evet 3.lükte iyi ya birsürü takım var sonuçta
kesinlikle 3. olmakta çok iyi kızlar. ilk 3 e girmiş oluyoruz. o kadar takım arasında iyi bir sonuç. dombili canım afiyet olsun. öğünler çok çok iyi tebrik ederim.3. olmakta ıyı
bende ogle yemegı olarak haslamıs tuzlu brokolı
ve yogurt
arada - elma
akşamada 1 tavuk budu-2/3 haslanmıs patates
1/2 kase yogurt ekmek
gecede tabıkı salep
sımdık gıdemogle yemegımı yıyem
oglusum uyumak ıstıoo
canım evet çok yoğun günler yaşıyorsun.topiğe zor vakit ayırıyorsun farkındayım. benim için sıkıntı yok hayatım birde bizi düşünme sen işlerini kolaylaştır. ferihancım,senin için zor olacaksa ayrılırsın kaptanlıktan hayatım yapacak birşey yok. ama takımını kalabalıklaştır hayatım emin ol daha eğlenceli keyifli oluyor. daha çok motivasyon oluyor. valla sağolsun bizim kızlar beni öyle bir gaza getirdilerki bu haftadan itibaren,ahkam kesmicem ama sinsi sinsi verecem kiloları hepsini şaşırtcem. kaydirigubbakcemile3merhaba kardeş takımcığım nasılsınız yoğun bir gün yaşıyorum . listemle bile zor ilgilendim kusura bakma adcim bu hafta çok zor geçti sanırım bundan sonra hep böyle yoğun geçecek gibi . bir çözüm bulmalıyım bu işe olmazsa yetiştiremezsem kaptanlıktan çekilicem gibi görünüyor . sanada yardımcı olamadım kusura bakma lütfen görüşmek üzere bu arada takımınızın maşallahı var epey kalabalıklaşmışsınız sizin için daha güzel olacak bundan sonra kilo vermek öpüyorum canım hepinizi görüşmek üzere .
(amanın kendi takımımda yazıyorum dimi duydular bak şimdi kaydirigubbakcemile3 )
neyse kendine dikkat et fırsat buldukça gel hayatım.çok öpüyorum.
aman şişgocum çok çok güzel gidiyorsun bunu asla bozma hayatım. kiloları aldığımız zaman nasıl üzülüyoruz bunu düşünerekten ye canım. dikkatli gidersen yakında yine mezun ederiz seni ama koruma programı içinde burda kalırsın hemen ayrılmazsın. kaydirigubbakcemile5akşama kocacığım bizim orlaara özgü bi çorba var onu istedi kesme çorbası onu yapcam çokta severim ama çok ağır sadece hamur ve mercimek umarım fazla kaçırmadan azıcık yiyerim.yoksa bir haftada verdiğimi geri alırım vallahi.