• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ağladım ağlayacağımm cok sıkıldımm hergün aynı şeylerr gecekten bunalımdayım sanırım
gecen dr gitmiştim migrenim için nörolojiye muayine etti tanıya miren+deprosyon yazmışşş ya
sanırım sorduğu sorulardan aldığı cevaplara ggöre koydu tanıyıı
hep aynı kızım 16 aylık kimsem yokk burda eşim deseniz ya seyirde ya nöbetçi akşamdan akşama
çıkcak gezcek bir yerde yokk arkadaşım varmı var ama ayda 1 yada 15günde anca resmiyet var lojmanda annemi özledimm cok uzağızz kızım yanımda ama inanınn kendimi hem anne hem baba hisediyomm bu aralar eşim pazartesi gitcek diğer pazartesi gelcekk yine yanlızımm çok bunaldımm
normalmi sizce ben mi abartıyomm

canım yanlız olmak kötü bütün gün sıkılıyorsun
tanıdığın çevrede olsan çıkar dolaşır insanlarla görüşürsün
benimde fazla arkadaşım yok bir elin 5 parmağını geçmez
şimdi bitaneside uzağa taşınıyor çanakkaleye üzülüyorum
gidip geliceğim kimse yok annem yanımda ama onlada pek sohbet edemiyoruz
arkadaş gibi olamadık hiçbizaman abartmıyorsun yanisenağlama

buarada herkese günaydın
dün giremedim bütün gün dışarıdaydım yediklerimde feciydi
sabah bisküviyle geçirşitirlmiş kahvaltı
öğlen taşınıcak arkadaşıma gittim onlarda yeni kalkmışlar kahvaltı ediyorlamış
yiyebildiğim kadar az yedim ama reçelde ekmek peynir zeytin birde laz bi komşusu
var kuymak yapmış bilmiyorum hiçyedinizmi duydunuzmu bende ilk defa yedim
mısır unlu kkaşarlı filan birazda ondan yedim :kedi:
akşam da tost ve bikaç tane kurabiye valla kaçamak dolu bir gündü
akşamı erken yedim yanlız 6 gibi bidahada bişey yemedim
bugünde daha yeni kahvaltı edicez klasik kahvaltı bir dilim ekmekle
sabah erkenden ballı sirkeli suyumu içtim tabi

evet cnmm dediklerin doğruu cnmm herşey etkiliyooo uzakta olsalarda karışan cokk
vurdumduymazlık varrr daha neler neler
inşş cnmm hep beraber olunca sorunlarımızı aşarız
aslında cok seyde istemiyom eşim yanımda olsun arada ailem gelsin biz gidelimm
arda değişik aktiviteler yapalım yemekkahvaltıı,piknik gezme alışverişş
çok mu sey istiyorumm acaba diyorumm:sinifsinif:

yok canım çok şey istemiyorsun, herkes gibi... oranın imkanları ve eşinin durumu şartları zorluyor anlaşılan ama emin ol çok daha güzel günleriniz olacak. aslında sen bebeğinle en zor zamanları yalnız yaşamışsın.gerçekten ilk 1,5-2 yıl zor oluyor.sonra çocuklar biraz büyünce kendi başına oynuyor,sana bağımlılıkları azalıyor,çizgifilm falan izlemeye başlıyor.hem inan çok şanslı bir annesin,ilk bebeğin kız.biraz büyüsün bak o sana arkadaş olur ve kimselere ihtiyacınız kalmaz. anladığım kadarıyla birilerinin uazakta olması bile yetiyor sen yakında olmadıklarına şükret bence:roflol::roflol:

ağladım ağlayacağımm cok sıkıldımm hergün aynı şeylerr gecekten bunalımdayım sanırım
gecen dr gitmiştim migrenim için nörolojiye muayine etti tanıya miren+deprosyon yazmışşş ya
sanırım sorduğu sorulardan aldığı cevaplara ggöre koydu tanıyıı
hep aynı kızım 16 aylık kimsem yokk burda eşim deseniz ya seyirde ya nöbetçi akşamdan akşama
çıkcak gezcek bir yerde yokk arkadaşım varmı var ama ayda 1 yada 15günde anca resmiyet var lojmanda annemi özledimm cok uzağızz kızım yanımda ama inanınn kendimi hem anne hem baba hisediyomm bu aralar eşim pazartesi gitcek diğer pazartesi gelcekk yine yanlızımm çok bunaldımm
normalmi sizce ben mi abartıyomm
ah ben kıyamam cicime,ne olduda tetikledin bu olağan sıkıntılarını bilmiyorum hayatım ama kendini toparlaman gerektiğini mecbur olduğunuda biliyorum(hepimiz gibi).çünkü sen bir annesin,yanında dünyalar tatlısı bir yavrun var.bak ondaki güzelliğe. canım seni asıl üzen eşinin yanında olamayışı onu biliyoruz. ama bu hep böyle olacak sanırım o yüzden bunu kabullen hayatım. ve kızınla beraber yapabileceğin hoşunuza gidecek neler varsa onları yapmaya çalış. tamam merkeze uzaksın ama olsun bu bahane olmasın senin için. atla otobüse git merkeze kızınla gez gönlünce.kızının huyu nasıldır bilmiyorum yani arabada falan seni bunaltırmı. uysal bir çocuksa zaten çekinme atla otobüse git annenlere,uzaklığı boşver.eğer her türlü imkanların varsa yapabileceklerini yap,erteleme dene denemeden bilemezsin. ayrıca bizler varız o ayrı.ama burada bir sürü bayan var. senin oturduğun yerde oturan illaki birileri vardır. kalliste ablaya danışalım,izin verirse,muğlada (ilçeni bilmiyorum) oturan bayanlar topiği açalım,bakalım kaç kişi yazacak. epey bir yazışırsın,baktın hepsini sevdin görüşmeye başlarsın.biriki dışarda buluşursun,daha sonra evlere gidersiniz. yani aklıma bu geldi hayatım. çok bunaltma kendini. ömrümüzün sonuna kadar bizimle olacak sıkıntılarımızı kabul etmek onun yarısının neşheye dönüşmesini sağlar diye düşünüyorum. çok öpüyorum.
elacım ağlama canım yada ağla rahatla...
anlattıklarına bakınca evet haklısın çok zor yalnız bebek büyütmek... ama işte anne olmakta tam işte burda başlıyor... kış geldi dışarı çıkmakta zorlaştı bu nedenle daha zor geliyordur bazı şeyler...
ama sorunlarını düşünerek kendine acıma ve derdini büyütme... oyalanacak bişiler bulmaya çalış...evin içinde kendine uğraşı bul zaten kızın yeterince zamanını alıyordur...
senden kötüler var bak bana bebişim de yok bende gurbetteyim :((
üzülme nolur

al bi derli balık daha. yerim ben sizin gurbetinizi,kıyamam size. üzülmeyin canım yaa.
valla ben aileme 1 saatlik mesafedeyimde ne oluyor. sanki sürekli görüşüyorum.ancak telefonda görüşüyoruz. tamam istediğim zaman gidiyorum,görüyorum bunun rahatlığı var. ama inanın uzak olmak evli insan için daha iyi. uzak olduğunuz için şimdi daha kıymetli geliyorlar size. yarın birgün düzelecektir.

buarada herkese günaydın
yiyebildiğim kadar az yedim ama reçelde ekmek peynir zeytin birde laz bi komşusu
günaydın
evet biraz kaçamağın olmuş bu hafta takımca kaçamaklar yaptık sonumuz hayır olsun :))
afiyet olsun canım bugün dikkat edersin yarın telafi edersin sıkma canını
akşam erken yemişsin bu avantaj tabii

su ,içemiyorum tek sorun bu deli olucam

bende içemiyorum ama yemeklerden önce zorla 1 bardak içiveriyorum aslında 2 bardak ama ben ancak 1 bardak içebiliyorum :((

yok canım çok şey istemiyorsun, herkes gibi... oranın imkanları ve eşinin durumu şartları zorluyor anlaşılan ama emin ol çok daha güzel günleriniz olacak. aslında sen bebeğinle en zor zamanları yalnız yaşamışsın.gerçekten ilk 1,5-2 yıl zor oluyor.sonra çocuklar biraz büyünce kendi başına oynuyor,sana bağımlılıkları azalıyor,çizgifilm falan izlemeye başlıyor.hem inan çok şanslı bir annesin,ilk bebeğin kız.biraz büyüsün bak o sana arkadaş olur ve kimselere ihtiyacınız kalmaz. anladığım kadarıyla birilerinin uazakta olması bile yetiyor sen yakında olmadıklarına şükret bence:roflol::roflol:

ela genç kız oldu teyzesi bahar gelsin bak annesiyle nasılda gezecek ;)

adcım dediğine katılıyorum her iki tarafa da uzak olduğum için mutluyum aslında :)) sadece özlem oluyo ee o da normal :))
haftaya eşimin memlketine gitcez valla onları da özledim :))
özlemek ve özlenmek en iyisi

bugün çok acıktım öğle yemeğimi yedim
bu defa diyetisyen ne çok şey vermiş bana :))
çok doydum çok şükür
1 küçük kase çorba
3köfte
salata (bol limonlu)
1 çay bardağı yoğurt :(k.biber+nane)
2 dilim kepek ekmek ama ben yiyemedim sadece 1 dilim ekmek
şimdi de yeşil çayım demleniyoooo

canlar bugün çok yoğundum hiç bkaamadım.
sabah yediklerimi yazayım hemen
günlük klasik kahvaltım
ara yok malesef
öğlen bi kase çorba+ 4-5 kaşık kuru fasulye
akşamıda biraz hafif atlata bilsem çok iyi olcak.

kızlar cok teşekkürler hepinizee biraz daha iyiyimm
ad cnm benim kızım kendi arabamız dışında durmuyoo yanii imkansız gitmemm
kk den burdan arkdaş buldum grş hatta omunda oğlu var 1ay küçük kızımdan lojmanda hemde oda hamile ailesinin yanına gitcek sanırımm yinede teşekür cnmm düşünmen yeter eşim kuralcıdır int ark olurmu diyoo burdaki arkdaşada soğuk bakmışttı amaalıştı yanii tanışmam zor eşim izine cıkacakmışş
ayın 5de kendime zaman ayırırım inş

dosba cnmm eşimin ailesi de ailenle aynı şehirde ama yakın bayramdanöncedenberi görüşmüyozz özlencek insanlar deilll annemi özlüyom ama gidemiyoz cok uzakk bide sorunlar olunca eşiminde morali bozuluyooo

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim

öğle yemeğini dediğim gibi az yedim
bi kase çorba
yarım dilim ekmek doğradım çorbaya okadar canlarım.

ara öğüne de portakal ve yeşil elma yicem malum kırmızılar çok tatlı oluyor.

kk den burdan arkdaş buldum grş hatta omunda oğlu var 1ay küçük kızımdan lojmanda hemde oda hamile ailesinin yanına gitcek sanırımm yinede teşekür cnmm düşünmen yeter eşim kuralcıdır int ark olurmu diyoo burdaki arkdaşada soğuk bakmışttı amaalıştı yanii tanışmam zor eşim izine cıkacakmışş

dosba cnmm eşimin ailesi de ailenle aynı şehirde ama yakın bayramdanöncedenberi görüşmüyozz özlencek insanlar deilll annemi özlüyom ama gidemiyoz cok uzakk bide sorunlar olunca eşiminde morali bozuluyooo

Bak azıcık kalmış eşinin tatile çıkmasına
Sen bu sırada kendini topla eşinle tatilin tadını çıkarırsınız
Sana da çok iyi kalır.
Valla çok üzüldüm ilk mesajını okuyunca
spora gittim bu sırada aklım sen de kaldı ..
Ciddi anlamda kk oyalıyor insanı
Değişik topiklere falan da bakarsan.
Hiç bir şey olmasa lojmanın içinde imkanlarınız yok mu?
Kızınnı al hem ona değişiklikj olur hem sen biraz açılırsın

Bu arada spora gittim geldim bende
Baya yoruldum
1 saati geçti heralde
Şimdi kahvaltı yapacağım
Burger yaparım yanına domates peynir
Birde limonata

Bu arada ela ne desem bilemedim valla üzüldüm okuyunca ama evlilik farklı bir durum farklı psikoloji bi de farklı bir şehirde olmak daha da zor sanırım.Allah kolaylık versin canım kendine uğraş bul zaten bebiş çoğu zamanını alıyordur da farklı şeyler düşün elbet yoluna girer herşey...
Biraz da korktum senin yazdıklarını okuyunca benim de erkek arkadaşım şehir dışında kayseri de 3 yıldır birlikteyiz ciddiyizde ben şimdiye kadar hiç burdan oraya gidip yaşamanın zorluklarını düşünmedim çünkü orda okudum çok seviyorum kayseriyi ama evlilik farklı bi psikoloji hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin...Sen üzülme ama hiç :))

selam kızlar ben geldim

öğle yemeğini dediğim gibi az yedim
bi kase çorba
yarım dilim ekmek doğradım çorbaya okadar canlarım.

ara öğüne de portakal ve yeşil elma yicem malum kırmızılar çok tatlı oluyor.

Ohh afiyet olsun canım havalar da soğuk iyi olmuş çorba hafifte zaten...:)

buarada herkese günaydın
günaydın. dün senin için biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugün daha iyi olacak diye düşünüyorum. hem akşamı erken kapatmışsın hemde güne güzel başlamışsın . kuymağa bayılırım uzun zamandır yemedim. evet ya çoook uzun zamandır yemedim. afiyet olsun . opuyorumnanaktan
günaydın ne çok uyumaya başladım ben yaa (:
sabah yağmurluydu ve kalkmadım yürüyüşe.... ve hala yağmur yağıyor ama öğle dinerse çıkıcam yürümeğe ;)
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek, domates, bir tane yeşil biber, iki çatal lor
şimdi yeşil çayımı içiyorum :dance:
günaydın.seni gidi senii.havanın puslu olması yaradı sana,yağmurda uyumayı seviyorsun zaten,güzel başlangıç olmuş,kapanışta güzel olur dilerim afiyet olsuuun.
günaydın kızlar.herkes puslu havadan şikayet etmiş.bizim burda hava açık güneşli,çok güzel. bende böyle serin ama güneşli havalara bayılıyorum.tam yürüyüş havası.
kahvaltım herzamanki gibi salatalık,domates,peynir,1 dilim kepekli ekmek
günaydın. güzel havadan gönder buraya hayatım,çook özledim onu. afiyet olsun.
Afiyet olsun
Menülerin gayet güzel olmuş
Hepimiz ya regl dönemindeyiz ya başlamak üzere ya bitiyor
Hepimizde bir şişkinlik mevcut bu hafta zaten
Ben de spora gideceğim bakalım ama
Dün gece uyuyamadım 3 mü 4 mü neydi uyuduğumda
Zor uyandım bu sabah aslında hala çok uykum var ama kalktım
Şimdi elma sirkeli ballı suyumu içeceğim
Sonra inşallah spora ...
takım olarak diyet başta olmak üzere her konuda güzel bağlantı kurduk. adet dönemlerindede bağlantımız oldu sanırım. masalcım.
ankarada da yağış var
evdeyim çıkamam zaten bacağım ağrıyo :((
şimdi ara olarak 1 elma yiyorum
güzelce dinlen hayatım yorma kendini.
afiyet olsun
burdada sel götürüyor ya 1. katta oturanlara Allah yardımcı olsun hiç dinmedi yağmur
amin canım.sel uyarısı yapmışlar.Rabbim korkutmadan yağdırsın bereketini dilerim.
günaydınnnnopuyorumnanaktan
Günaydın kızlarr,
Akşam yediklerimi yazayım size annem menemen yapmıştı 4-5 kaşık yedim iki dilim ekmekle 1 2 dilim de peynir :)) sonra spor...
Sabahta, müsli yedim kahvaltılık gevrek bu da ama form'un keten tohumlu filan lıght sütle bi kase yedim çıktım suyumu içiyorum şimdide ama acayip şişkinlik hissediyorum, hasta da olmadım daha bu hafta kg filan veremem ben tartıda oynama olmaz büyük ihtimal ya...
günaydın kızlar.. hulk afiyet olsun canım. psikolojini pozitif tut hayatım,belkide verirsin.

günaydın kızlar
akşam yemeği:
yine taze faülye 4 kaşık
3 kaşık pilav
hiç ekmek yemedim
2 dilim domates
2 saat sonrada ince bir dilim kek
sabah:
talaş böreği Yağsız peynirli
1 bardak çay
bi etkinlik yapamadım ağır hastamız vardı oraya gittik yorgun düştüm
günaydın,yemeğin ölçülü olmuş afiyet olsun canım. ayrıca çok geçmiş olsun hayatım. Allah şifa versin dilerim.
kızlar kilom fazla çıkıyooo :((
umarım yarın sabaha atabilirim...sanırım dün ki yediklerimden oldu
uzun zamandır hamurişi yemiyordum
hem börek hemde pasta fazla geldi sanırım :((
neyse bugün toparlanma günü olsun
bu arada bacağım ağrımaya başladı bu şekilde giderse dr. giderim çnk ağrırsa gel dedi :((
üzülme hayatım. olabilir,düzelecektir. birkaçgün dikkat edersin. bacağın için üzüldüm canım. hayırlısı olsun inşallah geçmiştir ağrıların. (hem kalp,hem bacak ağrın).
kahvaltımı hemen yazayım
7tane altın çilek 1 bardak su 10dk ara
1 yumurta 1 dilim kepek ekmek
3tane zeytin
çay
afiyet olsuuun.
günaydın dosba, günaydın gelecek olan arkadaşlar:)
günaydıııınnnn a.s.
günaydın kızlaaarr.
Evet onu söyleyen benim :)
Çok sevindim işine yaramasına ...
not ettim bende denicem ilk fırsatta. gerçi dosbamda içiyordu bundan diyetisyen vermişti.
çok sağol canım.
ya evlendikten sonra herşey nasıl değişiyor dimi? ben öğrenciyken hiç elim boş kalmazdı, muhakkak okuduğum bi kitap olurdu.ama şimdi okumak yorucu geliyor, hem fırsatta bulamıyorsun. vaktin varsa,bebiş uyuduysa çamaşır ser-topla,ütü,mutfakta meyveden kalan bulaşıkları toparla...vb işleri bitirip en fazla biraz dinlenip sonra doğru uykuya. belki büyürlerse biraz daha kendimize vakit ayırabiliriz.
4 tane kitabımvar ama okumak ne mümkün,çocukla zor hyatım. oğlumu ancakanneme gönderince okuyabilirim ama tv başında uyuklamak daha çok işimegeliyor.
Cidden ya herkes mi regl döneminde olur ...
Benim de yeni bitti :)
Hem de canım neredeyse hiç tatlı istemeden
Çok sevdim ben bu takımı ya
hadi gözünaydın,benim birkaçgünüm daha var.
ay maşallah kızlar bi öğleden sonra yoktum kaç sayfa paylaşım olmuş,oku oku zor bitti valla.ne hareketli bi gurubumuz var.
canım benim anlamadığım bu hafta hepimiz birdenmi regl dönemindeyiz. cumaya ödemleri atamazsak kimse kilo veremezki.diyetleri bozmuyoruz ama tartılardanda ümidimiz yok nasıl olacak bakalım böyle:uhm:
kilo alan yokta diyete rağmen veremeyenler olabilir:sinifsinif: ama cidden kaçamak yapmıyorum, sadece kendimi okadar şişmiş hissediyorumki,kotlarım bile beni sıkıyor.eşofman dışında bişe giyesim gelmiyor.ya bu hafta veremezsem çok üzülürümmafoldumben
çokşşükür hayatım,güzel bir grup olduk,inşallah hep böyle gider.ben bile eskisinden daha iyiyim. mücadele ediyorum,çok hoş gerçekten. inşallah birazcıkda olsun vermişoluruz gerçi ben 2 gündür fenayım amaaz yiyorum kııız.(görcez yarın) ama veremesekte üzülmek yok hemde asla,o zaman motivasyon gider. hatta gidip kendimize,takı,bluz,bütçemize hangisi uygunsa alalım,böylelikle mutlu olup motivasyon düşmeden devam ederiz diyete. bu dediğimi ciddiye alın.çok işe yarayacak göreceksiniz.
ilahi kaydirigubbakcemile3
ben de sevdiğim dizileri öyle takip ederim. ederdim daha doğrusu ama en son lost benim için facia oldu:) 5 yıl izle sonra .. izlemeyenler için devamını yazmayım:)
chuck vs için nerden denk gelse izliyorum ben:) artık takip zor geliyor.
lostu 3. sezonda kaldık.hala izlicez ama sonu kötümü yaa,izlemeyeyimmi.
akşama neler yedim yazayımm
1kepce corba
3kaşık pırasa yemeği
4kaşık kuskus salata cacıkk ekmek yemedim hiçç
nescafe
afiyet olsun şeker.
sessizleşmiş burasıı ;) şimdi ikinci çayımı içiyorum iki saat sonradauyumuş olurum ;) şimdi yağmur var sabah yağmazsa çıkırım yürüyüşee ;)
herkese iii uykulaarr sabah görüşürüz zemuszemus
canım herkes gidiyor sen geliyorsun, daha sık gel hayatım,arada sohbet edelim biraz.
akşamları sessiz oluyor :(( neyse sabah muhabbet ederiz artık inş.
akşam yemekten sonra 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
yatmadan 1 porsiyonda meyvem var ne yiyeceğime karar veremedim
şimdiden ii geceler canlarım
canım siz gittiniz,çoştu burası valla oku oku zor bitirdim bende.
selam kızlar... şimdi daha iyiyim akşam eşim gelincede ağladım biraz daha ii hissediyorum ay ne kadar da seviyormuşum...aslında sevdiğimi biliyordum ama çok bağlanmışım kuşuma :((
neyse bugün öğlen yediklerim şöle:
2yk pilav
1 börek
1yk barbunya (hatta daha az)
salata
üzerinede 1 ince dilim pasta :((
akşam sadece 3yk kabak 2yk yoğurt 1 dilim kepek ekmek
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
epey alışmıştın ona. inşallah bir arkadaş daha gelir sana kısa zamnda ama evinin içine,yuvana gelir. pastayı gördüm ama dünkü yediklerimden sonra birşey dicek yüzüm yok sizlere birşey yazamıyorum o yüzden... ohaoldumsmile
güzeller ben geldimm a.s.
asumancım bi dahaki sefere derim selamını yerimseniben turşuyu yiyebilirsin demişti doktor ama mantıklı aslında tuzlu olunca su tutar... buna dikkat edeyim, annem a tuzlu yapıyor ama yinede dikkat ederim yerimseniben
yediklerim: çeyrek simit, salatalık domates, 4 zeytin, bir tane içli köfte
ara: yarım ayva tatlısı, şeker konmadan pekmezle yapmış bende yiyeyim die( yemessem ayıp olcaktı bana özel yapmış ) kaydirigubbakcemile3 başka bişi yok
gece bişey yemem artık, ikinci yeşil çayımı içerim birazdan, su çok fazla içemedim ama yatana kadar içebildiğim kadar içerim zemuszemus
tamam canım unutma ama. negüzel senin için özel menüler hazırlayan biri var. ayva tatlını rahat rahat yedin işte. ne diyelim afiyet olsun şeker. anneciğinin eline sağlık.
Ayy yoruldum ama hiç bir ağrım kalmadı
Kendimi de gayet iyi hissediyorum.
Bir de psikolojik mi bilmiyorum ama ben çok üşürdüm acaba metabolizmam hızlanmaya başlamış olabilir mi artık öyle eskisi kadar üşümüyorum.
Öncesini bilmiyorum ben ama bu hafta herkes çok güzel kaçamak yok denecek kadar azla geçirdi sanırım.
Şimdi akşam yemeğinde çorbamı içeceğim.
Akşam bir elma veya biraz erik
Bir de yeşil çay bugün de böyle tamamlanacak heralde.
canım metabolizman hızlandı,kan dolaşımın hızlandı. hem spor hem diyet yapıyorsun. gayet normal üşümemen. çok güzel gidiyorsun.inşallah hep böyle olur.

herkese afiyet olsuuunn.
ben bugün cezalıyım diye sacede sabahtan beri,1bardak çay,1 fincaan şekersiz kahve.1 elma yedim.
birazdan yeiş çay içerimsanırım.

hıııım anladım canım. inşallah eşin izne çıktığında,güzelv akit geçirirsiniz.
canlar bugün çok yoğundum hiç bkaamadım.
sabah yediklerimi yazayım hemen
günlük klasik kahvaltım
ara yok malesef
öğlen bi kase çorba+ 4-5 kaşık kuru fasulye
akşamıda biraz hafif atlata bilsem çok iyi olcak.
ihmal etme bizi şişgocum,her fırsattagel hayatım. 2 dk yazsan yeter.
adcım dediğine katılıyorum her iki tarafa da uzak olduğum için mutluyum aslında :)) sadece özlem oluyo ee o da normal :))
haftaya eşimin memlketine gitcez valla onları da özledim :))
özlemek ve özlenmek en iyisi
aynen öyle dosbacım, özlem iyidir her zaman.

çok doğru söyledin canım.tamamen katılıyoruum.

Back