kızlar listemizin durumu mükemmel. kilo veren tümarkadaşları tebrik ediyorum. ben aranızda sırıtmışım ama haftaya görün siz beni.
bu listede aslında nadid ve burçinin de olması gerekiyordu ama ikisindende ses yok. nadide birkaçgün içinde umarım gelir.
baye,eskibir masal, nihan ve beyaz bulut canlarım paylaşımlarınız devam ederse haftaya listedesiniz.
işte ozaman çok kalabalık ve güzel bir liste olcak diye ümid ediyorum. harikasınız.
kızlar listemizin durumu mükemmel. kilo veren tümarkadaşları tebrik ediyorum. ben aranızda sırıtmışım ama haftaya görün siz beni.
bu listede aslında nadid ve burçinin de olması gerekiyordu ama ikisindende ses yok. nadide birkaçgün içinde umarım gelir.
baye,eskibir masal, nihan ve beyaz bulut canlarım paylaşımlarınız devam ederse haftaya listedesiniz.
işte ozaman çok kalabalık ve güzel bir liste olcak diye ümid ediyorum. harikasınız.
ferihan canım,uzaktan dünyalı ve dosba arkadaşımın yüzdelerini değiştirdim yani verdikleri kiloyu kaç hafta yoklarsa o haftaya böldüm. normalde senin dediğin doğru ama hesap kilolarının bölünmüş haline göre yapılıyor. neyse ben bir daha bakayım
önemli değil ferihancım.haklısın sabahtan beri uğraştım ama emin olamadığım için sormak zorunda kaldım. neyseki cevabı alabildim. biara bu durumu sanada izah edeyim hayatım,seninde başına gelirse diye. ama bakalım sonuçlar açıklandıktan sonra püsküüt ne diyecek bu listeme onu merak ediyorum. inşallah yanlışlık yoktur. hesap doğru ama yazılımında yani ne bileyim işte. ben paylaşıma ekledim listemi hayatım. söyledim ama yineleyim senin listende doğru canım. tekrar teşekkürler.
canım nede olsa diyet ürün diye fazlamı yedinki.bende teşekkür ederim canım senin listenin yannda benimki pek bir sade kaldı bizde kilo veren yerine alan çok başta kaptanları bu hafta special K yedi diye bir kilo aldı ama haftaya inşallah iyi giricez bir ara hakikaten anlatırsın canım epey karışıkmış neyseki atlattın önemli olan bu kolay gelsin canım öpüyorum .
öğle yemeği gayet kararında olmuş.ara öğün yapmanda çok iyi ayrıca. afiyet olsun canım.ay sağol inş.yerimseniben
bugün öğlen 1 kase çorba içtim ekmek yine 1 dilim
ara öğünde de 1 tane elma yicem
ölçülü bir öğle yemeği olmuş.afiyetolsun canım.Kızlar öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği ve 2 3 tane sunta diyet bisküviler var ya ondan yedim :))
valla öyleler. hepimiz öyleyiz. haftaya inanın o kadar çok sabırsıslanıyorumki anlatamam.tebrikler kızlar süpersiniz,hepinizi kutluyorum.haftaya inşallah bizde katılırız aranıza. bu çiçekler ve alkışlar sizeeee....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ben bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: 1 küçük dilim börek,az şekerli çay,domates
ara : 2 kuru kayısı, 2 diyet bisküvi
öğlen : henüz karar vermedim,acıkmadım da:) ama ayarlarım bişeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?