günaydıııın ciciler. herkes iyidir inşallah,ben uykusuzum. oğlum midesini üşütmüş, saat 4 den beri ayaktayım. kusmaktan helak oldu yavrum, şimdi iyiymiş çok şükür.
kızlar size bi haberim var,herkes biliyor zaten sizede söylemekte sakınca görmüyorum. abim kız kaçırdı. aysonu düğün var.bu akşam zong. gidiyorum. beni bekliyorlar,neler yapıcaz o konuşulacak. kızı ben hiç tanımıyorum,nedir ne değildir bilmiyorum. yarın yemeğe gideriz onunla,annemlerden ayrı daha iyi tanışırız. eksiği varsa alırız. gerçi düğün öncesi alışveriş yapılacak zaten. ne yalan söyliyim heyecanlıyım,inşallah iyi niyetli bir insandır. ve bizlerle mutlu olabilir. neyse gelişmeleri yazarım size. buralardayım.
Hayırlısı olsun
Umarım abin de kız da çok mutlu olurlar
Kolay gelsin
Tatlı heyecanlar bunlar
kızlar ütü konusu açtım ama yapamadım ((
eşimin sonuçlarını p.tesi gösterecektik ama saolsun yine interner doktorluğu yapmış benimki netten bakmış raporun açıklamasına tümör olarak tehşiz koymuş (
12de hastane kapanıyo acil gittik son 5dk içinde... çok şükür dr. çok rahatlattı...gastriti artmış sadece okuduğu tümör değil aside bağlı oluşan deformelermiş...
hep kızmışımdır artık hepimiz internetten dr. olduk diye...
neyse içim rahatladı keyfim yerine geldi çok mutlu oldum
ütü de hala başlayamadım
ara yapmadım
öğle yemeği olarak 3 tane çiğ köfte 1 dal kıvırcık yedim
devamı mutfakta ama kendimi frenledim
akşama baktım işim yetişmeyecek börek ve tatlı aldım misafirlerimde artık gelir mi bilmem
gelmezlerse hemen misafir çağırmayı düşünüyorum
Var ya nasıl korktum tümörü okuyunca
Geçmiş olsun
Gastiritin ağrısı da çok olur
yediklerine dikkat etmesinde sen de yarıdmcı ol
Bende de gastrit artı reflü var
Ağrısı çok berbat bir şey
Ama inan ya kötü bir şey olmamasına çok sevindim