Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet aklıma geldikçe yapıyorum onları canım

nıhan senın hedefın n e kg konusunda kusura bakma unuttum
çizelge yapsan ıyı olur bende bıkırmam seni

bikere çizelge yapayım dedim olmadı yapamadım biara yine denerim artık çizelge boş zamanımda
ben en son cuma 59.5 kiloydum 53e kadar düşsem iyi olcak diye düşünüyorum ama çevremdekiler 55 sana yeterli diyorlar bakalım 53e kadar inmek istiyorum ben boyum 1.55

İşlerimi toparladımm :)))

Bugün ne yedim şöle bi özet geçiyim;

Sabah: Klasik kahvaltı ( peynir, domates,5 zeytin,2dilim çavdar ekmeği)
Ara: yok, yeşilçay
Öğlen :4 yk kabak yemeği, küçük kutu yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara:yeşilçay,1saat sonra kadar da süt içtim bi bardak,
2lt su içtim akşama ne yerim bilmiyorum ama hazırda ne varsa onu yer çıkarım, spora gitcem çünkü zamanım yok :))
Bugün de böyle iyi akşam az yersem genel olarak iyi ve hafif bi gün atlatmış olcam inş.

canım 53 ıyı olur bosver sen onları
benım boyum 1.65 50 kg ıken cok cırkındın cok zayıftın dıolardı ama ben oyle guzel hısssedıyorum herkes kendıne yaıstırdıgı guzeldır bence 53 te ıyı

hosgeldın spordan sonra benım canım cok tatlı ıstıo ama yemıyorum evet hep kacamaklar akşam oluyoo
bu akşam bebek gormeye gıdecegım benden 1 hafta once dogum yapmıstı bıraz gec oldu :)
oradakı pasta borege cok dıkkat etmem lazım yememem lazım
bu hafta cuma gunu 71.5 e ınmem gerekıo

hoşbulduk masalcım
hayırdır memleketine mi gidiyorsun??
öğle yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum

evet dosbacım memlekete gidiyorum
29 ekimi uzattım biraz
1 hafta kalacağım.

Ben de derse erken gittiğimde özellikle hemen peynirli tost yapıveriyorum
2 dilim kepekli ekmek
arasına light peynir
Yağsız
İyi oluyor baya ..

Şimdi de dayanamadım haşlanmış mısır yedim
Saat kaç oldu
Az bir şeyleyim
Eve gitmem 10u bulur
Haberleri yok zaten çarşamba gideceğim zannediyorlar süpriz olacak
Bu saatten sonra yeşil çaydan başkasını içmem heralde
Kızlar bu hafta bana hakim olun
Annem ısrar edecek çünkü biliyorum

Ya spordan sonra bana da oluyor o tatlı isteği nedense zor duruyorum valla ya :))

masalcım bencede yediğine ii etmişsin bu saat oldu sadece yeşil çay ile olmazdı
anneler hep aynı :)) banada zorla yedirmek istedi ama dayandım :)) diyetisyene gitmemi ve zayıflamamı desteklio ama yanına gidince dayanamıyor

hulk canım evet yedikten sonra biraz daha tok hissetmeye başladım
süt gerçektende tok tutuyor yatmaya yakın düşünüyorum
bakalım bu 3 günde verebilcek miyim?

iyi geceler kızlar,

geçmişi bir okuyayım da geleyim. gündüz bir ara girdim ama geçmişi okumaktan başka bir şey yapamadan çıktım:)

cuma
cumartesi
pazar
yine pazar öğleden sonra 12 km yürüyüş yaptım
bursada gezintiye çıkmıştık
eve gelince de mekik çektim
bugün
ayrıca ayaklarım çok ağrıyor ya:gitme:
ayakların napsın yaw:)) güzel spor yapmışsın tebrik ederim.

Günaydın kızlar
Peynirli tostumu yedim derse gitmeden bakayım bir size dedim
Öyletatlı uyumuşum ki anlatamam çok mutluyum :)
Hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlar alırsın ...
uyuyabilmene sevindim. bu gece de yoldasın ve evde anne yanında güzel uyursun inşallah. iyi dileklerin için teşekkür ederim.

kaçamaksız bir haftasonunu tebrik ediyorum canım.

Hadi hayırlısı olsun canım, darısı başıma bu yıl ben de düşünüyorum şu okul bi bitsin hayırlısıyla :)

parayı yatırdım artık dönemem:) kararsız kalmıştım bir dahaki sefer mi girsem diye ama bitti artık. yarın da gidip başvuru yapcam inşallah. sen de okulunu hayırlısıyla bitirisin inşallah. kaçıncı sınıftasın? sormamın mahsuru yoksa hangi bölüm?

hoşgeldin dosbacım. yokluğun belli oluyordu canım. şok diyeti de detaylı vermişsin, sağolasın. ben de not etmeyi düşünüyorum. çok kaçırdığım dönemlerde uygularım inşallah. diyetinde sana kolay gelsin canım. 3 gün sadece, sabret elinden geldiğince.

geçmiş olsun asumancım. bünyen koşturmacaya dayanamadı sanırım. inşallah iyileşirsin canım çabucak. akşamları dinlenmeye çalış.

eşin gelmiştir senin şimdi:)) bu gece göremeyiz artık seni. güzel geçsin vaktiniz inşallah.

oh oh maşallah, yazlıklara bile gidilmiş. ne iyi etmişsiniz. yolu ben de sevmem. gezmeyi severim ama:))

kızlar hafta sonu gezerken canım nasıl pizza istedi eşim girelim bi iki parça ye dedi yok dedim ben oraya girersem tutamam kendimi kocaman pizza sölerim bi facianın kenarından döndüm valla

tebrikler nihana.s.

güzel bir gün geçirmişsin. spron da güzel geçmiştir umarım.

akşam nasıl geçecek bilmiyorum
kabak yemeğimi yaptım bakalım
doyarım umarım

doyarsın canım ya, üzerinde bu kadar düşünmemeye çalış.

en güzelini sen yapmışsın. ailenle vakit geçirirsin ne güzel.

bu arada sen ne zaman tost yazsan benim canım istiyor:)) tost makinem yok, tavada da yapmaya üşeniyorum:) öylece kalıyor yani.

yolculuğun son demleri olsa gerek. inşallah iyi geçmiştir, iyi geceler canım.

Kızlar nerelerdesiniz?
Yoldayım hala ..
Küçücük bir poğaça yedim
Çok acıkmıştım ..

olur o kadar canım.

Yaaa kızlarrr((( yeni geldim dışardan, beenn dışarda yemek yedim aile yemeği tarzında bişeydi geri çevirme gibi lüksüm olmadı, 4 köfte 2kaşık kadr bulgur pilavı bol salata yedim ama spora da gidemedim sahilde aletler filan vardı hareket filan yaptım ama ayy çok yedim gibi çok vicdanım rahatsız yaa...

iyi geceler kızlar,

geçmişi bir okuyayım da geleyim. gündüz bir ara girdim ama geçmişi okumaktan başka bir şey yapamadan çıktım:)

Canımm hadi hayırlısı :))) İnşallah iyi olur...
Ben 2 yıllık dış ticaret bitirdim ama doymadım yetmedi okumak açıköğretim fakültesi İşletme bölümüne geçtim bu yıl da som sınıftayım bu sene hem Mali müşavirlik, hem de yüksek lisans düşünüyorum ama bakalım kısmet Allah biliyo ya en büyük isteğim işte...

Valla dünden de açtım zaten iyi oldu
Şimdi annem onu getireyim bunu getireyim söylüyor sürekli ama irade tam şimdilik :)

Bu gece de güzel uyurum heralde çok yorgun gibiyim valla ..
Neyneyse odada tost makinesi var başka bir şey yapmam için mutfağa çıkmam lazım üşengeçlikten yapıyorum yani :)

iyi geceler kızlar
bugün çok katılamadım çok stresliyim birde kızım hiç durmuyor babasını göremediği için çok sinirli 9.5da uyuttumda şükür biraz dinlendim
akşam yemeğim sadece 1 parça tavuk haşlaması direk göğüs alıp haşladım kızım çok seviyordu bende sadece onu yedim 1 tanede elma
caten canımda hiçbirşey istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…