• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar şekerler biz mamamızı yedik
kızımla bıcı bıcı yaptık birazda oynaştık kuzum uyudu kaldı bende ders çalışmaya başlıyorum
sabah kahvaltımı 11de yapmıştım
saat 2 gibi yarım kase çorba içtim
akşamda bi yarım kase çorba
2 kaşık pilav ve 1kepçe kadar nohut yemeği
biraz önce light süt ile nescafemide içtim
1 tanede elma yerim ilerleyen saatlerde
belki bi kahve daha içerim
ders çalıştığım için uyumamam lazım
3 litrede suyum oldu
Benim tek eksiğim spor onuda yapmam imkansız bel fıtığı var birde 1 aydır sırt ağrım var dün akşam kilitlendi belim hala ooturup kalkarken bağırıyorum ve bacaklarıma vuruyor ağrısı

hani bende oğluma öyle çok kızan bi anne değilim ama cidden bazen sabır denemesi oluyorlar.tehlikeyi ayırt edemiyorlar.oğlum merdivenden düşersin,balkona çıkma,soğuk su içme,hırkanı çıkarma...vb... artık ben uyarmaktan yoruluyorum,bide inatlaşıyorlarda. dediğin gibi öğle uykusuna yatmayıncada bu hal iice abarıyor.benimki öğlen yatmayıncada gece çok uyanıyor,sanki uykuya tam dalamıyor,huzursuz oluyor uyurken.

ben aslında sinirli bir yapıya sahibim ama annelik yumuşatıyor bunu. öyle aşırı kızmıyorum. ama düzeni severim. öğlen uyumazsa benim bütün düzen algımı mahvetmiş oluyor:) zaten aynen senin yazdığın gibi bütün öğleden sonra saçma sapan bir sürü hareket yaptı. o da ne yapacağını bilemedi bu zaman diliminde. akşam da her zamanki saatinde yatırdım. gecemiz inşallah güzel olur.

kızlar 1 haftadır iş yerinde çok yoğundum hiç giremedim haftayada memelekte düğüne gidiyom kardeşimin. sizden 10 gün izin istiyorum geldince söz aksattmadan buerda olcam hergün.

güle güle canım. geldiğinde görüşürüz artık. kardeşini de Allah mesut etsin.

Herkesin beslenmesi çok güzel olmuş
inş hepimiz dal gibi bir fıstık olacağız
kimse kilo veremedim diye üzülmesin lütfen eski arkadaşlara tekrar olacak yeni arkadaşlar için resimlerimi ekleyeceğim belki motive olur sizlere ben hergün bakıp dahada gaza geliyorum...

Merhabalar şekerler biz mamamızı yedik
kızımla bıcı bıcı yaptık birazda oynaştık kuzum uyudu kaldı bende ders çalışmaya başlıyorum
sabah kahvaltımı 11de yapmıştım
saat 2 gibi yarım kase çorba içtim
akşamda bi yarım kase çorba
2 kaşık pilav ve 1kepçe kadar nohut yemeği
biraz önce light süt ile nescafemide içtim
1 tanede elma yerim ilerleyen saatlerde
belki bi kahve daha içerim
ders çalıştığım için uyumamam lazım
3 litrede suyum oldu
Benim tek eksiğim spor onuda yapmam imkansız bel fıtığı var birde 1 aydır sırt ağrım var dün akşam kilitlendi belim hala ooturup kalkarken bağırıyorum ve bacaklarıma vuruyor ağrısı

Yediklerin gayet güzel afiyet olsun.
Ben suyu fazla içemiyorum okul zamanında aklıma hiç gelmiyor yazın 3 litre içiyordum
Şİmdi hatırlatın bana diye tembihliyorum insanları :)
Geçmiş olsun önce sağlık kendine dikkat et ve yorma kendini

Herkesin beslenmesi çok güzel olmuş
inş hepimiz dal gibi bir fıstık olacağız
kimse kilo veremedim diye üzülmesin lütfen eski arkadaşlara tekrar olacak yeni arkadaşlar için resimlerimi ekleyeceğim belki motive olur sizlere ben hergün bakıp dahada gaza geliyorum...

Görmek isterim motive edecek şeyler güzel oluyor.
Toplamda kaç kilo verdin??

kızlar eşim süprizz yaptı 5buçukta zilcaldı baktım eşim nasıl sarılmışım özlemişim ağladımm
yapılcak işlerimiz ve alıncaklar vardı carşıya indik hemen karnımızz acıktı kumpir yedikk
nese grş kızlar eşim bu gece evde vakit gecirelim bana müsade:)))

Tamı tamına 88 kiloyum ( Kasım 2009)

burda 80 kiloyum (Şubat 2010)

burası dünya yüzüne çıkmaya başlıyorum artık
70 kilo (Haziran 2010)

veeee 64.5 kiloyum (Ekim 2010)

Son düzenleme:
Yediklerin gayet güzel afiyet olsun.
Ben suyu fazla içemiyorum okul zamanında aklıma hiç gelmiyor yazın 3 litre içiyordum
Şİmdi hatırlatın bana diye tembihliyorum insanları :)
Geçmiş olsun önce sağlık kendine dikkat et ve yorma kendini

Görmek isterim motive edecek şeyler güzel oluyor.
Toplamda kaç kilo verdin??

teşekkürler canım
bende suyu güzel içiyorum allahtan eşim ve kızım sayesinde oluyor tabi ki ikiside suyu çok seviyor
ekliyorum canım resimleri

kızlar eşim süprizz yaptı 5buçukta zilcaldı baktım eşim nasıl sarılmışım özlemişim ağladımm
yapılcak işlerimiz ve alıncaklar vardı carşıya indik hemen karnımızz acıktı kumpir yedikk

Gözün aydın canım
seni en iyi anlayan benim emin ol
yanında olmasının keyfini çıkart

Ayy eşin mi geldi naıl mutlu olmuşsundur ..
Öyle bir anlatmışsın ki duygulandım valla ..
Ayrılma bu gece yanından hiç ...

70 kilo (Haziran 2010)

Wawwww harikasın tek kelime ile irade örneği ...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yani nur söylenecek tek kelime muhteşemsin.
ağzım bi karış açık kaldı desem yeridir.harika olmuşsun.
e biz bu fotolarla birlikte işin püf noktalarınıda alsak,neler yaptın,ne yedin ne içtin...
gerçekten iradene hayran kaldım.
a.s.a.s.a.s.

Evet püf noktaları istiyoruzz ..
Ve bu 1 yıllık süreçte sürekli dikkat ettin mi yoksa bıraktım başladım gibi bir şey söz konusu mu?
Cidden çok moral oldu

afiyet olsun masal. light hazır ayranlar da satılıyor:) tavsiye ederim. umarım bu gece uyursun.

ben de yatıyorum, yarın tartı var. bakalım hayırlısı.

nereye tatlım ben yei geldimm kaçıyon hemenkaydirigubbakcemile4
mesaim bittiği için canım evdede net yok işten giriyorumolumunekankayizsmile

http://urlal.com/com/2010/10/21/4356.jpg[/img

70 kilo (Haziran 2010)

nu süpersin yaalkisalkisalkis hatta çok güzel bi bayansın:1rolleyes:

günaydın canım takımım

akşam
2 kaşık patlıcan musakka
1 dilim ekmek

1 saat sonra ince dilim kek
şekersiz çay

sabah
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

kızlar regl haftam olduğu için hiç bi aktivite yapamamıştım
sadece dün akşam 1 saat yürüyüş yaptım
artık hafta sonu mekiklerime başlayacağım

tartıda 59,5 çıktım geçen hafta 59.7dim dimi kaptan yanlış hatırlamıyorum umarım

Günaydın kızlarr,
Tartıldım sabah dün de demiştim bu hafta ben de bişey yok diye ama 79,6 dıydım sabah 79,3 çıktım.

Kahvaltımı yazıyım klasik kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum başım dönüyo dün akşamdan beri benim ya.

Bu arada Nur'un resimlerine baktım valla süperr ne azim ama çok takdir ettim isteyince oluyormuş demek ki, Tebriik ederim Nur senii :))

Back