Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet 3.lükte iyi ya birsürü takım var sonuçta
kesinlikle 3. olmakta çok iyi kızlar. ilk 3 e girmiş oluyoruz. o kadar takım arasında iyi bir sonuç. dombili canım afiyet olsun. öğünler çok çok iyi tebrik ederim.
canım evet çok yoğun günler yaşıyorsun.topiğe zor vakit ayırıyorsun farkındayım. benim için sıkıntı yok hayatım birde bizi düşünme sen işlerini kolaylaştır. ferihancım,senin için zor olacaksa ayrılırsın kaptanlıktan hayatım yapacak birşey yok. ama takımını kalabalıklaştır hayatım emin ol daha eğlenceli keyifli oluyor. daha çok motivasyon oluyor. valla sağolsun bizim kızlar beni öyle bir gaza getirdilerki bu haftadan itibaren,ahkam kesmicem ama sinsi sinsi verecem kiloları hepsini şaşırtcem. kaydirigubbakcemile3
(amanın kendi takımımda yazıyorum dimi duydular bak şimdi kaydirigubbakcemile3 )
neyse kendine dikkat et fırsat buldukça gel hayatım.çok öpüyorum.
aman şişgocum çok çok güzel gidiyorsun bunu asla bozma hayatım. kiloları aldığımız zaman nasıl üzülüyoruz bunu düşünerekten ye canım. dikkatli gidersen yakında yine mezun ederiz seni ama koruma programı içinde burda kalırsın hemen ayrılmazsın. kaydirigubbakcemile5

kesinlikle bu kez aynı hataya birdaha düşmeyeceğim.
tabi önce yine 53-54 kilo olmayı başarmalıyım.benim en büyük artı bunu bikez başarmıştım yine yapabilitrim diye düşünüyor olmam.önceden bekarken bu kadar takmıyodum ama evlenince daha çok takmaya başladım.onun için asla bozma niyetinde değilim amacıma ulaşmak istiyorum.:Saruboceq:

canım inşallah gelirsin eski kilona. bebek olmadan önce ver gitsin kilolaları,ne kadar zayıf olursan doğumdan sonra o kadar rahat edersin. hatta köbeğini sıkı yapmaya çalış canım imkanın varsa çocukta yokken sporada git,inan faydasını çok göreceksin. bak ebru şallıya,sürekli spor yapıyor yediklerine dikkat ediyor,doğumdan 15 gün sonra hooop döndü eski kilosuna,keşke bende doğum öncesi sıkı bir vücuda sahip olabilseydim olmadı ama inşallah bu saatten sonra yaparım birşeyler.

tek kelıme ıle katılıorum
bu arada oglusun yanına yattım uyandı sıpa

evet ya ebru şallı kadında nasıl bi metabolizma varsa süper çalışıyo benmi metabolizmada emekliyo resmenkaydirigubbakcemile2

Merhaba ne güzel kardeş takımdan ziyaretleri görmek
Takım oldukça yoğunlaşıyor her gün galiba
Ve çok güzel oluyor ..
Kolay gelsin sana da ...

eski_bir_masal dereceye girmişsin canım tebrik ederim . başarılarının devamını dilerim .

Gerçekten mi öyle mi yapmışım?
Ben anlayamadım sanırım ya
Neye göre derecelendiriliyoruz
Verilen kilo mu?
Yüzde mi?
Bir okuyan beni aydınlatabilir mi?

Anladım gibi bakınca biraz
Sanırım kilonun yüzde kaçını verdiğine göre yapılıyor değil mi?
Ama şeyi anlayamadım
Sadece gruplar mı böyle bireyseller mi?
BAya uğraşıyorlar sanırım bu listeleri yapmak için de
Koaly gelsin teşekkür ederiz

bugün canım bir şey istemiyor benim yaw. biraz dışarı çıkayım çocukla. görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan

kızlar nihayet listeler açıklandı.takip edicem diye iflahım kurudu. akannehir yanlışlık yapıldı düzeltmek zorunda kaldım. listelere göre takımımız 3. oldu ki biliyorduk zaten. :lepi: masalcım sende bireyselde 2. oldun canım. çok ama çok tebrik ederim seni devamını diliyorum. a.s.

masalcım verilen kilonun yüzdesi hesaplanıyor evet tüm günü alıyor malesef sonuç listesi ama sonuçlarda kilo verenleri görünce gururlanıp mutlu oluyor insan . tekrar tebrik ederim .

masalcım verdiğin kilonun yüzdesini hesaplıyoruz canım. a.s
rabiacım bi sıkıntı yok dimi hayatım,herşey yolundadır umarım,oğluşunla temiz hava iyigelir hayatım. iyi akşamlar.

tek kelıme ıle katılıorum
bu arada oglusun yanına yattım uyandı sıpa
hadi yaa,bak sen şuna kokunu aldı hemen. kaydirigubbakcemile3
evet ya ebru şallı kadında nasıl bi metabolizma varsa süper çalışıyo benmi metabolizmada emekliyo resmenkaydirigubbakcemile2
sorma hayatım,ama hakkı var kadının o sporu bizde yapsak onun gibi oluruz. spor şart bize hayatım. kaydirigubbakcemile2
ben çıkıyorum canım takımım pazartesi görüşmek üzere öpüyorum
güzel hafta sonu diliyorum şeker. bende öptüm. opuyorumnanaktan
ıyı tatıller kacamaksız gunler :)
hafta sonları ayaklı bomba cunkı

aynen katılıyorum. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…