Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur ole seyler haftaya farkı kapatırsınBen koca göbeklinin tekiyim ve bu hafta boğazımı tutamadığım için kilo aldım.
kızlaarr tebrikleeer 3. olmuşuzz alkisalkisalkis masalcım sende 2. süpersinn alkisalkisalkis
yediklerime gelirseeek bişey yemedim kaydirigubbakcemile3
öğle: 200 kalorilik çubuk kraker
ara: zayıflama çayı karışık bişeyler içiyormuş arkadaşım ondan banada içirdi kaydirigubbakcemile3 yiceklerden bişiy yemedim hepsi benim düşmanımdı kaydirigubbakcemile5
akşam: iki kaşık barbunya, az bişey sunta kaydirigubbakcemile3 ve bir kaşık bulgur pilavı
gecede süt içicem arkadaşlar
herkes gitmiş sanırım hepinize ii gecelerr
haftasonu gündüz evde olmuyorum gece gelince yazarım kaydirigubbakcemile5
rabiacım bi sıkıntı yok dimi hayatım,herşey yolundadır umarım,oğluşunla temiz hava iyigelir hayatım. iyi akşamlar.
ara: zayıflama çayı karışık bişeyler içiyormuş arkadaşım ondan banada içirdi kaydirigubbakcemile3 yiceklerden bişiy yemedim hepsi benim düşmanımdı kaydirigubbakcemile5
akşam: iki kaşık barbunya, az bişey sunta kaydirigubbakcemile3 ve bir kaşık bulgur pilavı
Herkesi tebrik ederim ederim önümüzdeki haftalarda da devamı gelir umarım ....kızlar nihayet listeler açıklandı.takip edicem diye iflahım kurudu. akannehir yanlışlık yapıldı düzeltmek zorunda kaldım. listelere göre takımımız 3. oldu ki biliyorduk zaten. :lepi: masalcım sende bireyselde 2. oldun canım. çok ama çok tebrik ederim seni devamını diliyorum. a.s.
masalcım verilen kilonun yüzdesi hesaplanıyor evet tüm günü alıyor malesef sonuç listesi ama sonuçlarda kilo verenleri görünce gururlanıp mutlu oluyor insan . tekrar tebrik ederim .
masalcım verdiğin kilonun yüzdesini hesaplıyoruz canım. a.s
rabiacım bi sıkıntı yok dimi hayatım,herşey yolundadır umarım,oğluşunla temiz hava iyigelir hayatım. iyi akşamlar.
kızlaarr tebrikleeer 3. olmuşuzz alkisalkisalkis masalcım sende 2. süpersinn alkisalkisalkis
selam kızlar
masalcım 3 yılı bitirdik evliliğimizde ama bi 5 yıl geçmişimiz var :))
takımımı tebrik ederim masalcım seni ayrıca kutluyorum
bana gelince eşim 3 gündür sıvı şeylerle besleniyordu ve çok açtı
akşam dışarda yedik biraz kaçırdım ... kebap yedim ama hafifti ve ekmek yemedim diyebilirim
tatlı almadım yemekten sonra bu da benim için başarı...
bu arada diyetisyenim haftada 1 gün serbest gün vermiş çok mutlu oldum bari bu geceyi onun yerine sayayım
kızlar nihayet listeler açıklandı.takip edicem diye iflahım kurudu. akannehir yanlışlık yapıldı düzeltmek zorunda kaldım. listelere göre takımımız 3. oldu ki biliyorduk zaten. :lepi: masalcım sende bireyselde 2. oldun canım. çok ama çok tebrik ederim seni devamını diliyorum. a.s.
günaydıııın ciciler. herkes iyidir inşallah,ben uykusuzum. oğlum midesini üşütmüş, saat 4 den beri ayaktayım. kusmaktan helak oldu yavrum, şimdi iyiymiş çok şükür.
kızlar size bi haberim var,herkes biliyor zaten sizede söylemekte sakınca görmüyorum. abim kız kaçırdı. aysonu düğün var.bu akşam zong. gidiyorum. beni bekliyorlar,neler yapıcaz o konuşulacak. kızı ben hiç tanımıyorum,nedir ne değildir bilmiyorum. yarın yemeğe gideriz onunla,annemlerden ayrı daha iyi tanışırız. eksiği varsa alırız. gerçi düğün öncesi alışveriş yapılacak zaten. ne yalan söyliyim heyecanlıyım,inşallah iyi niyetli bir insandır. ve bizlerle mutlu olabilir. neyse gelişmeleri yazarım size. buralardayım.