kurban bayramı sonuna kadar rahatsın elacım,eşinle birlikte tadını çıkarın bol bol gezin. yemeklerin için afiyet olsun. canım o yazıyı gördüm ama birkaç güne gelirmi yazıyordu,yani geleceği gün belliydi anlamında yazılmıştı ona istinaden sordum acaba sonrasında geldide benmi görmedim diye. :)))ben deldimm:))
malüm eşim evde giremiyom girsemde yazamıyomm
neler yedim yazayım öncelikle gecmişe bakamadım
sabah kahvaltı
3catal,patates,domates,salata,peynir,2yudum simit ekmek yemedimm
öğlen brokoli corbası 3dilim ekmek:)) salca sürdüm üstüne cnm cok istedii
dün ıspanak yapamadım eşim boşver dedii
buğün yaptım yemedik yiyeceğiz bakalım izin olunca düzende saştıı
ad cnm en son sen yazmışsın dombilinin tanıdığı girmiş yazmıştı bilgisayarda sorunmu ne varmış giremiyomuşş
canım yoğun ve yorgun birgün olmuş,inşallah dinlenebilmişsindir. yediklerinde bir abartı yok bence afiyet olsun. masalcım bakımlı olmak bir bayan için çok önemli.kendimizi iyi hissettirmesi ayrı o zaman daha bir pozitif oluyor insan. ben bütün yükümü atmışım hissederim. su olayını da halledicem hayatım en kısa sürede inşallah.Kızlar Yorgunluktan ölüyorum..
9 da bir derse girdim 17ye kadar ara yok gibi bir şeydi en faazla 10 dakika ve araya bir sınavda girdi ..
Sabah kahvaltı da dünden kalan milföyden yedim 2 tane .. ( Kalorisine baktım bir tanesi 150 kalori falan)
Akşama kadar hiç bir şey yiyemedim hiç fırsatım olmadı ...
1 litre su içtim.
Akşam da 1 litre içip 2 ye tamamlayacağım.
Akşam yemeği olarak da geldiğim gibi yedim geç kalmayayımd diye.
4 tane köfte.
1 dilim kepekli kızarmış ekmek.
2 kaşık kırmızı biberli light yoğurt.
Yatmadan önce de 2 bardak yeşil çayımı içeceğim.
Acelesi yok bence kaptancığım biraz daha kaçamak yapalım sonra başlarız :)
Valla son zamanlarda kendimi kötü hissettikçe bakıma verdim mutluyken de mutluluktan yapıyorum var yani bahane ..
Su konusunu bence de düzelt son zamanlarda hasta gibisin genelde belki de vücudunun sıvıya ihtiyacı vardır ..
Dosbacım harika olur ya bir yeşil çay ..
Ben almaya gidemedim ..
tebrik ederim hayatım,ne kadar sevindim anlatamam inşallah düğüne birkaç kilo daha verirsin.ii akşamlar kızlar
biliyosunuz bende yoğun bi döneme giriyorum ve diyetisyeniminde bundan haberi var ona göre diyet verdi
bu arada yağdan vermişim biraz kası korumuşum sadece( ama kilom 67.9 :)) evet 7yi görmek bile mutlu etti...
geçmişolsun inşallah çabuk atlatırsın.ara öğün yapmaya çalışıyorum ama yeteri kadar değil. diyetisyeni tebrik ederim bu tür davranışlar insanı daha çok motive eder. sende listene tam uyarsın dilerim canım benim. kurtulmanı dilerim kilolarından. kilo gitsin bebek gelsin :)))kızlar araların öneminden bugünde bahsetti...
diyetisyenim saati gelmişti hemen kaysı yedi bizim yanımızda :))
valla tam örnek davranıştı
bugün su 2 lt oldu
yarın gezmem vardı ama iptal edeceğim çnk çok hastalandım
her yerim ağrıyo...çok kırgınlık var
canım ben malesef hiç bilmiyorum ama netten kolayca bulabilirsin diye düşünüyorum. kuru maya maskesinin hedefi nedir masalcım,neye yarıyor merak ettim.İnşallah bir bilen vardır da öğrenirim ..
Hoş bayramda giderim ama bayramdan sonra sık sık gitmeyi düşünüyorum.
Ben kuru mayayla bir maske yaptım.
Ve yüzümde değişiklik o kadar farkediliyor ki anlatamam.
Kremler peelingler doğal yöntemler her şeyi denemiştim.
İlk kez böyle bir etki ile karşılaştım
İyi geceler Dosbacımm..
ekmek yemediğin için tebrik ederim nihancım. düzenli menü için ayrıca tebrik ederim. afiyet olsun.
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 yk sulu köfte
yoğurt
hiç ekmek yemedim
arada elma ve armut
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
günaydıın. peynirle renklenen kahvaltın afiyet olsun dosbacım.günaydııııınnnn güzel takımım
bende artık diyetime biraz peynir kattım
1 yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
veee güne su ile başladım :))
bol bol dinlenmeni tavsiye ederim canımcım. yat dinlen,iyi gelecektir.şimdi çaya devam... buralardayım kızlar...aslında bugün günüm var ama kırıklığım var gitmeyeceğim
hem kaçakta yapmamış olurum
günaydın adcım afiyet olsun
sağol nihancım.sanada günaydın. nasılsın.