biraz daha iyiyim hayatım haklısın canım sağol.Kaptancığım sen hiç bozma moralini ama bak oğluşunda hisseder üzülür ..
afiyet olsun ama niye 1 yumurta.selam kızlar
öğle yemeğim
1 yumurta
1 dilim ekmek
canııım,gözlerim doldu. çok kötü oldum seni anlayabiliyorum hayatım. yaa annelik nasıl birşeydir böyle. Rabbim yavrularımızla terbiye etmesin bizleri dilerim. bende oğluma bazen kızardım kızdığım oldu yani.ama sonra çok pişman olurdum bir müddet sonra kızmadım zaten çünkü o bir bebek ve ben ona hıııııımmm det diyince ne oluyor sanki dedim. sadece yavrum dudaklarını burarak ağlardı. amanın ne bileyim şimdide kzıdığım oluyor ağlıyor ama onu iyiliği için,canını yakabilecek şeylere uzanmıyor artık.baye tatlım ben ogluma kızamıyorum ılk bır aaaaaaaaa dıye bagırdım sonra dben bagırınca korktu yuzune sonra guldum hadı banyoya dedım goturdum
bugunde evı temızledım heralde dah 7 aylık ya sabrım cok ılerlıyen zamnda ne olur bılemıyorum
dogumda sancı cekerken
bebegımın kalp atımı 3 kere gıttı ıonu öldü sandım
vede çok korktum sezaryen ıstedım hemn aldılar kendıme geldıgımde bıle ınanamadım esım bebegın fotosunu gosterdı ınanmadım
sonra hemsıre kucagıma verdı o alıs ıste ben cok baglandım çokta uzerıne dusuyorum hıç bır seyı daha benı kızdıramıyor kızacak gıbı oluyorum uykusuz kalıom yemedıgı zmaanlarda onu öldü sandığım gun gelıyor hemen gecıyor yanı
bunu paylasmak ıstedım :) :teytey:
çok sağol hayatım. çalışmak iyi güzel ama bencede her anne çocuğunun yanında olabilmeli onu annesi büyütmeli. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.canım tek bırsey denılebılır allah yardımcın olsun
olan bebegıne oluyor
keske ımkanlar ıyı olsada anneler calışmak zorunda klamasa bebgını evınde zevklı buyutebılse
benımde oglen yemegım 1 kase domates corbası 1 dılım ekmek
ay canım bende güldüm baya. ama tabi eminim sen onu o halde görünce sinirden çıldırmışsındır.bebeklerin nezaman sesi çıkmaz bilki bişe karıştırıyorlardır.kaydirigubbakcemile3.
baye tatlım ben ogluma kızamıyorum ılk bır aaaaaaaaa dıye bagırdım sonra dben bagırınca korktu yuzune sonra guldum hadı banyoya dedım goturdum
bugunde evı temızledım heralde dah 7 aylık ya sabrım cok ılerlıyen zamnda ne olur bılemıyorum
dogumda sancı cekerken
bebegımın kalp atımı 3 kere gıttı ıonu öldü sandım
vede çok korktum sezaryen ıstedım hemn aldılar kendıme geldıgımde bıle ınanamadım esım bebegın fotosunu gosterdı ınanmadım
sonra hemsıre kucagıma verdı o alıs ıste ben cok baglandım çokta uzerıne dusuyorum hıç bır seyı daha benı kızdıramıyor kızacak gıbı oluyorum uykusuz kalıom yemedıgı zmaanlarda onu öldü sandığım gun gelıyor hemen gecıyor yanı
bunu paylasmak ıstedım :) :teytey:
Yazdıklarınızı okudukça annemi daha iyi anlıyorum sayenizde teşekkür ederim ...
bayecim canım,arada bir kahvaltı atlamak çok sorun olmaz herhalde yaa... bilmiyorumkismile canım ne güzel işleriniz yoğun,hareket berekettir nede olsa. sana da iyi geliyordur diye düşünüyorum. bizleri çok fazla ihmal etmediğin ssürece sorun yok hayatım. kayınvalide şükür daha iyi.
elacım kızın büyüyor hayatım,artık özgür olduğunun bilincinde inşallah başa çıkabilirsin hayatım genelde bu zamanlarda çok yorucu oluyorlar. ama şu birgerçek kızdığımız zaman dahada hırçın oluyorlar.ben oğlumun ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyordum. teyze kızaro bizim değil elleme derdim bırakırdı. zor zamanlar ama hayatım asla kızma ve moralini bozma inan bunlar geçince niye sıkıntı ettim diye söyleneceksin emin ol. eşinle nice senelere hayatım.
nur kızın için birşey diyemiyorum hayatım,onun ağzını burnunu yemem lazım. çok çirkin yaa. maşallah hayatım,Rabbim ömrünü bahtını güzel eğlesin dilerim ve mücadeleci bir ruha sahip olsun bütün yavrularımız dilerim. babayı bilmem ama güzelliği anneden almış.
hulk canım arada kilo verme işleri duruyor malesef. ama düzenini ve psikolojiyi bozmazsan önümüzdeki haftalarda kesinlikle vereceksin. her bünye bir değildir hayatım. herkesin yaptığıyla kilo verenler vardır ama sen veremeyebilirsin. uyku düzenin nasıl uyumakta sıkıntı varmı hayatım. çünkü taylırdan biliyorum eğer uyuyamazsa kilo veremiyordu.
dombili canım,koşu bandın hayırlı uğurlu olsun hayatım güle güle kullan. ayrıca o tatlı canavarı yerim ben ne yapmış o öyle. senin miden bulandı ama o mutlu oldu annesi gerisi önemli değil dicem ama rutin kusmalarımı yoksa üşütme falanmı hayatım,sıkıntı yoktur dilerim. eşinin doğum günü kutlu olsun canım. bu arada başağrın geçmiştir inşallah geçmişolsun canım.
dosbacım,güle güle git güle güle gel inşallah canım.
ayrıca canlarım geçmişolsun dileklerinizden dolayı hepinize teşekkürederim.
atladığım konular varsa üzgünüm ancak bu kadar okuyabildim. kaçırdığım birşey varsa hatırlatırsanız sevinirim. buralarda olmaya çalışacağım öpüldünüz.
neyneyse canım,anneciğinin doğum günü kutlu olsun. madodan pasta yemeyeli uzun zaman oldu gerçekten de lezzetli oluyor.
selam kızlar.
dünden beridir gelemedim. ama durumu biliyorsunuz. dün size yazdıktan sonra eve gittim. kayınvalide yatıyordu. oğlum yengesindeydi ama yengeside malum doğum yapacağı için evini temizletiyordu işi çoktu anlayacağınız. o şekilde oğlumu bırakamazdım,aldım yavrumu eve çıktım tekrarda işe gelemedim. oğlumla güzel vakit geçirdik. bezini çıkardım,sürekli tuvalete gittik. anne arada ben sormadan anne çiş geldi dediği oldu. yemeğini problemsiz yedi,uykusunu uyudu. ama kayınvalide düzelmediği için oğlumu zonguldağa anneme getirdik. gerçi onunda telaşesi çok ama ben zaten cumartesi gidecem hem kendi dedi kızım şimdi hep evdeyim çok sıkıntım yok 2 gün ben bakarım dedi. akşam topladık esyaları gittik ama biz dönerken,pasta almaya gidiyoruz dedik öyle çıktık.arkamızdan çok ağladı.bende onun arkasından ağladım. artık bana çok alıştı benim anne olduğumun ve ona olan sevgimin ne kadar büyük olduğunun farkında. halbuki 2-3 hafta öncesine kadar sürekli babanneyi istiyordu,beni görünce çok fazla heyecan duymuyordu ama şimdi bir anne-oğulun olması gerektiği gibiyiz.
oooff ne bileyim kızlar geldim yine sizi içimi döküyorum.az önce annemle konuştum gece uyanmış sabaha kadar uyumamış,tam düzenini kuruyoruz çocuğun,sonra birşey oluyor yine değişiveriyor. bundan öncede doğalgaz yaptırdı kayınvalide. e tabi hergün ustalar olunca evde çocuğun ne uykusuyla ne birşeyiyle ilgilendi. inanın çalışmak hiç kolay değil. çocuğumu isteğim gibi büyütemiyorum,yavrumun düzeni gereksiz sebeplerle sürekl bozuluyor. hafta sonu zong.aldıktan sonra uzun bir süre yanımdan ayırmıcam yavrumu,bez olayını atmak için uğraşıcam. ne bileyim yaa sıkıldım yine. neyse bugün çok işim var fırsat buldukça gelirim.
bu arada aslı dün mesaj çekti. (uzaktandünyalı) bilgisayarı bozulmuş. cumartesi alabilecekmiş. kilosunuda mesaj atacak.nete giremiyor anlayacağınız.
diğer bir konuda farkındaysanız yeni butonlar eklenmiş. katılmıyorum ve teşekküret butonu. bunları kullanmaktan çekinmeyin kızlar.bilgi paylaşımlarında beğeninize göre bunları kullanabilirsiniz. konuyu detaylı öğreneyim tekrar yazarım.
az geldi ama hayatım yumurta tok tutar sanırım iyi olmuş, yani acıkmadıysan sorun yok.sağol kaptan pek iştahım olmadığı için azmı bilmiyorumkismile
evdede yemek olmayınca dedimki yumurta yiyim
Yazdıklarınızı okudukça annemi daha iyi anlıyorum sayenizde teşekkür ederim ...
:1hug:
canım, okurken çok üzüldüm. anne olunca yazdıklarını yaşamasam bile hissedebiliyorum. annelik böyle işte canım. sen yavrunla geçirebildiğin en ufacık zamanı bile en güzel şekliyle geçir inşallah. böyle arada kontrol edemediğin durumlar elbette olur. o zamanlar için de Allah sabrını versin canım.
benim oğlan bugün öğle uykusuna yatmadı, acayip kızmıştım ama senin mesajı okuyunca sinirim de kalmadı:)
hulkcum afiyet olsun canım. yediklerine bakıyorum az yiyorsun. yoksa biryerlerde kaçamak yapıyorsunda haberimizmi yok de bakem. :jeyyar:
yadaaaaa acaba akşammı ölçüyü kaçırıyorsun. e sen sporda yapıyordun hayatım. tek bi çare kalıyor gidip tahlil yaptırman. metabolizma hızını ölçtür hayatım belki yavaşladı. eski kaptanımız nachtigal arkadaşımız kilo veremiyordu diyetisyene gitmesine rağmen. meğer metabolizma hızı bilmem ne hormonu eksikliği sebebiyle olması gerekenden çok yavaş çalışıyormuş. bence baktır hayatım.
haklısın canım onların öğle uykusu bize iyi geliyor. seni anlıyorum hayatım.(ben bugün ne kadar anlayışlı çıktım herkese anlıyorum diyorum. neyse bugünü böyle atlatırsın zaten akşama erken uyurda sende erken rahatlarsın inşallah.uyuduklarında biraz deşarj olabiliyorsun. uyumadığı zaman hem kendisi saçma sapan davranıyor hem de ben. şimdi arkamda boyuna yaramazlık yapıyor. yapma diyesim bile yok. günlük moralim bitiyor işte böyle oluncayasakkelime
zaten artık uyutmam. akşama kadar böyle gider.
Yok valla kaçamak yaptığım zaman söylüyorum ben ya saklamam yanii :))
Ama o hormon metabolizma olayında bi sıkıntım olabilir, akşamları da hiç ekmek yemiycem bundan sonra napıyım bi de böyle denerim en kısa zamanda da dr.giderim bi üff çok yoruldum bugün ya bak hala kalkıp yeşil çay içicem bi fırsat yok ya
biliyorum hayatım şaka yapıyorum canım benim. hepimizin dürüstlüğüne zerre kadar şüphem yok. neysek oyuz,birbirimize yazdıklarımızada asla kırılmayız bundan sonra sanırım alıştık samimiyetimize. olumunekankayizsmile
haklısın canım onların öğle uykusu bize iyi geliyor. seni anlıyorum hayatım.(ben bugün ne kadar anlayışlı çıktım herkese anlıyorum diyorum. neyse bugünü böyle atlatırsın zaten akşama erken uyurda sende erken rahatlarsın inşallah.
biliyorum hayatım şaka yapıyorum canım benim. hepimizin dürüstlüğüne zerre kadar şüphem yok. neysek oyuz,birbirimize yazdıklarımızada asla kırılmayız bundan sonra sanırım alıştık samimiyetimize. olumunekankayizsmile
bende hala gidip metabolizma hızıma falan baktırıcam ama nerdeee. görüyorsun işte bir sürü şey oluyor boynada izin almak istemiyorum.şimdi abimin düğün telaşesi var yeteri kadar izin alıcam yine önümüzdeki aya kaldı dr işi. ama bu seferde oğlumu götürmem lazım kontrolleri için. özel sektörde ha deyincede izin almak olmuyor ama bir hal çaresini bulacaz artık ne yapalım. imkanın varsa bekleme hayatım önümüzdeki haftaya git yaptır bütün tahlillerini derim. kaydirigubbakcemile5
haklısın canım onların öğle uykusu bize iyi geliyor. seni anlıyorum hayatım.(ben bugün ne kadar anlayışlı çıktım herkese anlıyorum diyorum. neyse bugünü böyle atlatırsın zaten akşama erken uyurda sende erken rahatlarsın inşallah.
bende hala gidip metabolizma hızıma falan baktırıcam ama nerdeee. görüyorsun işte bir sürü şey oluyor boynada izin almak istemiyorum.şimdi abimin düğün telaşesi var yeteri kadar izin alıcam yine önümüzdeki aya kaldı dr işi. ama bu seferde oğlumu götürmem lazım kontrolleri için. özel sektörde ha deyincede izin almak olmuyor ama bir hal çaresini bulacaz artık ne yapalım. imkanın varsa bekleme hayatım önümüzdeki haftaya git yaptır bütün tahlillerini derim. kaydirigubbakcemile5
iyiki bu gruptasın hayatım,bizde seni seviyoruz ve sanırım bütün arkadaşlar benimle hem fikir.valla iyiki bu guruba katılmışım hepinizi çok sevdimŞeniz
Ya benim durumum da seninkinden farklı değil ki valla haftasonu cumartesi günü bile ben tam gün çalışıyorum hafta içi desen 6 dan sonra nereye gitcem izin almak binbir zahmet gidip de izin istemekten nefret ediyorum bakalım ben de uygun bir zaman bulup gitmeyi düşünüyorum ama en kısa zaman da halletmem lazım bunu...
iyiki bu gruptasın hayatım,bizde seni seviyoruz ve sanırım bütün arkadaşlar benimle hem fikir.
ne olacak halimiz ya, yazık bize valla. sanki keyfimizden izin istiyoruz. suratlarındaki en ufak gereksiz ifade bile canımızı sıkıyor. mecburen idare edicez hayatım,yapcak birşey yok. Allah kolaylık versin cümlemize dilerim. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?