ay ben fransızz kaldım sunta ne kızlarr
hımmm bende onu tahmin ettimmm cnmm bende alıyımm unutmadan gidince markettenyerimseniben sırnaşık şey sırnaşık şey
sunta canım bu sabah okudum hoşuma gitti ama tam olark kim demişti hatırlamıyorum:))
diyet bisküviler sunta gibi ya öle diyorlar
valla biraz ağrımıyor desem yalan olur.kaptan çay kahve çay kahve miden bozulmasın sakın
yemişin bitane nefsini köreltmişin bidaha yeme bence canım tarçın tatlı isteğini azaltır
yemişin bitane nefsini köreltmişin bidaha yeme bence canım tarçın tatlı isteğini azaltır
minik bi kare daha yedim,napayım dayanamadım.:kedi:aslında böyle şeyleri evde bulundurmamak lazım ama o da olmuyorkibilmiyorumkismile
üzerinede 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim.o biraz krizimi durdurdu.eyvahedigeldismile
dosbacım ben senin diyetisyenlere bitiyorum zaten.nede güzel diyet veriyorlar öyledelikafaduldenen masumu bitter olanı canım...afiyet olsun... benim eski diyetisyen gün aşırı veriyordu ama ben o dönem çok güzel kilo veriyordum
önemli olan ipin ucunu kaçırmamak...
kızlar bu diyetisyen ne yaptı ben anlamadım ben sürekli bişiler yiyorum :))
akşam yemeğimde oldukça kalabalık ama ben eşime uyup bugün sadece çorba içecem
çnk yarın eşimin endoskopi ve kolonoskopisi var ve sadece sıvı ile beslenmesi gerekiyor
şimdi onun yanında bişi yemeyeyim hem bana da detoks gibi olur
kızlar sabah eşimle gideceğim narkoz verecekler sabah giremezsem diye akşam bildirim yaparım sanrım
dünyalı afiyet olsun canım gayet güzel beslenmişsin
bir haftadır hiç tartılmıyorum,açıkçası tartılmaya korkuyorum.önceki gün itibariyle bende regl olanlar gurubuna katıldığım için kendimden çokta umudum yok.sanki şiştim şiştim bi yerlere sığamıyorum.fazla çıkmayayımda bana yeter.
kızlar teyzemin kızı burda calışıyodu döncekmişş uğrayım dedii 1buçuktan sonra aradıı
bende koştur koşturr kısır,peynirli sosisli börek,soslu kek yaptımm 1buçuk saatte şimdi bekliyorumm
öğle yemeğide yemedim sabah tost yerken istedi bitince ağladı tekrar yaptım 2yudum aldıkaldı onuda yedimm akşam yerimm kısır bayadır yemiyodumm özlemişimmm:)
siz baya konuşmuşsunuzz yetişemiyorumm
afiyet olsun canım gayet sağlıklı ve hafif olmuş
ohhh ne güzel sporda yapılmış
limonatan şekerli mi şeker??
kayseri eşimin memlketi bende severim ama istanbuldan sonra sana zor gelecektir...sürekli kalıcı mı orda??
kaptan ne yaptın sen :))
sadece su içmişsin tatlım akşama hafifte olsa bişiler ye...
yaa kısır demeyin :))
elmayı hiç kısır olarak yemedim ama kısır demeyin :))
tebrik ederim canım
cacıkta güzeldir afiyet olsun
:)) bende deneyeceğim
yoğurtlarımı tavsiye ederim
diyetisyen tavsiyesi metabolizma hızlandırıyooo :))ü
bak sabahtan beri sıkılıyodun Allah misafir gönderdi
bana kısır demeyinnnn :))
çok kaçırmamaya çalış canım
:)))
ay şimdi kalkıp yapcam :))
kızlar bakıyorum herkes tatlı krizini atlatmış kısır krizine girmiş:roflol:
ama ben hala tatlı krizinde kaldım.şimdi minik bi kare bitter çikolata yedim
.tutamıyorum kendimi yaaa. yine şu tarçınlı süttenmi yapsam.
ama benim canım çikolata istiyormafoldumbenmafoldumben
minik bi kare daha yedim,napayım dayanamadım.:kedi:aslında böyle şeyleri evde bulundurmamak lazım ama o da olmuyorkibilmiyorumkismile
üzerinede 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim.o biraz krizimi durdurdu.eyvahedigeldismile
kızlar bu diyetisyen ne yaptı ben anlamadım ben sürekli bişiler yiyorum :))
akşam yemeğimde oldukça kalabalık ama ben eşime uyup bugün sadece çorba içecem
çnk yarın eşimin endoskopi ve kolonoskopisi var ve sadece sıvı ile beslenmesi gerekiyor
şimdi onun yanında bişi yemeyeyim hem bana da detoks gibi olur
kızlar sabah eşimle gideceğim narkoz verecekler sabah giremezsem diye akşam bildirim yaparım sanrım
Ayy yarın bende mi olacağım şimdi listedecanlar ben çıkıyorum.herkesten ricam lütfen bildirimlerinizi en geç 11.30 a kadar yapınız. mümkün olduğunca erken yazmanız benim yararıma olacaktır. yarın herkes listede olacak. dombili canım, 7. takımda hiç listede bulunmamışsın,dolayısı ile başlangıç kilon gerekiyor. ayrıca paylaşımların az gibi geldi yanılıyormuyum canım. o konuya yarın bakacağım şuan vaktim yok. neyse yarın görüşürüz
hepinizi öpüyorum.
Şİmdi ben sizden yardım isteyeceğim
Yarın veya hafta sonu mantar yapacağım
Ama nasıl yapacağım.
Az kalorili ve güzel olması açısından.
YArdımcı olur musunuz bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?