Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptancığım sen hiç bozma moralini ama bak oğluşunda hisseder üzülür ..
biraz daha iyiyim hayatım haklısın canım sağol.
selam kızlar
öğle yemeğim
1 yumurta
1 dilim ekmek
afiyet olsun ama niye 1 yumurta.
canııım,gözlerim doldu. çok kötü oldum seni anlayabiliyorum hayatım. yaa annelik nasıl birşeydir böyle. Rabbim yavrularımızla terbiye etmesin bizleri dilerim. bende oğluma bazen kızardım kızdığım oldu yani.ama sonra çok pişman olurdum bir müddet sonra kızmadım zaten çünkü o bir bebek ve ben ona hıııııımmm det diyince ne oluyor sanki dedim. sadece yavrum dudaklarını burarak ağlardı. amanın ne bileyim şimdide kzıdığım oluyor ağlıyor ama onu iyiliği için,canını yakabilecek şeylere uzanmıyor artık.
ama onu mutlu eden ve kimseye zarar vermeyen özelliklede kendisine zarar vermeyen yaramazlıklarına gülüp geçiyorum. heleki evi dağıtmış umrumda değil. toparlanıyor,temizleniyor tamam işte. onlar için hiç yavrumu üzemiyorum ama bu sefer misafiktede yapmaya çalışıyor aynı şeyi bu seferde amca kızar teyze kızar diyorum.
dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak ama dilerim büyüdükleri zamanda bunu söyleyebiliriz.
canım tek bırsey denılebılır allah yardımcın olsun
olan bebegıne oluyor
keske ımkanlar ıyı olsada anneler calışmak zorunda klamasa bebgını evınde zevklı buyutebılse
çok sağol hayatım. çalışmak iyi güzel ama bencede her anne çocuğunun yanında olabilmeli onu annesi büyütmeli. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
benımde oglen yemegım 1 kase domates corbası 1 dılım ekmek

kararında bir yemek.afiyet olsun canım.

sağol kaptan pek iştahım olmadığı için azmı bilmiyorumkismile
evdede yemek olmayınca dedimki yumurta yiyim

kızlarr, öğlen yemeğimi de yedim bir dolma ve salata yedim suyumu içiyorum 2.yeşilçayımı yapar içerim işten güçten fırsat kalırsa.
Ya var ya beni bu işyeri şişiriyo sinirden bence o yüzden kilo veremiorum ben :)))

Valla ben o durgunluktan bol bol nasibimi alıyorum bence :)) Uykum ne az ne çok 7-8 saat uyurum işte ama durup durup birden atcam bu kiloyu diye avunuyorum...

sanırım kötü bir dönemdeyzii saolun kzıalr yorumlar için yoğunum tek tek yazamadımm
nurcum maşşallah kızına tatlımm
neleryedim yazayımm sabah 1kase corba kıymalı tarhana
2dilimden tost yedim biraz öncede
birazdanda kahvemi içsemki yeşil cay faydalı ama cnmda nescafe istiyoo napsam kii bu haftalı umutlu deilimm şişkinlik istiyorum sizlerde durum ne kızlar

hulkcum afiyet olsun canım. yediklerine bakıyorum az yiyorsun. yoksa biryerlerde kaçamak yapıyorsunda haberimizmi yok de bakem. :jeyyar:
yadaaaaa acaba akşammı ölçüyü kaçırıyorsun. e sen sporda yapıyordun hayatım. tek bi çare kalıyor gidip tahlil yaptırman. metabolizma hızını ölçtür hayatım belki yavaşladı. eski kaptanımız nachtigal arkadaşımız kilo veremiyordu diyetisyene gitmesine rağmen. meğer metabolizma hızı bilmem ne hormonu eksikliği sebebiyle olması gerekenden çok yavaş çalışıyormuş. bence baktır hayatım.

Son düzenleme:

canım, okurken çok üzüldüm. anne olunca yazdıklarını yaşamasam bile hissedebiliyorum. annelik böyle işte canım. sen yavrunla geçirebildiğin en ufacık zamanı bile en güzel şekliyle geçir inşallah. böyle arada kontrol edemediğin durumlar elbette olur. o zamanlar için de Allah sabrını versin canım.

benim oğlan bugün öğle uykusuna yatmadı, acayip kızmıştım ama senin mesajı okuyunca sinirim de kalmadı:)

valla önceden çocuğuma kızdığım zamanlarımdan nefret ediyorum hatırlamak bile istemiyorum. asla çok aşırıya kaçmadım ama diyorum ya kızgın kızgın bakışımı bile düşünmek beni sinir ediyor. canım, benim oğlumda geçiş dönemlerinde uykusunu bozardı ama birkaç gün sonra yoluna girerdi. hiç sıkıntı etme derim. uyumıcak yemicek,ısrarcı olmak sadece bizi kızdırıp onları üzmemize sebep oluyor.

Son düzenleme:
bende yediklerimi yazayım,sonra biraz çalışayım canlar.

bugün sabah 2 dilim ekmek yedim sadece sonra işyerinde 1 fincan yeşil çay 1 saat sonra şekersiz nescafe içtim.
öğle yemğimde 1 tabak kabuska 2 dilim ekmek oldu. ekmeği abarttım yani kendime göre. normalde günde 4 dilim ekmek hakkımız varmış.ama ben hiç yemek istemiyordum ya neyse.düzenimi hiç kuramadım zaten ne olacak halim bilmiyorum. bari birkaç yüz gr vereyim. 56 olsam onada şükredicem. canımı sıkmak istemiyorum ama bu gidişle epey sıkılacak gibi. öpüyorum canlar.

uyuduklarında biraz deşarj olabiliyorsun. uyumadığı zaman hem kendisi saçma sapan davranıyor hem de ben. şimdi arkamda boyuna yaramazlık yapıyor. yapma diyesim bile yok. günlük moralim bitiyor işte böyle oluncayasakkelime

zaten artık uyutmam. akşama kadar böyle gider.

Yok valla kaçamak yaptığım zaman söylüyorum ben ya saklamam yanii :))
Ama o hormon metabolizma olayında bi sıkıntım olabilir, akşamları da hiç ekmek yemiycem bundan sonra napıyım bi de böyle denerim en kısa zamanda da dr.giderim bi üff çok yoruldum bugün ya bak hala kalkıp yeşil çay içicem bi fırsat yok ya

haklısın canım onların öğle uykusu bize iyi geliyor. seni anlıyorum hayatım.(ben bugün ne kadar anlayışlı çıktım herkese anlıyorum diyorum. neyse bugünü böyle atlatırsın zaten akşama erken uyurda sende erken rahatlarsın inşallah.

biliyorum hayatım şaka yapıyorum canım benim. hepimizin dürüstlüğüne zerre kadar şüphem yok. neysek oyuz,birbirimize yazdıklarımızada asla kırılmayız bundan sonra sanırım alıştık samimiyetimize. olumunekankayizsmile
bende hala gidip metabolizma hızıma falan baktırıcam ama nerdeee. görüyorsun işte bir sürü şey oluyor boynada izin almak istemiyorum.şimdi abimin düğün telaşesi var yeteri kadar izin alıcam yine önümüzdeki aya kaldı dr işi. ama bu seferde oğlumu götürmem lazım kontrolleri için. özel sektörde ha deyincede izin almak olmuyor ama bir hal çaresini bulacaz artık ne yapalım. imkanın varsa bekleme hayatım önümüzdeki haftaya git yaptır bütün tahlillerini derim. kaydirigubbakcemile5

valla iyiki bu guruba katılmışım hepinizi çok sevdimŞeniz

Ya benim durumum da seninkinden farklı değil ki valla haftasonu cumartesi günü bile ben tam gün çalışıyorum hafta içi desen 6 dan sonra nereye gitcem izin almak binbir zahmet gidip de izin istemekten nefret ediyorum bakalım ben de uygun bir zaman bulup gitmeyi düşünüyorum ama en kısa zaman da halletmem lazım bunu...

Bu arada alıştık tabiki de gayet samimiyim ben rahatım yani sorun yokk :))

valla iyiki bu guruba katılmışım hepinizi çok sevdimŞeniz
iyiki bu gruptasın hayatım,bizde seni seviyoruz ve sanırım bütün arkadaşlar benimle hem fikir.

ne olacak halimiz ya, yazık bize valla. sanki keyfimizden izin istiyoruz. suratlarındaki en ufak gereksiz ifade bile canımızı sıkıyor. mecburen idare edicez hayatım,yapcak birşey yok. Allah kolaylık versin cümlemize dilerim. :teselli:

opuyorumnanaktansaol adcım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…