• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Söyleyemem

Las vegas'ta harika otellerden birinin gece kulübünde sihirbaz nefis bir gösteri yapmış. Arka sırada oturan bir bey bağırarak sihirbaza o numarayı nasıl yaptığını sormuş.
"Söyleyemem!" demiş sihirbaz, "Öğrenirseniz sizi öldürmek zorunda kalırım!..
Kısa bir duraklamadan sonra, "Tamam o zaman karıma söyleyin.
:60::60::60:
:52:
tabi tabi nurcum,ele güne güldürmeyin kaptanlığa yakışır bir ceza olsun (abartmayın sakın ha) :67:

rabia yakın olsaydık yardıma gelirdim hayatım ama değiliz. (iyikide değiliz 2. dolap silmeyi gözüm kesmezdi :76: ) :9:

:28:Canım çaya kahveye şejker kullanıyorsan ceza olarak onu azalttırabilir ya da kesebiliriz

şeker kullanıyorum canım ama 2.5 lt su içme cezası daha iyi gelir diye düşündüm benim gibi su içmeyen biri için. aslında fırsat bulup ipimi alamadım alsam ip atlama cezasıda iyi olurdu ama yine taktiri size bırakıyorum.

amanın kaçamakçı geldi hanııımmm. :23: nurcum afiyet olsun canım. :90: kahve neysede stick kalorisine baktınmı hayatım ona göre ceza verelim. :39:

şeker kullanıyorum canım ama 2.5 lt su içme cezası daha iyi gelir diye düşündüm benim gibi su içmeyen biri için. aslında fırsat bulup ipimi alamadım alsam ip atlama cezasıda iyi olurdu ama yine taktiri size bırakıyorum.

amanın kaçamakçı geldi hanııımmm. :23: nurcum afiyet olsun canım. :90: kahve neysede stick kalorisine baktınmı hayatım ona göre ceza verelim. :39:

evet canım sen su içmiyordun 1 hafta boyunca hergün 2.5 litre su
gündüz çalıştığın için sporu belki yapamayabilirsin
baktım canım 49 kalori :9::9:

1 haftamııı amanın telefonu kurayım en iyisi saat başı çalsın suyu hatırlatsın. :18:

nurcum ne çokmuş kalorisii, :53: ne ceza verelim bilemedimki,spor olmaz zaten belin rahatsız. yeşil çay içiyormuydun olmadı ondan olsun. :80:

tamam kızlar madem kimsede ses çıkmıyor 1 bardak kolaya karşılık 1 hafta boyunca hergün 2.5 lt su içeceğim.
nurcum,sana ceza vermesekde olur aslında. ama ya bir daha yersen,o yüzden biz önlemimizi alalım. :)))

birazdan 1 tane elma 2 ad mandalina yicem.

tamam kızlar madem kimsede ses çıkmıyor 1 bardak kolaya karşılık 1 hafta boyunca hergün 2.5 lt su içeceğim.
nurcum,sana ceza vermesekde olur aslında. ama ya bir daha yersen,o yüzden biz önlemimizi alalım. :)))

uyar su cezası iyi hatta banada verin su cezası ya

akşam yemeğim normalde sebze ve çorba ama bugün kalan kurufasülyemi bitireceğim
cumartesi gideceğimiz için alışveriş yapmak istemiyorum çnk 9 gün yokuz
3 gün içinde bazı şeyleri tüketmek istiyorum ama eve fazlaca yeşillik ve yoğurt almak istemiyorum çnk sadece günde 2 çb yiyorum...ya aslında ufak paketlerden alabilirim ... elim hep büyüklere alışkan olunca :)) tamam karar verdim yoğurt alayım

nura ceza vermeyelim hem bitter hem ufak :))
bence 100 kalori üzerine verelim cezaları... bi de yağ gurubundan olmamasına dikkat edelim

tamam canlar dediğiniz gibi olsun ama keşke 2 lt deseydik bugün bile daha 750 ml içemedim. eve gidince yandık.

dosbacım küçük yoğurtlar iyi fikir hayatım.
tamam nura bu seferlik ceza vermiyelim ama hergün 49-50 kalorilik kaçamaklar yaparsa haftada 350 kalori yapar hadi buyrun nasıl olcek şimdi. :)))

neyse canlar ben çıkıyorum yarın oruçlu olabilirim. karnımda çok acıktı.meyveleri yedimama kesmedi. eve gidince yine bol yoğurtlu ıspanak var. ekmeksiz ondan yiyeyim bari 1 tabak sonra yeşilçay ve 1.75 ml su. offf offffffff ben ne yaptım. :84:
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar beni özleyin anacıım. :87:

iyi aksamlar kizlar. arada yine internet/bilgisayar problemleri olunca bilgisayari kapatip disari ciktim. simdi de bir de esimin bilgisayarindan denemeye karar verdim. o yuzden turkce karakterlerim yok.

asumana cok olmus o ceza yaw:)))) bu kizcagiz gunluk 1 lt zor su iciyordu. kacamagi da 110 kalori. biraz dusurelim kizlar. daha sistematik olsun. bir kere 1 lt su anca icen birine 2.5 lt hakaret gibi:)) 2 lt icsin ve 3 gun cezali olsun.

bitter cikolataya ceza verecek miyiz ona da karar vermemiz lazim. ben bir kare yiyorum. her zaman degil:)) 1 karesi kac kalori bilmiyorum. ama bir stick bitter yemeyelim o da fazla bence. bitteri oylayalim derim.

ben geldim
akşam yemeğim
2yk pilav 3yk fasülye
1kepçe çorba
ekmek yemedim
ara
1 bardak portakal suyu içtim
1 dilimde kavun
bugünlük bu kadar :))

adcığım çalışırken suyu çok içemiyor belki 2lt ye indirmemiz ii olur :))
oylayalım :))
benim bugün 2lt oldu

ii geceler canlarım
yarın gezmem var gideceğim belki biraz açılırım evde çok bunaldım
bi de evime yakın bi arkadaşım
gelemezsem akşam uğrarım kaçamak yapmayacağım öpüyorum hepinizi :54:

iyi geceler dosbacim. aksam yemegin cok guzel olmus. yarin da guzel vakit gecirirsin insallah canim. benim de 2 lt olmustur ama 3 lt olacak insallah yatmadan:)))

dun yediklerimi internetin azizliginden yazamadim. bugunkuleri yazayim hemen:

kahvalti: 1kk peynir, 3 yesil/2 siyah zeytin ve marul + 1 dilim ekmek
spor
ara: 1 elma, 4 leblebi, 1 hurma
ogle: 1 kase tarhana corbasi, 2 adet haslanmis kirmizi pancar (sirkeli saimsakli ve 1tatli kas. zeytinyagli)

ikindi: yarim somon ve 1dilim ekmek

ara: 1 elma

aksam: bol salata\ birazdan yesil cay icecegim. birkac gundur icemedim.

1 haftamııı amanın telefonu kurayım en iyisi saat başı çalsın suyu hatırlatsın. :18:

nurcum ne çokmuş kalorisii, :53: ne ceza verelim bilemedimki,spor olmaz zaten belin rahatsız. yeşil çay içiyormuydun olmadı ondan olsun. :80:

Canım bayadır yem,yordum herhalde regl olacam canım çok tatlı istedi fazlasına gitmeyeyim diye bitter yedim normalde her zaman bunun dörtte birini yiyordum
ama bu sefer hepsi gitti :17:
Suyuda kızların dediği gibi 2 litre yapalım hem sen su içmeye alışırsın iyi olur yani

Tamam canım bu hafta tatlı yok bana :27:

nura ceza vermeyelim hem bitter hem ufak :))
bence 100 kalori üzerine verelim cezaları... bi de yağ gurubundan olmamasına dikkat edelim

Çok teşekkür ederim :21::21:

tamam canlar dediğiniz gibi olsun ama keşke 2 lt deseydik bugün bile daha 750 ml içemedim. eve gidince yandık.

dosbacım küçük yoğurtlar iyi fikir hayatım.
tamam nura bu seferlik ceza vermiyelim ama hergün 49-50 kalorilik kaçamaklar yaparsa haftada 350 kalori yapar hadi buyrun nasıl olcek şimdi. :)))

neyse canlar ben çıkıyorum yarın oruçlu olabilirim. karnımda çok acıktı.meyveleri yedimama kesmedi. eve gidince yine bol yoğurtlu ıspanak var. ekmeksiz ondan yiyeyim bari 1 tabak sonra yeşilçay ve 1.75 ml su. offf offffffff ben ne yaptım. :84:
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar beni özleyin anacıım. :87:

Tamam canım seni mi kıracaz
2 litre olsun

iyi aksamlar kizlar. arada yine internet/bilgisayar problemleri olunca bilgisayari kapatip disari ciktim. simdi de bir de esimin bilgisayarindan denemeye karar verdim. o yuzden turkce karakterlerim yok.

asumana cok olmus o ceza yaw:)))) bu kizcagiz gunluk 1 lt zor su iciyordu. kacamagi da 110 kalori. biraz dusurelim kizlar. daha sistematik olsun. bir kere 1 lt su anca icen birine 2.5 lt hakaret gibi:)) 2 lt icsin ve 3 gun cezali olsun.

bitter cikolataya ceza verecek miyiz ona da karar vermemiz lazim. ben bir kare yiyorum. her zaman degil:)) 1 karesi kac kalori bilmiyorum. ama bir stick bitter yemeyelim o da fazla bence. bitteri oylayalim derim.

Canım asumanınki ceza olarak verildi ama onun için çok faydalı bişey belki fazla içerek kendinni alıştırır ve ilerleyen zamanlarda daha fazla içer

Çikolata her zaman yenen bişey değilki ben önceleri çok severdim tatlıyı rejime başlayalı beri bıraktım regl dönemleri hariç aklıma bile gelmiyor
günlük yeme için bi önlem alınabilirde arada bii olunca çokda zararlı değil

Back