inş canım ya hepimiz kolay veririzbende arad 2 mandalına yıyorum
yaa sen aslında ıymıssın kolay verırısın
aradan yemeğide çıkardım
1 tabak pırasa 1 dilim ekmek
sabah kahvaltı yok.
selam kızlar nasılsınız??
biz hastaneden geldik eşimin işi 1.5 saat sürdü 1 saatte ayılması için bekledik
ayyy canımmm nasılda zor ayıldı nasılda güzel şeyler anlatıyo :)) gülmekten öldüm bi taraftan gözümden yaş sülüyo bi taraftan da gülmekten ölüyorum
narkoz acayip bişi Allah kimseye bu durumda bırakmasın
hemşireye diyorki ben bu kızı çok seviyorum hahaha :)) hemşirede bak o da seni çok seviyo diyo :))
ayy çok komikti
neyse çıkışta sadece çorba içmesi gerekiyordu evde tarhana çorbam vardı ezogelin isteyince dışarda içti... bende ızgara köfte yedim 4 adet,ince 4/1 lavaş yedim bol yeşillik ile 1 ayran
şimdi eşim uyuyor ama akşama ablam ve nişanlısı geliyormuş bakalım nolcak evim berbat belki temizlikçi çağırırım bacağım ağrıyo... yemek yapabilirmiyim bilmiyorum
yarın ablama gelinlik sipariş verilecek sanırım
ayyy ne çok işim var ve ne çok çenem düştü
kızlar şimdi 1 yeşil çay içeyim buralardayım
eşime ve bana dua etmişsiniz çok teşekkür ederim canım takımım iyiki varsınız ve yanımdasınız
kızlar tanısalım mı
ben yenıyım
kac kg hedefınız
nasıl dombılı oldunuz
ben anlattım
sızdende beklıyorum
ben doğumdan sonra kalan yağlarımla savaşıyorum inş savaşı kazanırım:hooray:
59.6 kilom
50 en kötü 52 olsam yetecek
benim daha çok göbeğim ve kalçalarım var daha çok onlarla ilgili aktiviteler yapıyorum.
mekik çok çekiyorum
kızlar listemiz böyledir hayırlı uğurlu olsun. çok güzel bir liste.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
masal canım bireysel birincisi bu hafta sen olabilirsin. harikasın. kıskandığımı söylemek istiyorum. ve kilo veren tüm arkadaşlarımı kıskandım. baye şişgo dombili. valla ben borazanımı attım.bunu yaparım şunu yaparım demicem,tilki gibi sessiz ilerlicem.
hulk canım aldım diye üzülmeki zaten şişliktir o normal yani. verebileceğini biliyoruz,haftaya düzelir inşallah hayatım sıkma canını. aslıcım bu hafta dinlenme haftan olsun hayatım haftaya verirsin dilerim.
dosba,ela,neyneyse canlar,azda olsa vermişsiniz tebrik ediyorum.
kendime söylicek bir söz bulamıyorum.sükunetteyim.
aradan yemeğide çıkardım
1 tabak pırasa 1 dilim ekmek
sabah kahvaltı yok.
selam kızlar nasılsınız??
biz hastaneden geldik eşimin işi 1.5 saat sürdü 1 saatte ayılması için bekledik
ayyy canımmm nasılda zor ayıldı nasılda güzel şeyler anlatıyo :)) gülmekten öldüm bi taraftan gözümden yaş sülüyo bi taraftan da gülmekten ölüyorum
narkoz acayip bişi Allah kimseye bu durumda bırakmasın
hemşireye diyorki ben bu kızı çok seviyorum hahaha :)) hemşirede bak o da seni çok seviyo diyo :))
ayy çok komikti
neyse çıkışta sadece çorba içmesi gerekiyordu evde tarhana çorbam vardı ezogelin isteyince dışarda içti... bende ızgara köfte yedim 4 adet,ince 4/1 lavaş yedim bol yeşillik ile 1 ayran
şimdi eşim uyuyor ama akşama ablam ve nişanlısı geliyormuş bakalım nolcak evim berbat belki temizlikçi çağırırım bacağım ağrıyo... yemek yapabilirmiyim bilmiyorum
yarın ablama gelinlik sipariş verilecek sanırım
ayyy ne çok işim var ve ne çok çenem düştü
kızlar şimdi 1 yeşil çay içeyim buralardayım
herkese afiyetler olsun,herkes ne güzel ne düzenli beslenmiş. maşallah.
masalcım,azmettin çabaladın ödülünü aldın hayatım,dilerim diğer haftalarda da aynı şekilde olursun. benim gibi tembellik yapmadın. helalin var senin.
nihancım sağol canım. sonuçlarada birazdan bakarım canım ama yanılmıyorsam 3.yüz.
dosbam geçmiş olsun balım. sonuçlar güzel çıkacak inşallah. yalnız ne şikayetiyle gittiğini unuttum eşinin dr. nyse geçmişe bakınca hatırlarım. Allah sevginizi daim etsin canım.
rabiacım çok haklısın.ama bu sıralar malesef kahvaltı olayını es geçiyoruz. oğlum erken kalkıyor diye hazırlıyorduk yapıyorduk şimdi hem geç kalkıyor hemde biz üşeniyoruz. ama en kısa zamanda kahvaltımıza geri dönücez inşallah.
hulk canım inşallah ağrıların kısa zamanda geçer canım,ağrı kesici almışsındır gerçi.
aslıcım iyi gezmeler canım,analizler için ayrıca teşekkürler.
şişgo canım,biliyorum canım. ama ben bunları her fırsatta yinelicem tabi sana söylemicem,tüm takım arkadaşlarımıza dicem. bak yine diyorum bol paylaşım,bol paylaşım.olumunekankayizsmile
dombili tanıtım mesajların için teşekkürler canım.
yok masalcım şuanda 3. görünüyoruz. 1.takım birinci görünüyor.7.takımda ikinci.
akşama kocacığım bizim orlaara özgü bi çorba var onu istedi kesme çorbası onu yapcam çokta severim ama çok ağır sadece hamur ve mercimek umarım fazla kaçırmadan azıcık yiyerim.yoksa bir haftada verdiğimi geri alırım vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?