• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar.haftasonu hava çok güzel diye,yazdan kalma son günleri değerlendirelim dedik ve haftasonu iskenderundaki yazlığa gittik.bu sabah erken döndük.kızlar biraz yorgunum,bisürü işim var.yol beni çok yoruyor ya,birazda uykusuzluk tabi.
sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,peynir,çay. evde kepekli ekmek kalmamış onun için beyaz ekmek yedim.
uygun olunca yeniden yazarım,eskilerede henüz bakamadım.öptüm hepinizi.

günaydın canım hoşgelldin. ne iyi yapmışsınız bayecim,inşallah iyi gelmiştir. bu arada diş problemin vardı halledebildinmi canım,kabızlık sorununda vardı.inşalah şimdi daha iyisindir.
işleri halletmeden önce iyice bir dinlen canım, belki fırsat bulamzsın sonra.sen önlemini önce al derim. afiyet olsun.

günaydın sabah sabah döktürmüşsünüzz
hoşgeldin dosbam cnm sok diyetini bendde uygulacağım yarınn başlarım
cnm ananas burda bulamam uzak carşıda başka ne olabilir ki yerine
bizde yeni kalktık gece cok kalktı kızımm diş çıkıyoo onunhuysuzluğuydu sanırım bide uykutulumunu istemiyoo cıkartınca uyuyooo sinir etti gece kalktım mama yapmaya arkamdan gelmişş topu almış top oynıcakmışızz sonra uyuttumm
biz kahvaltı yapalımm genel temizlik yemek yapayım akşama eşim geliyoo sonundaa
vaktim olursa gelirim yinee
dosba cnm bu arada 2. olduk cnm sormuşsunnnn

günaydın canım. prenses inşallah dişlerini hayırlısı ile çıkarır canım. çocuk dünyası çok farklı,yinede gülüp oynamak istiyorlar,öyle olmalarıda çok iyi tabii. oğlumda uykı tulumunu sevmez ama bu sıralar giyiyor inşallah sıkılmaz.

merhaba herkese çok inceleyemeden ayak üstü baktım neler var neler yok diye
1 k bar yedim şimdi
Eve bugünden gitmeye karar verdim
Hazırlanıyorum Dersten sonra gideceğiö

kaçak dosba geldi :)) kaldığım sayfa ile şimdiki sayfa arası çoookkk uzun :(( okuyamayacağım
önemli bi gelişme varsa iletirseniz sevinirim
mesela cuma günü kaçıncı olduk??
Hoşgeldin canım
Cuma günü 2. olduk.

sağol masal ve hulkolumunekankayizsmile

yok masalcım aklımda tutuyorum biyere yazmıyorum hafızam kuvvetlidir.

bazen eşime 3 yıl önceki kavgamızada bana sölediklerini hatırlatırım şaşırır kalır:1:

Ayy eşine yazık :)
Her şeyi hatırlaman ona kötü oluyordur.

günaydın hatunlar.

zonguldaktan grip oldumda geldim.şuanki durumumu anlatamam. izin almaktan tekrar izin almaya yüzüm yok. onlarda demezki sen hastasın git dinlen diye.
moralsizim,hastayım. çok tuhaf duygular içindeyim. bugün verimli olamayabilirm kusuruma bakmayın kızlar.

Geçmiş olsun kaptancığım dikkat et kendine

hoşbulduk masalcım
hayırdır memleketine mi gidiyorsun??
öğle yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum

hoşbulduk masalcım
hayırdır memleketine mi gidiyorsun??
öğle yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum

Afiyet olsun canım, ben de acıktım ben de öğlene kabak yicem tavuk bulamadım yemek istediğimiz yerde kabak var dedi ii dedm biraz da yoğurtla yerim artık bugün evden getirmedim yemeğimi perişan oldum ne yicem diye :))

Kızlar çok stresliyim ya
sınav yaklaştı
çok bunaldım artık ders çalışmaktan stres yaşamaktan

selam canlar

öğle yemeğim eve gidemedim işlerden dolayı çeyrek tosy yedim kızlar

arada da mandalina yiyeceğim yine

ben de yemeğimi yedim kızlar 4 kaşık kabak yemeği yoğurt yedim küçük kutulardakinden 1 dilimde ekmek.1.5 litre de su içtim şimdiye kadar 1 bardak yeşilçay hiç ara öğün yapmadım ama bugün ya unutmuşum meyve almayı yanıma, diyet bisküvi alırım bi ara çıkınca.

Afiyet olsun canım, ben de acıktım ben de öğlene kabak yicem tavuk bulamadım yemek istediğimiz yerde kabak var dedi ii dedm biraz da yoğurtla yerim artık bugün evden getirmedim yemeğimi perişan oldum ne yicem diye :))

afiyet olsun sana da canım...
diyetisyenim öğle yemeği ile akşam yemeğinin yerini değiştirebilceğimi sölemişti akşamda tavuk yersin

Kızlar çok stresliyim ya
sınav yaklaştı
çok bunaldım artık ders çalışmaktan stres yaşamaktan

canım gerçekten zor...ama bununda geçeceğini düşün
inanıyorum halledeceksin sen

selam canlar

öğle yemeğim eve gidemedim işlerden dolayı çeyrek tosy yedim kızlar

arada da mandalina yiyeceğim yine
afiyet olsun canım
tostun neliydi canım, bi de aldığın yerden rica et yağsız yapsınlar peynir protein yerine geçer çok sıkıntı olmaz sanırım

ben de yemeğimi yedim kızlar 4 kaşık kabak yemeği yoğurt yedim küçük kutulardakinden 1 dilimde ekmek.1.5 litre de su içtim şimdiye kadar 1 bardak yeşilçay hiç ara öğün yapmadım ama bugün ya unutmuşum meyve almayı yanıma, diyet bisküvi alırım bi ara çıkınca.

afiyet olsun canım çok diyet işi olmuş

bana gelince bende bütün ütüyü bitirdim çok şükür birazcık evimi de toparladım
şimdi markete gideceğim kabak ve yeşillik almaya bu markette ananas yok eşime sölerim artık
yoruldum birazdan sütümü içerim
buralardayım

peynirliydi dosbacım hiç aklıma gelmedi yağsız yapın demek sağol bi daha aklımda bulunsun

bana gelince bende bütün ütüyü bitirdim çok şükür birazcık evimi de toparladım
şimdi markete gideceğim kabak ve yeşillik almaya bu markette ananas yok eşime sölerim artık
yoruldum birazdan sütümü içerim
buralardayım

ellerine sağlık canım
Ananası ne için arıyorsun ?

peynirliydi dosbacım hiç aklıma gelmedi yağsız yapın demek sağol bi daha aklımda bulunsun
canım ben bi dönem o şekilde yedim faydasını da gördüm
zaten et tüketemiyorsan peynir tüketmen gerekiyor 1 öğün
tost fena fikir değil aslında

ellerine sağlık canım
Ananası ne için arıyorsun ?
canım akşam yatmadan önce diyetimde 1 dilim ananas var sanırım ödem için verdi şu
3 günlük şok diyet için

evet araada yiyoruz işte mecbur kalınca.

kızlar hafta sonu gezerken canım nasıl pizza istedi eşim girelim bi iki parça ye dedi yok dedim ben oraya girersem tutamam kendimi kocaman pizza sölerim:1: bi facianın kenarından döndüm valla:1:

Son düzenleme:
evet araada yiyoruz işte mecbur kalınca.

kızlar hafta sonu gezerken canım nasıl pizza istedi eşim girelim bi iki parça ye dedi yok dedim ben oraya girersem tutamam kendimi kocaman pizza sölerim:1: bi facianın kenarından döndüm valla:1:

ne guzel benımkısı sehır dısındaydı :)
ıyıde oldu yoksa ya ben onu yada obenı fıstekleyıp kendımızı fastfood da buluyoruz:)
dosbahosgeldın canım
kzılar savbah bı ceeeeee dedım ve kayboldum arkadasım aradı dedım gel kahvaltıya
sagolsun 2 tane sıcak bazlama
1 tane sıcak katmer
salcalı yumurta
bende ustune 1 tabak dolusu sıgara boregı yaptım
baktım bır suru sey olsu bır arkadasıda cagırdım neyse onlar hepsınden yedıelr bende
1 dilim ekmek
3 catal salcalı yumurta
1ısırık sıgara boregı
3 fıncan acık sekersız cay ıctım
arada 1 mandalına mı yedım
tabı un akşam 2 tane sıgara boregı gıbı kıymalı fırında borek yedım ve bır mandalına buakşam yemegının ustuneydı
sımdık spor zmaanı 1 ssat sonra gorusuruk by

kolay gelsin dombili keşke bende yapabilsem spor ama nerdee

sporumu yaptım dusumu aldım sımdık olen yemegı olarak 5 yk karnıbahar 1 kase yorgurt(pul biberli yagları yakıomus) sabahtan olan gozumde kalan bazlamanın1/6yanı28 gr 1 dılımekmek muadili

nıhancım ımkanları zorlamak gerek spor yapmada ben veremıyorum çok denedım sporda yapınca dıorumkı gercekten verebılıorum ozaman hedeflerım belırgın ve net olabılıyor asansor kullanma markete sen gıt hıc bısı yapamıyorsun akşam tv ızlerken yat halının ustune yarım mekık cek 30 tane 2 dk dınlen sonra capraz sag taraf 2 dk dınlen capraz sol taraf
5 dk dınlen yan yat kolunun ustune bacagını makas gıbı ac kapa 30 tanede bunu yap al sana spor oturmaktan ıyıdır :)

Back