• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada su 1lt oldu daha :(( akşama 2 olur sanırım bugün çok dikkat ediyorum
akşamada diyetisyen var çok içmektende korkuyorum :))
hoş ne kadar su içtiğim çıkıyor ama yinede fazla çıkınca moralim bozluyo

Selam kızlar hafta sonu giremedim bir türlü evde değildik sabaha kahvaltımı yaptım evimi süpürüp sildim yeni oturabildim
Hafta sonu biraz kaçırdım ama kiloma yansımamış inş yansımazda
sabah kahvaltım:
3Dilim ekmek
biraz peynir 1 tatlı kaşığıda vişne reçeli yanındada çay
şimdide kızımı uyutup çay içeceğim
dosbacım çok geçmiş olsun canım güzelce dinlen ve iyileş
eminecim süper görünüyorsun
Masalcım kendine dikkat et canım
neyneyse inş sende verirsin kiloları ben önce 60 sonrada bi 56-57ye inmek istiyorum

Selam kızlar hafta sonu giremedim bir türlü evde değildik sabaha kahvaltımı yaptım evimi süpürüp sildim yeni oturabildim
sabah kahvaltım:
3Dilim ekmek
neyneyse inş sende verirsin kiloları ben önce 60 sonrada bi 56-57ye inmek istiyorum

nurcum hep dikkat ediyorum da sen genelde öğle yemeği yemiyo musun ??
karamanlının yemediğini biliyorum o akşamları spora gittiğinde hiç yemiodu
acaba ara öğün yapsan daha mı hızlı verirsin
benim durma nedenim araları yapmamaktan kaynaklanıyordu :((

daha iyiyim canım sağol.
değişiklik olacak diye sevinmiştim,gerçi hava bozuk olsaydı yine gidemezdik ama nasip.
haklısın hayatım oğlumla bol vakit geçirim belki şu bezden kurtuluruz bu sayede. :97:

inşallah kurtulursunuz canım. ben gündüz bezlemiyorum ama hala kaçaklarımız oluyor. yine de eskiye göre çok iyiyiz, şükür rabbime. darısı başınıza.

öğle yemeğimi geç yedim malesef
3 köfte 2 kaşık pilav ekmek yemedim
yanında da ufak bi domates...salata yapacak gücüm yoktu...
şimdi de yeşil çay demlemeye gidiyorum isteyen var mııııı ??? :68:

ben alayım:)) mutfağa gidicem, pancar almıştım onu haşlıycam ama yok bir türlü kalkamadım. madem oturduğuma değsin:))

sabah kahvaltım:
3Dilim ekmek

canım inşallah sen de hedefine ulaşırsın. maşallah çok güzel yol almışsın. bizler de o günleri görürüz inşallah.

bu arada ben biraz önce 1.5lik şişemi bitirdim:)) tamamından biraz eksikti. şimdi gidip şişeyi bir kez daha doldurayım. akşama kadar da onu içersem bilgisayarı tuvalete taşımam gerekebilir:60::60:

afiyet olsun dosbacım, çay yeni içtim almasam olurmu :)))
bu arada su 1lt oldu daha :(( akşama 2 olur sanırım bugün çok dikkat ediyorum
akşamada diyetisyen var çok içmektende korkuyorum :))
hoş ne kadar su içtiğim çıkıyor ama yinede fazla çıkınca moralim bozluyo
senin en azından 1 lt olmuş ben daha 500 ml deyim. 2 lt yapabilsem ne ala.canım çok çıksan bile en azından su içtiğini bileceksin çok takma diyetisyenede söylersin artık baksın bir hal çaresine. :)))
inşallah kurtulursunuz canım. ben gündüz bezlemiyorum ama hala kaçaklarımız oluyor. yine de eskiye göre çok iyiyiz, şükür rabbime. darısı başınıza.

inşallah rabiacım. biz malesef tam anlamıyla kurtulamadık.aslında çalışmalar yapıyoruz. ama ben yapsam babannesi yapmıyor falan filan. başında ben olsaydım inan şu zamana kalmazdı ama ne yapayım birde bunun için sıkmak istemiyorum kendimi. gerçekten bayramda alıştırayımda ondan sonra hiç bağlamayalım.

unutmadan ben yedim yazayım.
1 tabak karnabahar,1 kase yoğurt
az önce 1 fincan yeşil çay.

nurcum hep dikkat ediyorum da sen genelde öğle yemeği yemiyo musun ??
karamanlının yemediğini biliyorum o akşamları spora gittiğinde hiç yemiodu
acaba ara öğün yapsan daha mı hızlı verirsin
benim durma nedenim araları yapmamaktan kaynaklanıyordu :((

Canım benim ya çok geçmiş olsun
ben kahvaltımı geç yapıyorum o yüzden öğlen yemiyorum

ben alayım:)) mutfağa gidicem, pancar almıştım onu haşlıycam ama yok bir türlü kalkamadım. madem oturduğuma değsin:))

canım inşallah sen de hedefine ulaşırsın. maşallah çok güzel yol almışsın. bizler de o günleri görürüz inşallah.

İnşallah canım hayırlı ve sağlıklı şekilde gitsin inş hepsi

bu arada ben biraz önce 1.5lik şişemi bitirdim:)) tamamından biraz eksikti. şimdi gidip şişeyi bir kez daha doldurayım. akşama kadar da onu içersem bilgisayarı tuvalete taşımam gerekebilir:60::60:

Ayy o bendede var
tuvalet en özell mekanım oldu

herkese merhaba.
nur topikte yer açıldığından bahsetti. umarım ben de girebilirim. yazamamıştım uzun zamandır. kendime ait bilgisayarım olmadığından. arkadaşlardan giriyordum ama her an her istediğimde değil. artık bilgisayarım var :) düzenli takip edebilirim. yalnız çok yiyorum bugünlerde. engel olamıyorum kendime.yardım edin bana lütfen. :(:(
bugün yediklerimi sayayım sabah 1 tuzlu çubuk kraker
öğlen 1 porsiyon bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt.
şimdilik bu kadar...

inşallah rabiacım. biz malesef tam anlamıyla kurtulamadık.aslında çalışmalar yapıyoruz. ama ben yapsam babannesi yapmıyor falan filan. başında ben olsaydım inan şu zamana kalmazdı ama ne yapayım birde bunun için sıkmak istemiyorum kendimi. gerçekten bayramda alıştırayımda ondan sonra hiç bağlamayalım.

canım zaten geç kalmış bir şey yok. zaten 2 yaşından sonra tam anlamıyla rayına oturuyor tuvalet eğitimi. ne bebişini ne de kendini sıkma. zaten hazır olduğunda çok hızlı çözeceksiniz bu sorunu. bayram bir vesile olur inşallah.

unutmadan ben yedim yazayım.
1 tabak karnabahar,1 kase yoğurt
az önce 1 fincan yeşil çay.

gayet güzel, afiyet olsun canım.

herkese merhaba.
nur topikte yer açıldığından bahsetti. umarım ben de girebilirim. yazamamıştım uzun zamandır. kendime ait bilgisayarım olmadığından. arkadaşlardan giriyordum ama her an her istediğimde değil. artık bilgisayarım var :) düzenli takip edebilirim. yalnız çok yiyorum bugünlerde. engel olamıyorum kendime.yardım edin bana lütfen. :(:(
bugün yediklerimi sayayım sabah 1 tuzlu çubuk kraker
öğlen 1 porsiyon bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt.
şimdilik bu kadar...
merhaba meryem tekrar hoşgeldin. ilk geldiğinde bahsettimmi hatırlayamadım ama olsun ben yinede kısa tekrar edeyim. meryemcim 1 hafta deneme süren var. eğer paylaşımın bol olursa listede yerini alırsın. bizlerle yediğini içtiğini yapmış olduğun activitelerini yani diyetle ilgili herşeyini paylaşmanı istiyoruz. ama şuda bir kuraldır ki bizim yazdıklarımızada yorumlar yazmalısın. yani sadece gelip yediğini içtiğini yazıp çıkmamalısın. bu arada bu haftadan itibaren uygulamaya başlattığımız bir kuralımız var. kaçamak yapan kişi ne kadarlık kaçamak yaptığını bize yazıyor bizde ona göre kendisine ceza veriyoruz. bir diğer önemli kuralda cuma günleri saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapıyoruz. şimdi senden ricam kilonu boyunu hedef kilonu yaşını yazmandır ona göre not edicem bilgilerini. aramıza tekrar hoşgeldin.inşallah bizlerle beraber istediğin kiloya ulaşırsın.
canım zaten geç kalmış bir şey yok. zaten 2 yaşından sonra tam anlamıyla rayına oturuyor tuvalet eğitimi. ne bebişini ne de kendini sıkma. zaten hazır olduğunda çok hızlı çözeceksiniz bu sorunu. bayram bir vesile olur inşallah.
gayet güzel, afiyet olsun canım.

sağol rabiacım. bugün çok dikkat etmek istiyorum hatta bu haftayı kaçamaksız sonlandırmak mümkünse 1 kilo olsun vermiş olmak istiyorum. hayırlısı artık.
haklısın canım,çok fazla sıkmak istemiyorum yavrumu. hersabah tembihler ediyorum unutacağını bilsemde tuvalete yap oğlum diyorum tamam diyor ama tabi sonra unutuyor. bıraktım kendi haline bayram tatilinde başarılı olacağız inşallah.

merhaba kızlar,
Adcim bugün de hiç yazamadım gördüğün gibi bu şekilde de olunca kendimi mahcup hissediyorum sizlere karşı ama çalıştığım poizsyon 3 kişilik bir iş olup bir tek bana baktığından dolayı çok yoğun oluyorum tam açıyorum yazmaya telefon çalışıyor artık sinirlerim tepeme çıkmaya başlıyor.
Hatta anlatayım ne yaptığıma anlamaya çalışın beni :)) Ben buranın hem sekreteriyim, sekreter dediysek öle telefon bağlayıpta kurtulmuyorum müşteriler var siparişlerini alıyorum malzemeyi buluyorum fiyatını veriyorum sevkıyatını ayarlıyorum.Faturasını irsaliyesini kesiyorum satınalmasını ve satışını sevkıyatını ben yapıyorum yani ve deee çaycılarıyım en nefret ettiğim kısın da bu ama işsizlik lanet olsun sabrediyorum işte beklediğim şeyler var belli bir zaman sabretmem gerek malesef ve çok da sessiz olduğumdan burdaki satışçıların tüm angarya işleri bana bakıyor boş vaktim çok az genel de bu nedenle çom paylaşımda bulunamıyorum mahcubum da bundan dolayı kg da veremedim üzüldüm yani ben de o yüzden diyorum takımın kurallarına uyan bir üye değilim sevgili kaptanım karar senin takımdan ayrıladabilirim sana bırakıyorum izin de olur düzene sokana kadar kendimi biraz daha...

hulk canım seni çok iyi anlıyorum hayatım, gerçekten çok yoğunsun. bir zamanlar bende senin gibiydim.artık öyle değil şükürler olsun.sende inşallah istediğin gibi bir iş bulursun. hulkum canım,malum takım hareketli olsun istiyoruz ki öyle olmayınca motivasyon düşüyor sende biliyorsun hayatım. takım sohbetlerine biraz daha katılabilsen çok iyi olurdu, paylaşım ne kadar çok olursa o kadar güzel oluyor. ama dersenki bundan fazlasını yapamam, belki bir müddet izinli olmak iyi gelebilir işlerinide yoluna sokarsın. ne zamanki kendini hazır hissettin ozaman tekrar gelirsin takıma. ayrıca kilo veremedim takımı etkiliyorum diye kesinlikle düşünme,bu kilolardan herşeyden önce kendimiz için kurtulmak istiyoruz bunu unutma hayatım. eğer istersen izinliykende fırsatını bulursan bizimle yazış hayatım. herşey yoluna girer inşallah.

Son düzenleme:
kızlar ben birazdan çıkarım çıkmadan yazamazsam eğer hepinize iyi akşamlar. bu arada dombiliden hala ses yok değilmi kızlar acaba yazdıda benmi görmedim,şişgo yok, baye yok,aslı izinli. hepsi izinli kalır artık bir müddet.
neyse kızlar akşam yemeğinde kağıtta hamsi ve bol salata var. afiyet olsun bana. sizlerede afiyet olsuun .

ben deldimm:))
malüm eşim evde giremiyom girsemde yazamıyomm
neler yedim yazayım öncelikle gecmişe bakamadım
sabah kahvaltı
3catal,patates,domates,salata,peynir,2yudum simit ekmek yemedimm
öğlen brokoli corbası 3dilim ekmek:)) salca sürdüm üstüne cnm cok istedii
dün ıspanak yapamadım eşim boşver dedii
buğün yaptım yemedik yiyeceğiz bakalım izin olunca düzende saştıı
ad cnm en son sen yazmışsın dombilinin tanıdığı girmiş yazmıştı bilgisayarda sorunmu ne varmış giremiyomuşş

Kızlar Yorgunluktan ölüyorum..
9 da bir derse girdim 17ye kadar ara yok gibi bir şeydi en faazla 10 dakika ve araya bir sınavda girdi ..
Sabah kahvaltı da dünden kalan milföyden yedim 2 tane .. ( Kalorisine baktım bir tanesi 150 kalori falan)
Akşama kadar hiç bir şey yiyemedim hiç fırsatım olmadı ...
1 litre su içtim.
Akşam da 1 litre içip 2 ye tamamlayacağım.
Akşam yemeği olarak da geldiğim gibi yedim geç kalmayayımd diye.
4 tane köfte.
1 dilim kepekli kızarmış ekmek.
2 kaşık kırmızı biberli light yoğurt.
Yatmadan önce de 2 bardak yeşil çayımı içeceğim.

Demleyerek içiyorum canım ben. Çay..r'un dökme yeşil çaylarından var bende. 2 tatlı kaşığı atıyorum demliğe. Bir parça da kabuk tarçın. Üstüne de sıcak su. Takriben 5 dk sonra da süzüyorum yoksa acı oluyor. Kaynatarak içen kendine işkence etmiş olur:)) Zehir gibi bir tat oluşuyor çünkü.
Görünce hemen paylaşayım dedim ben de artık

Masalcığım, geç kalktın da ondan mı öğle yemeğini atladın canım. 2 tane milföy böreği çok bulmadım. Zaten çok az beslendiğin için belki günlük kalori ihtiyacın bile tam olmamıştır. Biraz daha düzenli beslensen daha iyi olur ama. Sık sık ve az az yemenin önemini biliyorsun. ve de hiç meyve yememişsin. aycangül'ün meyve günlerini mi bekliyorsun:)) Canım odana mandalina, elma stokluyorsun tez elden ve yemeye başlıyorsun.
Bir yerde okurken gördüm de hemen paylaşmak istedim.
Bu arada ben de demleme içmeye başladım yeşil çayı mı ..

Neyneycecim baya geç kalktım o yüzden öyle oldu.
Baktım da milföy böreğin kalorisi azmış.
Ama ben öğle yemeklerini sık sık atlıyorum aslında haklısın onu düzeltmem lazım
Senin menülerin benim o yüzden çok hoşuma gidiyor zaten
Bu yorgunlukla bile güldürdün beni :)
Meyve günlerinde yesem bütün aya yetmez mi ki:P
YArın meyve alıp depoluyorum ve meyveyi düzenli tüketmeye başlıyorum ..

bugün yediklerim:

kahvaltı: küçük bir dilim ekmek üzerine sürülmüş kahvaltılık çemen, 2 siyah 2 de yeşil zeytin, 1 kk peynir, marul ve 1 küçük dilim ekmek. bu çemen kilo aldırır mı kızlar? az bir şey aldım ya canım çekti.

ara: 1 elma, 1 hurma, 1 badem ve 1 avuç fındık (hepsini aynı anda yemedim:86:)

öğle: 1 tabak mantar çorbası ve 1 saat sonra falan yoğurtlu brokoli

ara: nar ve 1 armut, yarım mandalina ve 1-2 dilim elma

2 bardak çay

akşam dışarı çıktık. salata aldım. içinde fasulye falan vardı haşlanmış. tabak alıp içini kendimizin doldurduğu salatalardan.

eve gelince 2si bir arada karışımını 1 kupa süte karıştırdım ve içtim. şimdi de yeşil çay içiyorum.:68:

Çok düzenli ama kalorili bir şey yok ne güzel olmuş menün öyle ya ..

dosbacım,seni nelerin bunalttığını tam olarak bilmiyorum ama hayatım,(aklıma birkaç sebep geliyor)inşallah biran önce düzelir herşey,anneciğinde gelip sana yoldaş olur inşallah. üzüldüm canım benim. :70: menü için üzülme hayatım,mecbur kaldın yedin. senin için olması gerekiyordu. su olayı iyi fikir bende yazayım.

masalcım, inan bu sistem hakkında çok soru işareti oluşuyor kafamda. o yüzden en iyisi zamana bırakayım istedim,birkaç hafta sonnra yerine oturur zaten. :34:

rabiacım,sıkıntı olursa söylerim canım sağol. :29: sen iradenle verdiğin mücadelenin mükafatını alıyorsun canım tebrik ederim birkez daha. inanıyorumki pantolon olayında kısa sürede çözümlenecek ve onlarada kavuşacaksın. su içme cezası bana gerçekten uygun aslında,hafif kaçamaklarımda uygularsınız. :17: katılmak isteyen olursa hemen davet edicem arkadaşları canım. :48: düğünde kaçamak da yapılmamış, bu gidişle sana ceza uygulayamıcaz. :))

hulk canım,neden kilo veremediğini bende anlayamadım hayatım ama diyetisyene gitmek iyi bir fikir olarak düşünüyorum. inşallah faydasını görürsn. hulkcum,biliyorum ki paylaşımların az olmasının sebebi işlerinin yoğunluğu, bizlere de yorumlar yazamıyorsun. bu konudada yazacaktım sana.izin konusunda ne söyleyeyim bilemedim canım sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle olsun,ama gönlüm bol paylaşımla aramızda olmandan yana bunu da bilmeni isterim.
elacım haklısın hayatım,az ve yavaş yesek hiçbir sorun kalmıcak ama önce irade kursuna gitmemiz lazım sanırım, kendimize dur diyemiyoruz. :56: zayıflık konusunda herkesin dediği gibi zayıfsın hoş görünüyorsun, senin sadece spora ihtiyacın var elacım,bölgesel anlamda yakabilmemiz için,bende aynı durumdayım. :31: ıspanağın yanına keşli makarna iyi giderdi :))) saçların hayırlı olsun canım güle güle kullan.

masalcım
afiyet olsun hayatım başka kaçamaklar olmaz inşallah. :20: :54: çok bakımlı hatunsun evlenincede böyle olursun dilerim. :12: su olayı konusunda sıfırım malesef. düzeltmem gerekiyor.

takyon canım hoş geldin sefa getirdin. kardeş takımlar olarak çok iyi anlaşıyoruz canım.inşallahda hep böyle gider. :46:

Acelesi yok bence kaptancığım biraz daha kaçamak yapalım sonra başlarız :)
Valla son zamanlarda kendimi kötü hissettikçe bakıma verdim mutluyken de mutluluktan yapıyorum var yani bahane ..
Su konusunu bence de düzelt son zamanlarda hasta gibisin genelde belki de vücudunun sıvıya ihtiyacı vardır ..

Dosbacım harika olur ya bir yeşil çay ..
Ben almaya gidemedim ..

Son düzenleme:
ben deldimm:))
malüm eşim evde giremiyom girsemde yazamıyomm
neler yedim yazayım öncelikle gecmişe bakamadım
sabah kahvaltı
3catal,patates,domates,salata,peynir,2yudum simit ekmek yemedimm
öğlen brokoli corbası 3dilim ekmek:)) salca sürdüm üstüne cnm cok istedii
dün ıspanak yapamadım eşim boşver dedii
buğün yaptım yemedik yiyeceğiz bakalım izin olunca düzende saştıı
ad cnm en son sen yazmışsın dombilinin tanıdığı girmiş yazmıştı bilgisayarda sorunmu ne varmış giremiyomuşş

Afiyet olsun ..
Geçen benim de canım nasıl istedi salçanın altında yağ yoktu ama değil mi?
Eşin varken umarım çok kilo almazsın ..

ii akşamlar kızlar
biliyosunuz bende yoğun bi döneme giriyorum ve diyetisyeniminde bundan haberi var ona göre diyet verdi
bu arada yağdan vermişim biraz kası korumuşum sadece :(( ama kilom 67.9 :)) evet 7yi görmek bile mutlu etti...

Back