• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar, Nasılsınız ? Özledim sizleri valla ya :))

Ben iyiyim daha rahatladı bugün işler biraz daha hafifledi gibi, yediğime içtiğime de dikkat ediyorum bir arkadaş doktora gidiyo dyt.yani onun 4 günlük bir diyeti vardı baktım öle çok zorluyacak bişey değil kilolarımız da aynı aldım onu yapıyorum ben de işte zorlanmıyorum inşallah takıma döndüğümde kg vermiş olarak gelirim :)) bayram aralıpı filan bir toparlanıyım gelirim inşallah aranıza tekrar kendinize iyi bakın kızlarr...

Bekleriz bayramdan sonra :)
İnşallah gelene kadar kilo da verir gelirsin ..
Kolay gelsin

nurcum, cok guzel beslenmissin canim. bitter konusu da dedigim gibi, bence bir miktarina izin verelim. haftada 1 veya 2 haftada 1 gibi.. yarin konusabiliriz. cogunluk nasil derse..

masalcim, daha duzenli bir beslenme olmus. cok guzel canim. hamburger olmasa iyiydi yalniz. sana da bir ceza vermemiz gerekiyor degil mi:))

Evet canım diyetimizi etkilemeyecek şekilde izin verilebilir
Doktorum prıogramına bir tane beslenme uzmanı çıkmıştı ve günlük 1 parça tam bitter çikolatanın hiç bir zararı yok demişti.
Ama bitterinde oranlı olanları ver ben genelde %90lık olanından alıyorum tam bitter yani hem daha çok hoşuma gidiyor hemde içindeki süt miktarı azalmış oluyor
markaları araştırıp hangisinin daha az kalorili olduğunu seçebiliriz

neysecim ve nurcum beslenmeniz çok güzel olmuş canlarım
nur su konusunda harikasın canım
bende bugün hata yapmadan yatmak istiyorum artık :))
tekrar ii geceler diliyorum

Teşekkürler canım
Allaha şükür suyu içebiliyorum zaten kızımda su balığı sürekli sulukla gezer
hatta evin her odasında bi suluk var gördükçe bende susuyorum

Canım harika oldu yüzüm anlatamam sana.
Bugün ciddi anlamda fark ediliyordu şimdi tekrar yapıyorum.

VAr ya anlatamam dün resmen öldüm bittim.
Bugün de hiç derse girmedim :)
Bayramdan sonra kesinlikle gideceğim.
Ben de çok etkileniyorum aslında ama çocukları mutlu edebilmek çok güzel bir şey.
Hatta yapabilirsem ve kabul ederlerse haftada bir düzenli gitmeyi düşünüyorum.

Yüzüm yağlı kaptancığım zaten o yüzden hiç bir problem olmadı ve 3 günde topladı kendini pırıl pırıl parlıyor :)

Ayy teyzesinin tatlısı ..
Yerim ben onu ya maşallah pek tatlıyızz ..

Dosbacım yanına su alsan küçük şişelerde ben öyle yapıyorum .

Denemelisin bence Neyneysecim farkı dene ve gör ...
Anlaşıldı artık öyle şeyler de koyacağım çantana önerilerine uyuyorum bak meyveye :)
Keçiörende varmış Neyneysecim bakalım iyice araştıracağım.

Mükemmel ya nasıl bir dengeli beslenmek bu..
İmreniyorum sana gerçekten tebrik ediyorumm ..

Her cezaya açığım ama düne göre daha iyi dimi yemem :)
HAmburger farkındayım kaçamaktı ama mecburen..
Buyurun cezaya karar verin uyarım ..

Dosbacım öğrenciyim ama bahane değil ..
Öğün atlamama hmm :)
Tamam yanımda bir şeyler taşırım neyneysenin de dediği gibi öyle yeirm olur dimi?
ama bana yeme cezası mı verildi:D

Teşekkür ederiz canım
O tatlılığın altında kocaman bi canavar var
Senin için öğün atlamama cezası güzel canım
özellikle kahvaltını kesinlikle meyva ile geçiştirme en azından ekmek arası bişeyler al yanına

günaydıııııın sevgili takımım :71:
bu defa ki listem ilginç
kahvaltımı yaptım
2ince dilim peynir
2 dilim ekmek
yeşillik domates

başkada bişi yok :(( zeytin yumurta reçel yok :((
neyse ama kendim istedim söylenmeyeyim :18:
birazdan duş alıp kuaför için çıkacağım
arayı artık orda yaparım
bu defa kararlyım

Afiyet olsun canım
ohh ne güzel bi kendine gel
benimde eşim gelince lazerim var gidemedim bi türlü

güüünayydınnn

herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim çok şükür.
dün akşam yemeğinde biraz abarttım kızlar. :56: 1 tabak dolusu bol yoğurtlu ıspanak ve 2 dilim ekmek yedim. :78: birde 1 lt su içince yatarken davul gibiydim. :37: yarım lt daha içmek istedim ama bir yerden sonra gitmedi. o yüzden verilen cezanın 600 ml kadarını içemedim. :26: ama bugün yapabilirsem yavaş yavaş 3 lt tamamlarım. şimdiden 500 ml içtim bile. :46: ha birde yeşil çay ve eltimde normal çayda içtim tabi halimi düşünün bana acıyın emi. :54:
bu sabahda 1 dilim ekmekle normal kahvaltımı yaptım. artık tereyağ yemiyorum ama p.beyaz yiyorum acaba o dahamı kötü hiçde bakmadım kaloriisine ama bakarım şimdi. bugünüüde kaçamaksız atlatmak istiyorum inşallah başarırım.nneyse buralarda olurum öpüldünüz bayanlar. :16:

Afiyet olsun canım
kendini çok zorlamadan iç ama daha sonra içmek istemezsin sonra,
peyniride çok az tüketiyorum ben
sonuçta günlük belirli bi kalori almak zorundayız onu dengede tutmak önemli olan

kızlar suyum 1 lt oldu. az öncede çok acıktım baktım tansiyon oynamaya başladı 1 elma yedim. ama hala çok açım,saat 1 e kadar dayanayım diyorum kendimi biraz işe vereyim ama önce geçmişe kısaca bakayım.

Aman canım kendine dikkat et

Sabahları burada olmayı özlemişim valla mutlu başladım sabaha :)
uyurken de mutlu uyumuştum ..
Hmm bu arada benim bir cezam var ama ...
Dün hamburger yedim
Ama bugün tartıldım dayanamadım durum iyi :)

Mutluluk saçıyoruz değil mi :21:

kuaförden geldim ii geldi valla :))
eve geldim ara olarak 1 mandalina yedim...kendimi buldum :))
şimdide giyinip çıkıyorum kızlar... ve kaçamak yapmıyorum şekerler :))

Sıhatler olsun canım
ayrıca afiyette olsun

bu arada su 1 lt oldu canlarım içmeyenlere hatırlatmadır :))

Aferin kız sana benimde 1.5 litreyi buldu su sipariş edecem bende aklımdayken isteyeyim

haklısın hayatım en azında regl dönemlerinde birazcık olsun tölöransımız olmalı zaten. o sıkıntıyı hepimiz yaşıyoruz,kriz geldimi geliyor. bitter yemişsin zaten. dediğin gibi bu hafta tatlıyı es geçersin. :)))
suyum 2 lt olduğu için sevindim dün çok zorlandım. ama bugün iyiyim 1 lt içtim bile. yatasıya kadar bakarsın 2.5 olur. inşallah alışırım canım dediğin gibi olur. ama gerçi ben bu iş yerinde savsakladım su olayını. ilk zamanlarda wc ye giderken sıkıntı yapıyordum çekiniyordum,sonra gelen giden çok oluyor, masada ayrılamıyorum. 2 haftadır büyük patron yok o yüzden çok fazla kimse gelmiyor biraz daha rahatım. bu sırada bende olayı düzelteyim gerçi gelsede farketmez içerim sürekli inşallah.

afiyet olsun. bak 3.5 lt su içmişsin tebrikler. :53:

tebrik ederim nihancım afiyet olsun.

Valla canım regl dönemi dengem şaşıyor resmen krize giriyorum ya gözüm dönüyor bu dönemi tehlikesiz atlatırsam diğer dönemleri kurtarıyorum
Ayy o tuvalet sorunu sabaha kadar bile 10 kere kalkıyorum yatmadan içince suyu korkuyorum bigün yatak kazaya kurban gidecek diye :9:

Kahvaltım
Kalkar kalkmaz büyük bardaklarda bi su
yarımdan az fazla poaça
2 çatal kadar peynir 1tane zeytin
ve çay
kahvaltıdan sonrada su
hala çaya devam ediyorum
öğleden sonra 2 gibide çorba içerim kızıma pişirdim onunla birlikte bende yerim artık

Böyle bir tatlılığa biraz cadılık da idare edilir artık annesi ne yapalım dimi ..
Kesinlikle mutluluk saçıyorsunuz :)
Derse gitme zamanım da geliyor ama :)

merhaba kardeş takımcığım nasılsınız . inşallah hepiniz iyissinizdir . çok uğrayamıyorum kusura bakmayın nolur . işler yoğun oluyor hala diyetimi oturtma telaşındayım arada yapıyorum arada kaçamak oluyor olacak inşallah ama biraz sabır :)) kendinize iyi bakın sağlıkla bol bol kilo vermeler . tekrar uğrarım görüşmek üzere hoşçakalın .
ferihancım hoş geldin hayatım. ama yetişemedim sana. bende fazla ziyaretinize gelemiyorum,büyük patron şehir dışında işlerim biraz daha yoğun 2 haftadır. takip etmem gerekenler fazlalaştı. inşallah sende işlerini yoluna oturtursun hayatım. çok öpüyorum. sağol.
Sabahları burada olmayı özlemişim valla mutlu başladım sabaha :)
uyurken de mutlu uyumuştum ..
Hmm bu arada benim bir cezam var ama ...
Dün hamburger yedim
Ama bugün tartıldım dayanamadım durum iyi :)
burada sohbet ederek insan kendine zemin hazırlıyor,yani sabah sabah çıkabilecek sürprizlere yada diyaloglara daha rahat alışıyor insan,yani ben öyle oluıyorum.ceza konusunu diğer arkadaşlar ne dicek bakalım yazdım ama. :26:
Harikasın daha bu saatte 1 litre olmuş çok güzel tebrik ederim.
Elma beni daha çok acıktırıyor sanki açken ama bu herkeste farklı oluyor sanırım.
Kolay gelsin:)
rekor kırıyorum masalcım. sabah sabah 1 lt su içmek gerçekten bir rekor benim için. elma ne hikmetse benide acıktırıyor ama eskiden kızlar yazardı elşi elma tüketin diye odaha iyiymiş diyet olaylarında. sağol canım.
diğer konu beyaz peynir sizin konuştuğunuz kadar hain değil :)) bu konuda da yarım yağlısı benim herzaman diyetimdeki peynir...ama özellikle yarım yağlı yemelisiniz...şöyle de bişi var kesinlikle tat olarak ben çok farketmiyorum :)) özellikle e....ci olan markayı şiddetle tavsiye ederim yarım yağlıda...
canım o markayı benim oğlum çok sevdiği için peynir olarak sadece onu alıyoruz (ondan önce birçok markayı denedik yemedi) bizde çok alıştık açıkçası en güzeli o geliyor bizede.
Kaptancığım normalde de asitli içecekleri içmem ben zaten.Yanında da ne tatlı ne içecek içmedim.
Onu da ağaçların arasında yedim sonra yürüdük baya :))
Ama her türlü cezaya açığım.
Ve bugün öğün konusunda çok güzel başladım atlamadan inşallah öyle devame eder
valla hayatım belki bilgi açıcından bazı şeyleri kaçırıyorumdur o yüzden kızlarda yazsınlar bakalım ne dicekler. bana göre akşam yemeği yerine yendiği için ve hamburger olduğu için kaçamak sayılmaz diye düşünüyorum. :26:
Merhaba kızlar, Nasılsınız ? Özledim sizleri valla ya :))

Ben iyiyim daha rahatladı bugün işler biraz daha hafifledi gibi, yediğime içtiğime de dikkat ediyorum bir arkadaş doktora gidiyo dyt.yani onun 4 günlük bir diyeti vardı baktım öle çok zorluyacak bişey değil kilolarımız da aynı aldım onu yapıyorum ben de işte zorlanmıyorum inşallah takıma döndüğümde kg vermiş olarak gelirim :)) bayram aralıpı filan bir toparlanıyım gelirim inşallah aranıza tekrar kendinize iyi bakın kızlarr...
canım hoşgeldin. biz iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah. ne güzel kendine uygun bir diyet programı bulmuşsun sevindim. bir gayretle devam ettir hayatım en azından 1 hafta dene işe yarayacağına eminim. sonra gerisi gelir zaten. bayramdan sonra hayırlısı ile bekliyoruz hayatım.sende kendine iyi bak sağol.
Afiyet olsun canım
kendini çok zorlamadan iç ama daha sonra içmek istemezsin sonra,
peyniride çok az tüketiyorum ben
sonuçta günlük belirli bi kalori almak zorundayız onu dengede tutmak önemli olan
Aman canım kendine dikkat et
Aferin kız sana benimde 1.5 litreyi buldu su sipariş edecem bende aklımdayken isteyeyim
Valla canım regl dönemi dengem şaşıyor resmen krize giriyorum ya gözüm dönüyor bu dönemi tehlikesiz atlatırsam diğer dönemleri kurtarıyorum
Ayy o tuvalet sorunu sabaha kadar bile 10 kere kalkıyorum yatmadan içince suyu korkuyorum bigün yatak kazaya kurban gidecek diye :9:
sağol canım. haklısın kendimi zorlayıpta hepten soğumayayım sudan. bugün daha sakin içiyorum zaman bol diye 1 lt bitti çok şükür iş çıkışına kadar 2 olur sanırım keşke hergün 3 lt içebilsem de kilo versem bakalım nasıl olacak.
Allah mutluluğunuzu bozmasın dilerim. :nazar: şimdi yemeğimi söyledim geldi 1 tabak karnabahar ve 200 ml yoğurt 2 dilimde kepek ekmeği var. su olayında şuan kimse yok rahatım wc ye rahat gidebiliyorum. çok su içtiği zaman naylon kullansan olurmuki rahat yatarsın. :9:
Kahvaltım
Kalkar kalkmaz büyük bardaklarda bi su
yarımdan az fazla poaça
2 çatal kadar peynir 1tane zeytin
ve çay
kahvaltıdan sonrada su
hala çaya devam ediyorum
öğleden sonra 2 gibide çorba içerim kızıma pişirdim onunla birlikte bende yerim artık
afiyet olsuuuun. :56:
Böyle bir tatlılığa biraz cadılık da idare edilir artık annesi ne yapalım dimi ..
Kesinlikle mutluluk saçıyorsunuz :)
Derse gitme zamanım da geliyor ama :)

sana iyi dersler hayatım. :16:

Son düzenleme:

selam kızlar ben geldim

öğle yemeğim 1 kase makarna yağsız ve yoğurtlu

ara olarak ta ayva yiyeceğim yine ama 1 saat geçsin öyle

merhabalar kızlar,

sporum vardı, gittim geldim. muhabbetler iyiymiş bugün de maşallah. ben de masalın takip ettiği topikten baktım kil günleriymiş bugün. saçıma ve cildime kil maskesi yaptım bakalım nasıl olacak? bu arada masalcım, bu yeşil kil, beyaz kil ne iş oluyor canım:)) beni bir aydınlatırsan çok makbule geçecek. ben markette beyaz kil buldum onu aldım. bugün nette baktım, yok saça beyaz kil cilde yeşil kil vs muhabbetleri var.

asumancığım su konusunda seni kutluyorum. maşallah canım. kaçamaksız, bol su içilmiş bir hafta olmasına çok az kaldı.

dosbacım, light peynirle yarım yağlı peynir aynı şey mi? bazı light peynirlerde yağı %30 azaltılmış diyor. o zaman yarım yağlı peynir daha mı iyi oluyor light peynirden? kafam karıştı benim. bir de pınar beyaz tüketebiliyor muyuz yani?

masal konusu hakkında benim düşüncem hamburgerle akşam yemeği olmayacağından yine de kendisine ceza verelim. ne acımasızım:)) isterseniz cezasını kısa tutarız. kalorisi az bile olsa hamburgere olabilir veremeyiz diye düşünüyorum ben. zaten masal cezasından gayet memnun oldu gibi geldi bana:9: kendi yararına bir şey.. zaten annesine kavuşmasına az kaldı:) orda düzenli yer diye düşünüyorum.

nihancım afiyet olsun hayatım. yağsız ve yoğurtlu makarna abartmadan almışsın tebrik ederim canım. :46:

rabiacım spora başlamadan önce vücut ölçülerini almışmıydın,illaki faydası vardır ama nasıl bir gelişme gözle görülür bir incelme varmı diye soruyorum balım. yakınımda olan birinden duymak ayrı diye düşündüm. hani sorarlarsa canlı şahidim var dicem. :86:

açıkçası kaçamak olayım olmuyor ama ana öğünleride abartıyorum sanırım çünkü şişginlik hissediyorum. şuda varki yemekten sonra o kadar yememe rağmen açlık hissediyorum ve bu durum beni deli ediyor. su olayını inşallah dengede tutabilirim belki böylelikle biraz daha kilo veririm. hamile kalmadan önceki kiloma 2.5 kilo kaldı ve veremedikçe sinir oluyorum açıkçası. :85:

valla masalın hamburger durumuna pek bir açıklık getiremedim. bende aksine hem yemek yiyip hemde bir müddet sonra hamburger yemiş olsa hani ara öğün niyetine kaçamak olarak değerlendirilebilirdi diye düşünüyorum ama bir yandanda dediğin gibi hamburgerin akşam yemeği olmaması gerektiği taraftarı olarak bu konuda sizlerdende yorum almak istedim. :29:
ne cezası verdikki masala gene ne kaçırdım yaaa. :27:

bu arada bende öğle yemeğinde
1 tabak karnabahar, 200ml yoğurt,1 dilim kepek ekmeği yedim.
sonrasında 1 fincan yeşil çay içtim.
işten çıkmadan öncede 1 porsiyon salata ve 1 dilim kepek ekmeğimi yerim.
evdede ıspanak var bol yoğurlu yarım tabak ekmeksiz ondan yersem fazlamı olur ki yaa.
sonrasında yeşil çay ve suu

Son düzenleme:
aşağıdaki bilgiler 30 gr yani 1 kk büyüklüğüne göre hesaplanmıştır.

İSVİÇRE PEYNİRİ

120 kalori, 9 gr. yağ, 290 mg. kalsiyum
Protein ve mineral açısından zengin. 30 gramında, günlük olarak alınması tavsiye edilen kalsiyumun üçte birinden fazlası var.
Sağlık değerlendirmesi: 6

BRİE
96 kalori, 8 gr. yağ, 162 mg. kalsiyum
Brie, yağlı peynirlerarasında gösterilse de içerdiği yağ kaşar peynirinden az. B1 vitamini açısından zengin. Çinko oranı da azımsanmayacak düzeyde.
Sağlık değerlendirmesi: 7

CAMEMBERT
89 kalori, 7 gr. yağ, 105 mg. kalsiyum
Sert peynirlere oranla, üçte bir oranında daha az yağ ve dörtte bir oranında daha az kalori mevcut. Folik asit açısından zengin.
Sağlık değerlendirmesi: 8

PARMESAN
136 kalori, 9.8 gr. yağ, 360 mg. kalsiyum
Kalsiyum deposudur. Makarna üzerine koyacağınız sadece bir çorba kaşığı parmesan, tavsiye edilen günlük kalsiyum miktarının yüzde 15'ini karşılar. Fazlaca tuzlu, ancak çinko oranı bir hayli yüksek.

SÜZME PEYNİR
29 kalori, 1.2 gr. yağ, 22 mg. kalsiyum
Gerçekten çok az yağ içeriyor ve kilo vermeye çalışanlar için de ideal. Ancak kalsiyum açısından zengin değil.
Sağlık değerlendirmesi: 10

KAŞAR
124 kalori, 10.3 gr. yağ, 216 mg. kalsiyum
En yağlı peynirlerden, ancak iyi bir kalsiyum ve çinko kaynağı.

MOZARELLA
90 kalori, 7.5 gr. yağ, 155 mg. kalsiyum
Orta yağlı olmasına rağmen doymuş yağ oranı yüksek.
Sağlık değerlendirmesi: 8

RİCOTTA
56 kalori, 4.4 gr. yağ, 63 mg. kalsiyum
Nispeten daha az yağ ve tuz içeriyor. Kalsiyum açısından çok zengin değil.
Sağlık değerlendirmesi: 9

KEÇİ PEYNİRİ
59 kalori, 4.7 gr. yağ, 57 mg. kalsiyum
İnek peynirine oranla az kalorili. D vitamini açısından zengin. Ancak kalsiyum, ya da çinko açısından zengin olduğu söylenemez.
Sağlık değerlendirmesi: 9

BEYAZ PEYNİR
75 kalori, 6 gr. yağ, 108 mg. kalsiyum
Yarım yağlı kaşardan daha az kalori içeriyor. Kalsiyum oranı ne çok az ne de fazla. Tuzlu ve D vitamini açısından zengin.
Sağlık değerlendirmesi: 7

bunlara istinaden bizler için en iyisi süzme peynir olarak belirtmişler. kalsiyumu az onuda başka şeylerle takviye ederiz olmazmı. hazır peynir konusuna değinmişken bakayım dedim bu bilgileri gördüm, işe yarar diye düşündüm.

Son düzenleme:
yok asumancım fazla olmaz. kendini aç bırakmadan sık sık beslenmen doğru olan zaten. akşam da ıspanağını güzelce ye canım. ama ekmek yemesen iyi olur. yeşil çay iç canım açlık hissi bastırdığında veya ıhlamur. çok faydası oluyor. maden suyu da açlık hissini kesiyor. kış aylarında iştah tavan yapıyor canım, ondan doymuyor hissediyorsundur kendini.

canım ölçülerimi almadım ben. zaten yaklaşık 2 yıldır falan spor yapıyorum. kilolu da olsam düzgün bir vücut yapısı olarak yararı oldu bana sporun. şimdi de basen ve göbeği eritmenin yegane yolu diyet ve spor. tek başına diyetle basen eriten görmedim. illa ki ya pilates veya bölgesel çalıştıran bir sistemle spor yapmak lazım diye düşünüyorum.

masala biz ara öğün yapma cezası verelim demiştik. bir de düzenli ana öğünlerini yapma:)) yani pek ceza sayılmaz zaten:)

ooo peynir muhabbeti dönmüş yine :))
neysecim light olan hiç bi ürünü tavsiye etmiyor diyetisyenim hep yarım yağlı süt,yoğurt ve peynir diyo...
önce sağlık dediği için light olan herşey zararlıymış...helede light colalar :((
bu nedenle yarım yağlı beyaz peynir...
mesela kaşar mı yemek istiyosun hemen 1/2 ince dilime düşürüyor yada tulum (her ikisini de severim ama onları tercih edince aç kalıyorum )
p.n.r beyaz tamamen yasak :)) çok kötüyüm di mi?? yağ oranı yüksek
bu arada adcım da çok açıklayıcı bilgiler sunmuş kaptana teşekkür ederiz

yok asumancım fazla olmaz. kendini aç bırakmadan sık sık beslenmen doğru olan zaten. akşam da ıspanağını güzelce ye canım. ama ekmek yemesen iyi olur. yeşil çay iç canım açlık hissi bastırdığında veya ıhlamur. çok faydası oluyor. maden suyu da açlık hissini kesiyor. kış aylarında iştah tavan yapıyor canım, ondan doymuyor hissediyorsundur kendini.

canım ölçülerimi almadım ben. zaten yaklaşık 2 yıldır falan spor yapıyorum. kilolu da olsam düzgün bir vücut yapısı olarak yararı oldu bana sporun. şimdi de basen ve göbeği eritmenin yegane yolu diyet ve spor. tek başına diyetle basen eriten görmedim. illa ki ya pilates veya bölgesel çalıştıran bir sistemle spor yapmak lazım diye düşünüyorum.

masala biz ara öğün yapma cezası verelim demiştik. bir de düzenli ana öğünlerini yapma:)) yani pek ceza sayılmaz zaten:)
oh tamam ozaman rabiacım ekmeksiz sadece ıspanak yerim bol yoğurtlu. :56:
ardından ir yeiş çay patlattımmı tamamdır. aslında maden suyu içmek istiyorum ama hep almayı unutuyorum,ilk alışveriş listesine ekleyeyim unutmazsam tabi. kış aylarında hem iştah artııyor hemde hareket kısıtlanıyor işimiz zor gerçekten.
spor konusunda çok şanslısın o zaman rabiacım,ne güzel bende 2 senedir hala spora yazılacam. güya ekimde başlıcaktım ama abimin düğün olayı bütün planlarımı bozdu malesef. kendim için birşey yapamamak canımı sıkıyor. benim acil sıkılaşmam lazım spora bir başlasam 2 beden farkedeceğine,hatta kilo verip hamile kalmadan önceki kiloma düşeceğime inanıyorum. o kadar lambur lumburumki verdiğim kilo bile belli olmuyor. :85:
tabi yaa masala ara öğün cezası hatta okudum onu ama kafa işte. kabul ettiyse tamam ozaman 3 ana 2 ara öğün değilmi.
asuman, süzme peynir hangisi oluyor? şu s.t.ş markasının var o mu?
benimde aklıma ilk o marka geldi. sanırım daha garantili olur gerçi başka markanın varmı bilmiyorum ama sanırım yok canım.

bana gelince günüm çok güzel geçti....
ne yedim valla alternatifim yoktu ilk defa perde pilavı yedim ve gerçekten harika bi lezzet...
sanırım 4veya 5 yemek kaşığı kadardı...
yanına bol bol salata aldım (2 çeşit salata vardı ikisi de çok lezzetli idi)
sonra arkasından 2 çeşit tatlı geldi biri şerbetli dokunmadım !!!
diğeri kabak tatlısıydı... sadece minicik bi dilim yedim normalde 4-5 taneden az yemezdim
eğer ceza verilecekse razıyım
netten bi kalorisine bakayım

haklısın dosbacım light ürünleri kesinlikle tavsiye etmiyorlar. :50:
gitti bizim p.n.r beyaz tüh yaa.. çokda lezzetliydi. :5: ama süzme peynir alabilirim. bayisinde arkadaş çalışıyor geliş fiyatındanda alabilirim. eskiden ben çalışıyordum o şirkette. :))) :kkk:

kızlaaaaarrrr 1 dilim kabak tatlısı 240 kaloriymişşşş
ama o bi dilim sanırım kabağın dilimidir dimi?? ben sadece 2 parmak kalınlığında ve boyunda yedim
şimdi telaş ettim eğer öyleyse hemen akşam meyvelerimi çıkarıyorum ve sizde uygun cezayı buluyorsunuz :((

sağol canım. haklısın kendimi zorlayıpta hepten soğumayayım sudan. bugün daha sakin içiyorum zaman bol diye 1 lt bitti çok şükür iş çıkışına kadar 2 olur sanırım keşke hergün 3 lt içebilsem de kilo versem bakalım nasıl olacak.
Allah mutluluğunuzu bozmasın dilerim. :nazar: şimdi yemeğimi söyledim geldi 1 tabak karnabahar ve 200 ml yoğurt 2 dilimde kepek ekmeği var. su olayında şuan kimse yok rahatım wc ye rahat gidebiliyorum. çok su içtiği zaman naylon kullansan olurmuki rahat yatarsın. :9:

afiyet olsuuuun. :56:

sana iyi dersler hayatım. :16:

Afiyet olsun canım bende yarın yapayım kızıma diyorum fırında yapacam bakalım sevecek mi

selam kızlar ben geldim

öğle yemeğim 1 kase makarna yağsız ve yoğurtlu

ara olarak ta ayva yiyeceğim yine ama 1 saat geçsin öyle

Afiyet olsun canım

merhabalar kızlar,

sporum vardı, gittim geldim. muhabbetler iyiymiş bugün de maşallah. ben de masalın takip ettiği topikten baktım kil günleriymiş bugün. saçıma ve cildime kil maskesi yaptım bakalım nasıl olacak? bu arada masalcım, bu yeşil kil, beyaz kil ne iş oluyor canım:)) beni bir aydınlatırsan çok makbule geçecek. ben markette beyaz kil buldum onu aldım. bugün nette baktım, yok saça beyaz kil cilde yeşil kil vs muhabbetleri var.

asumancığım su konusunda seni kutluyorum. maşallah canım. kaçamaksız, bol su içilmiş bir hafta olmasına çok az kaldı.

dosbacım, light peynirle yarım yağlı peynir aynı şey mi? bazı light peynirlerde yağı %30 azaltılmış diyor. o zaman yarım yağlı peynir daha mı iyi oluyor light peynirden? kafam karıştı benim. bir de pınar beyaz tüketebiliyor muyuz yani?

Ohh ne güzel sporunuda yapmışın
yarasın kilolar uçup gitsin

ooo peynir muhabbeti dönmüş yine :))
neysecim light olan hiç bi ürünü tavsiye etmiyor diyetisyenim hep yarım yağlı süt,yoğurt ve peynir diyo...
önce sağlık dediği için light olan herşey zararlıymış...helede light colalar :((
bu nedenle yarım yağlı beyaz peynir...
mesela kaşar mı yemek istiyosun hemen 1/2 ince dilime düşürüyor yada tulum (her ikisini de severim ama onları tercih edince aç kalıyorum )
p.n.r beyaz tamamen yasak :)) çok kötüyüm di mi?? yağ oranı yüksek
bu arada adcım da çok açıklayıcı bilgiler sunmuş kaptana teşekkür ederiz

ne yedim valla alternatifim yoktu ilk defa perde pilavı yedim ve gerçekten harika bi lezzet...
diğeri kabak tatlısıydı... sadece minicik bi dilim yedim normalde 4-5 taneden az yemezdim

Dosbacım hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım
Asumancım bende süzme peyniir yiyorum 1 haftadır çok az yiyorum ama tadı çok güzel

dosbacım kusura bakma hayatım bugün unutkanlık günüm belki yazdın görmedim ben,kuaförden sonra nire gitmiştin bacım sen. gitmişte perdeli pilavları yemiş gelmiş, afiyet bal şeker olsun,bizsiz boğazından nasıl geçti. :60:
canım günün güzel geçmiş sen mutlu olmuşsun ya gerisine ne gerek var. :70: bence hiçde kaçamak yapmamışsın hayatım aksine irade göstermişsin afiyet olsun canımm. :29:
bu arada pilavın tarifine baktım ilk misafirde yapıcam ama ondan önce deneme olsun diye bir ara akşam yemeğine yapayım,binaya dağıtırım artık azcukda ben yirim olmazmııı. :56:

valla canım dünde bugünde günüm vardı dün gidememiştim ama bugün iikide gitmişim
canım perde pilavı zor ve çok lezzetli... en zor kısmı özel bi bakar tenceresi var çok ilginç bi tencere o olmadan olmuyomuş hamuru yanıyomuş yoksa... bi de yapan birinden izlemek lazımmış...belki nette videosunu bulabilirsin...benim gözüm kesmedi tarifini almadım
kaçamak oldu mu bilmiyorum ama o pilavdan büyük bi tabak yiyebilirdim
kabak tatlısını da masum sanmıştım ama çokta değilmiş

Back