Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızalr temızlık yaptım yoruldum
arada mandalına yedım
bende yedıkelrımı yazam
sabah:yok(ceza)
arayok
öğlen:1 dilim ekmek 1kase domates çorbası
ara:1 kucuk mandalina
akşam4 yemek kasıgı kymalı ıspanak bıraz yogurt ve 1dılım ekmek
gece yatmadan once salep
iyiki bu gruptasın hayatım,bizde seni seviyoruz ve sanırım bütün arkadaşlar benimle hem fikir.
ne olacak halimiz ya, yazık bize valla. sanki keyfimizden izin istiyoruz. suratlarındaki en ufak gereksiz ifade bile canımızı sıkıyor. mecburen idare edicez hayatım,yapcak birşey yok. Allah kolaylık versin cümlemize dilerim. :teselli:
kızalr temızlık yaptım yoruldum
arada mandalına yedım
bende yedıkelrımı yazam
arayok
gece yatmadan once salep
kolay gelsin tatlımm benimde camlar silincek haftaya yaparım bayramlık gerçi gelen giden olmuyoda banada bahene temzilik içinn kışa girmeden iyi olurr..mis gibi olmuşturkızalr temızlık yaptım yoruldum
arada mandalına yedım
bende yedıkelrımı yazam
arayok
gece yatmadan once salep
afiyet olsun canım dinlen biraz şimdide uzan koltuğa valla evde olsam öyle yapardım
nereye tatlım ben yei geldimm kaçıyon hemenben gidiyorum kızlar yarın görüşmek üzere inş
valla iyiki bu guruba katılmışım hepinizi çok sevdimŞeniz
azcık yemişsin zaten temizlik de yapmışsın, cezan bitmiştir heralde :))) uyu bence benim çok uykum var sen de uyu
bende yoruldum kız uyandı parka cıkardım oradan kantine gittik alıncaklar vardıı
ama alınmıcaklarıda aldık kırtasiyeye girdim kızıma masal kitabı almak istiyodum hergüne 1 masal diye
bide çanta aldıkk kızıma eşim görse kızarr:))) küçük beslenme cantası gibi bir yere giderken birer parca eşya bez koymak için kocaman çanta zor oluyo :))))
yarım saat yürüdük bebek arabasını itirmekten belim ağrıdı eşyalarlaa
donbili cnm ceza verme o kadar kendinee
bende veremiyomm ama arada kaçamak yaptığım için sanırımm:)))
hergören nerene zayıflıyosun diyor ama göbek kaldııı oda cocuklusun kalır diyolar kalmayanın kalmıyoo ama demii benim nedenkalsınn
bu arada eşimi özledim cokk inş bu akşam gelir gerçi yarın yine gitcekkteepazartesiye kadar yine yokkk
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm ya. demek senin kloların tüm sebebi işyerinkaydirigubbakcemile3kızlarr, öğlen yemeğimi de yedim bir dolma ve salata yedim suyumu içiyorum 2.yeşilçayımı yapar içerim işten güçten fırsat kalırsa.
Ya var ya beni bu işyeri şişiriyo sinirden bence o yüzden kilo veremiorum ben :)))
bendeki durumu hiç sorma.inşallah bu haftayı kilo almadan atlatırım ama kararlıyım önümüzdeki haftahiç kaçamak yapmadan,kendimin bile hayrankalacağı bi kilo vereceğim. inşallah tabi:Saruboceq:sanırım kötü bir dönemdeyzii saolun kzıalr yorumlar için yoğunum tek tek yazamadımm
nurcum maşşallah kızına tatlımm
neleryedim yazayımm sabah 1kase corba kıymalı tarhana
2dilimden tost yedim biraz öncede
birazdanda kahvemi içsemki yeşil cay faydalı ama cnmda nescafe istiyoo napsam kii bu haftalı umutlu deilimm şişkinlik istiyorum sizlerde durum ne kızlar
hani bende oğluma öyle çok kızan bi anne değilim ama cidden bazen sabır denemesi oluyorlar.tehlikeyi ayırt edemiyorlar.oğlum merdivenden düşersin,balkona çıkma,soğuk su içme,hırkanı çıkarma...vb... artık ben uyarmaktan yoruluyorum,bide inatlaşıyorlarda. dediğin gibi öğle uykusuna yatmayıncada bu hal iice abarıyor.benimki öğlen yatmayıncada gece çok uyanıyor,sanki uykuya tam dalamıyor,huzursuz oluyor uyurken.uyuduklarında biraz deşarj olabiliyorsun. uyumadığı zaman hem kendisi saçma sapan davranıyor hem de ben. şimdi arkamda boyuna yaramazlık yapıyor. yapma diyesim bile yok. günlük moralim bitiyor işte böyle oluncayasakkelime
zaten artık uyutmam. akşama kadar böyle gider.
bende yoruldum kız uyandı parka cıkardım oradan kantine gittik alıncaklar vardıı
ama alınmıcaklarıda aldık kırtasiyeye girdim kızıma masal kitabı almak istiyodum hergüne 1 masal diye
bide çanta aldıkk kızıma eşim görse kızarr:))) küçük beslenme cantası gibi bir yere giderken birer parca eşya bez koymak için kocaman çanta zor oluyo :))))
yarım saat yürüdük bebek arabasını itirmekten belim ağrıdı eşyalarlaa
hulk cnm ceza verme o kadar kendinee
bende veremiyomm ama arada kaçamak yaptığım için sanırımm:)))
hergören nerene zayıflıyosun diyor ama göbek kaldııı oda cocuklusun kalır diyolar kalmayanın kalmıyoo ama demii benim nedenkalsınn
bu arada eşimi özledim cokk inş bu akşam gelir gerçi yarın yine gitcekkteepazartesiye kadar yine yokkk
kolay gelsin tatlımm benimde camlar silincek haftaya yaparım bayramlık gerçi gelen giden olmuyoda banada bahene temzilik içinn kışa girmeden iyi olurr..mis gibi olmuştur
simdi bir kahve içersin artıkk:))))
beslenmene gelince az deilmi cnmm ceza vermee o kadar kendine
evet simdik fincanda pişirip içeceğim harika oluyo