ama her türlü cezaya açığım.
Ve bugün öğün konusunda çok güzel başladım atlamadan inşallah öyle devame eder

Merhaba kızlar, Nasılsınız ? Özledim sizleri valla ya :))

Ben iyiyim daha rahatladı bugün işler biraz daha hafifledi gibi, yediğime içtiğime de dikkat ediyorum bir arkadaş doktora gidiyo dyt.yani onun 4 günlük bir diyeti vardı baktım öle çok zorluyacak bişey değil kilolarımız da aynı aldım onu yapıyorum ben de işte zorlanmıyorum inşallah takıma döndüğümde kg vermiş olarak gelirim :)) bayram aralıpı filan bir toparlanıyım gelirim inşallah aranıza tekrar kendinize iyi bakın kızlarr...

Back