herkese afiyet olsuuunn.
ben bugün cezalıyım diye sacede sabahtan beri,1bardak çay,1 fincaan şekersiz kahve.1 elma yedim.
birazdan yeiş çay içerimsanırım.
Bence de bugün biraz daha fazla dikkat et de
YArın moralin düzelsin tartıya çıkınca
Tartıya çıkmamak için sabrettim bütün hafta
Amaaaa ...
Yazmıştım biraz küçük bir şeyler almıştım kıyafet
Pantolonun içine sığabiliyorum şuan
Çok mutlu oldum
1 hafta daha böyle devam edersem giymeye başlayacağım
Sanırım ciddi anlamda ya zayıfladım
Ya da spor işe yaradı sıkılaştım
oooo kaptan kendine sıkıyönetim ilan etmiş.yalnızca bol sıvı bir de meyve.süpersin,kolay gelsin.herkese afiyet olsuuunn.
ben bugün cezalıyım diye sacede sabahtan beri,1bardak çay,1 fincaan şekersiz kahve.1 elma yedim.
Bence de bugün biraz daha fazla dikkat et de
YArın moralin düzelsin tartıya çıkınca
Tartıya çıkmamak için sabrettim bütün hafta
Amaaaa ...
Yazmıştım biraz küçük bir şeyler almıştım kıyafet
Pantolonun içine sığabiliyorum şuan
Çok mutlu oldum
1 hafta daha böyle devam edersem giymeye başlayacağım
Sanırım ciddi anlamda ya zayıfladım
Ya da spor işe yaradı sıkılaştım
inşallah iyisinizdir dicem ama ela bunalımda sanırım,neyse gelecem oraya birazdan.
ben bugün biraz yorgunum,malum dünkü misafir olayından sonra,biraz geç yattım. birde çocuklar büyüdükçe yaramazlaşıyor amanın. 2 arkadaşın 2 oğluda yaramaz olmuşlar.anacım elimde büyüdüler sayılır.hatta elime doğdular. biri 3 biri 2 yaşında. 3 yaşındaki tam afacan olmuş,en yaramzıda oydu. anlayacağınız ses çoktu kafam şişti. bide ben kendi oğluma yaramaz diyorum,kurban olayım ona,tek istediği karşısına biri otursun ona araba itsin oda karşısındakine. ne kötü ev sahibiyim dimi,misafirden yakınıyorum. ama ne yapayım öyle oldu.dertleşiyorum sizle işte. :)))
yediklerimide yazayım,yuhlayın beni,domates atın.
2yk kısır,1 börek,1 ad.tatlı kurabiye (kurabiyeyi arkadaş yapmıştı yemesem ayıp olur diye yedim. )
bugün sadece sıvı beslenerk yani en azından akşama kadar sıvı beslenerek, dünü telafi edeceğim. ama bu akşamda arkadaşa gidiyorum,kesin birşeyler yerim. ama çok az yicem emin olun canlarım. ne kadar yersem yiyim yarında bu akşamı telafi edicem.
neyse biraz geçmişe bakayım buralardayım.
buarada herkese günaydın
dün giremedim bütün gün dışarıdaydım yediklerimde feciydi
sabah bisküviyle geçirşitirlmiş kahvaltı
öğlen taşınıcak arkadaşıma gittim onlarda yeni kalkmışlar kahvaltı ediyorlamış
yiyebildiğim kadar az yedim ama reçelde ekmek peynir zeytin birde laz bi komşusu
var kuymak yapmış bilmiyorum hiçyedinizmi duydunuzmu bende ilk defa yedim
mısır unlu kkaşarlı filan birazda ondan yedim :kedi:
akşam da tost ve bikaç tane kurabiye valla kaçamak dolu bir gündü
akşamı erken yedim yanlız 6 gibi bidahada bişey yemedim
bugünde daha yeni kahvaltı edicez klasik kahvaltı bir dilim ekmekle
sabah erkenden ballı sirkeli suyumu içtim tabi
bugün çok acıktım öğle yemeğimi yedim
bu defa diyetisyen ne çok şey vermiş bana :))
çok doydum çok şükür
1 küçük kase çorba
3köfte
salata (bol limonlu)
1 çay bardağı yoğurtk.biber+nane)
2 dilim kepek ekmek ama ben yiyemedim sadece 1 dilim ekmek
şimdi de yeşil çayım demleniyoooo
canlar bugün çok yoğundum hiç bkaamadım.
sabah yediklerimi yazayım hemen
günlük klasik kahvaltım
ara yok malesef
öğlen bi kase çorba+ 4-5 kaşık kuru fasulye
akşamıda biraz hafif atlata bilsem çok iyi olcak.
selam kızlar ben geldim
öğle yemeğini dediğim gibi az yedim
bi kase çorba
yarım dilim ekmek doğradım çorbaya okadar canlarım.
ara öğüne de portakal ve yeşil elma yicem malum kırmızılar çok tatlı oluyor.
Bu arada spora gittim geldim bende
Baya yoruldum
1 saati geçti heralde
Şimdi kahvaltı yapacağım
Burger yaparım yanına domates peynir
Birde limonata
4 tane kitabımvar ama okumak ne mümkün,çocukla zor hyatım. oğlumu ancakanneme gönderince okuyabilirim ama tv başında uyuklamak daha çok işimegeliyor.
lostu 3. sezonda kaldık.hala izlicez ama sonu kötümü yaa,izlemeyeyimmi.
herkese afiyet olsuuunn.
sorma canım,dünakşam ki,kısır,börek ve kurabiye faciasından sonra,bugün en azından akşama kadar,sadece sıvı alayım dedim. he birde meyve var.oooo kaptan kendine sıkıyönetim ilan etmiş.yalnızca bol sıvı bir de meyve.süpersin,kolay gelsin..
oooo kaptan kendine sıkıyönetim ilan etmiş.yalnızca bol sıvı bir de meyve.süpersin,kolay gelsin.
tebrikler canım çok sevindim.insan yaptığı diyetin sporun sonuçlarını görünce çok mutlu oluyor dimi ama.sen biraz dar kıyafet aldım deyince geçen bende eskilerden bi elbise çıkardım ve dolabın en görünür yerine astım.ama benim onun içine girmeme daha baya bi var delikafadulden.
sorma canım,dünakşam ki,kısır,börek ve kurabiye faciasından sonra,bugün en azından akşama kadar,sadece sıvı alayım dedim. he birde meyve var.
bakalım işe yarıcakmı.
Kısırı da öyle severim ki anlatamam :)
Neyse burada zaten kaçamaklarım ancak fast food olur o da kaçamak yapmaya değmez
Haftaya hafta sonu eve gidersem orada yaparım ben de biraz kaçamak :)
Hatta mümkünse kısır
kızlar bugün kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim,ara öğünüm türk kahvesi oldu.
canım öğle pek bişe istemedi nedense,yerim diye patlıcan musakkayı erken pişirdim ama sonra neyleyseden korktum,akşamda bunu yersem 2 öğün elti sebzeli yemek çok olur diye kendime cacık yaptım onu yedim.sırnaşık şey
şimdi elma yicem ara öğün olarak,sonra bi yeşil çay daha.
buarada bugün hava çok güzel ama ben yürüyüşe çıkamıyorum,oğlumu bırakacak kimse bulamadım.annem yasin okumayamı ne gideceklermiş komşularına.yaaa içim gitti bir saat yürüsem ne güzel olurdu:sinifsinif:
bende severim kısırı valla elmamı kısır niyetine yiyeyim
Maşallah harika gidiyorsun hiç kaçamaksız ...
Aynen böyle devam tebrikler
Yarın göreceğiz sonuçlarını da
bir misafir gelince bana da benim oğlan melek gözüküyor:)) çocuk olunca çocuklara sabrım azaldı sanki. sabah oğlana da bir türlü oyuncaklarını toplattıramadım. sinir harbi yaşadık. tabi sinir harplerinden sonra anneler ne yaşar??!!.. pişmanlık.
neyse, asumancım, az yemişsin canım ya. misafir çağırıp ancak bu kadar ucuz kurtulabilirdin. iradelisindir sen, bugünü bahsettiğin gibi tamamlarsın ve açığı kapatırsın.
senin şu yoğrtlar var ya ne kadar hoş. okuyunca hep canım istiyor:) afiyet olsun canım bu arada.
sonu kötü diye değil de .. 1, 2 ve 3. sezonlar iyiydi. 4, 5 ve 6 vakit kaybı. izleme keyfini bozmayım ben yine de:)
aferin sanaa.s.
evet neysecim portakal tatlıdır bari elma tatlı olmasın dedim hatta şimdi yicemolumunekankayizsmile
Ciddi anlamda motive ediyor yalnız bu kıyafet oalyı
Bu sabah çok uykum vardı
Hiç spora gitmek gelmedi içimde
Ama gitmezsem bir daha bırakırım diye gittim
Ve orada kendime geldim
Hele kahvaltıdan önce bir de duş alınca ohh dedim iyiki gitmişim
Daha değişiklik beklemiyorum ya denemek gelmemişti bile kıyafeti
HAdi dedim bir deneyeyim
Ama çok şaşırdım inan ya
Eğer tam olmasa bile hafta da bir veya 2 hafta da bir dene bence
Arada fark olması çok motive eder
Ben bu hafta daha yeni oalcağım için kilo vereceğimi zaten tahmin ediyordum
Ama su gider diyordum incelme beklemiyordum
İncelme olduğunu görmek kilo vermekten çok daha mutlşu ediyor
Neyse burada zaten kaçamaklarım ancak fast food olur o da kaçamak yapmaya değmez
Hatta mümkünse kısır
bende severim kısırı valla elmamı kısır niyetine yiyeyim
kızlar bugün kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim,ara öğünüm türk kahvesi oldu.
canım öğle pek bişe istemedi nedense,yerim diye patlıcan musakkayı erken pişirdim ama sonra neyleyseden korktum,akşamda bunu yersem 2 öğün elti sebzeli yemek çok olur diye kendime cacık yaptım onu yedim.sırnaşık şey
buarada bugün hava çok güzel ama ben yürüyüşe çıkamıyorum,oğlumu bırakacak kimse bulamadım.annem yasin okumayamı ne gideceklermiş komşularına.yaaa içim gitti bir saat yürüsem ne güzel olurdu:sinifsinif:
Benim de dün canım supangle istedi ben de suyumu öyle düşünüp içtim
guclubacismile:içelim:
ne iyi yapmışsın hayatım. hafif atlatmışsın öğle yemeğini bu sayede.kızlar bugün kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim,ara öğünüm türk kahvesi oldu.
afiyet olsuuuun. :kedi:bende severim kısırı valla elmamı kısır niyetine yiyeyim
valla ne mutlu oldum senin adına anlatamam. ben veremesem bile takım arkadaşlarım adına çok seviniyorum,içimizden birinin başarabildiğini görmek çok motive edici. tebrik ederim masalcım. hem diyet hem spor,vücudunda sarkma olmadan kısa sürede toparlanacaksın. çok şanslısın canım. alkisalkisalkisCiddi anlamda motive ediyor yalnız bu kıyafet oalyı
Bu sabah çok uykum vardı
Hiç spora gitmek gelmedi içimde
Ama gitmezsem bir daha bırakırım diye gittim
Ve orada kendime geldim
Hele kahvaltıdan önce bir de duş alınca ohh dedim iyiki gitmişim
Daha değişiklik beklemiyorum ya denemek gelmemişti bile kıyafeti
HAdi dedim bir deneyeyim
Ama çok şaşırdım inan ya
Eğer tam olmasa bile hafta da bir veya 2 hafta da bir dene bence
Arada fark olması çok motive eder
Ben bu hafta daha yeni oalcağım için kilo vereceğimi zaten tahmin ediyordum
Ama su gider diyordum incelme beklemiyordum
İncelme olduğunu görmek kilo vermekten çok daha mutlşu ediyor
Hatta mümkünse kısır
ay bana supangle deme çok severim dur portakalıda o niyetle yiyimBenim de dün canım supangle istedi ben de suyumu öyle düşünüp içtim
guclubacismile:içelim:
afiyet olsun nihancım. bu sene portakal ben daha hiç yemedim sanırım:) sezonu açtık ha.
:1rolleyes: seni seni :1rolleyes: işimiz önce niyette başlıyor bir kere :))
yok kız teyzesii. aslında benim oğluş gerçekten çok uysaldır.ama evde. hatta hep derler haktan gibi 10 çocuğa bakarım diye,ama dışarıda çok üzüyor bizi. onuda huyuna giderek,yada dikkatini dağıtarak halletmeye çalışıyoruz ama ozamana kadar bi sinir harbi yaşatır. ama keyifli bir çocuktur çok şükür.
dimi ama rabiacım akşam yemeği yememiştim zaten. ama cezaya devam ama şuan acıktım.az önce yeşilçay içtim şimdi bir armut yicem.
dosbamın yoğurtları benide çok cezbediyor. cokacimcoook
lostu bazen tnt de kanal geçerken görüyorum ama pek zevkli gelmeyince değiştiriyorum. demek gerçekten sıkıcıymış,ondada 5.sezon yayınlanıyor sanırım.
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?