Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında su içmemekle kendimize çok kötülük ediyoruz (
bende bundan sonra çok daha dikkat edeceğim

ben geldimsabah kalktım saçlarım yaptırmaya öğlen bitti
kızımla eşim geldiler kızımında önleri uzamıştı onları kestilerr:)))
kahvaltı yapmadan cıktımm 10bucuk gibi tostyedim
1gibide brunch gittik
domates salata peynir zeytin portakal suyu yarım poğca
su 2litre oldu şimdiden sıcak buğün
ıspanak yapcağım yanına ne yapsamki
teşekürler masalcım,dosbacım o sizin güzelliğiniz

değinmeden geçemedim bugün ıspanak için de çok güzel bir günmüş ..
Faydası her zamankinin 2 katı kadarmış ..
Saçların da hayırlı olsun güle güle kullan :)

Kızlar bir şey olunca ayın durumuna göre diye yorum yapmaya çalışıyorum.
Sizinle de beslenme bölümünü paylaşmak istedim.
Daha ayrıntılı bilgi için saç uzatma yöntemlerin de Aycangül'ün bir konusu var oraya da bakabilirsiniz.
Ben çok etkili olduğuna inanıyorum.
Belki size de faydası olur ..

2-3-10-11-20-21-29-30 kasım: besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

4-5-12-13-14-22-23-24 kasım: yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) saça sürmek serbest.ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

6-7-15-16-25-26 kasım: karbonhidrat ve yaprak günleri..aynı şekilde aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..

1-8-9-17-18-19-27-28 kasım: protein ve meyve günleri.. gelsin mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

ÖNEMLİ: burada yazdıklarımı abartarak kullanmayın.2 kat etkili olduklarını unutmayın lütfen.kaş yapmak isterken göz çıkarmayalım !!!

Son düzenleme:
Kızlar bitki çayınızı özellikle yeşil çayı nasıl içiyorsunuz?
Demleyerek mi yoksa kaynatarak mı?
Kaynatarak içmek hiç doğru değilmiş bilginiz olsun ..

Bugünkü menümü yazayım ..
Sabah k special ( 1 bardak light süt ile)
Aralarda 3 bardak yeşil çay ..
Akşam da ( saat 5 gibi) 2 tane milföy börek ..
2 litre suyu tamamlamak üzereyim.
Sabah 1.5 saat civarı spor yapmıştım ..
Akşam henüz yapamadım ama sanırım en az 1.5 saat yürürüm ilerleyen saatlerde ...

Kızlar bitki çayınızı özellikle yeşil çayı nasıl içiyorsunuz?
Demleyerek mi yoksa kaynatarak mı?
Kaynatarak içmek hiç doğru değilmiş bilginiz olsun ..

Demleyerek içiyorum canım ben. Çay..r'un dökme yeşil çaylarından var bende. 2 tatlı kaşığı atıyorum demliğe. Bir parça da kabuk tarçın. Üstüne de sıcak su. Takriben 5 dk sonra da süzüyorum yoksa acı oluyor. Kaynatarak içen kendine işkence etmiş olur:)) Zehir gibi bir tat oluşuyor çünkü.

Masalcığım, geç kalktın da ondan mı öğle yemeğini atladın canım. 2 tane milföy böreği çok bulmadım. Zaten çok az beslendiğin için belki günlük kalori ihtiyacın bile tam olmamıştır. Biraz daha düzenli beslensen daha iyi olur ama. Sık sık ve az az yemenin önemini biliyorsun. ve de hiç meyve yememişsin. aycangül'ün meyve günlerini mi bekliyorsun:)) Canım odana mandalina, elma stokluyorsun tez elden ve yemeye başlıyorsun.

bugün yediklerim:

kahvaltı: küçük bir dilim ekmek üzerine sürülmüş kahvaltılık çemen, 2 siyah 2 de yeşil zeytin, 1 kk peynir, marul ve 1 küçük dilim ekmek. bu çemen kilo aldırır mı kızlar? az bir şey aldım ya canım çekti.

ara: 1 elma, 1 hurma, 1 badem ve 1 avuç fındık (hepsini aynı anda yemedim:86:)

öğle: 1 tabak mantar çorbası ve 1 saat sonra falan yoğurtlu brokoli

ara: nar ve 1 armut, yarım mandalina ve 1-2 dilim elma

2 bardak çay

akşam dışarı çıktık. salata aldım. içinde fasulye falan vardı haşlanmış. tabak alıp içini kendimizin doldurduğu salatalardan.

eve gelince 2si bir arada karışımını 1 kupa süte karıştırdım ve içtim. şimdi de yeşil çay içiyorum.

günaydıııınnnnn kızlar
nasılsınız??
güzel ve cezasız bi gün olsun inş.
ben sabah güne su ile başladım duyurulur :))
arkasından sadece 1 yumurta şimdi de çayımı içiyorum

günaydın kızlar
yediklerimi yazayım

Cuma akşamı1 kase çorba
4 yk ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

Cumartesi sabahı3 dilim ekmek
peynir zeytin domates
biraz reçel

Öğlen yemeği
1 kase patates salatası
yarım simit

Akşam yemeğiyine 4 kaşık ıspanak ve 1 kase çorba
yarım dilim ekmek

1 saat yürüyüş

Pazar sabahı3 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
az peynir az domates

öğlen meyveyle geçiştirdim

Akşam yemeği
ızgara kanat 4 tane(küçüklerdi)
3 tanede inegöl köfte

2 saate yakın yürüyüş

Bu sabah
simit ve çay
biraz peynir

Son düzenleme:
günaydıııınnnnn kızlar
nasılsınız??
güzel ve cezasız bi gün olsun inş.
ben sabah güne su ile başladım duyurulur :))
arkasından sadece 1 yumurta şimdi de çayımı içiyorum

günaydın dosba,

ben kendi adıma iyiyim çok şükür, herkes de iyidir inşallah. kahvaltın hafif ve su ile güne başlaman da süper

günaydın nihancım. cuma akşamı menü gayet güzel problem yok.

cumartesi çok fazla karbonhidrat olmuş. sabahki 1 dilim ekmeği nasıl oldu da 3'e katladın:)) öğlen hem patates hem simit olmamış canım. patatesi de ekmek say, nişasta oranı çok yüksek bir besin. yani ya ekmeksiz yiyeceksin ya da yanına bir protein ekleyeceksin: yoğurt vs.

pazar günü sadece sabah ekmek yemişsin, o açıdan kabul edilebilir. öğleni geçiştirme fikri ancak sabah geç kalktıysan olabilir. yoksa erken uyandıysan geçiştirme yapma bence. akşam için de hem et hem de tavuk fazla biraz. bu sefer de proteini zorlamışsın. ya et ya da tavuk olmalıydı bence.

yürüyüşlerin süper.

bugün de simiti ne kadar yedin bilmiyorum ama tam yediysen artık ekmek yeme bence.

Günaydın canım
pazar günü geç kalktım evet akşam yemeğinide erken yedik
cumartesi fazla olmuş evet şimdi sen söleyince farkettim
her türlü ceza tarafımdan kabul edilir
bu sabah simit yarım yedim
aslında bir yicektim ama arkadaş ta açmış onla paylaştık

Son düzenleme:
yarım simitte ekmek hakkın kalıyor mu, bilmiyorum:)) dosbacım daha bilgili, o yazar inşallah. ne kadar simite izin verildiğini.. veya bilen arkadaşlar:))

kaçamak yapmamışsın aslında nihancım, bu konuda tebrik de etmek lazım. haftasonu ve kaçamak yok. belki cezaya gerek yoktur, asumancım karar versin ona artık:)

dosbacım bekliyorum canım
evet kaçamak yapmadım bol bol temizlik yaptım fırsatım bile olmadı
aslında temizlik yaparkende baya kalori yakmışımdır

canım benim diyetisyen 1/4 simiti ara olarak veriyordu ve 1 dilim ekmeğe eşit sayıyordu
yani 2 dilim ekmek gibi olmuş...
gün içerisinde 1 dilim ekmeği daha az yiyebilir... belki susamından dolayıda salatasını yağsız yemesi gerekir :))
neyse bu kadar vicdansız olmayayım adcım da cezasını düşünsün heheh :))

:78:................

günaydııın.

herkesler iyidir dilerim. ben dün adet oldum. beklemediğim bir şeydi en azından birkaç gün daha vardı. neyse kötü birgündü. sürekli yorgun haldeydim,hafif tansiyon düşüklüğü falan filan. haliyle hiçbiriş yapamadım. evim hala leş gibi. bayrama kadar güzel bir temizlik yapabilirim inşallah. ankara işimizde yatabilir.eşimin bayramda çalışma durumu var.
bugün yine halsizim canlar. sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı 3 bardak çay.
buralardayım öpüyorum.

aramı yaptım 1 hurma yedim
şimdi su içiyorum içmeyenlere duyurulur:))
adcım canım geçmiş olsun hiç çekilmio o sancı bi de tansiyon düşüklüğünü bilirim ( geçmiş olsun canım acil şifa diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…