Söyleyemem
Las vegas'ta harika otellerden birinin gece kulübünde sihirbaz nefis bir gösteri yapmış. Arka sırada oturan bir bey bağırarak sihirbaza o numarayı nasıl yaptığını sormuş.
"Söyleyemem!" demiş sihirbaz, "Öğrenirseniz sizi öldürmek zorunda kalırım!..
Kısa bir duraklamadan sonra, "Tamam o zaman karıma söyleyin.
tabi tabi nurcum,ele güne güldürmeyin kaptanlığa yakışır bir ceza olsun (abartmayın sakın ha)
rabia yakın olsaydık yardıma gelirdim hayatım ama değiliz. (iyikide değiliz 2. dolap silmeyi gözüm kesmezdi :76: )
şeker kullanıyorum canım ama 2.5 lt su içme cezası daha iyi gelir diye düşündüm benim gibi su içmeyen biri için. aslında fırsat bulup ipimi alamadım alsam ip atlama cezasıda iyi olurdu ama yine taktiri size bırakıyorum.
amanın kaçamakçı geldi hanııımmm.nurcum afiyet olsun canım. :90: kahve neysede stick kalorisine baktınmı hayatım ona göre ceza verelim.
tamam kızlar madem kimsede ses çıkmıyor 1 bardak kolaya karşılık 1 hafta boyunca hergün 2.5 lt su içeceğim.
nurcum,sana ceza vermesekde olur aslında. ama ya bir daha yersen,o yüzden biz önlemimizi alalım. :)))
birazdan 1 tane elma 2 ad mandalina yicem.
1 haftamııı amanın telefonu kurayım en iyisi saat başı çalsın suyu hatırlatsın. :18:
nurcum ne çokmuş kalorisii,ne ceza verelim bilemedimki,spor olmaz zaten belin rahatsız. yeşil çay içiyormuydun olmadı ondan olsun. :80:
tamam kızlar madem kimsede ses çıkmıyor 1 bardak kolaya karşılık 1 hafta boyunca hergün 2.5 lt su içeceğim.
nurcum,sana ceza vermesekde olur aslında. ama ya bir daha yersen,o yüzden biz önlemimizi alalım. :)))
birazdan 1 tane elma 2 ad mandalina yicem.
nura ceza vermeyelim hem bitter hem ufak :))
bence 100 kalori üzerine verelim cezaları... bi de yağ gurubundan olmamasına dikkat edelim
tamam canlar dediğiniz gibi olsun ama keşke 2 lt deseydik bugün bile daha 750 ml içemedim. eve gidince yandık.
dosbacım küçük yoğurtlar iyi fikir hayatım.
tamam nura bu seferlik ceza vermiyelim ama hergün 49-50 kalorilik kaçamaklar yaparsa haftada 350 kalori yapar hadi buyrun nasıl olcek şimdi. :)))
neyse canlar ben çıkıyorum yarın oruçlu olabilirim. karnımda çok acıktı.meyveleri yedimama kesmedi. eve gidince yine bol yoğurtlu ıspanak var. ekmeksiz ondan yiyeyim bari 1 tabak sonra yeşilçay ve 1.75 ml su. offf offffffff ben ne yaptım. :84:
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar beni özleyin anacıım. :87:
iyi aksamlar kizlar. arada yine internet/bilgisayar problemleri olunca bilgisayari kapatip disari ciktim. simdi de bir de esimin bilgisayarindan denemeye karar verdim. o yuzden turkce karakterlerim yok.
asumana cok olmus o ceza yaw:)))) bu kizcagiz gunluk 1 lt zor su iciyordu. kacamagi da 110 kalori. biraz dusurelim kizlar. daha sistematik olsun. bir kere 1 lt su anca icen birine 2.5 lt hakaret gibi:)) 2 lt icsin ve 3 gun cezali olsun.
bitter cikolataya ceza verecek miyiz ona da karar vermemiz lazim. ben bir kare yiyorum. her zaman degil:)) 1 karesi kac kalori bilmiyorum. ama bir stick bitter yemeyelim o da fazla bence. bitteri oylayalim derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?