günaydın canım
enerjik başlamışsın günün hep böle güzel geçsin
bende deneyeceğim senin şu maskeleri...
bugün bal maskesi yapacağım yarın kuaförüm var belki cuma günü de kuru maya ile denerim
çnk kayseride bakım yapamam( gitmeden halledeyim
Afiyet olsun canım
ayy eşler olunca düzeni bozuyoruz sürekli evde olmadıkları için dengemiz şaşıyor
Ayyy canım allah kolaylık versin valla o kadar saat ders
İnsanın nevri dönüyor değil mi?
Ama ben çok özledim öğrencilik yıllarımı keşke dönebilme şansım olsa
Çok geçmiş olsun canım senin bünyende çok hassas galiba kendine daha fazla dikkat etmen lazım
inş kilolarınıda verir dünyalar tatlısı bi meleğe sahip olursun
ben kilo veremeden hamile kalmıştım 76 kiloydum hamile kaldığımda
Canım bu maskeni mutlaka deneyeceğim
harikasın
Huzur evi ve çocuk esirgeme kurumuna gitmek çok güzel ama ben çocuk esirgemede dayanamamıştım canım ağlamaktan helak olmuştum sonrasında
Afiyet olsun canım harika beslenmişin
Günaydın canım afiyet olsun
Sanada günaydın canım
iiyi dersler yinede bişeyler ye aralarda tamam mı ?
İnş o kilolar tüm gidecek canım merak etme
günaydın masalcım. suyumu içtim hatırlatma için sağol canım. :)))
masalcım valla aklıma geleni söyleyeyim,yaptığın maske tamam çok açık gözenekli kişiler için ideal olabilir ama normal cilde sahip kişiler için sakıncalı olabilir diye düşünüyorum.cildin nefes alması gerekiyor,zaten az olan gözenekler iyice kapatılırsa cilt üstünde çıkan sivilceler bu sefer cilt altına yerleşmeye başlar. eğer gözeneklerin çok derin değilse bence bu maskeyi çok fazla yapma derim :13:
kahvaltın afiyet olsun
oo tamam ozaman dosbacım. hatta mümkünse senin şu küflenmeye yüz tutmuş koşu bandını açıver 1 saat çok tempolu olmıcak şekilde yürüsen ne güzel olurdu müzik eşliğinde ama. dersenki ben dışarıda yürümek istiyorum onada peki. bebek yakın zamanda gelir inşallah.
su 1.5lt yaklaştı
aslında yudum yudum nasılda güzel içiliyor ama yeterki biri hatırlatsın
ben sevmiyorum diyordum ama aslında unutuyorum ve kendimi şartlandırıyorum
bi tek dışarda sorun oluyo(
sağol nihancım, sana da kolay gelsin.
okuduklarıma göre burdan cevap yazayım, her an bilgisayarım yeniden bağlanmamaya karar verebilir.
asumancım, yarım simit bir de kola hiiç olmadı canım. "canım çekmişti yedim" makul mu? kocana da kızma bence. kendi irademizin güçlü olması lazım. mutfak temizliği konusunda da tebrik ederim. benim hiç canım istemiyor. sanırım hiç de el atmıycam:)) eşim de olmadığı için problem olmaz.
masalcım, yine süper bir maske tavsiyesi. ilk fırsatta, muhtemelen akşam uygulayacağım. benim cildim yağlı ve gözeneklerim de belirgindir. o açıdan sorun olacağını sanmıyorum. canım bu arada böyle uzun süreler yemek yiyemeyeceksen çantana stok yap. badem, ceviz, fındık, hurma, kayısı.. bak saysam daha bir sürü çıkar. kısa aralıklarla bunları ye de metabolizman kafayı yemesin:)) bu arada ben de kendimden utandım, maalesef ne çocuk esirgeme kurumunu ne de darülacezeyi bilmiyorum. sen öğrenince burdan paylaşırsan öğrenmiş olurum.
nihancım, dün çok güzel dikkat etmişsin. bravo sana canım. bugün de çok güzel gidiyorsun gördüğüm kadarıyla. maşallah.
dosbacım, peynir eklemesi tam yerinde. senin de yeni diyetini takipteyim:) bugün biraz daha neşen yerine gelmiş gibi inşallah üzerindeki kırgınlık geçiyordur. rabbim sana ve eşine hayırlı evlat versin.
nurcum, ay ay yerim ben o cimcimeyi:) demek köpekleri çağırıyordu:) hiç de bir şeyden korkmuyorlar ha. ben köpeğin birkaç yüz metre ötesinden bile zor geçerim:) eşinle de Allah kavuştursun canım. bayrama geliyor değil mi?
elacım da uğramış:) bu mesajı okur mu bilmiyorum ama keyifli vakit geçir eşinle canım.
dun yediklerimi internetin azizliginden yazamadim. bugunkuleri yazayim hemen:
kahvalti: 1kk peynir, 3 yesil/2 siyah zeytin ve marul + 1 dilim ekmek
spor
ara: 1 elma, 4 leblebi, 1 hurma
ogle: 1 kase tarhana corbasi, 2 adet haslanmis kirmizi pancar (sirkeli saimsakli ve 1tatli kas. zeytinyagli)
ikindi: yarim somon ve 1dilim ekmek
ara: 1 elma
aksam: bol salata\ birazdan yesil cay icecegim. birkac gundur icemedim.
nurcum, cok guzel beslenmissin canim. bitter konusu da dedigim gibi, bence bir miktarina izin verelim. haftada 1 veya 2 haftada 1 gibi.. yarin konusabiliriz. cogunluk nasil derse..
masalcim, daha duzenli bir beslenme olmus. cok guzel canim. hamburger olmasa iyiydi yalniz. sana da bir ceza vermemiz gerekiyor degil mi:))
masala ceza mı vermek lazım :))
ya öğrencisin canım seni anlıyorum ama kurallar gereği bişi yapmamız lazım
bence sana ceza olarak ara yapmak verilebilir bi de öğün atlamama...çnk elmadan sabah kahvaltısı olmaz :))
ben dosbanin cezasini begendim:)) gunluk 3 ara ogun ve 3 ana ogun, nasil?
ben dosbanin cezasini begendim:)) gunluk 3 ara ogun ve 3 ana ogun, nasil?
masalcim, senin cezana yarin karar verelim. tamam 3 ara 3 de ana ogun cok oldu:)) 1 hamburger kac kalori canim ona bir bakalim, oyle kac gun olacagini soyleriz. yarin asuman da bir baksin cezana, oyle kesinlessin. sen alistirmalara basla bence ama:)) ben 2 ana ogune dusebilirim, ama ara ogunler 3`de kalir.
nihancım menün herzaman ki gibi güzel olmuş
afiyet olsun canım
günaydıııııın sevgili takımım
bu defa ki listem ilginç
kahvaltımı yaptım
2ince dilim peynir
2 dilim ekmek
yeşillik domates
başkada bişi yok( zeytin yumurta reçel yok (
neyse ama kendim istedim söylenmeyeyim :18:
birazdan duş alıp kuaför için çıkacağım
arayı artık orda yaparım
bu defa kararlyım
bu arada güne su ile başladım 0.5 lt oldu
masalcım dışarı çıkarken su al yanına demişsin hayatım yanıma su alıyorum ve bitiriyorum ama sonrasında wc aramaktan korktuğum için zor oluyooo :)))
sağol canım
senin kahvaltıda süper
Kızlar Atamızın ölüm yıldönümü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?