• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bende bugün hastaneye gitmeden önce yeşil çy içtim.geldikten sonrada saat 4 gibi çeyrek döner yedim. akşam ne yerimbilemiyorum ama sadece slata olayına girebilirim vede yeşil çay,bugün yediklerimkesin fazla çıkacak eminim.telafi etmek zorundayım.yarın sabah anlarız artık.
şimdi çıkıyorum canlar hepinizi çok öpüyorum,iyi akşamlar.

adcım ve elacım bebişlerinize geçmiş olsun sağlık olsun...
akşam yemeğimde kalabalık
hemen yazıyorum
1 küçük kase çorba
6yk patlıcan
4yk kepekli makarna
1çb yoğurt(çörekotlu)
limonlu yağsız salata

geçen diyet listeme göre çok doyurucu...sanırım motivasyonumu sağlamam için böle çok verdi

akşam da 1 meyve 1çb tarçınlı süt var

Son düzenleme:
dünyalı canım aslında ii fikir gibi geldi...bende denesem diyorum amaa benim listede yeşil çay ve biberiye çayı var acaba çok karıştırmasam mı??
afiyet olsun canım sonucu bu hafta görürüz zaten ona göre bende deneyebilirim ;)
dosbam bende yeşil çayı içiyorum ama sen bide biberiye içiyormuşsun, bilmem ki istersen onuda denersin ayrıca tadı güzel yeşil çay gibi değil kaydirigubbakcemile3 bende bir sonuç alırsak herkes içsin derim, sanırım aranızda en zor kilo veren benim kaydirigubbakcemile3

elacım ve adcım umarım en kısa zamanda çocuklarınızın sağlıklı haberlerini duyarız çok çok geçmiş olsun...

bugün yediklerimi yazayım evde değildik ama yine süperdii ::D
ara: küçük bir kase keten tohumlu yoğurt
öğle: bir erik 5-6 tane üzüm
ara: iki kepçe çorba
akşam: 6-7 tane yaprak sarması
gece bir bardak süt içicem ;)
akşam yürüyşümüde yaptım ;)
geşmişe baktım herkes güzel dietti bir gün geçirmiş tebrikleer :lepi:

adcım ve elacım bebişlerinize geçmiş olsun sağlık olsun...
hemen yazıyorum
1 küçük kase çorba
6yk patlıcan
4yk kepekli makarna
1çb yoğurt(çörekotlu)
limonlu yağsız salata

geçen diyet listeme göre çok doyurucu...sanırım motivasyonumu sağlamam için böle çok verdi

canım diyetisyen seni kaçırmamak için sanırım listeyi abartmış :D bu kadar çok şey yesem ben kesin kilo alırım :D

asuman, ela bebişlere geçmiş olsun kızlar. antibiyotikleri düzenli kullanınca geçer inşallah. ilaç kullanmak beni de çok rahatsız ediyor ama bazen bakıyorum ne kadar uğraşsak da iyileşemiyor çocuk. bu durumda en mantıklısı ilaç bence.

nadid hoşgeldin.

bugün yediklerimi yazayım evde değildik ama yine süperdii ::D
ara: küçük bir kase keten tohumlu yoğurt
öğle: bir erik 5-6 tane üzüm
ara: iki kepçe çorba
akşam: 6-7 tane yaprak sarması
gece bir bardak süt içicem ;)
akşam yürüyşümüde yaptım ;)
geşmişe baktım herkes güzel dietti bir gün geçirmiş tebrikleer :lepi:

maşallah, güzel dikkat etmişsin. bir de arada yaprak sarması gördüm:) olsa da yeseydik:)

hemen yazıyorum
1 küçük kase çorba
6yk patlıcan
4yk kepekli makarna
1çb yoğurt(çörekotlu)
limonlu yağsız salata

yani dosba, bu diyetse helal olsun:))) ama zannediyorum aç kalmakla koruyamadığımız kilolar yerine böyle bir şeyi tercih ederim. metabolizmanı alıştıra alıştıra zayıflatıyordur mutlaka. afiyet olsun canım.

kızlar bende bugün hastaneye gitmeden önce yeşil çy içtim.geldikten sonrada saat 4 gibi çeyrek döner yedim. akşam ne yerimbilemiyorum ama sadece slata olayına girebilirim vede yeşil çay,bugün yediklerimkesin fazla çıkacak eminim.telafi etmek zorundayım.yarın sabah anlarız artık.
şimdi çıkıyorum canlar hepinizi çok öpüyorum,iyi akşamlar.

canım günün koşuşturmacayla geçmiş. diyeti döner biraz bozsa da sen akşam dikkat edersin, durumu düzeltirsin. iyi geceler.

canım diyetisyen seni kaçırmamak için sanırım listeyi abartmış :D bu kadar çok şey yesem ben kesin kilo alırım :D

bende öyle sanıyordum canım ama önemli olan hergün aynı tempoyu koruyabilmek
sonuçta tatlı,hamurişi,kızartma,kavurma,asitli içecek yok
umarım metabolizmam hızlanır

yani dosba, bu diyetse helal olsun:))) ama zannediyorum aç kalmakla koruyamadığımız kilolar yerine böyle bir şeyi tercih ederim. metabolizmanı alıştıra alıştıra zayıflatıyordur mutlaka. afiyet olsun canım.

canım evet listem çok kalabalık
geçen senede ben bunları yersem kesin kilo alırım demiştim ama tam uyunca listeye çok ii kilo vermiştim
ben herzaman diyette daha az yerdim ve veremezdim sebebi metabolizmam yavaşlıyormuş bi de beyine kıtlık mesajı gidiyormuş bu nedenle herşey yağa dönüşüyormuş
bakalım inş. veririm

Merhaba Herkese .. Ben yeniyim aranızda ... Cumadan itibaren mi yapmalıyım kilo bildirimini?

merhaba hoşgeldin. takım kaptanımız ad, o sana bu hafta bildirim yapıpı yapmayacağını söyler yarın. akşamları bilgisayar olanağı yok, gündüzleri burda oluyor.

hoşbuldum :)) uzuuuuun bir aradan sonra tekrar geldim :)) gerçi biraz daha artmış olarak hemde :((

hoşgeldinn:) inşallah çok azıcık artmışsındır:)

oğluşu uyuturken uyuyakalmışım. 2 saatten fazla yattım sanırım, kafam kazan gibi şu anda. birazdan yatıcam inşallah ama günlük yediklerimi yazmadım:(

sabah kahvaltı öncesi ballı limonlu su.

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin ve domates-salatalık + 2 dilim tambuğday ekmeği

ara: 1 elma ve yoğrtlu kereviz salatası

öğle: az yağda tava balık ve soğan:))

ara: yoğurtlu kereviz salatası

uyuyakaldığım için akşam yok ve yeşil çay yok. kalktığımda geç olmuştu. şimdi sadece ayran içip yatmayı planlıyorum.

iyi geceler herkese.

günaydın kızlar.2 gündür biraz grip gibiydim,dün sabah size yazdıktan sonra çok kötü oldum.ateşim yükseldi,boğazım çok fena.oğlumla bile ilgilenemeyecek durumdayım.onun için anneme gittim,onlar ufaklıkla ilgilenirken ben biraz dinlendim ama hala çok fenayım,sanki ilaçlar etki etmiyor gibi. bugün yine anneme giderim heralde,çünkü bebişime bile bakamıyorum.fırsat bulursam ordan size yazarım.
buarada annem diyet falan dinlemedi beni çorba ve meyve kıskacına aldı,habire yedirmeye çalıştı,bakalım bugün nasıl geçecek.hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere...

günaydın 13. takımın fit bayanlarııııı
dün akşam çorba+1 salatalık + üzüm
akşamda yeşil çay
şimdi iise klasik kahvaltımı edip ve yeşil çayımı içiyom öpüyom sizi yine görüşürüz.

Günaydın Herkese ...
Uyandım erkenden ilk önce sporumu yapacağım tabi yavaş başlayacağım
Sonra da kahvaltımı ...

Back