günaydın kızlar cıldırmak üzeereyimm
sabah kahve günü vardı burnumdan geldiii
kızım saolsunn heryeri karıştırdıı ağladı tepindii 2dk oturmadımm 1saat bile durmadıkk geldikk
kahvaltı yapcam daha hiçte cnm istemiyoo ac karna türk kahvesi bide 2çatal haşhaşlı tatlı yedimm
Sabah aç karnına türk kahvesi gerçekten çok güzel olur.
Bir de sanki bu şekilde tüketince bağırsakları çalıştırıyor bu konuda bilgi istiyorum :)
Etki yaptı mı sana da ?
selam kızlar.
dünden beridir gelemedim. ama durumu biliyorsunuz. dün size yazdıktan sonra eve gittim. kayınvalide yatıyordu. oğlum yengesindeydi ama yengeside malum doğum yapacağı için evini temizletiyordu işi çoktu anlayacağınız. o şekilde oğlumu bırakamazdım,aldım yavrumu eve çıktım tekrarda işe gelemedim. oğlumla güzel vakit geçirdik. bezini çıkardım,sürekli tuvalete gittik. anne arada ben sormadan anne çiş geldi dediği oldu. yemeğini problemsiz yedi,uykusunu uyudu. ama kayınvalide düzelmediği için oğlumu zonguldağa anneme getirdik. gerçi onunda telaşesi çok ama ben zaten cumartesi gidecem hem kendi dedi kızım şimdi hep evdeyim çok sıkıntım yok 2 gün ben bakarım dedi. akşam topladık esyaları gittik ama biz dönerken,pasta almaya gidiyoruz dedik öyle çıktık.arkamızdan çok ağladı.bende onun arkasından ağladım. artık bana çok alıştı benim anne olduğumun ve ona olan sevgimin ne kadar büyük olduğunun farkında. halbuki 2-3 hafta öncesine kadar sürekli babanneyi istiyordu,beni görünce çok fazla heyecan duymuyordu ama şimdi bir anne-oğulun olması gerektiği gibiyiz.
oooff ne bileyim kızlar geldim yine sizi içimi döküyorum.az önce annemle konuştum gece uyanmış sabaha kadar uyumamış,tam düzenini kuruyoruz çocuğun,sonra birşey oluyor yine değişiveriyor. bundan öncede doğalgaz yaptırdı kayınvalide. e tabi hergün ustalar olunca evde çocuğun ne uykusuyla ne birşeyiyle ilgilendi. inanın çalışmak hiç kolay değil. çocuğumu isteğim gibi büyütemiyorum,yavrumun düzeni gereksiz sebeplerle sürekl bozuluyor. hafta sonu zong.aldıktan sonra uzun bir süre yanımdan ayırmıcam yavrumu,bez olayını atmak için uğraşıcam. ne bileyim yaa sıkıldım yine. neyse bugün çok işim var fırsat buldukça gelirim.
bu arada aslı dün mesaj çekti. (uzaktandünyalı) bilgisayarı bozulmuş. cumartesi alabilecekmiş. kilosunuda mesaj atacak.nete giremiyor anlayacağınız.
diğer bir konuda farkındaysanız yeni butonlar eklenmiş. katılmıyorum ve teşekküret butonu. bunları kullanmaktan çekinmeyin kızlar.bilgi paylaşımlarında beğeninize göre bunları kullanabilirsiniz. konuyu detaylı öğreneyim tekrar yazarım.
KAptancığım
Seni anlıyor gibiyim ama kızını daha iyi anlıyorum
Benim annem de çalışıyor
Küçükken babaannemin yanında kalırdım hafta sonu beni görmeye gelirlerdi
bir kaç yıl bu böyle olmuş.
Çok severdi babaannem de beni yeri çok başkadır
Ama annemler beni bırakıp giderken çok ağlardım
Küçüklüğümle ilgili unutamadığım anlardandır.
Babaannem de anlatırdı hep annem de aynı şekilde olurmuş.
Eve gidene kadar ağlarmış yol boyunca ....
Annelerin çalışması gerçekten zor oluyor çocuklar için
Ama mutlaka artı yönleri de var
Kendime güvenim konusunda
Biliyorum ki şuan her şeyi tek başıma yapabilirim çünkü ..
6 yaşından sonra kendi isteğimle evde tek başıma kalmaya başlamışım
Mutlaka artı yönlerini de göreceksin ama kızın geldikten sonra geçirebildiğin kadar zaman geçir onunla çok önemli zamanlar bunlar ...
eekahvaltı yerınegecmıs bende kahve severım hatta her kahveyı içmeme ayırt edıcıyımdır
bak su altıtanesı 5 ytl ye satılanucuz fıncanlar varya
yanı ucuz olanlar ıste ona 1.5 çay kasıgı fıncanın ıcıne kahveyı koy ben sekresız ıcıyorum sonra suyunu ekle
bırazcık suyunu az tut cezve kullanmayacagınıcın kopuruyor
neyse kenarlarından hafif kabarınca cek
kaynamıyacak hemen tasıyor mukemmel lezzetlı oluyor
bıraz zahmetlı ama dersen"kahve ıcmek benım ıcın zevk" dene derım
Benim için de kahve bir zevktir
Çok sık içemem midemden dolayı
Ama türk kahvesini çok severim
Ve içtiğimde gerçekten güzel yapılmış olmalı
Ayrıca şekersiz ve sütsüz ki tamamen kahvenin tadını ve kokusunu hissedebileyim..