Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızalr temızlık yaptım yoruldum
arada mandalına yedım
bende yedıkelrımı yazam
sabah:yok(ceza)
arayok
öğlen:1 dilim ekmek 1kase domates çorbası
ara:1 kucuk mandalina
akşam4 yemek kasıgı kymalı ıspanak bıraz yogurt ve 1dılım ekmek

gece yatmadan once salep

afiyet olsun canım dinlen biraz şimdide uzan koltuğa valla evde olsam öyle yapardım

Aminnnn,
Çalışmak zor iş hele de özel sektör bela yaa Allah kolaylık versin herkese, özellikle de annelere, çocuklarına sabah senin yazdıklarını okuyunca düşündüm de kendimi bu yaşıma geldim annemin evde izinli olduğu gün ayrı bi mutlu olurum uça uça giderim kapıyı annem açacak diye, keşke durumlar müsait olsa da kadınlar çalışmasa istemedikleri zaman

azcık yemişsin zaten temizlik de yapmışsın, cezan bitmiştir heralde :))) uyu bence benim çok uykum var sen de uyu

bende yoruldum kız uyandı parka cıkardım oradan kantine gittik alıncaklar vardıı
ama alınmıcaklarıda aldık kırtasiyeye girdim kızıma masal kitabı almak istiyodum hergüne 1 masal diye
bide çanta aldıkk kızıma eşim görse kızarr:))) küçük beslenme cantası gibi bir yere giderken birer parca eşya bez koymak için kocaman çanta zor oluyo :))))
yarım saat yürüdük bebek arabasını itirmekten belim ağrıdı eşyalarlaa
donbili cnm ceza verme o kadar kendinee
bende veremiyomm ama arada kaçamak yaptığım için sanırımm:)))
hergören nerene zayıflıyosun diyor ama göbek kaldııı oda cocuklusun kalır diyolar kalmayanın kalmıyoo ama demii benim nedenkalsınn
bu arada eşimi özledim cokk inş bu akşam gelir gerçi yarın yine gitcekkteepazartesiye kadar yine yokkk

Son düzenleme:
kolay gelsin tatlımm benimde camlar silincek haftaya yaparım bayramlık gerçi gelen giden olmuyoda banada bahene temzilik içinn kışa girmeden iyi olurr..mis gibi olmuştur
simdi bir kahve içersin artıkk:))))
beslenmene gelince az deilmi cnmm ceza vermee o kadar kendine

valla iyiki bu guruba katılmışım hepinizi çok sevdimŞeniz

Kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum
Bu takımda olmasam vaz geçerdim ben şimdiye kadar.
Bir kaç kişi aman neyin var ki snein deyince bırakıveriyordum :)

azcık yemişsin zaten temizlik de yapmışsın, cezan bitmiştir heralde :))) uyu bence benim çok uykum var sen de uyu

Uyku demeyin ya ben hala uyuyamıyorumm

Ayy inşallah gelir eşin özlemişsindir şimdi sen onu
Tam motive olur bence senin için

Dersten geldim ben de şimdi
Spor yapıp bir şeyler yiyeyim diyorum sabah yediğim bir tostla duruyorum hala ...
Ama sporu yarıda bırakabilirim yorgun gibiyim

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm ya. demek senin kloların tüm sebebi işyerinkaydirigubbakcemile3
bendeki durumu hiç sorma.inşallah bu haftayı kilo almadan atlatırım ama kararlıyım önümüzdeki haftahiç kaçamak yapmadan,kendimin bile hayrankalacağı bi kilo vereceğim. inşallah tabi:Saruboceq:
hani bende oğluma öyle çok kızan bi anne değilim ama cidden bazen sabır denemesi oluyorlar.tehlikeyi ayırt edemiyorlar.oğlum merdivenden düşersin,balkona çıkma,soğuk su içme,hırkanı çıkarma...vb... artık ben uyarmaktan yoruluyorum,bide inatlaşıyorlarda. dediğin gibi öğle uykusuna yatmayıncada bu hal iice abarıyor.benimki öğlen yatmayıncada gece çok uyanıyor,sanki uykuya tam dalamıyor,huzursuz oluyor uyurken.

ayyy kıyamam. olsun,akşam bi görmen bile yeterli.benim eşim on günde bir falan 12 ye kadar nöbetçi oluyor,ben onda bile geceyi geçiremiyorum sanki saatler yavaşlıyor.onlar olmadan ev ne sıkıcı oluyor dimi.Allah yardımcın olsun canım.Rabbim bizim kalbimizde onların,onların kalbinde de bizim sevgimizi daim etsin.:asigim:

evet simdik fincanda pişirip içeceğim harika oluyo

merhaba kardeş takımcığım ...

adcim canım gelmişsin takımımıza ancak gördüm canım kayınvaliden için acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce oğluşuna kavuşursun ne zordur ayrı kalmak değilmi . çok geçmiş olsun canım . abinin düğünü olacağını okumuştum ama 30 ekimde olduğunu şimdi öğrendim hayırlısı olsun canım çok mutlu olurlar inşallah . diyet konusunda bende çok sıkıldım her hafta başlıyorum ama illaki bişey çıkıyor ve ya bir gün sürüyor yada hiç sürmüyor diyetim ve her zaman cuma sabahı stresli oluyorum yine kilo vermedim yada bir kilo aldım diye birde benim bir ablam var her gün iş yerine güzel güzel pasta börekler getiriyor yemezsem alınıyor yersem ben kilo alıyorum o meseleyi nasıl çözücem hiç bilmiyorum canım neyse başını ağrıtmayayım öpüyorum seni ve takım arkadaşları görüşmek üzere.

Konu yemek içmek olunca hepimizin nasıl zevkleri var değil mi?
Anlata anlata bitiremiyoruz :)
Acaba çok zayıf insanlarda böyle mi yoksa aman kahve değil mi hepsi aynı diye geçerler mi ki merak ettim ...

Akşam yemeğimi yedim.
Ton balıklı salata ..
Bu saatlerden sonra yememeye çalışıyorum bir şey sadece bitki çayı içiyorum
Ne olacak bakalım yarın:)

kızlar 1 haftadır iş yerinde çok yoğundum hiç giremedim haftayada memelekte düğüne gidiyom kardeşimin. sizden 10 gün izin istiyorum geldince söz aksattmadan buerda olcam hergün.

iyi akşamlar...

Kızlar geldim evime 4-5 kaşık makarna yedim bi kase de çorba, şiimdide fatmagülü bekliyorum :)))

Afiyet olsun hepinize ...
Ben de yeşil çayımı içiyorum.
Gece bir tane daha içebilirim artık beğenerek içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…