Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim içimmi kötü neHiç dikkat etmemiştim
hafta sonu ortaköy sefası yapmıştık canım miniğimde köpekleri çağırıyor
kızlar küflenen koşu bandımı şu an dr. yasakladı
hoş bende çok kullanmadım yalan sölemeyeyim şimdi siz şahitsiniz
nihancım evet pahalı ve çok yer kaplıyo ben bi de üzerinde tv ile almıştım düşün yani fiyatını (
satmak istemiyorum doğumdan sonra (kısmet olurda Rabbim verirse) bebeği kimseye bırakamam ve ozmaan kullanırım diye düşünüyorum ama bi ara anneme gönderebilirim
nurcum canım nescafeyi şekersiz sütlü içebilirim ama ben türk kahvesi hastasıyım ( şekersiz onu içemiyorum bu nedenle içmedim armur yedim
kızlar küflenen koşu bandımı şu an dr. yasakladı
hoş bende çok kullanmadım yalan sölemeyeyim şimdi siz şahitsiniz
nihancım evet pahalı ve çok yer kaplıyo ben bi de üzerinde tv ile almıştım düşün yani fiyatını (
satmak istemiyorum doğumdan sonra (kısmet olurda Rabbim verirse) bebeği kimseye bırakamam ve ozmaan kullanırım diye düşünüyorum ama bi ara anneme gönderebilirim
nurcum canım nescafeyi şekersiz sütlü içebilirim ama ben türk kahvesi hastasıyım ( şekersiz onu içemiyorum bu nedenle içmedim armur yedim
nurcum kızın çok tatlı maşallah
yok kız bakış açısı iştebenim içimmi kötü ne
evet çok yer kaplar evet satma bencede kullanırsın yine
anladım dosbacım hayırlısıyok nihancım satmayı pek düşünmüyorum ama evde olmasa daha ii olan bi alet..
ben spor salonunda tercih ederim
ben tesettürlüyüm ve bulunduğum semtte bayanlara özel salon yok çok zorlandım
bekarken sürekli spor yapıyordum belki de bırakınca çok kilo aldım
koşu bandı aldım ama evde pek bi iştahım kaçtı
aslında düünüyorum tekrar kullanmayı yasaklar caziptir ya ama dr. izin vermedi sadece dışarda çok tempolu olmamak şartıyla çıkabilirsin dedi
hmm
bende şekerli içemem sade türk kahvesi yanındada sigara ohhh
Teşekkürler teyzesi
Rabbim sanada nasip etsin inş.
yok kız bakış açısı işte
merhabalar kızlar,
bu mesajı göndermek için kaç seferdir uğraşıyorum bilmiyorum. bağlantım çok çok kötü bugün. biraz geçmişi okuyayım geleyim.
ya hem de nasıl nihancım. sabah geldim, sizleri okudum cevap da yazdım. yok, defalarca uğraştım gitmedi. şimdi de ara ara kopuyor. bilgisayaraımın performans sorunları var, ilgilenmem lazım ama vaktim yok. debelenmeye devam edicem bir süre artık.
alışırsın dosbacım, sen hemen o moda girebiliyorsun maşallah. bu sefer ki liste az olacak ama daha hızlı kilo vereceksin tabi. öğle yemeğin afiyet olsun canım. yeşil çayında. :)))yeni listeye alışamadım :))
1 dilimde ekmeğim varmış yedim
ama evde yoğurt bittiği için yiyemedim
valla markete gitmeyi gözüm kesmedi
hemen arkasından da yeşil çayım varmış
şimdi demleniyo tarçınlı...
afiyet olsun nihancım çok güzelll.anladım dosbacım hayırlısı
evet spordan sonra daha çabuk kilo alınıyormuş
demekki ömür boyu sporu bırakmamak lazımmış. ama öyle olursa daha dinç oluruz diye düşünüyorum keşke yapabilsek herzaman spor.
evet
öğle yemeğim akşamdan kalan sulu köfte 4yk kadar
1 dilim ekmek arada da ayva ve mandalina yiyeceğim nasıl kombinasyon
ya hem de nasıl nihancım. sabah geldim, sizleri okudum cevap da yazdım. yok, defalarca uğraştım gitmedi. şimdi de ara ara kopuyor. bilgisayaraımın performans sorunları var, ilgilenmem lazım ama vaktim yok. debelenmeye devam edicem bir süre artık.
sağol nihancım, sana da kolay gelsin.
okuduklarıma göre burdan cevap yazayım, her an bilgisayarım yeniden bağlanmamaya karar verebilir.
asumancım, yarım simit bir de kola hiiç olmadı canım. "canım çekmişti yedim" makul mu? kocana da kızma bence. kendi irademizin güçlü olması lazım. mutfak temizliği konusunda da tebrik ederim. benim hiç canım istemiyor. sanırım hiç de el atmıycam:)) eşim de olmadığı için problem olmaz.
masalcım, yine süper bir maske tavsiyesi. ilk fırsatta, muhtemelen akşam uygulayacağım. benim cildim yağlı ve gözeneklerim de belirgindir. o açıdan sorun olacağını sanmıyorum. canım bu arada böyle uzun süreler yemek yiyemeyeceksen çantana stok yap. badem, ceviz, fındık, hurma, kayısı.. bak saysam daha bir sürü çıkar. kısa aralıklarla bunları ye de metabolizman kafayı yemesin:)) bu arada ben de kendimden utandım, maalesef ne çocuk esirgeme kurumunu ne de darülacezeyi bilmiyorum. sen öğrenince burdan paylaşırsan öğrenmiş olurum.
nihancım, dün çok güzel dikkat etmişsin. bravo sana canım. bugün de çok güzel gidiyorsun gördüğüm kadarıyla. maşallah.
dosbacım, peynir eklemesi tam yerinde. senin de yeni diyetini takipteyim:) bugün biraz daha neşen yerine gelmiş gibi inşallah üzerindeki kırgınlık geçiyordur. rabbim sana ve eşine hayırlı evlat versin.
nurcum, ay ay yerim ben o cimcimeyi:) demek köpekleri çağırıyordu:) hiç de bir şeyden korkmuyorlar ha. ben köpeğin birkaç yüz metre ötesinden bile zor geçerim:) eşinle de Allah kavuştursun canım. bayrama geliyor değil mi?
elacım da uğramış:) bu mesajı okur mu bilmiyorum ama keyifli vakit geçir eşinle canım.
bu arada kızlar sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı ettim.
ara öğün yok
öğle 1 tabak yoğurtlu ıspanak. ekmek yok
yanımda meyve var işten çıkmadan önce onları yiyeceğim
şimdi yeşil çay içeyim.
bu arada kızlar 1 bardak kolam için ceza istiyorum. hani benim cezam.sabahtan beri yazıcam unutuyorum. alayım cezaları.
sağol canım cumartesi biraz kaçırmıştım da kurtarmaya çalıştımsağol nihancım, sana da kolay gelsin.
okuduklarıma göre burdan cevap yazayım, her an bilgisayarım yeniden bağlanmamaya karar verebilir.
asumancım, yarım simit bir de kola hiiç olmadı canım. "canım çekmişti yedim" makul mu? kocana da kızma bence. kendi irademizin güçlü olması lazım. mutfak temizliği konusunda da tebrik ederim. benim hiç canım istemiyor. sanırım hiç de el atmıycam:)) eşim de olmadığı için problem olmaz.
masalcım, yine süper bir maske tavsiyesi. ilk fırsatta, muhtemelen akşam uygulayacağım. benim cildim yağlı ve gözeneklerim de belirgindir. o açıdan sorun olacağını sanmıyorum. canım bu arada böyle uzun süreler yemek yiyemeyeceksen çantana stok yap. badem, ceviz, fındık, hurma, kayısı.. bak saysam daha bir sürü çıkar. kısa aralıklarla bunları ye de metabolizman kafayı yemesin:)) bu arada ben de kendimden utandım, maalesef ne çocuk esirgeme kurumunu ne de darülacezeyi bilmiyorum. sen öğrenince burdan paylaşırsan öğrenmiş olurum.
nihancım, dün çok güzel dikkat etmişsin. bravo sana canım. bugün de çok güzel gidiyorsun gördüğüm kadarıyla. maşallah.
dosbacım, peynir eklemesi tam yerinde. senin de yeni diyetini takipteyim:) bugün biraz daha neşen yerine gelmiş gibi inşallah üzerindeki kırgınlık geçiyordur. rabbim sana ve eşine hayırlı evlat versin.
nurcum, ay ay yerim ben o cimcimeyi:) demek köpekleri çağırıyordu:) hiç de bir şeyden korkmuyorlar ha. ben köpeğin birkaç yüz metre ötesinden bile zor geçerim:) eşinle de Allah kavuştursun canım. bayrama geliyor değil mi?
elacım da uğramış:) bu mesajı okur mu bilmiyorum ama keyifli vakit geçir eşinle canım.
alışırsın dosbacım, sen hemen o moda girebiliyorsun maşallah. bu sefer ki liste az olacak ama daha hızlı kilo vereceksin tabi. öğle yemeğin afiyet olsun canım. yeşil çayında. :)))
afiyet olsun nihancım çok güzelll.
canım bizim evdeki pcde aynı durumda, değişmesi lazım ama şuan olmaz evde çok kullanmıyoruz zaten. oğlumun okul zamanına kadar vaktimiz var.ondan sonra belki yenileriz. ayrıca nasıl sinir eder insanı anlıyorum hayatım. ne diyim çoook kolay gelsin.
bu arada kızlar sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı ettim.
ara öğün yok
öğle 1 tabak yoğurtlu ıspanak. ekmek yok
yanımda meyve var işten çıkmadan önce onları yiyeceğim
şimdi yeşil çay içeyim.
bu arada kızlar 1 bardak kolam için ceza istiyorum. hani benim cezam.sabahtan beri yazıcam unutuyorum. alayım cezaları.