• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaarr tebrikleeer 3. olmuşuzz alkisalkisalkis masalcım sende 2. süpersinn alkisalkisalkis

yediklerime gelirseeek bişey yemedim kaydirigubbakcemile3
öğle: 200 kalorilik çubuk kraker
ara: zayıflama çayı karışık bişeyler içiyormuş arkadaşım ondan banada içirdi kaydirigubbakcemile3 yiceklerden bişiy yemedim hepsi benim düşmanımdı kaydirigubbakcemile5
akşam: iki kaşık barbunya, az bişey sunta kaydirigubbakcemile3 ve bir kaşık bulgur pilavı
gecede süt içicem arkadaşlar
herkes gitmiş sanırım hepinize ii gecelerr :3:
haftasonu gündüz evde olmuyorum gece gelince yazarım kaydirigubbakcemile5

selam kızlar malesef ben takımdan ayrılıyorum aslında henüz deneme haftamdı ama
üzüldüm yinede mahcubum size bugünden itibaren işyeri çok yoğun bir çalışma porogramı hazırlamış
bu hafta sonu ful çalışıyorum cumartesi pazar hafta içide hergün akşam 10 a kadar çalışıcam
bu şekilde girmem imkansızlaşıyor kızıma hiç vakit ayıramazken buraya giremem sanırım
herşey için teşekkürler hepinize bol şanslar inşallah kilolarınızı veririsiniz bir an önce

kızlaarr tebrikleeer 3. olmuşuzz alkisalkisalkis masalcım sende 2. süpersinn alkisalkisalkis

ara: zayıflama çayı karışık bişeyler içiyormuş arkadaşım ondan banada içirdi kaydirigubbakcemile3 yiceklerden bişiy yemedim hepsi benim düşmanımdı kaydirigubbakcemile5
akşam: iki kaşık barbunya, az bişey sunta kaydirigubbakcemile3 ve bir kaşık bulgur pilavı

yaaa nasıl dayanıon aslı
ben dayanamam

rabiacım bi sıkıntı yok dimi hayatım,herşey yolundadır umarım,oğluşunla temiz hava iyigelir hayatım. iyi akşamlar.

yok şekerim iyiyim:) yalnız zannedersem senelik rutin sinüzit zamanlarım başlamak üzere:( boğaz hafif gıcık, başta ara ara ağrı ve yüzüm şiş gibi. çok da dikkat ediyorum ama bünyem hastalığa dayanıklı değil herhalde. o baş ağrısı sıktı canımı, yoksa başka bir durum yok:)

sana da iyi geceler canım.

afiyet olsun uzaktan. güzel beslenmişsin, öğle hariç. bir şey yemedim olmaz. hele hele öğle için çubuk kraker hiç olmaz. kalorisi önemli değil. kraker bir öğün değil.

iyi geceler sana da.

selam kızlar
masalcım 3 yılı bitirdik evliliğimizde ama bi 5 yıl geçmişimiz var :)) :nazar:
takımımı tebrik ederim masalcım seni ayrıca kutluyorum

bana gelince eşim 3 gündür sıvı şeylerle besleniyordu ve çok açtı
akşam dışarda yedik biraz kaçırdım ... kebap yedim ama hafifti ve ekmek yemedim diyebilirim
tatlı almadım yemekten sonra bu da benim için başarı...
bu arada diyetisyenim haftada 1 gün serbest gün vermiş çok mutlu oldum bari bu geceyi onun yerine sayayım

haftaiçi düğün var kayseride...alışveriş yaptım ve bedenimden hiç hoşlanmadım yine...off ya geçen sene 1 beden küçülmüştüm yine eski bedenimi giyiyorum :(( çok moralim bozuldu ve bayramdan önce ablamın düğünü var :(( ne giyeceğim ben yaaa

melzeyit canım nasılsın hoşgeldin a.s.
ben hala bıraktığın yerdeyim :((
neler yapıosun hayat nasıl gidiyo??
özledim valla

kızlar nihayet listeler açıklandı.takip edicem diye iflahım kurudu. akannehir yanlışlık yapıldı düzeltmek zorunda kaldım. listelere göre takımımız 3. oldu ki biliyorduk zaten. :lepi: :nazar:masalcım sende bireyselde 2. oldun canım. çok ama çok tebrik ederim seni devamını diliyorum. :nazar: a.s.
Herkesi tebrik ederim ederim önümüzdeki haftalarda da devamı gelir umarım ....

masalcım verilen kilonun yüzdesi hesaplanıyor evet tüm günü alıyor malesef sonuç listesi ama sonuçlarda kilo verenleri görünce gururlanıp mutlu oluyor insan . tekrar tebrik ederim .

Teşşekkür ederiz uğraşlarınız için ...

masalcım verdiğin kilonun yüzdesini hesaplıyoruz canım. a.s
rabiacım bi sıkıntı yok dimi hayatım,herşey yolundadır umarım,oğluşunla temiz hava iyigelir hayatım. iyi akşamlar.

Saol kaptancığım ..

Teşekkür ederim canım :)
Ben de sevindim sporların etkisini gördüm

selam kızlar
masalcım 3 yılı bitirdik evliliğimizde ama bi 5 yıl geçmişimiz var :)) :nazar:
takımımı tebrik ederim masalcım seni ayrıca kutluyorum

bana gelince eşim 3 gündür sıvı şeylerle besleniyordu ve çok açtı
akşam dışarda yedik biraz kaçırdım ... kebap yedim ama hafifti ve ekmek yemedim diyebilirim
tatlı almadım yemekten sonra bu da benim için başarı...
bu arada diyetisyenim haftada 1 gün serbest gün vermiş çok mutlu oldum bari bu geceyi onun yerine sayayım

GIpta ettim size
Maşallah nazar değmesin aşkınıza
Umarım yıllarca böyle devam eder

saol masalcım...herkesin yuvası huzurlu ve mutlu olsun
bekarlarımıza da hayırlısını nasip etsin Rabbim

kızlar nihayet listeler açıklandı.takip edicem diye iflahım kurudu. akannehir yanlışlık yapıldı düzeltmek zorunda kaldım. listelere göre takımımız 3. oldu ki biliyorduk zaten. :lepi: :nazar:masalcım sende bireyselde 2. oldun canım. çok ama çok tebrik ederim seni devamını diliyorum. :nazar: a.s.

eline saglik canim, saol düzelttigin icin, sende olmasan nolurdu bilmiyorum.
bizim kaptanimiz tatilde, baskan yardimcisi istifa etti, takim bana kaldi olumunekankayizsmile
eh iyi kotu idare ediyorum bende zemuszemus

iyi hafta sonlari kizlar, ve tebrikler 3cu olduunuz valla $aka, maka buyuk ba$ari opuyorumnanaktan

aa bu saat olmuş kimse uğramamış mı:)) hafta sonu herkes kaçaklarda herhalde. iyi haftasonları bayanlar hepinize. ben temizlikle meşguldüm ve hala da işim var. bir bakayım dedim.

bugün eşimin şirket kahvaltısı vardı 9:30 a kadar yattım
sonra kahvaltı:
1 yumurta
1dilim peynir
3 zeytin
2 dilim k.ekmek
reçel yemedim onun yerine tek şekerli kahvemi içiyorum

şimdi ütü zamanı :)) okadar çok ütüm var ki :(( haftaiçi düğüne gideceğim haftasonu sanırım ereğliye...yani koşturmaca başladı...
bu arada dün akşama rağmen sabah yine aynı kiloda çıktığıma seviniyorum

akşama belki ablamla eniştem gelecek
yarında onları yemeğe alacam kısmet olursa...
akşama çayın yanına tatlı yapmayı düşünüyorum yine tehlike çanları çalmaya başladı :((
gelmezlerse eşimde bende diyetteyiz nolcak bilmiyorum
bari dolaba atılacak bişiler yapsam

günaydıııın ciciler. herkes iyidir inşallah,ben uykusuzum. oğlum midesini üşütmüş, saat 4 den beri ayaktayım. kusmaktan helak oldu yavrum, şimdi iyiymiş çok şükür.
kızlar size bi haberim var,herkes biliyor zaten sizede söylemekte sakınca görmüyorum. abim kız kaçırdı. aysonu düğün var.bu akşam zong. gidiyorum. beni bekliyorlar,neler yapıcaz o konuşulacak. kızı ben hiç tanımıyorum,nedir ne değildir bilmiyorum. yarın yemeğe gideriz onunla,annemlerden ayrı daha iyi tanışırız. eksiği varsa alırız. gerçi düğün öncesi alışveriş yapılacak zaten. ne yalan söyliyim heyecanlıyım,inşallah iyi niyetli bir insandır. ve bizlerle mutlu olabilir. neyse gelişmeleri yazarım size. buralardayım.

günaydıııın ciciler. herkes iyidir inşallah,ben uykusuzum. oğlum midesini üşütmüş, saat 4 den beri ayaktayım. kusmaktan helak oldu yavrum, şimdi iyiymiş çok şükür.
kızlar size bi haberim var,herkes biliyor zaten sizede söylemekte sakınca görmüyorum. abim kız kaçırdı. aysonu düğün var.bu akşam zong. gidiyorum. beni bekliyorlar,neler yapıcaz o konuşulacak. kızı ben hiç tanımıyorum,nedir ne değildir bilmiyorum. yarın yemeğe gideriz onunla,annemlerden ayrı daha iyi tanışırız. eksiği varsa alırız. gerçi düğün öncesi alışveriş yapılacak zaten. ne yalan söyliyim heyecanlıyım,inşallah iyi niyetli bir insandır. ve bizlerle mutlu olabilir. neyse gelişmeleri yazarım size. buralardayım.

canım hayırlı olsun... birbirlerini sevmişler umarım abini ve sizi üzmez ve abinde onun kıymetini bilir...
3 günlük dünya da herkes mutlu olsun...
hakkınızdan hayırlısını diliyorum şimdiden kolay gelsin

amin sağolasın dosbacım. inşalllah mutlu olurlar,sıkıntı çekmezler,öyle diliyorum. hepberaber güzel günler görürüz dilerim.

herkese merhabalar.buralar haftasonu sakin oluyor biraz.herkes tatil moduna hemen alışıyor galiba. ben dün sonuçlar açıklandıktan sonra tekrar bakamadım,3. olmuşuz çok sevindim.hepimize tebrikler.gurup olarak güzel iş çıkardık yine bu haftaopuyorumnanaktan
dün ö.sonra bizim ufaklığa börek yapmıştım,dayanamadım bende bi parça yedim diye akşam yemek yemedim.dün geceyi 1 kase yağsız patlamış mısır ve meyveyle tamamladım.
bu sabahta 1 haşlanmış yurumurta(yanında biraz maydanozla),domates,salatalık,2 dilim kaşar ve 1 dilim kepekli ekmekle yaptım 1 bardakta çay içtim.
bugün annemlere şehir dışından teyzemler gelecek.bende birazdan annemlere gideceğim yani. gün boyu hatta gecede orda oluruz.şimdi annem ne yemekler hazırlamıştır yaaa, çok fenabilmiyorumkismile herhafta sonu ya eşimin ya bizimkilerin bi aile yemeği oluyor, böyle napcaz bilmiyorumki

Back