• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım sağol hayatım. gerçektende çekilmiyor haklısın. grçi ağrıdan çok, tüm enerjimi aldı hiçbirşey yapamadım. sen nasıl oldun,şimdi daha iyimisin.

günaydııın.

herkesler iyidir dilerim. ben dün adet oldum. beklemediğim bir şeydi en azından birkaç gün daha vardı. neyse kötü birgündü. sürekli yorgun haldeydim,hafif tansiyon düşüklüğü falan filan. haliyle hiçbiriş yapamadım. evim hala leş gibi. bayrama kadar güzel bir temizlik yapabilirim inşallah. ankara işimizde yatabilir.eşimin bayramda çalışma durumu var.
bugün yine halsizim canlar. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı 3 bardak çay.
buralardayım öpüyorum.

günaydın adcım geçmiş olsun dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut canım soğukta daha çok ağrın olur

tünaydın kardeş takım inşallah hepiniz iyisinizdir bendede bi yorgunluk var sebebini bilmiyorum haftasonu okul kurs beynim döndü valla çorba gibi oldu bide çikolata krizi tuttu beni yaaaaa

herkesler iyidir dilerim. ben dün adet oldum. beklemediğim bir şeydi en azından birkaç gün daha vardı. neyse kötü birgündü. sürekli yorgun haldeydim,hafif tansiyon düşüklüğü falan filan. haliyle hiçbiriş yapamadım. evim hala leş gibi. bayrama kadar güzel bir temizlik yapabilirim inşallah. ankara işimizde yatabilir.eşimin bayramda çalışma durumu var.
bugün yine halsizim canlar. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı 3 bardak çay.
buralardayım öpüyorum.

şimdi ağrın biraz daha hafiflemiştir inşallah canım. bayramda ankara seni baya mutlu etmişti sanırım ama hayırlısı böyleymiş demek ki.. hem oğluşunla vakit geçirirsin bol bol.

tünaydın kardeş takım inşallah hepiniz iyisinizdir bendede bi yorgunluk var sebebini bilmiyorum haftasonu okul kurs beynim döndü valla çorba gibi oldu bide çikolata krizi tuttu beni yaaaaa

şş takyon napıyom yaw. o içindeki çikolata canavarını sustur:) şimdi değil bak hedefine çok az kalmış.

dosbacım,seni nelerin bunalttığını tam olarak bilmiyorum ama hayatım,(aklıma birkaç sebep geliyor)inşallah biran önce düzelir herşey,anneciğinde gelip sana yoldaş olur inşallah. üzüldüm canım benim. :70: menü için üzülme hayatım,mecbur kaldın yedin. senin için olması gerekiyordu. su olayı iyi fikir bende yazayım.

masalcım, inan bu sistem hakkında çok soru işareti oluşuyor kafamda. o yüzden en iyisi zamana bırakayım istedim,birkaç hafta sonnra yerine oturur zaten. :34:

rabiacım,sıkıntı olursa söylerim canım sağol. :29: sen iradenle verdiğin mücadelenin mükafatını alıyorsun canım tebrik ederim birkez daha. inanıyorumki pantolon olayında kısa sürede çözümlenecek ve onlarada kavuşacaksın. su içme cezası bana gerçekten uygun aslında,hafif kaçamaklarımda uygularsınız. :17: katılmak isteyen olursa hemen davet edicem arkadaşları canım. :48: düğünde kaçamak da yapılmamış, bu gidişle sana ceza uygulayamıcaz. :))

hulk canım,neden kilo veremediğini bende anlayamadım hayatım ama diyetisyene gitmek iyi bir fikir olarak düşünüyorum. inşallah faydasını görürsn. hulkcum,biliyorum ki paylaşımların az olmasının sebebi işlerinin yoğunluğu, bizlere de yorumlar yazamıyorsun. bu konudada yazacaktım sana.izin konusunda ne söyleyeyim bilemedim canım sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle olsun,ama gönlüm bol paylaşımla aramızda olmandan yana bunu da bilmeni isterim.
elacım haklısın hayatım,az ve yavaş yesek hiçbir sorun kalmıcak ama önce irade kursuna gitmemiz lazım sanırım, kendimize dur diyemiyoruz. :56: zayıflık konusunda herkesin dediği gibi zayıfsın hoş görünüyorsun, senin sadece spora ihtiyacın var elacım,bölgesel anlamda yakabilmemiz için,bende aynı durumdayım. :31: ıspanağın yanına keşli makarna iyi giderdi :))) saçların hayırlı olsun canım güle güle kullan.

masalcım
afiyet olsun hayatım başka kaçamaklar olmaz inşallah. :20: :54: çok bakımlı hatunsun evlenincede böyle olursun dilerim. :12: su olayı konusunda sıfırım malesef. düzeltmem gerekiyor.

takyon canım hoş geldin sefa getirdin. kardeş takımlar olarak çok iyi anlaşıyoruz canım.inşallahda hep böyle gider. :46:

Geçmiş olsun kaptan seni çok iyi anlarım malum günler hiç çekilmiyor benimde ne enerji kalıyor ne bişey

bu arada
öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk tavuklu mantar sote
ekmek yemedim

günaydın adcım geçmiş olsun dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut canım soğukta daha çok ağrın olur
canım hoşgeldin. teşekkürederim daha iyiyimartık,ağrım kalmadı çok şükür ama ayaklarım soğuk tabi.yapcak birşey yok üşüyorum zaten. sende epey yoğunmuşsun canım,dikkat et yorgun düşme,malum hava mikrop dolu,yorgun vücutlar arıyor. tarçınlı sütlü salep iyi gelecektir.

şimdi ağrın biraz daha hafiflemiştir inşallah canım. bayramda ankara seni baya mutlu etmişti sanırım ama hayırlısı böyleymiş demek ki.. hem oğluşunla vakit geçirirsin bol bol.
şş takyon napıyom yaw. o içindeki çikolata canavarını sustur:) şimdi değil bak hedefine çok az kalmış.

daha iyiyim canım sağol.
değişiklik olacak diye sevinmiştim,gerçi hava bozuk olsaydı yine gidemezdik ama nasip.
haklısın hayatım oğlumla bol vakit geçirim belki şu bezden kurtuluruz bu sayede. :97:

Geçmiş olsun kaptan seni çok iyi anlarım malum günler hiç çekilmiyor benimde ne enerji kalıyor ne bişey

bu arada
öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk tavuklu mantar sote
ekmek yemedim

sağol nihanım,aynen öyle hayatım. gerçi düğün sonrası sürekli halsizim, regl tuzu biberi oldu. öğle yemeği çok güzel afiyet olsun canım.
sabahki menüde yarım simitle 2 dilim ekmek yemişsin.günlük ekmek hakkımızı 4 dilim diye biliyorum yanlış bilmiyorsam (dosbacım el atıver) ama sen olmaması gerekeni yediğin için bencede bugün ekmek yeme hayatım. ama sakın çok aç kalma ara öğünlerini atlama derim hayatım.
:16:

sağol nihanım,aynen öyle hayatım. gerçi düğün sonrası sürekli halsizim, regl tuzu biberi oldu. öğle yemeği çok güzel afiyet olsun canım.
sabahki menüde yarım simitle 2 dilim ekmek yemişsin.günlük ekmek hakkımızı 4 dilim diye biliyorum yanlış bilmiyorsam (dosbacım el atıver) ama sen olmaması gerekeni yediğin için bencede bugün ekmek yeme hayatım. ama sakın çok aç kalma ara öğünlerini atlama derim hayatım.
:16:

bugün sadece simit yedim yarım simit oda bidaha ekmek yemedim ki bugün simit dışında hiç ekmek yemedim yanlış mı yazmışım yanlışmı okundu acaba adcım

akşamdan beri susturuyorum zaten biriki saate kadar geçer inşallah bol bol su içmeliyim karnım şişsinki canım bişi istemesin dimi :80:

rabiacım,sıkıntı olursa söylerim canım sağol. :29: sen iradenle verdiğin mücadelenin mükafatını alıyorsun canım tebrik ederim birkez daha. inanıyorumki pantolon olayında kısa sürede çözümlenecek ve onlarada kavuşacaksın. su içme cezası bana gerçekten uygun aslında,hafif kaçamaklarımda uygularsınız. :17: katılmak isteyen olursa hemen davet edicem arkadaşları canım. :48: düğünde kaçamak da yapılmamış, bu gidişle sana ceza uygulayamıcaz. :))

benim rüya tersine çıkacak herhalde asumancım:))

yaklaşan bayram vs bana olumlu bir enerji sağladı canım. sana da şunu söylemek istiyorum, canım bu temizliği falan bu kadar sorun etme yaw. neşen iyi olsun, evin pis olmuş nolur.. ki ben senin evinin pis olabileceğini hiç sanmıyorum. hanımlar olarak bu temizlik olayına fazla kilitleniyoruz bence. birazcık içinde bayram coşkusuna yer aç canım. oğluşun da sendeki olumlu havayı hissetsin. kendini iyi hissetsen sen zaten o temizliği bile sportif bir aktivite heyecanıyla yaparsın.:71:

[
bi cumartesi biraz kaçırmışım pazar günü sadece 3 dilim yemişim bugünde sadece yarım simit ama yine bile fazlaysa hertürlü ceza kabulumdür:93:

Son düzenleme:
canım hoşgeldin. teşekkürederim daha iyiyimartık,ağrım kalmadı çok şükür ama ayaklarım soğuk tabi.yapcak birşey yok üşüyorum zaten. sende epey yoğunmuşsun canım,dikkat et yorgun düşme,malum hava mikrop dolu,yorgun vücutlar arıyor. tarçınlı sütlü salep iyi gelecektir.

haklısın canım bide mersinin havası çok dengesiz gündüz 27 derece gece 19 18 derece şaftım kaydı bi üşüyorum bi donuoyrum :60: iyi olmana sevindim canım keşke patik felan giysen ayağına en çok hastalıklar rfegl dönemindeyken kapılıyor dikkat et cnım

akşamdan beri susturuyorum zaten biriki saate kadar geçer inşallah bol bol su içmeliyim karnım şişsinki canım bişi istemesin dimi :80:

su iç bol bol. burdaki kızlar ayrıca süte tarçın katıp içiyorlardı. ben de bir yerde muzu dilimleyip üzerine tarçın ekip yersen tatlı isteğini bastırıyor diye duymuştum. ya da internetten şişman kadın resimlerine bak:33: ne kadar göze hoş geliyorlarsa o kadar çikolata yiyebilirisn:27:

su iç bol bol. burdaki kızlar ayrıca süte tarçın katıp içiyorlardı. ben de bir yerde muzu dilimleyip üzerine tarçın ekip yersen tatlı isteğini bastırıyor diye duymuştum. ya da internetten şişman kadın resimlerine bak:33: ne kadar göze hoş geliyorlarsa o kadar çikolata yiyebilirisn:27:

bir anda kestin iştahımı bravo valla çikolatamı tövbeeee:60::60:

adcım nasıl olduğumu sormuşsun canım çok şükür daha iyiyim
ruhsal olarak toparlanma aşamasındayım fiziksel olarakta kendimi sakınıyorum... ama bildiğim bişi var Allah'ın izni ile bu da geçecek ve ben yine o şen şakrak dosba olcam :)) şükrediyorum... bu arada sonuçlarım temiz olduğu için yaşadıklarımı çok takmıyorum bi de aksi olsaydı diye aklımdan geçiyo ve tekrar şükrediyorum :))

ekmek olayını sormuşsunuz canlarım benim 1800 kalorilik diyetimde 5 dilim kepek ekmek ve ikindi arasında da 1 galeta veya 3 diyet bisküvi var yani günlük 6 dilim
ekmekten korkmayın der diyetisyenim
yemezseniz karbonhidrat depolanamıyor ve yemezsek akşama doğru iyice enerjimiz düşüyo...bu defa da beyin napıyo gidiyo kandaki şeker depolarını ziyaret ediyo... ve bizde de aniden acıkma,çikolata şeker isteği,halsizlik gibi sorunlar çıkıyo...
önemli olan ekmekten değil yağdan kısabilmek... ama yağıda sıfır tüketirsek bu defa da sorun çıkıyo...
ya aslında öyle bi makina varki elimizde mükemmel işliyo... sadece bize düzeni bozmamak kalıyo

öğle yemeğimi geç yedim malesef
3 köfte 2 kaşık pilav ekmek yemedim
yanında da ufak bi domates...salata yapacak gücüm yoktu...
şimdi de yeşil çay demlemeye gidiyorum isteyen var mııııı ??? :68:

Back