- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
Kızlar bir şey soracağım hazır meyve suları içmeli miyim?
Malum burada zor oluyor sıkma falan ..
kutuda yazar kaç kalori olduğunu bi bak canım ona göre karar ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kutuda yazar kaç kalori olduğunu bi bak canım ona göre karar ver
güüünayydınnn
herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim çok şükür.
dün akşam yemeğinde biraz abarttım kızlar. 1 tabak dolusu bol yoğurtlu ıspanak ve 2 dilim ekmek yedim. :78: birde 1 lt su içince yatarken davul gibiydim. yarım lt daha içmek istedim ama bir yerden sonra gitmedi. o yüzden verilen cezanın 600 ml kadarını içemedim. :26: ama bugün yapabilirsem yavaş yavaş 3 lt tamamlarım. şimdiden 500 ml içtim bile. ha birde yeşil çay ve eltimde normal çayda içtim tabi halimi düşünün bana acıyın emi.
bu sabahda 1 dilim ekmekle normal kahvaltımı yaptım. artık tereyağ yemiyorum ama p.beyaz yiyorum acaba o dahamı kötü hiçde bakmadım kaloriisine ama bakarım şimdi. bugünüüde kaçamaksız atlatmak istiyorum inşallah başarırım.nneyse buralarda olurum öpüldünüz bayanlar.
bugün sabah burdasın masalcım:) özlemiştik artık. sınavların falan başladı herhalde, daha az görüyoruz seni.
Teşekkürler Nihancım ..
Bakayım bakalım sağlık olarak zararı var mıdır?
güüünayydınnn
dün akşam yemeğinde biraz abarttım kızlar. 1 tabak dolusu bol yoğurtlu ıspanak ve 2 dilim ekmek yedim. :78: birde 1 lt su içince yatarken davul gibiydim. yarım lt daha içmek istedim ama bir yerden sonra gitmedi. o yüzden verilen cezanın 600 ml kadarını içemedim. :26: ama bugün yapabilirsem yavaş yavaş 3 lt tamamlarım. şimdiden 500 ml içtim bile. ha birde yeşil çay ve eltimde normal çayda içtim tabi halimi düşünün bana acıyın emi.
bu sabahda 1 dilim ekmekle normal kahvaltımı yaptım. artık tereyağ yemiyorum ama p.beyaz yiyorum acaba o dahamı kötü hiçde bakmadım kaloriisine ama bakarım şimdi. bugünüüde kaçamaksız atlatmak istiyorum inşallah başarırım.nneyse buralarda olurum öpüldünüz bayanlar.
Yok Neyneysecim sınavlarım bayramdan sonra başlayacak.
Biraz fazla gezmeye başladım sanırım :)
Ama ben de özlemişim valla aklımda sürekli biliyor musun ..
Öğlen dersim var o zamana kadar buralarda olacağım ..
Ayrıca bir süre de anketörlüğü denemeyi düşünüyorum ama bakalım ..
güüünayydınnn
Yok Neyneysecim sınavlarım bayramdan sonra başlayacak.
Biraz fazla gezmeye başladım sanırım :)
Ama ben de özlemişim valla aklımda sürekli biliyor musun ..
Öğlen dersim var o zamana kadar buralarda olacağım ..
Ayrıca bir süre de anketörlüğü denemeyi düşünüyorum ama bakalım ..
rica ederim canım
ya herşeyin hazırını tüketiyoruz ona bakarsan kutu sütlerde zararlı ama düşünmeden alıyoruz koruyucu maddeler olduğundan zararlı tabi ama yinede kullanıyoruz işte canım bende dahil..
iyi adcım ya 500ml içmişin devamıda gelir inş
yok yok bence kaçamak yapmazsın
ya biride bana su cezası versinnnn
canım, hazır meyve sularının şeker oranı fazla oluyor. yalnız bu %100 olanlar var ya zaten üzerinde şeker ilavesiz yazıyor, onları tercih edebilirsin. ya da hazır meyve sularını suyla karıştırıp seyrelterek içmen öneriliyor. dimes'in light meyve suları da var ama her markette bulunabilir mi bilmiyorum.
günaydın canım,
biz senin cezada indirime gitmiştik zaten 2 lt içsen yeterli canım. tereyağ yememen çok güzel ama p.beyaz gibi peynirlerin yağ oranı fazla sanırım. ben çok sevdiğim halde yemiyorum. p.light peynir yiyorum, kupkuru bir şey:)) yağı ara ki bulasın.
gez ya havalar çok güzel. ankaraya bir kış çökerse bu günleri ararız artık. hazır fırsat varken bizim yerimize de gez canım:)
anketörlük de olabilir canım, denersin bakarsın. aklında kalmamış olur.
Haklısın Nihancım ..
Zorunlu durumlarda içilebilir o zaman .
Ceza vermek yerine aklımıza geldikçe hatırlatsak olur mu?
Hadi bakalım suyunu al eline ..
O %100 olanların kalorisi de farksız diğerlerinden o yüzden şeker ilavesizse yerine ne kullanıldı diye düşündüm ben de ..
masalcım gerçekten zor oldu. gerçi cezam yarım kaldı ama bugün daha iyi olacak inşallah. cilt olayını muhakkak yazarım hayatım. belki tek sorunum sudur ve o yüzden kilo veremiyorumdur,ne güzel olurdu.
nihancım gerisi gelir sanırım çünkü bugün daha erken başladım suyumu içmeye. 750 ml oldu.
kaçamak yapmak istemiyorum. ceza istiyorsan kaçamak yapda gel hayatım. şaka şaka. e hayatım ben her yazdığımda aklına gelsin 1 bardak iç. öyle bir dene istersen.
masalcım gerçekten zor oldu. gerçi cezam yarım kaldı ama bugün daha iyi olacak inşallah. cilt olayını muhakkak yazarım hayatım. belki tek sorunum sudur ve o yüzden kilo veremiyorumdur,ne güzel olurdu.
nihancım gerisi gelir sanırım çünkü bugün daha erken başladım suyumu içmeye. 750 ml oldu.
kaçamak yapmak istemiyorum. ceza istiyorsan kaçamak yapda gel hayatım. şaka şaka. e hayatım ben her yazdığımda aklına gelsin 1 bardak iç. öyle bir dene istersen.
hadi yaa bende telaşe girdim nasıl içecem diye,okumadım sanırım ben onu. neyse oh iyi oldu valla.
masalcım hazır meyve suları hakkında çok bilgim yok hayatım ama en az kalori elma suyunda diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam diğerlerinin ki yüksek %100 olanlar şeker ilavesiz sanırım tatlandırıcı kullanılıyor. portakal suyununda kalorisi azdı sanırım.