1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin ve çay
açlık hissi var bende yaa(
günaydın canlar.
inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.
dün doğum günü kaçamağı yaptım.yarım dilim pasta yedim.aslında yarım dilimde sayılmaz,oğlumun yemediğini yedim desem daha doğru olur. akşam yemeğinde yine oğlumun yemediği 3 tatlı kaşığı ekmekli çorba,2 yemek kaşığı kadarda pilav üstü barbunya. ekmek başka yok. su olayını abartamadım. bakalım bugün işyerinde içmeye çalışıcam.en azından 1 lt yi garantiye alayım. eve gidince içemesemde en az 1 lt içtim derim.
bu sabahda kilasik kahvaltı yaptım,1 dilim ekmekle. kendimde gereksiz şişlik hissediyorum,rahatsız edici. bu hafta çok çabalamam lazım,haftaya kadar 3 kilo gidecek başka yolu yok kızlar,inşallah güzel sonuçlar alabilirim. buralardayım geçmişe bakıyorum.öpüldünüz.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin ve çay
açlık hissi var bende yaa(
kaydirigubbakcemile5 tatlım su ıc 3 bardak bak gececktır
kız hamilemisin yoksa bende bi hamileyken oldu yiyordum yarım saat sonra kurt gibi acıkıyordumşaka bi yana meyve yemeyi dene canım
sende mi bekliyorsun bebiş canım bende şu mantar tedavimi atlatayım başlıcaz inş Allah isteyen herkeze versin
Günaydın kızlarr..
Akşam yediklerimi yazayım hemen çorba içtim küçük bir kase, salata yedim bolca,1 dilim de ekmek yedim ordan spora gittim.
Sabahta klasik kahvaltı ekmeği 1 dilim yedim sadece, suyumu içiyorum şimdide...
günaydın kızlar sabah kalktık kahvaltı duş aldımm oturuyorum hiçbirsey yapasım yokk hava cok kötü
öğlen arkdaşa gideceğizz hiçte cnm istemiyoo kız durmuyoo uyur inş orda
sabah kahvaltım 1dilim ekmek zeytin peynirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?