• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın Kızlarr,

İyi haftalar herkese...
Dün öğlen; 2 dilim ekmek, ve kahvaltılık atıştırdım ama az az herşeyden çay içtim bi de şekersiz şeker kullanmıyorum ben.
Dün Akşam : Çorba ve salata hiç ekmek yemedim bu kadar kaçamak yok bu haftasonu :))

Bugün Sabah: Klasik kahvaltımı yaptım geldim işyerine bakalım bol kilo verdiğimiz bi hafta olur inşallahh :))

günaydın kızlar

cuma
akşamı
4 tane biber dolması çok miniklerdi
2 dilim ekmek

15 mekik 1 saat yürüyüş

cumartesi
sabah
yarım domates
çok az patates kızartması
biraz peynir zeytin

öğlen yemek yemedim meyve yedim
elma ve armut

ilerleyen saatlerde 2 mandalina

akşam yemeği
3 biber dolması
2 dilim ekmek
biraz yoğurt

cumartesi 10 km yürüyüş yaptım sabah
ve mekik çektim

pazar

sabah
biraz herse yedim
2 dilim ekmek
peynir zeytin biraz reçel

öğlen yemek yemedim küçük bardakta mısır yedim

akşam
3 yk patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt

yine pazar öğleden sonra 12 km yürüyüş yaptım
bursada gezintiye çıkmıştık
eve gelince de mekik çektim

bugün
kahvaltı
1 yumurta
biraz peynir
1,5 dilim ekmek

arada mandalina yiyeceğim...

ayrıca ayaklarım çok ağrıyor ya:gitme:

Günaydın canım, kaçamaksız güzel bir haftasonu olmuş tebrik ederim :))

kaçak dosba geldi :)) kaldığım sayfa ile şimdiki sayfa arası çoookkk uzun :(( okuyamayacağım
önemli bi gelişme varsa iletirseniz sevinirim
mesela cuma günü kaçıncı olduk??

kızlar, ben kaçıyorum. oğlan gece uyanıyor, uykumu alamıyorum. yarın spor var. ales'e başvurcam vs vs. hakkımda ve hakkımızda hayırlısı.

iyi geceler.mirmirmirmir

Hadi hayırlısı olsun canım, darısı başıma bu yıl ben de düşünüyorum şu okul bi bitsin hayırlısıyla :)

bana gelince çarşamba kayseriye gittim perşembe sabah ereğliye
cuma akşam ankaraya döndüm eşim zorla beni diyetsiyene götürdü akşam 8 de zaten yolda yemek yemişti bi de çok şişlerim vardı ödem oluşmuştu :(( ama zorla götürdü veeee 2 kilo almış görünüyordum :((
neyse çıkışta yozgat çorum yaptık yani dün gece evime geldim geç saatte ve gerçekten artık evimde oturmak istiyorum
diyetisyenim 3 günlük şok diyet verdi isteyen olursa yazarım

sağol masal ve hulkolumunekankayizsmile

yok masalcım aklımda tutuyorum biyere yazmıyorum hafızam kuvvetlidir.

bazen eşime 3 yıl önceki kavgamızada bana sölediklerini hatırlatırım şaşırır kalır:1:

evet bıraz fazla yediriyor
hafta sonalrı muglada hava guzel tabiki gıdersınız ohhhhhh denız kenarı denızı nasıl ozledımkı sorma
ızmırdede ıncıraltı vardır kahvaltı salonları denız kenarı mıs gıbı ıyot kokusu ohhhhhhh burnumda
bız ank da kapalı alana mahkumuz

Hulk Merhaba kızlar,
Şimdi geldim kurstan akşam yemeğimi yazıyım dünkü 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek.
Sbah klasik kahvaltımı yaptım, şimdide bakıyım öğlen yemeğimi ne yiyebilirim bişeyler hazırlayıp yiyicem...

merhabaa
ne kursu canım ?
bende yıyecegım sımdık mınık kuzum uyudu
4 yk karnıbahr kıymalı(kıyma koydum mu hiç yağ kullanmıyorum) 3 yk yogurt 1 dılım ekmek

Canım ben ingilizce kursuna gidiyorum cumartesi ve pazar günleri.

bazen eşime 3 yıl önceki kavgamızada bana sölediklerini hatırlatırım şaşırır kalır:1:

Hahaha :)) 3 yıl öncesi valla maşallah ben çok unutkanımdır.Mümkün değil aklımda tutamam erkek arkadaşımın doğum gününü bile unuttum uyumuşum doğum gününü kutlamadan sen düşün artık gerisini :)))

Hahaha :)) 3 yıl öncesi valla maşallah ben çok unutkanımdır.Mümkün değil aklımda tutamam erkek arkadaşımın doğum gününü bile unuttum uyumuşum doğum gününü kutlamadan sen düşün artık gerisini :)))

:1: baya unutkanmışsın kız ben hatırlarım ilginç aslında eşimde şaşırıyor ona dün ne yedin desem söyleyemz sen böyle demiştin diyorum inanmıyor bazen:1: işime geliyor herşeyi hatırlamakyerimseniben

:)) baya gezmişsin ama ne güzel şişlik olmuştur o kilo o yüzdendir canım ya, neymiş şok diyet çok mu az öğünlerin

aslında çok az değil ama diğer listemle kıyaslandığında zorlanacağım gibi...
zaten hemen hemen 1 kilo kadarı gitmiş...önemli olan yatağımda huzurlu uyumak...ertesi gün kilom normale yaklaşıyor
liste genelinde sabah 1 armut 2 bardak su 10dk ara 1 yumurta 1 light ekmek
öğle haşlanmış tavuk göğsü
akşam kabak yemeği
aralar genelde y.y tarçınlı süt
istersen detaylı verebilirim

Son düzenleme:

canım heralde kadınlan ortak noktası bende malesefkı oleyım esım banada der haızan çok kuvvetlı dıye ama hafıza meselesı degıl kırgınlık meselesı nekadar cok kırıldıysan o kadar kalıcı ız bırakıyor beynımde aklımda tutmak ıcın efor harcamıyorum :

canım artık cep telefonları var hatırlatma kur bı dana unutma :) en sınır oldugum sey benım esımde cok unutkandır unutkanlıgının mazeretının de buldu ben bilg basındayım bılg unutkanlık yapıyor"dıyor

[

aslında çok az değil ama diğer listemle kıyaslandığında zorlanacağım gibi...
zaten hemen hemen 1 kilo kadarı gitmiş...önemli olan yatağımda huzurlu uyumak...ertesi gün kilom normale yaklaşıyor
liste genelinde sabah 1 armut 2 bardak su 10dk ara 1 yumurta 1 light ekmek
öğle haşlanmış tavuk göğsü
akşam kabak yemeği
aralar genelde y.y tarçınlı süt
istersen detaylı verebilirim

Olurr ben de denerim senle birlikte bakalım verecekmiyim ben de:))

bana gelince çarşamba kayseriye gittim perşembe sabah ereğliye
cuma akşam ankaraya döndüm eşim zorla beni diyetsiyene götürdü akşam 8 de zaten yolda yemek yemişti bi de çok şişlerim vardı ödem oluşmuştu :(( ama zorla götürdü veeee 2 kilo almış görünüyordum :((
neyse çıkışta yozgat çorum yaptık yani dün gece evime geldim geç saatte ve gerçekten artık evimde oturmak istiyorum
diyetisyenim 3 günlük şok diyet verdi isteyen olursa yazarım

yaz yaz yaz
hosgeldın canım
corumdan leblebı aldınız mı ?
canım odem bendede var yuruyusle terlıyorum ya su atıyorum odemleın gıttıgını goroyorum

evet dombili doğru dedin ne kadar kırılırsan, akılda o kadar kalıcı oluyor:1closedeyes:

canım heralde kadınlan ortak noktası bende malesefkı oleyım esım banada der haızan çok kuvvetlı dıye ama hafıza meselesı degıl kırgınlık meselesı nekadar cok kırıldıysan o kadar kalıcı ız bırakıyor beynımde aklımda tutmak ıcın efor harcamıyorum :

canım artık cep telefonları var hatırlatma kur bı dana unutma :) en sınır oldugum sey benım esımde cok unutkandır unutkanlıgının mazeretının de buldu ben bilg basındayım bılg unutkanlık yapıyor"dıyor

[

Ya benim ki kafa doluluğundan ya o kadar yoğunluk var ki toparlanamıyorum çoğu zaman o gün d.günü olduğunu biliyorum hediyesini de aldım ama hani şu 00:05 filan olduunda arar ya millet ben o gün gayet doğal bi şekilde ii geceler dedim uyudum o da sanmışki gece kalkcam ona unutmuş gibi yapıyorum ama ben unutmuşum gerçekten :))

Back