kızlar teyzemin kızı burda calışıyodu döncekmişş uğrayım dedii 1buçuktan sonra aradıı
bende koştur koşturr kısır,peynirli sosisli börek,soslu kek yaptımm 1buçuk saatte şimdi bekliyorumm
öğle yemeğide yemedim sabah tost yerken istedi bitince ağladı tekrar yaptım 2yudum aldıkaldı onuda yedimm akşam yerimm kısır bayadır yemiyodumm özlemişimmm:)
siz baya konuşmuşsunuzz yetişemiyorumm
kızlar teyzemin kızı burda calışıyodu döncekmişş uğrayım dedii 1buçuktan sonra aradıı
bende koştur koşturr kısır,peynirli sosisli börek,soslu kek yaptımm 1buçuk saatte şimdi bekliyorumm
öğle yemeğide yemedim sabah tost yerken istedi bitince ağladı tekrar yaptım 2yudum aldıkaldı onuda yedimm akşam yerimm kısır bayadır yemiyodumm özlemişimmm:)
dışarı bir facia zaten. bir yere sabitlemek gerekiyor:)) çocuk arabasını taşıması bela olmasa anca biz öyle rahat ediyoruz. nazar değmesin bebişine canım, keşke uysal olsun.
ha gayret canım akşamı bir tamamlasan bugün dünü nitr hale getirecek inşallah.
bence boşver 5 ve 6'yı. sen 3 sezon izle tadı damağında kalsın. daha fazla izleyenler bir şey kazanmadı:)
biz de kısırdan bahsediyorduk zaten:roflol: önce asuman ve şimdi de sen millet hepten kısıra aşerecek yakındasırnaşık şey
bu arada ellerine sağlık. ne kadar hamaratsın yaw. ben onları 1 gece önceden anca yapardım:)
afiyet olsun canım gayet sağlıklı ve hafif olmuşÖğlen yemeğimi yedim kızlar ton balıklı salata yedim ekmek filan yok su içiyorum üstüne de :)))
Bu arada spora gittim geldim bende
Baya yoruldum
1 saati geçti heralde
Şimdi kahvaltı yapacağım
Burger yaparım yanına domates peynir
Birde limonata
Bu arada ela ne desem bilemedim valla üzüldüm okuyunca ama evlilik farklı bir durum farklı psikoloji bi de farklı bir şehirde olmak daha da zor sanırım.Allah kolaylık versin canım kendine uğraş bul zaten bebiş çoğu zamanını alıyordur da farklı şeyler düşün elbet yoluna girer herşey...
Biraz da korktum senin yazdıklarını okuyunca benim de erkek arkadaşım şehir dışında kayseri de 3 yıldır birlikteyiz ciddiyizde ben şimdiye kadar hiç burdan oraya gidip yaşamanın zorluklarını düşünmedim çünkü orda okudum çok seviyorum kayseriyi ama evlilik farklı bi psikoloji hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin...Sen üzülme ama hiç :))
kaptan ne yaptın sen :))herkese afiyet olsuuunn.
ben bugün cezalıyım diye sacede sabahtan beri,1bardak çay,1 fincaan şekersiz kahve.1 elma yedim.
birazdan yeiş çay içerimsanırım.
yaa kısır demeyin :))Kısırı da öyle severim ki anlatamam :)
Neyse burada zaten kaçamaklarım ancak fast food olur o da kaçamak yapmaya değmez
Haftaya hafta sonu eve gidersem orada yaparım ben de biraz kaçamak :)
Hatta mümkünse kısır
elmayı hiç kısır olarak yemedim ama kısır demeyin :))bende severim kısırı valla elmamı kısır niyetine yiyeyim
tebrik ederim canımkızlar bugün kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim,ara öğünüm türk kahvesi oldu.
canım öğle pek bişe istemedi nedense,yerim diye patlıcan musakkayı erken pişirdim ama sonra neyleyseden korktum,akşamda bunu yersem 2 öğün elti sebzeli yemek çok olur diye kendime cacık yaptım onu yedim.sırnaşık şey
şimdi elma yicem ara öğün olarak,sonra bi yeşil çay daha.
buarada bugün hava çok güzel ama ben yürüyüşe çıkamıyorum,oğlumu bırakacak kimse bulamadım.annem yasin okumayamı ne gideceklermiş komşularına.yaaa içim gitti bir saat yürüsem ne güzel olurdu:sinifsinif:
:)) bende deneyeceğimBenim de dün canım supangle istedi ben de suyumu öyle düşünüp içtim
guclubacismile:içelim:
yoğurtlarımı tavsiye ederimyok kız teyzesii. aslında benim oğluş gerçekten çok uysaldır.ama evde. hatta hep derler haktan gibi 10 çocuğa bakarım diye,ama dışarıda çok üzüyor bizi. onuda huyuna giderek,yada dikkatini dağıtarak halletmeye çalışıyoruz ama ozamana kadar bi sinir harbi yaşatır. ama keyifli bir çocuktur çok şükür.
dimi ama rabiacım akşam yemeği yememiştim zaten. ama cezaya devam ama şuan acıktım.az önce yeşilçay içtim şimdi bir armut yicem.
dosbamın yoğurtları benide çok cezbediyor. cokacimcoook
lostu bazen tnt de kanal geçerken görüyorum ama pek zevkli gelmeyince değiştiriyorum. demek gerçekten sıkıcıymış,ondada 5.sezon yayınlanıyor sanırım.
kaydirigubbakcemile5
bak sabahtan beri sıkılıyodun Allah misafir gönderdikızlar teyzemin kızı burda calışıyodu döncekmişş uğrayım dedii 1buçuktan sonra aradıı
:)))biz de kısırdan bahsediyorduk zaten:roflol: önce asuman ve şimdi de sen millet hepten kısıra aşerecek yakındasırnaşık şey
bu arada ellerine sağlık. ne kadar hamaratsın yaw. ben onları 1 gece önceden anca yapardım:)
valla he zaten bişeylere aşermeye hazırızbiz de kısırdan bahsediyorduk zaten:roflol: önce asuman ve şimdi de sen millet hepten kısıra aşerecek yakındasırnaşık şey
elmayı hiç kısır olarak yemedim ama kısır demeyin :))
bende daha önce yememiştim yeni denedim:roflol:
ben yaparken doydumm yemem cokk
bu arada fark ettimde ben uzun zamandır kola içmiyorummm
yarın cok fark olmasada olur inşş kısır kaç kaşık yesem kii
afiyet olsun yeşil çay içemiyorum ben ne güzel siz içiyorsunuzilk aram olarak 1 yeşil çay 2ceviz 4 kaysı yedim
bu 2.yeşil çayımdı akşama 3.yeşil çayımı içerim
bundan sonraki arada biberiye çayı var zaten
canım 2 kaşık 1 dilim ekmek bunu düşünerek ye :))
ooohhh tamam hayatım rahatladıım. akannehirayy yemem kızlarr azcık yerimm gelin yiyelimm
sorma hayatım ceza verdim kendime. sadece sıvı ve meyve alıyorum. az önce 1 armut yedim. birazdan yine kahve ve ardından yeşil çay içerim tamam olur.kaptan ne yaptın sen :))
sadece su içmişsin tatlım akşama hafifte olsa bişiler ye...
yaa kısır demeyin :))
yoğurtlarımı tavsiye ederim
diyetisyen tavsiyesi metabolizma hızlandırıyooo :))ü
bak sabahtan beri sıkılıyodun Allah misafir gönderdi
bana kısır demeyinnnn :))
çok kaçırmamaya çalış canım
ay şimdi kalkıp yapcam :))
afiyet olsun hayatım.ilk aram olarak 1 yeşil çay 2ceviz 4 kaysı yedim
bu 2.yeşil çayımdı akşama 3.yeşil çayımı içerim
bundan sonraki arada biberiye çayı var zaten
malesef canım yemek kaşığı :))hadi ya 2kaşık derkensevis kaşığımı corba kaşığımıı:)))kaydirigubbakcemile3
kepçe yapsak şunu olmamı dimi
benimde çook uzun zaman oldu şaka biyana canım da istemiyor zaten bende portakalımı yiyeyim baria.s[
malesef canım yemek kaşığı :))
sanırım hedefin daha yüksekti :))
hehe kepçe de çok olmaz mı?? :))
ben valla yapmama sebebim büyük bi kaseye dayanamıyor yiyorum uzun zaman oldu kısır yemeyli ama bu gidişle en yakın misafire kısır yaparım :))
bende şimdi biberiye çayı ve 3 tane sunta yiyeceğim :))
sonrasında da 1 meyve sanırım mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?