Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaz yaz yaz
hosgeldın canım
corumdan leblebı aldınız mı ?
canım odem bendede var yuruyusle terlıyorum ya su atıyorum odemleın gıttıgını goroyorum

canım çorumdan 2 paket leblebi aldım biri eve diğeri eşimin iş yerine ama sabah kalktım ben bunu yerim dedim ve ikisini de gönderdim :))
3 günlük diyetimin sonunda perşembe günü tartılacağım ve korkular başladı bile

yazık beklemiş he bi yandan üzüldüm kız

sabah aç karnına 1 küçük armut
2 bardak ılık su
kahvaltı =
açık çay
1 haşlama yumurta
limonlu maydanoz ve domates
1 dilim laight ekmek

ara 1 çay bardağı yağsız süt (tarçınlı)

öğle 3 köfte büyüklüğünde haşlama tavuk göğsü
yağsız limonlu salata
1 dilim light ekmek

ara 1 çay bardağı yağsız süt(tarçınlı)

akşam
4yk kabak yemeği
1çay bardağı yağsız yoğurt
1 dilim light ekmek

ara
1çay bardağı yağsız süt(tarçınlı)
1 ince dilim ananas

kızlar bu liste sadece 3 gün yapılacak daha fazlası zararlı olabilir
ben sanırım sadece akşamları zorlanacağım (

kızlar yeni butonlar görüyorum begendim beğenmedim gibi...bu konu hakkında bi fikri olan var mı ??
neyi etkiliyo ??

kızlar yeni butonlar görüyorum begendim beğenmedim gibi...bu konu hakkında bi fikri olan var mı ??
neyi etkiliyo ??

bişeyi etkilemiyo rep gibi puan almıyorsun canım sadece yazılan mesaja fikrini söylemiş oluyorsun katıldım gibi kısa mesajlar yazıp mesaj kirliliğini önlemek için yapıldı

günaydın hatunlar.

zonguldaktan grip oldumda geldim.şuanki durumumu anlatamam. izin almaktan tekrar izin almaya yüzüm yok. onlarda demezki sen hastasın git dinlen diye.
moralsizim,hastayım. çok tuhaf duygular içindeyim. bugün verimli olamayabilirm kusuruma bakmayın kızlar.

günaydın sabah sabah döktürmüşsünüzz
hoşgeldin dosbam cnm sok diyetini bendde uygulacağım yarınn başlarım
cnm ananas burda bulamam uzak carşıda başka ne olabilir ki yerine
bizde yeni kalktık gece cok kalktı kızımm diş çıkıyoo onunhuysuzluğuydu sanırım bide uykutulumunu istemiyoo cıkartınca uyuyooo sinir etti gece kalktım mama yapmaya arkamdan gelmişş topu almış top oynıcakmışızz sonra uyuttumm
biz kahvaltı yapalımm genel temizlik yemek yapayım akşama eşim geliyoo sonundaa
vaktim olursa gelirim yinee
dosba cnm bu arada 2. olduk cnm sormuşsunnnn

günaydın cnmm gecmiş olsuncnm moralin neden bozukk
inş izin verirler özel sektörde bu anlamda kötü hasta felan anlamıyoo

günaydın kızlar
eşim şehir dışına çıktı kızımda biraz huysuzlandı babayı göremeyince onunla oynadık kahvaltımızı yaptık
3 dilim kepek ekmeği
1 tane hAşlAnmış yumurta çay

geçmiş olsun adcım anlarım bende hasta olduğumda izin alınca kendimi suçlu hissediyorum binbir suratla izin alıyorum bazende almıyorum hasta olduğumda o hastalıkta istirahatle geçiyor canım ya

çok geçmiş olsun adcım kendine dikkat et hastalık insanın moralini tamamen bitirir
Bu grip illetide dinlenmeden geçmez

Çok geçmiş olsun canım ya aman var ya Devlet'in gözünü seviyim şimdi bi memur olsan böyle sıkıntıların olmazdı raporunu verdin mi iş bitiyo ne güzel, sen dikkat et kendine yemene içmene ki iyileşesin.

günaydın kızlar.haftasonu hava çok güzel diye,yazdan kalma son günleri değerlendirelim dedik ve haftasonu iskenderundaki yazlığa gittik.bu sabah erken döndük.kızlar biraz yorgunum,bisürü işim var.yol beni çok yoruyor ya,birazda uykusuzluk tabi.
sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,peynir,çay. evde kepekli ekmek kalmamış onun için beyaz ekmek yedim.
uygun olunca yeniden yazarım,eskilerede henüz bakamadım.öptüm hepinizi.

günaydın cnmm gecmiş olsuncnm moralin neden bozukk
inş izin verirler özel sektörde bu anlamda kötü hasta felan anlamıyoo
sağol elacım. sanırım hasta olunca aşırı duygusal oluyorum. izin istemicem çünkü düğün içinde izin alıcam. akşam belki 1 saat erken çıkarım çıkabilirsem tabii.
Allah kavuştursun canım. yavrum benim yaa odamı babacı. ah cimcime ah. afiyet olsun.
geçmiş olsun adcım anlarım bende hasta olduğumda izin alınca kendimi suçlu hissediyorum binbir suratla izin alıyorum bazende almıyorum hasta olduğumda o hastalıkta istirahatle geçiyor canım ya
aynen öyle nihanım,sanki yanlış bişey yapıyorum gibi oluyorum karşılarında. halimi bi görseniz duyarsız kalmak imkansız,gözlerim kan çanağı olmuş. sürekli öksür aksır,el yıka yüz yıka iflahım kurudu. sanırım ancak akşam dinlenebilirim ama oda zor görünüyor.
(
çok geçmiş olsun adcım kendine dikkat et hastalık insanın moralini tamamen bitirir
Bu grip illetide dinlenmeden geçmez
sağol canım. ne olduğunu anlamadım hayatım.cumartesi alışveriş için gezerken birden boğazlarım yanmaya başladı. sonrası malum.eve zor attım kendimi. ((

kesinlikle canım.. kimseyle muhatap olmak zorunda kalmıyorsun veriyorsun raporu bitiminde geliyorsun. özel sektör gerçekten zor. :çok üzgünüm:

günaydın canım geçmiş olsun
c vitamini almaya çalış
biliyorum dinlenmeden çok zor geçecek (

günaydın canım
hoşbuldum...özledim hepinizi
gece gece ne topu oynayacakmış yaramaz :)) yerim ben onu ...

canım ananas konusuna gelince bildiğim kadarıyla ödem atmaya yardımcı
bulabilirsen konservesini almaya çalış yada onun yerine başka bi meyve ye...
2.olmanıza çok sevindm tebrik ederim a.s.

evet canım devletin o özelliğini bende seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…