Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın.
herkesler iyidir dilerim. ben dün adet oldum. beklemediğim bir şeydi en azından birkaç gün daha vardı. neyse kötü birgündü. sürekli yorgun haldeydim,hafif tansiyon düşüklüğü falan filan. haliyle hiçbiriş yapamadım. evim hala leş gibi. bayrama kadar güzel bir temizlik yapabilirim inşallah. ankara işimizde yatabilir.eşimin bayramda çalışma durumu var.
bugün yine halsizim canlar. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı 3 bardak çay.
buralardayım öpüyorum.
herkesler iyidir dilerim. ben dün adet oldum. beklemediğim bir şeydi en azından birkaç gün daha vardı. neyse kötü birgündü. sürekli yorgun haldeydim,hafif tansiyon düşüklüğü falan filan. haliyle hiçbiriş yapamadım. evim hala leş gibi. bayrama kadar güzel bir temizlik yapabilirim inşallah. ankara işimizde yatabilir.eşimin bayramda çalışma durumu var.
bugün yine halsizim canlar. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı 3 bardak çay.
buralardayım öpüyorum.
tünaydın kardeş takım inşallah hepiniz iyisinizdir bendede bi yorgunluk var sebebini bilmiyorum haftasonu okul kurs beynim döndü valla çorba gibi oldu bide çikolata krizi tuttu beni yaaaaa
günaydın adcım geçmiş olsun dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut canım soğukta daha çok ağrın olur
canım hoşgeldin. teşekkürederim daha iyiyimartık,ağrım kalmadı çok şükür ama ayaklarım soğuk tabi.yapcak birşey yok üşüyorum zaten. sende epey yoğunmuşsun canım,dikkat et yorgun düşme,malum hava mikrop dolu,yorgun vücutlar arıyor. tarçınlı sütlü salep iyi gelecektir.tünaydın kardeş takım inşallah hepiniz iyisinizdir bendede bi yorgunluk var sebebini bilmiyorum haftasonu okul kurs beynim döndü valla çorba gibi oldu bide çikolata krizi tuttu beni yaaaaa
şimdi ağrın biraz daha hafiflemiştir inşallah canım. bayramda ankara seni baya mutlu etmişti sanırım ama hayırlısı böyleymiş demek ki.. hem oğluşunla vakit geçirirsin bol bol.
şş takyon napıyom yaw. o içindeki çikolata canavarını sustur:) şimdi değil bak hedefine çok az kalmış.
Geçmiş olsun kaptan seni çok iyi anlarım malum günler hiç çekilmiyor benimde ne enerji kalıyor ne bişey
bu arada
öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk tavuklu mantar sote
ekmek yemedim
sağol nihanım,aynen öyle hayatım. gerçi düğün sonrası sürekli halsizim, regl tuzu biberi oldu. öğle yemeği çok güzel afiyet olsun canım.
sabahki menüde yarım simitle 2 dilim ekmek yemişsin.günlük ekmek hakkımızı 4 dilim diye biliyorum yanlış bilmiyorsam (dosbacım el atıver) ama sen olmaması gerekeni yediğin için bencede bugün ekmek yeme hayatım. ama sakın çok aç kalma ara öğünlerini atlama derim hayatım.
şş takyon napıyom yaw. o içindeki çikolata canavarını sustur:) şimdi değil bak hedefine çok az kalmış.
maşallah aman nazar değmesin inşallah canımtakyon canım hoş geldin sefa getirdin. kardeş takımlar olarak çok iyi anlaşıyoruz canım.inşallahda hep böyle gider.
rabiacım,sıkıntı olursa söylerim canım sağol. sen iradenle verdiğin mücadelenin mükafatını alıyorsun canım tebrik ederim birkez daha. inanıyorumki pantolon olayında kısa sürede çözümlenecek ve onlarada kavuşacaksın. su içme cezası bana gerçekten uygun aslında,hafif kaçamaklarımda uygularsınız. katılmak isteyen olursa hemen davet edicem arkadaşları canım. düğünde kaçamak da yapılmamış, bu gidişle sana ceza uygulayamıcaz. :))
canım hoşgeldin. teşekkürederim daha iyiyimartık,ağrım kalmadı çok şükür ama ayaklarım soğuk tabi.yapcak birşey yok üşüyorum zaten. sende epey yoğunmuşsun canım,dikkat et yorgun düşme,malum hava mikrop dolu,yorgun vücutlar arıyor. tarçınlı sütlü salep iyi gelecektir.
akşamdan beri susturuyorum zaten biriki saate kadar geçer inşallah bol bol su içmeliyim karnım şişsinki canım bişi istemesin dimi :80:
su iç bol bol. burdaki kızlar ayrıca süte tarçın katıp içiyorlardı. ben de bir yerde muzu dilimleyip üzerine tarçın ekip yersen tatlı isteğini bastırıyor diye duymuştum. ya da internetten şişman kadın resimlerine bak ne kadar göze hoş geliyorlarsa o kadar çikolata yiyebilirisn