akşama belki ablamla eniştem gelecek
yarında onları yemeğe alacam kısmet olursa...
akşama çayın yanına tatlı yapmayı düşünüyorum yine tehlike çanları çalmaya başladı
(
gelmezlerse eşimde bende diyetteyiz nolcak bilmiyorum
bari dolaba atılacak bişiler yapsam
bugün eşimin şirket kahvaltısı vardı 9:30 a kadar yattım
sonra kahvaltı:
1 yumurta
1dilim peynir
3 zeytin
2 dilim k.ekmek
reçel yemedim onun yerine tek şekerli kahvemi içiyorum
şimdi ütü zamanı :)) okadar çok ütüm var ki
( haftaiçi düğüne gideceğim haftasonu sanırım ereğliye...yani koşturmaca başladı...
bu arada dün akşama rağmen sabah yine aynı kiloda çıktığıma seviniyorum
canım şimdiden kolay gelsin. evet yoğunluk artıyor yine hadi hayırlısı. düğün olacakmıydı dosbacım.olacaksa nerde olacak. hani ereğlide olacaksa,bakarsın iş çıkışı kayardım yanına. ne güzel olurdu.
bendede ütü var bir sürü hafta içine kaldı artık.kolay gelsin. kahvaltıda güzel olmuş afiyet olsun canı.
aa bu saat olmuş kimse uğramamış mı:)) hafta sonu herkes kaçaklarda herhalde. iyi haftasonları bayanlar hepinize. ben temizlikle meşguldüm ve hala da işim var. bir bakayım dedim.
canım ben geliyorum ama cumartesi iş yerinde toparlamam gereken işler oluyor erkenden,burayada geç girebiliyorum. kolay gelsiiin.
eline saglik canim, saol düzelttigin icin, sende olmasan nolurdu bilmiyorum.
bizim kaptanimiz tatilde, baskan yardimcisi istifa etti, takim bana kaldi olumunekankayizsmile
eh iyi kotu idare ediyorum bende zemuszemus
iyi hafta sonlari kizlar, ve tebrikler 3cu olduunuz valla $aka, maka buyuk ba$ari opuyorumnanaktan
rica ederimhayatım ne demek,bunu bildiğim için takip etme gereği duydum. hiç önemli değil,her zaman yardımcı olurum yeterki fırsatım olsuun.
çok teşekkürederiz darısı başınıza. kaydirigubbakcemile5
haftaiçi düğün var kayseride...alışveriş yaptım ve bedenimden hiç hoşlanmadım yine...off ya geçen sene 1 beden küçülmüştüm yine eski bedenimi giyiyorum
( çok moralim bozuldu ve bayramdan önce ablamın düğünü var
( ne giyeceğim ben yaaa
düğünlerimiz çakışacak sanırım,sen ereğlide olsan bile ben zonguldakta olucam herhalde. sıkıntı etme hayatım,biraz azmet ablanın düğününe kadar değil 1 beden 2 beden bile küçülürsün.
selam kızlar
masalcım 3 yılı bitirdik evliliğimizde ama bi 5 yıl geçmişimiz var :))
takımımı tebrik ederim masalcım seni ayrıca kutluyorum
bana gelince eşim 3 gündür sıvı şeylerle besleniyordu ve çok açtı
akşam dışarda yedik biraz kaçırdım ... kebap yedim ama hafifti ve ekmek yemedim diyebilirim
tatlı almadım yemekten sonra bu da benim için başarı...
bu arada diyetisyenim haftada 1 gün serbest gün vermiş çok mutlu oldum bari bu geceyi onun yerine sayayım
valla ne iyi diyetisyenmiş o. keşke aynı yerde olsaydık dosbacım.hadi yine iyisin afiyet olsun.
yok şekerim iyiyim:) yalnız zannedersem senelik rutin sinüzit zamanlarım başlamak üzere
boğaz hafif gıcık, başta ara ara ağrı ve yüzüm şiş gibi. çok da dikkat ediyorum ama bünyem hastalığa dayanıklı değil herhalde. o baş ağrısı sıktı canımı, yoksa başka bir durum yok:)
sana da iyi geceler canım.
afiyet olsun uzaktan. güzel beslenmişsin, öğle hariç. bir şey yemedim olmaz. hele hele öğle için çubuk kraker hiç olmaz. kalorisi önemli değil. kraker bir öğün değil.
iyi geceler sana da.
canım ne kadar dikkat etsende,havadaki grip mikrobunu yada mikropları engelleyemiyoruz malesef, komşudan,marketten pazardan alıyoruz bedenimize. inşallah çok canını sıkmaz ilerlemez. başka durum olmamasına sevindim canım. kaydirigubbakcemile5
selam kızlar malesef ben takımdan ayrılıyorum aslında henüz deneme haftamdı ama
üzüldüm yinede mahcubum size bugünden itibaren işyeri çok yoğun bir çalışma porogramı hazırlamış
bu hafta sonu ful çalışıyorum cumartesi pazar hafta içide hergün akşam 10 a kadar çalışıcam
bu şekilde girmem imkansızlaşıyor kızıma hiç vakit ayıramazken buraya giremem sanırım
herşey için teşekkürler hepinize bol şanslar inşallah kilolarınızı veririsiniz bir an önce
hakkında hayırlısı olsun hayatım. kolaylıklar diliyorum.kapımız herzaman açık, desteğe ihtiyaç duyarsan gel hayatım. hatrımızı sormayada gel. Allah a emanet ol.
kızlaarr tebrikleeer 3. olmuşuzz alkisalkisalkis masalcım sende 2. süpersinn alkisalkisalkis
yediklerime gelirseeek bişey yemedim kaydirigubbakcemile3
öğle: 200 kalorilik çubuk kraker
ara: zayıflama çayı karışık bişeyler içiyormuş arkadaşım ondan banada içirdi kaydirigubbakcemile3 yiceklerden bişiy yemedim hepsi benim düşmanımdı kaydirigubbakcemile5
akşam: iki kaşık barbunya, az bişey sunta kaydirigubbakcemile3 ve bir kaşık bulgur pilavı
gecede süt içicem arkadaşlar
herkes gitmiş sanırım hepinize ii gecelerr
haftasonu gündüz evde olmuyorum gece gelince yazarım kaydirigubbakcemile5
amanın ne kadar az yemişsin,zafiyet geçirmesen. valla iyi durmuşsun tebrikler.
Ben koca göbeklinin tekiyim ve bu hafta boğazımı tutamadığım için kilo aldım.
seni koca göbekli seni. tutamadın kendini,yedin yedin aldın kiloları. kaydirigubbakcemile3
haftaya verirsin inşallah.
ıyı akşamlar tatlım ben 2 gun gıremem optum
iyi tatiller canım görüşürüz.