günaydın kızlar.haftasonu hava çok güzel diye,yazdan kalma son günleri değerlendirelim dedik ve haftasonu iskenderundaki yazlığa gittik.bu sabah erken döndük.kızlar biraz yorgunum,bisürü işim var.yol beni çok yoruyor ya,birazda uykusuzluk tabi.
sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,peynir,çay. evde kepekli ekmek kalmamış onun için beyaz ekmek yedim.
uygun olunca yeniden yazarım,eskilerede henüz bakamadım.öptüm hepinizi.
günaydın sabah sabah döktürmüşsünüzz
hoşgeldin dosbam cnm sok diyetini bendde uygulacağım yarınn başlarım
cnm ananas burda bulamam uzak carşıda başka ne olabilir ki yerine
bizde yeni kalktık gece cok kalktı kızımm diş çıkıyoo onunhuysuzluğuydu sanırım bide uykutulumunu istemiyoo cıkartınca uyuyooo sinir etti gece kalktım mama yapmaya arkamdan gelmişş topu almış top oynıcakmışızz sonra uyuttumm
biz kahvaltı yapalımm genel temizlik yemek yapayım akşama eşim geliyoo sonundaa
vaktim olursa gelirim yinee
dosba cnm bu arada 2. olduk cnm sormuşsunnnn
Hoşgeldin canımkaçak dosba geldi :)) kaldığım sayfa ile şimdiki sayfa arası çoookkk uzun( okuyamayacağım
önemli bi gelişme varsa iletirseniz sevinirim
mesela cuma günü kaçıncı olduk??
sağol masal ve hulkolumunekankayizsmile
yok masalcım aklımda tutuyorum biyere yazmıyorum hafızam kuvvetlidir.
bazen eşime 3 yıl önceki kavgamızada bana sölediklerini hatırlatırım şaşırır kalır
günaydın hatunlar.
zonguldaktan grip oldumda geldim.şuanki durumumu anlatamam. izin almaktan tekrar izin almaya yüzüm yok. onlarda demezki sen hastasın git dinlen diye.
moralsizim,hastayım. çok tuhaf duygular içindeyim. bugün verimli olamayabilirm kusuruma bakmayın kızlar.
hoşbulduk masalcım
hayırdır memleketine mi gidiyorsun??
öğle yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
Kızlar çok stresliyim ya
sınav yaklaştı
çok bunaldım artık ders çalışmaktan stres yaşamaktan
Afiyet olsun canım, ben de acıktım ben de öğlene kabak yicem tavuk bulamadım yemek istediğimiz yerde kabak var dedi ii dedm biraz da yoğurtla yerim artık bugün evden getirmedim yemeğimi perişan oldum ne yicem diye :))
Kızlar çok stresliyim ya
sınav yaklaştı
çok bunaldım artık ders çalışmaktan stres yaşamaktan
afiyet olsun canımselam canlar
öğle yemeğim eve gidemedim işlerden dolayı çeyrek tosy yedim kızlar
arada da mandalina yiyeceğim yine
ben de yemeğimi yedim kızlar 4 kaşık kabak yemeği yoğurt yedim küçük kutulardakinden 1 dilimde ekmek.1.5 litre de su içtim şimdiye kadar 1 bardak yeşilçay hiç ara öğün yapmadım ama bugün ya unutmuşum meyve almayı yanıma, diyet bisküvi alırım bi ara çıkınca.
ne sınavı canım ya kpssmi
bende gircem kpssye
canım gerçekten zor...ama bununda geçeceğini düşün
inanıyorum halledeceksin sen
bana gelince bende bütün ütüyü bitirdim çok şükür birazcık evimi de toparladım
şimdi markete gideceğim kabak ve yeşillik almaya bu markette ananas yok eşime sölerim artık
yoruldum birazdan sütümü içerim
buralardayım
canım ben bi dönem o şekilde yedim faydasını da gördümpeynirliydi dosbacım hiç aklıma gelmedi yağsız yapın demek sağol bi daha aklımda bulunsun
canım akşam yatmadan önce diyetimde 1 dilim ananas var sanırım ödem için verdi şuellerine sağlık canım
Ananası ne için arıyorsun ?
evet araada yiyoruz işte mecbur kalınca.
kızlar hafta sonu gezerken canım nasıl pizza istedi eşim girelim bi iki parça ye dedi yok dedim ben oraya girersem tutamam kendimi kocaman pizza sölerimbi facianın kenarından döndüm valla
kolay gelsin dombili keşke bende yapabilsem spor ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?