• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyneyse dışarıda yemişin ama çok çokda abartılı bi menü olmamış canım
yarın daha dikkatli davranırsın artık

Son düzenleme:
Yaaa kızlarrr:(((( yeni geldim dışardan, beenn dışarda yemek yedim aile yemeği tarzında bişeydi geri çevirme gibi lüksüm olmadı, 4 köfte 2kaşık kadr bulgur pilavı bol salata yedim ama spora da gidemedim sahilde aletler filan vardı hareket filan yaptım ama ayy çok yedim gibi çok vicdanım rahatsız yaa...

canım niye o kadar rahatsız oldun sen ya:)) ilahi ne var bu yediklerinde? bu kadar da vicdan yapma yaw. sporu kaçırman dışında bir negatiflik göremedim ben.

Canımm hadi hayırlısı :))) İnşallah iyi olur...
Ben 2 yıllık dış ticaret bitirdim ama doymadım yetmedi okumak açıköğretim fakültesi İşletme bölümüne geçtim bu yıl da som sınıftayım bu sene hem Mali müşavirlik, hem de yüksek lisans düşünüyorum ama bakalım kısmet Allah biliyo ya en büyük isteğim işte...

senin de hakkında hayırlısı olsun canım. belli ki okumaya doymayan bir bünyen var:)

Ben çıkıyorum kızlar, iyi gecelerr...
Yarın göüşmek üzere...

iyi geceler, yarın görüşürüz inşallah.

Valla dünden de açtım zaten iyi oldu
Şimdi annem onu getireyim bunu getireyim söylüyor sürekli ama irade tam şimdilik :)

Bu gece de güzel uyurum heralde çok yorgun gibiyim valla ..
Neyneyse odada tost makinesi var başka bir şey yapmam için mutfağa çıkmam lazım üşengeçlikten yapıyorum yani :)

:1: valla iyiymiş canım ya hemen elinin altında tost makinesikaydirigubbakcemile3 sayende bir tane tost makinesi de ben alıcam:))

iyi geceler kızlar
bugün çok katılamadım çok stresliyim birde kızım hiç durmuyor babasını göremediği için çok sinirli 9.5da uyuttumda şükür biraz dinlendim
akşam yemeğim sadece 1 parça tavuk haşlaması direk göğüs alıp haşladım kızım çok seviyordu bende sadece onu yedim 1 tanede elma
caten canımda hiçbirşey istemiyor...

afiyet olsun canım. sen niye stres oldun bu kadar yaw? sadece sınav içinse yapma bu kadar, sonra Allah korusun bu kadar stresden sınavdaki performansın da düşer. biraz rahatlamaya çalış. seni rahatlatacak bir şeylerle uğraş.

ayy dışarda yiyen hulkmış benim gözler gitmiş iyice karıştırdım ortalığı
Alıntı yapıp yazdım ama o anda net gitti sonrada aklımda kalanı yazınca böyle oluyorkaydirigubbakcemile3

canım niye o kadar rahatsız oldun sen ya:)) ilahi ne var bu yediklerinde? bu kadar da vicdan yapma yaw. sporu kaçırman dışında bir negatiflik göremedim ben.

senin de hakkında hayırlısı olsun canım. belli ki okumaya doymayan bir bünyen var:)

iyi geceler, yarın görüşürüz inşallah.

:1: valla iyiymiş canım ya hemen elinin altında tost makinesikaydirigubbakcemile3 sayende bir tane tost makinesi de ben alıcam:))

afiyet olsun canım. sen niye stres oldun bu kadar yaw? sadece sınav içinse yapma bu kadar, sonra Allah korusun bu kadar stresden sınavdaki performansın da düşer. biraz rahatlamaya çalış. seni rahatlatacak bir şeylerle uğraş.

Valla canım sürekli sınava girince artık çok bunaldım sınav lafı bile yetiyor
birde hazırlanamayınca stresleniyorum

Ankaradan eskişehir'e geldim ..
Kısa yol ama sıkıldım valla ..
Prensesin babacığı nerede ? Kıyamam ona ya ..

babamız iş gezisine gitti
sürekli gezici benim eşim hep yalnızız aslında ama
hafta sonu sürekli yanyanalardı babasıyla beraber yattılar kalktılar babası lavaboya gittiyse kapıda bekledi
bugünde bi anda göremeyince bana sardı

babamız iş gezisine gitti
sürekli gezici benim eşim hep yalnızız aslında ama
hafta sonu sürekli yanyanalardı babasıyla beraber yattılar kalktılar babası lavaboya gittiyse kapıda bekledi
bugünde bi anda göremeyince bana sardı

Ayy kıyamamam ben ona ya ..
Ne kadar özlüyordur kimbilir ...
Allah sabır versin senin de işin zor ..

hakkını veriyorsun yani makinenin bende sadece ekmek ısıtıyorum tost makinesinde aradada tost
diğer zamanlarda üstü örtülü bekliyor

Ocak fırın vs yukarı katta olunca her şeyi odada yapmaya çalışıyorum.
Zaten yemek yapasam da gelmiyor pek genelde aparatif geçiştiriyorum

kızlar buğün giremedim eşim geldi öğleden sonra yemek felan sonra onunla vakit gecirdikk
neler yedim yazayım yarında akşama misafirim var sabahta arkdaş kahveye cağırdı yoğunum yani yarında fazla bakamamsanırım kızla zor
sabah yemedim
öğlen mantar corbasıı 2kepce
akşam 2kaşık karnıbahar yemeği,makarna 1tabak:(((
öpüyorum hepinizi gecmişe bakamadımm

Back