Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar öğlen yemeğimi yedim 1 parça tavuk ve salata bugün çok ağrım sızım var yazamıorum kusura bakmayın emi, çok ağrı çekiom iş güç katlanamıyorum ilk gün berbat...

kahvaltı niye yok bilmiyorum ama kahvaltıyı ihmal etme bence asumancım. kızgınlıkla kahvaltıyı uçurmadın değilmi:))

selam kızlar nasılsınız??
biz hastaneden geldik eşimin işi 1.5 saat sürdü 1 saatte ayılması için bekledik
ayyy canımmm nasılda zor ayıldı nasılda güzel şeyler anlatıyo :)) gülmekten öldüm bi taraftan gözümden yaş sülüyo bi taraftan da gülmekten ölüyorum
narkoz acayip bişi Allah kimseye bu durumda bırakmasın
hemşireye diyorki ben bu kızı çok seviyorum hahaha :)) hemşirede bak o da seni çok seviyo diyo :))
ayy çok komikti
neyse çıkışta sadece çorba içmesi gerekiyordu evde tarhana çorbam vardı ezogelin isteyince dışarda içti... bende ızgara köfte yedim 4 adet,ince 4/1 lavaş yedim bol yeşillik ile 1 ayran
şimdi eşim uyuyor ama akşama ablam ve nişanlısı geliyormuş bakalım nolcak evim berbat belki temizlikçi çağırırım bacağım ağrıyo... yemek yapabilirmiyim bilmiyorum
yarın ablama gelinlik sipariş verilecek sanırım
ayyy ne çok işim var ve ne çok çenem düştü
kızlar şimdi 1 yeşil çay içeyim buralardayım

eşime ve bana dua etmişsiniz çok teşekkür ederim canım takımım iyiki varsınız ve yanımdasınız

kahvaltı: 3 zeytin, 1 kk peynir ve 2 kaşık kadar menemen + 1,5 dilim ekmek
yeşil çay
ara: 1 elma ve 1 armut
öğle: 1 kase tavuk çorbası (bitmedi bir türlü)

leslie 4 mil yapacaktım. çocuğun uykusu geldi 2 milde bıraktım. adet döneminde canım da çok spor istemiyor. bakalım birazdan belki devam ederim.

birazdan yoğurtlu brokoli salatası yiyeceğim:)

herkese afiyetler olsun.

tekrar geçmiş olsun dosbacım.

öğle yemeğin iyi olmuş. işlerinde de kolaylıklar dilerim canım.

kızlar tanısalım mı
ben yenıyım
kac kg hedefınız
nasıl dombılı oldunuz
ben anlattım
sızdende beklıyorum

Hoşgeldin aramıza
Ben de geçen hafta katıldım takıma
İnan bana çok faydası oluyor
Takım satesinde 5li rakamları gördüm

Ben de 55 olsam yeter diyordum baktım veriyorum 50 olsun demeye başladım :)

canım spor ıstıkrar ıstıyor spor benım ıcın yurumek
yurume bantımı beklıyoruz
kac kg aldın ne kadrını ne kadrda verdın boyun kac ?
benım de dogum sonrası kıloları vermek derdım aslında dogumdan sonra ızmırde 1.5 ay kaldım ve ben 7 kg aldım
dogurdugumda bıle bole degıldım bırde sezeryen tabı olumsuz etkısı hala hamıle gıbı gobegım var 5 aylıkken boyleydım
[/QUOTE]

Spor spor spor
Acayip faydasını gördüm daha ilk haftadan
Her yerim ağrıdı ama pantolonlarım çok değişti
Benim üst bölgem de hiç problemim yok zaten
Göbek falan sıfır
ama basenlerim ve hafif yanlarım var

Kaptancığım çok teşekkür ediyorum
Takım sayesinde oldu yoksa ben tek başıma mümkün değil veremezdim kilo
Çok mutlu oldum ben de
Zor sabretmiştim bugüne kadar hiç tartılmadan
Ama başladığım da 63.3 tüm ( Şaka bir yana o kadar önemi yok heralde gramların )
aradan yemeğide çıkardım
1 tabak pırasa 1 dilim ekmek
sabah kahvaltı yok.

Afiyet olsun sebze ağırlıklı beslenince insan kendini daha hafif hissediyor
Bir de biliyor musun spor yapınca yemek yiyesim gerlmiyor hiç
Tıkanıyorum ..
Bu arada dersim yokmuş ben de eve gidiyorum :)
Annem yapacak mantarımı

Tatlımmm geçmiş olsun
Ne zaman belli olacak sonuçlar?
Ne kadar evlisiniz?
Bakar mısın ya ne demiş
Bu kızı çok seviyormuş
Biliyorsun narkozla insanın içinde ne varsa söyler
Çok hoşuma gitti
:kedi:

herkese afiyetler olsun,herkes ne güzel ne düzenli beslenmiş. maşallah.

masalcım,azmettin çabaladın ödülünü aldın hayatım,dilerim diğer haftalarda da aynı şekilde olursun. benim gibi tembellik yapmadın. helalin var senin.

nihancım sağol canım. sonuçlarada birazdan bakarım canım ama yanılmıyorsam 3.yüz.

dosbam geçmiş olsun balım. sonuçlar güzel çıkacak inşallah. yalnız ne şikayetiyle gittiğini unuttum eşinin dr. nyse geçmişe bakınca hatırlarım. Allah sevginizi daim etsin canım.

rabiacım çok haklısın.ama bu sıralar malesef kahvaltı olayını es geçiyoruz. oğlum erken kalkıyor diye hazırlıyorduk yapıyorduk şimdi hem geç kalkıyor hemde biz üşeniyoruz. ama en kısa zamanda kahvaltımıza geri dönücez inşallah.

hulk canım inşallah ağrıların kısa zamanda geçer canım,ağrı kesici almışsındır gerçi.

aslıcım iyi gezmeler canım,analizler için ayrıca teşekkürler.

şişgo canım,biliyorum canım. ama ben bunları her fırsatta yinelicem tabi sana söylemicem,tüm takım arkadaşlarımıza dicem. bak yine diyorum bol paylaşım,bol paylaşım.olumunekankayizsmile

dombili tanıtım mesajların için teşekkürler canım.

yok masalcım şuanda 3. görünüyoruz. 1.takım birinci görünüyor.7.takımda ikinci.

TAMAM KAPTAN BOL PAYLAŞIM ELBETTEkaydirigubbakcemile5

yok masalcım şuanda 3. görünüyoruz. 1.takım birinci görünüyor.7.takımda ikinci.

3. olmakta ıyı
bende ogle yemegı olarak haslamıs tuzlu brokolı
ve yogurt
arada - elma
akşamada 1 tavuk budu-2/3 haslanmıs patates
1/2 kase yogurt ekmek
gecede tabıkı salep

sımdık gıdemogle yemegımı yıyem
oglusum uyumak ıstıoo

merhaba kardeş takımcığım nasılsınız yoğun bir gün yaşıyorum . listemle bile zor ilgilendim kusura bakma adcim bu hafta çok zor geçti sanırım bundan sonra hep böyle yoğun geçecek gibi . bir çözüm bulmalıyım bu işe olmazsa yetiştiremezsem kaptanlıktan çekilicem gibi görünüyor . sanada yardımcı olamadım kusura bakma lütfen görüşmek üzere bu arada takımınızın maşallahı var epey kalabalıklaşmışsınız sizin için daha güzel olacak bundan sonra kilo vermek öpüyorum canım hepinizi görüşmek üzere .

akşama kocacığım bizim orlaara özgü bi çorba var onu istedi kesme çorbası onu yapcam çokta severim ama çok ağır sadece hamur ve mercimek umarım fazla kaçırmadan azıcık yiyerim.yoksa bir haftada verdiğimi geri alırım vallahi.

evet biliyorum o çorbayı güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…