• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar. ankarada hava çok güzel. güneş açtı. annem ve oğluşla dışardaydık, yeni geldik. şimdi oğluşu yatırdım, yemek zamanım geldi:)

masalcım ve dosbacım güzel güzel sohbet ediyormuş. masal inşallah moraller düzelmiştir biraz ve dosbaya da çok kolay gelsin. ay misafirim geleceğinde ne gerilirim ben:)) internete falan giremem herhalde. acayip stres bir bünyem var.

sekerler gecmısı okuyamadım hafta sonu malum yogun gecıyor bebek bırde koca bebek

cuma gunu akşam gezmeye gıttık yemedım buyuk bır azımle durdum oglusa yedırdımkalanını gonderdım
oradan cıktım kocıs dedı kı aoç(ataturk orman cıftlıgıne ) gıdelım kokorec yıyelım dedı hayır dedım ama gıttık ceyrek kokerec ve ayran bırde ustune kazan dıbı bolulu hasan usta
tabı moralım cok bozuldu
sabah olsu cumartesı sabahı ılla tutturdu ben sana sucuklu kasrlı tost yapıcam dedım hamburger ekmegı ıle 2 tane zorla yedırdı
oglen de dısarıda 1 dılım pızza ve cola
akşam gezmeye gıttık dedım battı balık yan gıder ver ben yedım neys ebugun pazar ve kendıme geldım tarıda 200 gr almısım
sabah 1/3 dılım ekmek bır kup ufacık helva 1 dılım sucuk ve cay+ dogadan formıle kahvaltımı bırtırdım
ara:1/4 armut 1 yemek kasıgı menenmen (oglsumun artıgı)
oglene ızgara balık ve salata
ara meyve(armut veya elma)
akşamada bol salata (1 tatlı kasıgı yaglı)
gece tabıkı salep(cok tok tuyor )

hafta sonu tehlıke derken kendım dustum esım dıyorkı hafta ıcı yap dıyetını ben evdeyken yapma dıyor
bugun den ıtıbaren baslıyorum dıger pazara kadar en az 3 mıl spor yapacagım bakalım ne olacak

hafta sonu pek gıremıyorum nete

selamlar kızlar. ankarada hava çok güzel. güneş açtı. annem ve oğluşla dışardaydık, yeni geldik. şimdi oğluşu yatırdım, yemek zamanım geldi:)

masalcım ve dosbacım güzel güzel sohbet ediyormuş. masal inşallah moraller düzelmiştir biraz ve dosbaya da çok kolay gelsin. ay misafirim geleceğinde ne gerilirim ben:)) internete falan giremem herhalde. acayip stres bir bünyem var.

ben telaşlanırım ama çok gerilmem...işlerim hemen bitsin isterim akşam sofrasını ilkindiden hazırlamaya başlarım :))

sekerler gecmısı okuyamadım hafta sonu malum yogun gecıyor bebek bırde koca bebek

cuma gunu akşam gezmeye gıttık yemedım buyuk bır azımle durdum oglusa yedırdımkalanını gonderdım
oradan cıktım kocıs dedı kı aoç(ataturk orman cıftlıgıne ) gıdelım kokorec yıyelım dedı hayır dedım ama gıttık ceyrek kokerec ve ayran bırde ustune kazan dıbı bolulu hasan usta
tabı moralım cok bozuldu
sabah olsu cumartesı sabahı ılla tutturdu ben sana sucuklu kasrlı tost yapıcam dedım hamburger ekmegı ıle 2 tane zorla yedırdı
oglen de dısarıda 1 dılım pızza ve cola
akşam gezmeye gıttık dedım battı balık yan gıder ver ben yedım neys ebugun pazar ve kendıme geldım tarıda 200 gr almısım
sabah 1/3 dılım ekmek bır kup ufacık helva 1 dılım sucuk ve cay+ dogadan formıle kahvaltımı bırtırdım
ara:1/4 armut 1 yemek kasıgı menenmen (oglsumun artıgı)
oglene ızgara balık ve salata
ara meyve(armut veya elma)
akşamada bol salata (1 tatlı kasıgı yaglı)
gece tabıkı salep(cok tok tuyor )

hafta sonu tehlıke derken kendım dustum esım dıyorkı hafta ıcı yap dıyetını ben evdeyken yapma dıyor
bugun den ıtıbaren baslıyorum dıger pazara kadar en az 3 mıl spor yapacagım bakalım ne olacak

hafta sonu pek gıremıyorum nete
ahh canım şu haftasonları ve eşler yok mu??
dün akşam bizde aoç gidecektik ama ben engelledim :))
benimkide gece gündüz demez :)) hala bu nedenle diyetisyendeyiz
ama güzel vakit geçirmişsiniz haftaiçi telafi edersin artık

dosbacım tatlım
esın ıcın gecmıs olsun kotu bır sey yokmus turk ınsanın %90 reflu gastrıt var çogumuzda dr gıtmıyoruz
mısafırın ıcın panık ypma guzel bır proglamadan sonra sıraya gore basladınmı bıtıyor kı senın ne kadar becerıklı hatun oldugunu bılıyorum:)

dosbacım tatlım
esın ıcın gecmıs olsun kotu bır sey yokmus turk ınsanın %90 reflu gastrıt var çogumuzda dr gıtmıyoruz
mısafırın ıcın panık ypma guzel bır proglamadan sonra sıraya gore basladınmı bıtıyor kı senın ne kadar becerıklı hatun oldugunu bılıyorum:)

saol canım benim
eşimin çok şükür bişi yok gibi...
valla program tamam ama uygulama nasıl :))

evet canım ank da hava çok guzel benım oglus dun bı forumankarya gıtıık bugun oksurmey basladı yaramaz
kolay hasta oluyor evde gecırıyoruz sen tadını cıakrt

ben telaşlanırım ama çok gerilmem...işlerim hemen bitsin isterim akşam sofrasını ilkindiden hazırlamaya başlarım :))

tatlı heyecanlar ya. halledersin inşallah.

evet canım ank da hava çok guzel benım oglus dun bı forumankarya gıtıık bugun oksurmey basladı yaramaz

dün serindi ama yaw. biz de dün optimum'a gittik. ay bir kalabalık bir kalabalık. içim sıkıldı. dışarısı soğuk diyen gelmiş:)) hava biraz iyi olsa dışarıyı tercih ederim ben. canım bebişlerin de temiz havaya ihtiyacı var. çok çok soğuk olmazsa çıkarıyorum ben. hasta da oluyor olmuyor değil. öyle öyle alışır inşallah.

masalcım yetişecek ama ben yerime duramam misafir geldiği gün...
sanki hiç yemek yapmamış gibi telaşlanırım
aslına bakarsan biçok şeyi hallettim ama yinede ne bileyim işte :))
uyku eminim ii gelecektir

Bak şimdi o yerinde duramadığın için kaloriler gidiyor ..
Sevdiğin insanlar gelecek sonuçta
Tatlı telaş ne güzel ...

Ayy güzel mi Ankarada hava sevindim bak.
Üstüme mont falan almadan gelmiştim eve.
Kalktım biraz hareket ettim ama gelmiyor içimden
Yine de daha iyiyim teşekkür ederim
Sana da afiyet olsun ...

Genelde öyle sanki çocuklar
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor

Ben de bir bardak tarçınlı süt içeceğim şimdi.
Chuck izlemeye oturacağım bir taraftan burayada bakarım arada.

Geç gelirlerse geç gidecekler
Yemeği geç yesen bile geç yatacağın için çok problem olmaz heralde
Oooo hamarat insanın hali başka
Daha 4 saat var gelmelerine ama hazırız ohh ..

Teşekkür ederim neyneyse ve dosbacım ...
Neyneyse iyi eğlenceler size
Dosba da misafir bekliyor sanırım hala.
Ankarada hava ne durumda?

selam güzeller eve geldim yemek yidim uzattım ayaklarıı çok yorgunumm :sinifsinif: geçmişe bakamadım kusura bakmayın... yediklerim
kahvaltı: bir k.k. peynir, domates, salatalık, bir dilim bayat ekmek
ara : bir mandalin, iki tane küçük galeta,
öğle: 5 tane küçük galeta, ve üç tane mercimek köftesi,
ara: bir mandalin,
akşam: yarım dilim ekmek, üç kaşık tavuklu nohut, bir kaçık pirinç pilavı
gece bişey yemicem olumunekankayizsmile

Back