Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar listemizin durumu mükemmel. kilo veren tümarkadaşları tebrik ediyorum. ben aranızda sırıtmışım ama haftaya görün siz beni.
bu listede aslında nadid ve burçinin de olması gerekiyordu ama ikisindende ses yok. nadide birkaçgün içinde umarım gelir.

baye,eskibir masal, nihan ve beyaz bulut canlarım paylaşımlarınız devam ederse haftaya listedesiniz.
işte ozaman çok kalabalık ve güzel bir liste olcak diye ümid ediyorum. harikasınız.

kızlar sorduğumsoruya gerekli yanıt geldi,dosba ve aslının kiloları değişecek.

ay sağol inş.yerimseniben

bugün öğlen 1 kase çorba içtim ekmek yine 1 dilim
ara öğünde de 1 tane elma yicem

13 .TAKIM 176. ETAP

Ad1 ( 56.7 / 56.7 / 0.00 / 0.00 %)
Dosba ( 69.5 / 68.7 / 0.3 / 0.43 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 800 gr. kilosu 3 haftaya bölündü çıkan sonuç 0.267 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.3 olarak yazıldı.
ela26yeni ( 61.8 / 60.5 / 1.3 / 2.10 %)
Hulk ( 81.0 / 79.6 / 1.4 /1.73 %) yeni üye
neyneyse ( 81.7 / 79.3 / 2.4 / 2.94 %)
şişgo ( 64.1 / 63.5 / 0.6 / 0.94 %) yeni üye
Uzaktandunyalı ( 72.0 / 70.5 / 0.8 / 1.11 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 1.5 kg dır. kilosu 2 haftaya bölündü.çıkan sonuç 0.75 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.8 olarak yazıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 486.8 / 478.8 / 6.80 / 1.40 %)

canım toplamda bir hata var sanki 486,8 / 478,8 / 8,0 / 1,64 % diye çıkıyor bende diğerleri doğru ama toplamda farklı rakamlar oynuyor tekrar bak istersen .

Kızlar öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği ve 2 3 tane sunta diyet bisküviler var ya ondan yedim :))

tebrikler kızlar süpersiniz,hepinizi kutluyorum.haftaya inşallah bizde katılırız aranıza. bu çiçekler ve alkışlar sizeeee....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: 1 küçük dilim börek,az şekerli çay,domates
ara : 2 kuru kayısı, 2 diyet bisküvi
öğlen : henüz karar vermedim,acıkmadım da:) ama ayarlarım bişeler

ferihan canım,uzaktan dünyalı ve dosba arkadaşımın yüzdelerini değiştirdim yani verdikleri kiloyu kaç hafta yoklarsa o haftaya böldüm. normalde senin dediğin doğru ama hesap kilolarının bölünmüş haline göre yapılıyor. neyse ben bir daha bakayım

ayrıca listeniz doğru canım,paylaşıma verebilirsin. öptüm

Son düzenleme:
5.TAKIM 176. ETAP

ferihann( 91,0 / 92,0 / -1,0 / -1,09 % )
takyon ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59,0 / 60,0 / -1,0 / -1,69 % )
buebottle ( 58,2 / 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,4 / 85,3 / 0,1 / 0,11 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 493,9 / 495,8 / -1,9 / -0,38 % )

,adcim bu kadar kötü bir listeyle bu yarışmaya katılmak istemezdim ama bildirim yapmak mecburi çok yoğun ve karışıksın biliyorum canım rica etsem bir kontrol edermisin listemizi teşekkür ederim canım .

canım o zaman çok karışık olmazmı epey uğraştırmıştır seni tekrar bakayım dediğn gibi .

adcim yüzdeleri böldüğünde kişiler arası tamam ama toplamda nasıl etkilediğini pek anlayamadım bilsem sanada yardımcı olurdum sabahtan beri epey uğraştın çünkü toplamı nasıl yaptığını anlatabilirsen bende bakarım yardım ederim canım . baktım ama çözemedim üzgünüm . :kedi:

önemli değil ferihancım.haklısın sabahtan beri uğraştım ama emin olamadığım için sormak zorunda kaldım. neyseki cevabı alabildim. biara bu durumu sanada izah edeyim hayatım,seninde başına gelirse diye. ama bakalım sonuçlar açıklandıktan sonra püsküüt ne diyecek bu listeme onu merak ediyorum. inşallah yanlışlık yoktur. hesap doğru ama yazılımında yani ne bileyim işte. ben paylaşıma ekledim listemi hayatım. söyledim ama yineleyim senin listende doğru canım. tekrar teşekkürler.

bende teşekkür ederim canım senin listenin yannda benimki pek bir sade kaldı bizde kilo veren yerine alan çok başta kaptanları bu hafta special K yedi diye bir kilo aldı ama haftaya inşallah iyi giricez bir ara hakikaten anlatırsın canım epey karışıkmış neyseki atlattın önemli olan bu kolay gelsin canım öpüyorum .

canım nede olsa diyet ürün diye fazlamı yedinki.
ay sağol inş.yerimseniben

bugün öğlen 1 kase çorba içtim ekmek yine 1 dilim
ara öğünde de 1 tane elma yicem
öğle yemeği gayet kararında olmuş.ara öğün yapmanda çok iyi ayrıca. afiyet olsun canım.
Kızlar öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği ve 2 3 tane sunta diyet bisküviler var ya ondan yedim :))
ölçülü bir öğle yemeği olmuş.afiyetolsun canım.
valla öyleler. hepimiz öyleyiz. haftaya inanın o kadar çok sabırsıslanıyorumki anlatamam.
çok güzel olacak çok. hihoyyyt
ben bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: 1 küçük dilim börek,az şekerli çay,domates
ara : 2 kuru kayısı, 2 diyet bisküvi
öğlen : henüz karar vermedim,acıkmadım da:) ama ayarlarım bişeler

canım afiyet olsun.börek küçük dilimmiş zararı olmazz diye düşünüyorum. ara öğünde tamam. öğleyide hafif atlatmışsındır inşallah.

ay inşş birinci oluruzz :))
ben fena yemek yaptımm akşama napcam bakalımmm
sabah 1tane tostt ekmeğindenn
öğlen 2dolma 2kaşık yoğurt
akşam yazarımm ama yaptıklarımı yazyımmm
mantar corbasıı,yaprak sarma,bibe dolması,fırın patates sosluu ,kekkkk

ad1 canim kusura bakmaa san ayanlsi bilgi vermis gibi oldum
ben uzun yillardir burdayim 14.takimin kaptanligini yaptimm
bir sene ara verdim yeni geldim 2.takimaa kuralar degismiss ben yokkenn yeni okudum bende karar defterinii ogrendigim iyi oldu yanii
hayirli gunler dilerim hepinizee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…