• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar.bu sabah canım kahvaltı istemedi.onun için yeni bişeler yedim.aslında atlanmasını pek önermiyorlar ama bugün böyle oldu.şimdide yeşil çayımı içiyorum.babamın işleri bu aralar biraz yoğun her ö.sonra ona yardıma gidiyorum.onun için pek yazıyorum.galiba ad izinli onuda göremedim yazılarda. umarım kayınvaldesi bir an önce iyileşir,bebişini ona bırakır ve tekrar buraya döner.

selam kızlar.
dünden beridir gelemedim. ama durumu biliyorsunuz. dün size yazdıktan sonra eve gittim. kayınvalide yatıyordu. oğlum yengesindeydi ama yengeside malum doğum yapacağı için evini temizletiyordu işi çoktu anlayacağınız. o şekilde oğlumu bırakamazdım,aldım yavrumu eve çıktım tekrarda işe gelemedim. oğlumla güzel vakit geçirdik. bezini çıkardım,sürekli tuvalete gittik. anne arada ben sormadan anne çiş geldi dediği oldu. yemeğini problemsiz yedi,uykusunu uyudu. ama kayınvalide düzelmediği için oğlumu zonguldağa anneme getirdik. gerçi onunda telaşesi çok ama ben zaten cumartesi gidecem hem kendi dedi kızım şimdi hep evdeyim çok sıkıntım yok 2 gün ben bakarım dedi. akşam topladık esyaları gittik ama biz dönerken,pasta almaya gidiyoruz dedik öyle çıktık.arkamızdan çok ağladı.bende onun arkasından ağladım. artık bana çok alıştı benim anne olduğumun ve ona olan sevgimin ne kadar büyük olduğunun farkında. halbuki 2-3 hafta öncesine kadar sürekli babanneyi istiyordu,beni görünce çok fazla heyecan duymuyordu ama şimdi bir anne-oğulun olması gerektiği gibiyiz.
oooff ne bileyim kızlar geldim yine sizi içimi döküyorum.az önce annemle konuştum gece uyanmış sabaha kadar uyumamış,tam düzenini kuruyoruz çocuğun,sonra birşey oluyor yine değişiveriyor. bundan öncede doğalgaz yaptırdı kayınvalide. e tabi hergün ustalar olunca evde çocuğun ne uykusuyla ne birşeyiyle ilgilendi. inanın çalışmak hiç kolay değil. çocuğumu isteğim gibi büyütemiyorum,yavrumun düzeni gereksiz sebeplerle sürekl bozuluyor. hafta sonu zong.aldıktan sonra uzun bir süre yanımdan ayırmıcam yavrumu,bez olayını atmak için uğraşıcam. ne bileyim yaa sıkıldım yine. neyse bugün çok işim var fırsat buldukça gelirim.
bu arada aslı dün mesaj çekti. (uzaktandünyalı) bilgisayarı bozulmuş. cumartesi alabilecekmiş. kilosunuda mesaj atacak.nete giremiyor anlayacağınız.
diğer bir konuda farkındaysanız yeni butonlar eklenmiş. katılmıyorum ve teşekküret butonu. bunları kullanmaktan çekinmeyin kızlar.bilgi paylaşımlarında beğeninize göre bunları kullanabilirsiniz. konuyu detaylı öğreneyim tekrar yazarım.

gunaydın herkese tarıya bır cıktım kı sormayın 200 gr almıs bulunuyorum :(
tabı hamını gırtlak sonu bu
neyse gece 23.30 da kosu bandının kurulumu bıttı
2 dk kullandım bugun 2 saat bınecegım
salı persembe cuma 2 saat dıger gunler bır saat
ayyy sımdık benım sıpanın sesı cıkmıyor bır bakayım dedım basımı cevırdım kı kusmus yere ahşap parkeye bır de onunla oynuyoo vucunca ıslak yaa sap sap ses cıkıoo
ole keyıflı oynuyorkı tabı benım mıdem alt ust oldu sımdı dogru banyoya gıttık essek sıpası ne olacak :)
ay canım bende güldüm baya. ama tabi eminim sen onu o halde görünce sinirden çıldırmışsındır.bebeklerin nezaman sesi çıkmaz bilki bişe karıştırıyorlardır.kaydirigubbakcemile3.
Merhaba kızlar,

Sabah tartıldım eksilme de yok artma da 79,6 hala verememişim canım sıkıldı neden böyle oldu ki acaba ya bu haftada aynıyım yani üf ya aman valla uyuz oluyorum neyse bu hafta daha da dikkat ederim.
Akşam : 2 dolma biber dolması küçüktü biberler iki tane yedim bi kase çorba içtim bi de sonra spor.
Sabah: Klasik kahvaltı yeşilçayımı içtim suyumu içiyorum şimdide kızlar.
canım bazen oluyor böyle geçen haftada ad en fazla 800 kalorilik diyet yaptım ama veremedim diyordu.böyle zamanlarda moral bozmamak gerekir galiba.ya bence aslında haftada bir gün diyete ara verilse daha iyi olur.vücüt hep aynı tempoya alışıyor,arada şaşırtmakmı gerekir acaba diyorum.
Herkese bol gülücüklü ve mutlu günler
canım maşallah kzın çok tatlı.Rabbim nazarlardan korusun,ömür boyu bu gülücükler yüzünden hhiç eksilmesin inşallah.
şekerler kahvaltımı yaptım
2 dilim kepek ekmeği 1 parça sucuk
küçük bir parça peynir yanındada şekersiz çay
3 büyük bardakda su içtim bu arada
afiyet olsun canım.
günaydın kızlar cıldırmak üzeereyimm
sabah kahve günü vardı burnumdan geldiii
kızım saolsunn heryeri karıştırdıı ağladı tepindii 2dk oturmadımm 1saat bile durmadıkk geldikk
kahvaltı yapcam daha hiçte cnm istemiyoo ac karna türk kahvesi bide 2çatal haşhaşlı tatlı yedimm

ayyyy biyere gidince daha da bi hareketleniyorlar dimi elacım.evde yapmadıklarını orda yaparlar.yani seni gittiğine pişman ediyorlar. ama çocuk işte napacaksın,inan hepsi böyle,yalnız seninki değil. emin ol bizde çocukken böyleydik,belki zamene çocukları biraz daha özgür,az baskılı yetiştirildiğinden daha hareketli olabiliyor ama hiç canını sıkma hepsi böyle büyüyor.
artık bu saatteki kahvaltıdan çok öğle yemeği gibi olur.kaydirigubbakcemile3

kızım saolsunn heryeri karıştırdıı ağladı tepindii 2dk oturmadımm 1saat bile durmadıkk geldikk
kahvaltı yapcam daha hiçte cnm istemiyoo ac karna türk kahvesi bide 2çatal haşhaşlı tatlı yedimm
eekahvaltı yerınegecmıs bende kahve severım hatta her kahveyı içmeme ayırt edıcıyımdır
bak su altıtanesı 5 ytl ye satılanucuz fıncanlar varya
yanı ucuz olanlar ıste ona 1.5 çay kasıgı fıncanın ıcıne kahveyı koy ben sekresız ıcıyorum sonra suyunu ekle
bırazcık suyunu az tut cezve kullanmayacagınıcın kopuruyor
neyse kenarlarından hafif kabarınca cek
kaynamıyacak hemen tasıyor mukemmel lezzetlı oluyor
bıraz zahmetlı ama dersen"kahve ıcmek benım ıcın zevk" dene derım

Sabah aç karnına türk kahvesi gerçekten çok güzel olur.
Bir de sanki bu şekilde tüketince bağırsakları çalıştırıyor bu konuda bilgi istiyorum :)
Etki yaptı mı sana da ?

selam kızlar.
dünden beridir gelemedim. ama durumu biliyorsunuz. dün size yazdıktan sonra eve gittim. kayınvalide yatıyordu. oğlum yengesindeydi ama yengeside malum doğum yapacağı için evini temizletiyordu işi çoktu anlayacağınız. o şekilde oğlumu bırakamazdım,aldım yavrumu eve çıktım tekrarda işe gelemedim. oğlumla güzel vakit geçirdik. bezini çıkardım,sürekli tuvalete gittik. anne arada ben sormadan anne çiş geldi dediği oldu. yemeğini problemsiz yedi,uykusunu uyudu. ama kayınvalide düzelmediği için oğlumu zonguldağa anneme getirdik. gerçi onunda telaşesi çok ama ben zaten cumartesi gidecem hem kendi dedi kızım şimdi hep evdeyim çok sıkıntım yok 2 gün ben bakarım dedi. akşam topladık esyaları gittik ama biz dönerken,pasta almaya gidiyoruz dedik öyle çıktık.arkamızdan çok ağladı.bende onun arkasından ağladım. artık bana çok alıştı benim anne olduğumun ve ona olan sevgimin ne kadar büyük olduğunun farkında. halbuki 2-3 hafta öncesine kadar sürekli babanneyi istiyordu,beni görünce çok fazla heyecan duymuyordu ama şimdi bir anne-oğulun olması gerektiği gibiyiz.
oooff ne bileyim kızlar geldim yine sizi içimi döküyorum.az önce annemle konuştum gece uyanmış sabaha kadar uyumamış,tam düzenini kuruyoruz çocuğun,sonra birşey oluyor yine değişiveriyor. bundan öncede doğalgaz yaptırdı kayınvalide. e tabi hergün ustalar olunca evde çocuğun ne uykusuyla ne birşeyiyle ilgilendi. inanın çalışmak hiç kolay değil. çocuğumu isteğim gibi büyütemiyorum,yavrumun düzeni gereksiz sebeplerle sürekl bozuluyor. hafta sonu zong.aldıktan sonra uzun bir süre yanımdan ayırmıcam yavrumu,bez olayını atmak için uğraşıcam. ne bileyim yaa sıkıldım yine. neyse bugün çok işim var fırsat buldukça gelirim.
bu arada aslı dün mesaj çekti. (uzaktandünyalı) bilgisayarı bozulmuş. cumartesi alabilecekmiş. kilosunuda mesaj atacak.nete giremiyor anlayacağınız.
diğer bir konuda farkındaysanız yeni butonlar eklenmiş. katılmıyorum ve teşekküret butonu. bunları kullanmaktan çekinmeyin kızlar.bilgi paylaşımlarında beğeninize göre bunları kullanabilirsiniz. konuyu detaylı öğreneyim tekrar yazarım.
KAptancığım
Seni anlıyor gibiyim ama kızını daha iyi anlıyorum
Benim annem de çalışıyor
Küçükken babaannemin yanında kalırdım hafta sonu beni görmeye gelirlerdi
bir kaç yıl bu böyle olmuş.
Çok severdi babaannem de beni yeri çok başkadır
Ama annemler beni bırakıp giderken çok ağlardım
Küçüklüğümle ilgili unutamadığım anlardandır.
Babaannem de anlatırdı hep annem de aynı şekilde olurmuş.
Eve gidene kadar ağlarmış yol boyunca ....
Annelerin çalışması gerçekten zor oluyor çocuklar için
Ama mutlaka artı yönleri de var
Kendime güvenim konusunda
Biliyorum ki şuan her şeyi tek başıma yapabilirim çünkü ..
6 yaşından sonra kendi isteğimle evde tek başıma kalmaya başlamışım
Mutlaka artı yönlerini de göreceksin ama kızın geldikten sonra geçirebildiğin kadar zaman geçir onunla çok önemli zamanlar bunlar ...

eekahvaltı yerınegecmıs bende kahve severım hatta her kahveyı içmeme ayırt edıcıyımdır
bak su altıtanesı 5 ytl ye satılanucuz fıncanlar varya
yanı ucuz olanlar ıste ona 1.5 çay kasıgı fıncanın ıcıne kahveyı koy ben sekresız ıcıyorum sonra suyunu ekle
bırazcık suyunu az tut cezve kullanmayacagınıcın kopuruyor
neyse kenarlarından hafif kabarınca cek
kaynamıyacak hemen tasıyor mukemmel lezzetlı oluyor
bıraz zahmetlı ama dersen"kahve ıcmek benım ıcın zevk" dene derım

Benim için de kahve bir zevktir
Çok sık içemem midemden dolayı
Ama türk kahvesini çok severim
Ve içtiğimde gerçekten güzel yapılmış olmalı
Ayrıca şekersiz ve sütsüz ki tamamen kahvenin tadını ve kokusunu hissedebileyim..

selam kızlar.

canım benim kıyamam.belki bebişin üzülmüş ama sende çok üzülmüşsün belli.bende sırf oğlumdan ayrı kalmamak için çalışmadım.biraz büyüsün öyle başlarım diye düşündüm. ama gerçekten çalışan annelerin çocukları daha dirençli,zorluklara karşı daha güçlü oluyorlar.bizimkiler hemen herşeye anne desteği bekliyor.hem sen onun geleceği yaşam kalitesi için çalışıyorsun,herşey onlarının daha iyi şartlarda büyümesi,okuması yani geleceği için.lütfen sıkma canını,hem inan büyüdükçe senin anne olmanı daha iyi anlayacak ve inanılmaz bi bağ olacak aranızda.
işlerin içinde kolay gelsin.

Belli belli bakışlardan tam bir tatlı cadı gibi geliyor.
Kolay gelsin annesi ...

İyi yapmışsın her zamna bekleriz.
Kaptanımız yok bizimde iyidir inşallah problem yoktur
İzini de halledebilmiştir dün..
İyi günler ..

evet teyzesi çok cadı annesini 5 dakika oturtmuyor
yemekde yedirmiyor
aslında çok iyi yapıyor
21 kilo verdirdi bana dahada verdirecek eminim kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım
öyle bir dönemdeler muhtemelen benimkide aynı evden çıkmaktan nefret eder duruma geldim artık

selam kızlar.

Canım ayrılmak eminim çok kötü bi duygudur. Ama şunu bil sende oğlun için çalışmak zorundasın onun hem geleceği iiçin hemde şu anki yaşam standartları için çalışıyorsun.
Oğlun artık büyüyor annesini tabiki çok iyi tanıyacak çok şanslı olduğunu biliyor senin gibi mükemmel bi annesi var.:1hug:
canım takımımızda yer var mı bi arkadaşım gelmek istiyorda :kedi:

KAptancığım
Benim annem de çalışıyor
Mutlaka artı yönlerini de göreceksin ama kızın geldikten sonra geçirebildiğin kadar zaman geçir onunla çok önemli zamanlar bunlar ...

masalım,sende bi evlat olarak aynı sıkıntıları yaşamışsın,bu günler geçecek,aramızdaki sevgi yaşadığımız ayrılıklara rağmen eksilmeyecek ve ''evet oldu üzüldük sıkıldık ama sonuçta oğlum büyüdü ve birbirimizi çok seviyoruz'' dicez ama inan şuanda ondan ayrılmaya alışamadığım için çok zor geliyor. 1 saatlik mesafe bile bana dünyanın öbür ucu oluveriyor. ne bileyim geçicek bu günler, herşey gerçekten de yavrum için ama ne yapayım özlüyorum bebeğimi. inşallah benim yavrumda,senin gibi ayakları üzerine sağlam basabilen bir çocuk olur.
canım benim kıyamam.belki bebişin üzülmüş ama sende çok üzülmüşsün belli.bende sırf oğlumdan ayrı kalmamak için çalışmadım.biraz büyüsün öyle başlarım diye düşündüm. ama gerçekten çalışan annelerin çocukları daha dirençli,zorluklara karşı daha güçlü oluyorlar.bizimkiler hemen herşeye anne desteği bekliyor.hem sen onun geleceği yaşam kalitesi için çalışıyorsun,herşey onlarının daha iyi şartlarda büyümesi,okuması yani geleceği için.lütfen sıkma canını,hem inan büyüdükçe senin anne olmanı daha iyi anlayacak ve inanılmaz bi bağ olacak aranızda.
işlerin içinde kolay gelsin.

çok üzüldüm hayatım sorma. dönüş yolunda ağladığım yetmiyormuş gibi eve döndüğümüzde daha 2 saat önce ortalığa yaydığı eşyaları toplarken bile ağladım.anne olmak çok zor. bende senin gibi düşünmüştüm ama hiç farketmiyor,ne kadar büyürse büyüsün eğer sana düşkünlüğü varsa seni bırakmıyor. sen zaten herhalükarda doyamıyorsun ona.bende işe başladığımda oğlum 16 aylıktı ama yinede kolay olmadı onu bırakmak,şimdi daha zor. haklısın herşey onun için,arada bunllar tuzumuz oluyor. böyle olmasa belki çok bunalıyor olacaktım. sağol hayatım.

Son düzenleme:
masalım,sende bi evlat olarak aynı sıkıntıları yaşamışsın,bu günler geçecek,aramızdaki sevgi yaşadığımız ayrılıklara rağmen eksilmeyecek ve ''evet oldu üzüldük sıkıldık ama sonuçta oğlum büyüdü ve birbirimizi çok seviyoruz'' dicez ama inan şuanda ondan ayrılmaya alışamadığım için çok zor geliyor. 1 saatlik mesafe bile bana dünyanın öbür ucu oluveriyor. ne bileyim geçicek bu günler, herşey gerçekten de yavrum için ama ne yapayım özlüyorum bebeğimi. inşallah benim yavrumda,senin gibi ayakları üzerine sağlam basabilen bir çocuk olur.

çok üzüldüm hayatım sorma. dönüş yolunda ağladığım yetmiyormuş gibi eve döndüğümüzde daha 2 saat önce ortalığa yaydığı eşyaları toplarken bile ağladım.anne olmak çok zor. bende senin gibi düşünmüştüm ama hiç farketmiyor,ne kadar büyürse büyüsün eğer sana düşkünlüğü varsa seni bırakmıyor. sen zaten herhalükarda doyamıyorsun ona.bende işe başladığımda oğlum 16 aylıktı ama yinede kolay olmadı onu bırakmak,şimdi daha zor. haklısın herşey onun için,arada bunllar tuzumuz oluyor. böyle olmasa belki çok bunalıyor olacaktım. sağol hayatım.

Aynen bizimde aramızda 1 saat vardı.
Bazen çok kızdım anneme yanımda olmadığı zamanlar
Yeri geldi istemiyorum ben hiç bir şey fazladan imkan annem yanımda olsun dedim
Ama belli bir yaşa geldikten sonra anlıyorsun değerini ...
Şimdi biliyorum ki bu hayatta en güvendiğim insanlar bile beni yarı yolda bırakabilir ama ben ne yaparsam yapayım annem ne arkamda durmaktan vazgeçer ne de bana olan sevgisi biter.
Eminim oğlun da bunu bildikten sonra sana teşekkür edecek ve çok iyi bir evlat olacak

nur çok sağol hayatım, herşey onun için. alışacağız ama biraz zaman gerekiyor,belki biraz daha büyüyünce kendi dicek ananeme dedeme gidecem diye. inşallah da der.
canım,seni bu hafta listeye alıyoruz değilmi,iznini bitiriyorsak eğer arkadaşın için şu an yerimiz yok ama isterse motivasyon adına bizimle yazışabilir.

Aynen bizimde aramızda 1 saat vardı.
Bazen çok kızdım anneme yanımda olmadığı zamanlar
Yeri geldi istemiyorum ben hiç bir şey fazladan imkan annem yanımda olsun dedim
Ama belli bir yaşa geldikten sonra anlıyorsun değerini ...
Şimdi biliyorum ki bu hayatta en güvendiğim insanlar bile beni yarı yolda bırakabilir ama ben ne yaparsam yapayım annem ne arkamda durmaktan vazgeçer ne de bana olan sevgisi biter.
Eminim oğlun da bunu bildikten sonra sana teşekkür edecek ve çok iyi bir evlat olacak

canım yaa senin içinde sıkıntılı olmuş,ama anneciğini şuanda bile anlayabiliyorsan ne mutlu ona. inşallah benim oğlumda beni anlar. ayrıca haklısın hayatım,hayatındaki herkes seni terkedebilir ama annen asla.

nur çok sağol hayatım, herşey onun için. alışacağız ama biraz zaman gerekiyor,belki biraz daha büyüyünce kendi dicek ananeme dedeme gidecem diye. inşallah da der.
canım,seni bu hafta listeye alıyoruz değilmi,iznini bitiriyorsak eğer arkadaşın için şu an yerimiz yok ama isterse motivasyon adına bizimle yazışabilir.

evet canım listeye girmek istiyorum
tamam canım arkadaşa söyleyeyim gelsin boş yer olunca girer inş.
Bak canım ben çalışmak için çabalıyorum hala ders çalışıyorum ne güzel bi işin var çok ama çok şanslısın bu konuda

canım yaa senin içinde sıkıntılı olmuş,ama anneciğini şuanda bile anlayabiliyorsan ne mutlu ona. inşallah benim oğlumda beni anlar. ayrıca haklısın hayatım,hayatındaki herkes seni terkedebilir ama annen asla.

Kaptancığım sen hiç bozma moralini ama bak oğluşunda hisseder üzülür ..

ay canım bende güldüm baya. ama tabi eminim sen onu o halde görünce sinirden çıldırmışsındır.bebeklerin nezaman sesi çıkmaz bilki bişe karıştırıyorlardır.kaydirigubbakcemile3.

baye tatlım ben ogluma kızamıyorum ılk bır aaaaaaaaa dıye bagırdım sonra dben bagırınca korktu yuzune sonra guldum hadı banyoya dedım goturdum
bugunde evı temızledım heralde dah 7 aylık ya sabrım cok ılerlıyen zamnda ne olur bılemıyorum
dogumda sancı cekerken
bebegımın kalp atımı 3 kere gıttı ıonu öldü sandım
vede çok korktum sezaryen ıstedım hemn aldılar kendıme geldıgımde bıle ınanamadım esım bebegın fotosunu gosterdı ınanmadım
sonra hemsıre kucagıma verdı o alıs ıste ben cok baglandım çokta uzerıne dusuyorum hıç bır seyı daha benı kızdıramıyor kızacak gıbı oluyorum uykusuz kalıom yemedıgı zmaanlarda onu öldü sandığım gun gelıyor hemen gecıyor yanı
bunu paylasmak ıstedım :) :teytey:

Sabah aç karnına türk kahvesi gerçekten çok güzel olur.
Bir de sanki bu şekilde tüketince bağırsakları çalıştırıyor bu konuda bilgi istiyorum :)
Etki yaptı mı sana da ?

KAptancığım
Benim annem de çalışıyor

Benim için de kahve bir zevktir
Çok sık içemem midemden dolayı
Ama türk kahvesini çok severim
Ve içtiğimde gerçekten güzel yapılmış olmalı
Ayrıca şekersiz ve sütsüz ki tamamen kahvenin tadını ve kokusunu hissedebileyim..
evet canım kahvenın tadını bozuyor.

selam kızlar.
canım tek bırsey denılebılır allah yardımcın olsun
olan bebegıne oluyor
keske ımkanlar ıyı olsada anneler calışmak zorunda klamasa bebgını evınde zevklı buyutebılse

bayecim canım,arada bir kahvaltı atlamak çok sorun olmaz herhalde yaa... bilmiyorumkismile canım ne güzel işleriniz yoğun,hareket berekettir nede olsa. sana da iyi geliyordur diye düşünüyorum. bizleri çok fazla ihmal etmediğin ssürece sorun yok hayatım. kayınvalide şükür daha iyi.

elacım kızın büyüyor hayatım,artık özgür olduğunun bilincinde inşallah başa çıkabilirsin hayatım genelde bu zamanlarda çok yorucu oluyorlar. ama şu birgerçek kızdığımız zaman dahada hırçın oluyorlar.ben oğlumun ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyordum. teyze kızaro bizim değil elleme derdim bırakırdı. zor zamanlar ama hayatım asla kızma ve moralini bozma inan bunlar geçince niye sıkıntı ettim diye söyleneceksin emin ol. eşinle nice senelere hayatım.

nur kızın için birşey diyemiyorum hayatım,onun ağzını burnunu yemem lazım. çok çirkin yaa. maşallah hayatım,Rabbim ömrünü bahtını güzel eğlesin dilerim ve mücadeleci bir ruha sahip olsun bütün yavrularımız dilerim. babayı bilmem ama güzelliği anneden almış.

hulk canım arada kilo verme işleri duruyor malesef. ama düzenini ve psikolojiyi bozmazsan önümüzdeki haftalarda kesinlikle vereceksin. her bünye bir değildir hayatım. herkesin yaptığıyla kilo verenler vardır ama sen veremeyebilirsin. uyku düzenin nasıl uyumakta sıkıntı varmı hayatım. çünkü taylırdan biliyorum eğer uyuyamazsa kilo veremiyordu.

dombili canım,koşu bandın hayırlı uğurlu olsun hayatım güle güle kullan. ayrıca o tatlı canavarı yerim ben ne yapmış o öyle. senin miden bulandı ama o mutlu oldu annesi gerisi önemli değil dicem ama rutin kusmalarımı yoksa üşütme falanmı hayatım,sıkıntı yoktur dilerim. eşinin doğum günü kutlu olsun canım. bu arada başağrın geçmiştir inşallah geçmişolsun canım.

dosbacım,güle güle git güle güle gel inşallah canım.

ayrıca canlarım geçmişolsun dileklerinizden dolayı hepinize teşekkürederim.
atladığım konular varsa üzgünüm ancak bu kadar okuyabildim. kaçırdığım birşey varsa hatırlatırsanız sevinirim. buralarda olmaya çalışacağım öpüldünüz.

neyneyse canım,anneciğinin doğum günü kutlu olsun. madodan pasta yemeyeli uzun zaman oldu gerçekten de lezzetli oluyor.

Back