günaydın kızlar
cuma
akşamı
4 tane biber dolması çok miniklerdi
2 dilim ekmek
15 mekik 1 saat yürüyüş
cumartesi
sabah
yarım domates
çok az patates kızartması
biraz peynir zeytin
öğlen yemek yemedim meyve yedim
elma ve armut
ilerleyen saatlerde 2 mandalina
akşam yemeği
3 biber dolması
2 dilim ekmek
biraz yoğurt
cumartesi 10 km yürüyüş yaptım sabah
ve mekik çektim
pazar
sabah
biraz herse yedim
2 dilim ekmek
peynir zeytin biraz reçel
öğlen yemek yemedim küçük bardakta mısır yedim
akşam
3 yk patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
yine pazar öğleden sonra 12 km yürüyüş yaptım
bursada gezintiye çıkmıştık
eve gelince de mekik çektim
bugün
kahvaltı
1 yumurta
biraz peynir
1,5 dilim ekmek
arada mandalina yiyeceğim...
ayrıca ayaklarım çok ağrıyor ya:gitme:
günayyyydıııınnnn a.s. sevgili takımım
kızlar, ben kaçıyorum. oğlan gece uyanıyor, uykumu alamıyorum. yarın spor var. ales'e başvurcam vs vs. hakkımda ve hakkımızda hayırlısı.
iyi geceler.mirmirmirmir
evet bıraz fazla yediriyor
hafta sonalrı muglada hava guzel tabiki gıdersınız ohhhhhh denız kenarı denızı nasıl ozledımkı sorma
ızmırdede ıncıraltı vardır kahvaltı salonları denız kenarı mıs gıbı ıyot kokusu ohhhhhhh burnumda
bız ank da kapalı alana mahkumuz
Hulk Merhaba kızlar,
Şimdi geldim kurstan akşam yemeğimi yazıyım dünkü 4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek.
Sbah klasik kahvaltımı yaptım, şimdide bakıyım öğlen yemeğimi ne yiyebilirim bişeyler hazırlayıp yiyicem...
merhabaa
ne kursu canım ?
bende yıyecegım sımdık mınık kuzum uyudu
4 yk karnıbahr kıymalı(kıyma koydum mu hiç yağ kullanmıyorum) 3 yk yogurt 1 dılım ekmek
sağol masal ve hulkolumunekankayizsmile
yok masalcım aklımda tutuyorum biyere yazmıyorum hafızam kuvvetlidir.
bazen eşime 3 yıl önceki kavgamızada bana sölediklerini hatırlatırım şaşırır kalır
yok canım ben daha yeni gelebildim :)) sen beni yeni gördün ama inan bende kendimi yeni görüyorum :))
Hahaha :)) 3 yıl öncesi valla maşallah ben çok unutkanımdır.Mümkün değil aklımda tutamam erkek arkadaşımın doğum gününü bile unuttum uyumuşum doğum gününü kutlamadan sen düşün artık gerisini :)))
:)) baya gezmişsin ama ne güzel şişlik olmuştur o kilo o yüzdendir canım ya, neymiş şok diyet çok mu az öğünlerin
canım heralde kadınlan ortak noktası bende malesefkı oleyım esım banada der haızan çok kuvvetlı dıye ama hafıza meselesı degıl kırgınlık meselesı nekadar cok kırıldıysan o kadar kalıcı ız bırakıyor beynımde aklımda tutmak ıcın efor harcamıyorum :sağol masal ve hulkolumunekankayizsmile
yok masalcım aklımda tutuyorum biyere yazmıyorum hafızam kuvvetlidir.
bazen eşime 3 yıl önceki kavgamızada bana sölediklerini hatırlatırım şaşırır kalır
canım artık cep telefonları var hatırlatma kur bı dana unutma :) en sınır oldugum sey benım esımde cok unutkandır unutkanlıgının mazeretının de buldu ben bilg basındayım bılg unutkanlık yapıyor"dıyorHahaha :)) 3 yıl öncesi valla maşallah ben çok unutkanımdır.Mümkün değil aklımda tutamam erkek arkadaşımın doğum gününü bile unuttum uyumuşum doğum gününü kutlamadan sen düşün artık gerisini :)))
aslında çok az değil ama diğer listemle kıyaslandığında zorlanacağım gibi...
zaten hemen hemen 1 kilo kadarı gitmiş...önemli olan yatağımda huzurlu uyumak...ertesi gün kilom normale yaklaşıyor
liste genelinde sabah 1 armut 2 bardak su 10dk ara 1 yumurta 1 light ekmek
öğle haşlanmış tavuk göğsü
akşam kabak yemeği
aralar genelde y.y tarçınlı süt
istersen detaylı verebilirim
bana gelince çarşamba kayseriye gittim perşembe sabah ereğliye
cuma akşam ankaraya döndüm eşim zorla beni diyetsiyene götürdü akşam 8 de zaten yolda yemek yemişti bi de çok şişlerim vardı ödem oluşmuştu( ama zorla götürdü veeee 2 kilo almış görünüyordum (
neyse çıkışta yozgat çorum yaptık yani dün gece evime geldim geç saatte ve gerçekten artık evimde oturmak istiyorum
diyetisyenim 3 günlük şok diyet verdi isteyen olursa yazarım
canım heralde kadınlan ortak noktası bende malesefkı oleyım esım banada der haızan çok kuvvetlı dıye ama hafıza meselesı degıl kırgınlık meselesı nekadar cok kırıldıysan o kadar kalıcı ız bırakıyor beynımde aklımda tutmak ıcın efor harcamıyorum :
canım artık cep telefonları var hatırlatma kur bı dana unutma :) en sınır oldugum sey benım esımde cok unutkandır unutkanlıgının mazeretının de buldu ben bilg basındayım bılg unutkanlık yapıyor"dıyor
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?