Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnnn a.s.
ooo maşallah takım ne kadar da hareketlenmiş çok hoşuma gitti bu durum
bende diyet listeme uydum ama düne göre kilo almış görünüyorum hemde listemin hiç dışına çıkmadım ( neyse haftaya belli olur şimdi çok telaş etmeyeyim
sabah 7 altın çilek 1 bardak su 10dk ara
1dilim peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates-2dilim kepek ekmek

bugün günüm var ama yemekli önemli olan sadece tatlıya hayır diyebilmek

videolarımı bulamadım uzun zamandan beri yapmadığım için
O yüzden kendi çapımda sporumu yaptım.
Kahvaltımda da peynirli tost yedim(kepekli ekmek ve light peynirden)
Bu arada regl oldum
Kilo almış gibi gözükürüm değil mi

Elacım, ad1 cim cok geçmiş olsun .çocuklar bu hava değişimlerinde cok cabuk etkılenıyor.
Buarad ben artık kım ne yemıs cıdden takıp edemıyroum :)
son bin yılın en soguk gunlerı bızı beklıyormus .
Ad1 cim sadece kahvaltılık gevrek yemıyorum. sabah aksam kahvaltılık gevrek, oglen serbest.
14 gun programı dıye bır dıyet. ara ögünlerde bır adet meyve yıyorum. hiç açlık hıssetmıyorum.
bakalım sonucları ıyı olursa sıze yazarım :).

günaydınlar. geçmiş olsun. çocuklu hasta olmak zordur, 2 dk başını koymana müsaade etmez. annene gitmek gibi bir imkanın varmış iyi ki. sadece çorba ve meyveyse bir şey olmaz sanırım:)

günaydın. afiyet olsun. kaçamaksız gidiyorsun tebrikler.

Günaydın Herkese ...
Uyandım erkenden ilk önce sporumu yapacağım tabi yavaş başlayacağım
Sonra da kahvaltımı ...

günaydın. beni de oğlum erken uyandırdı bugün. spora 11'de gideceğim. şimdilik sizleri okuyorum bakalım:)

işte bayanlar budur..iradeli ve de güçlü:):):):lepi::lepi::lepi:

:))kaydirigubbakcemile3 aldık gazı bakalımkaydirigubbakcemile5

günaydın. yemek düzenin değiştiği için belki de kilo almış görünüyorsun. vücut alıştıkça atarsın inşallah.

maalesef kilo almış gibi gözükme riskin var. şişkinlikten dolayı. ayrıca regl dönemlerinde tatlı isteği artabilir. iradene hakim olmaya çalış:)

Normalde çok ağrılı geçiririm regl dönemlerini ama bu sefer çok rahatım nedense .. Aman nazar değmesin .. Evet kendimi tutmam lazım. Bir de hafta sonu eve gideceğim annem yedirmeye çalışır bir sürü şey ama yemem heralde :)

günaydınlar herkese. bugün oğlum erken uyanınca ben de erken uyandım. mutfağı falan düzelttim, iyi oldu:)) bugün akşam balıkesire doğru yola çıkma ihtimalim var, kilo bildirimimi bugünden yapayım. balıkesirde internet imkanım olmayacak zannediyorum. pazartesi günü döneceğim inşallah. diyeti bozmamaya çalışacağım:) döndüğümde yediklerimi yazarım, orada bir kağıda not düşmeyi planlıyorum:)

sabah aç karna tartıldım, 79.3

asumancım sen not edersin, bir sorun olmaz sanıyorum.

spor yapınca ağrı hafifler. regl ağrısı için egzersiz çok faydalı. hem de kilo vermek için faydalı, daha nolsun:)

ah anneler:) sevdiğin yemekler hazırlanır artık:)

Belki de o yüzden hissetmemişimdir ağrısını bu ay çok rahatım ya ...
Sürekli telefon ediyor yemeğini yedin mi diye zaten
Biliyor çok düzensiz beslendiğimi :)
Bir de bir şey soracağım toplu alıntıları nasıl yapıyorsunuz?

inşallah hiç ağrı hissetmeden geçirirsin. kendini sıcak tutmaya da dikkat et.

toplu alıntı için şöyle yapıyorsun. her mesajın altında NQ yazan bir buton var, alt sağda. cevaplamak istediğin her mesaj için bu butona tıklıyorsun. en son cevap yaza bastığında hepsi geliyor.

Aaa çok teşekkür ederim öğrendim :)
1 saat sonra falan dersim var derse gideceğim
Gelince elma yerim veya süt içerim
Sonra bir daha dersim var
Oradan çıkınca eve gideceğim yolculuk var
yoldan sonra da fazla yiyemiyorum zaten
Evde de annemin ısrarlarına dayanabilirsem çorba ile geçiştiririm
Gece de bitki çayı
Yarın sabahta inşallah koşmaya çıkacağım..
Ama koşmak yerine yürümek daha faydalı diyorlar. Doğru mudur sizce?

Günaydın arkadaşlarr :)) soğuk bi sabah aman dikkat edin kendinize ben çok üşüyorum da...

Hemen akşam yediklerimi yazayım dünkünün aynısı annemle ikimiz olduğumuzdan yemekleri bitiremiyoruz iki gün aynı menü o yüzde :)) 4kaşık bulgur pilavı, mercimek çorbası bi kase bir kaç kaşık da yoğurt.

Kahvaltım da nesfit yedim gevrek suyumu içiyorum şimdide kalkıp yeşilçayımı alacağım :)) Arkadaşlar biraz yoğun geçiyor bu aralar işyerin de zaman ama ben her fırsatta yazıyorum hoşçakalınn...

günaydınn
yine uykusuz bir geceee
ad cnm yarın bildirimimi yaptıktansonra 1 ,2 haftabide yapılcaklarım izine cıkmak istiyorum giremeyebilirim kız hasta yapılcaklarım var

günaydın kızlar,puslu bir güne yine yorgun uyandım. oğlum gece uyutmadı. kötüyüm,uykusuzum ve iş yerimdeyim. çalışmaktan nefret ediyorum.oğlumun yanında olmak istiyorum ama olamıyorum. katlanmak zorundayım sadece.
bende bu hafta diyet falan yoktu kızlar sabah tartıldım 200 gr fazla çıkıyorum.sanırım bunun sebebi uykusuzluk olsa gerek.yada adet dönemime girdim ondan olabilir diyorum. bilmiyorum bakalımyarın ne olacak. şimdilik buralardayım. öpüldünüz.

Şimdide yeşil çayımı içiyorum biraz da kuru üzüm ve badem yedim ama azcık çok değil...

dosbacım sağolasın hayatım. günaydın.dün akşamki menün gerçekten çok doyurucu,ayrıca bu yoğurdun içine birara nane ve pul biber katmıştın,şimdide çörek otu katıyorsun.yağ yakıcı özelliği olduğu içinmi kullanıyorsun hayatım bunları. afiyet olsuun
kesinlikle tatlıya hayıır. bu sefer sağlam gidiyorsun,bozmayacağını biliyorum.

uzaktan dünyalım,sağolasın canım. dün akşam sende keten tohumlu yoğurt takılmışsın valla süper.bende diyorumki bir diyetisyenemi gitsem hadi gaza getirin beni azcık.
ayrıca çorbayı ara öğün yapmışsın,aslında mantıklı geldi bana,akşam yemeğini yaymış gibi olmuşsun. sarmalar minik minikti biliyorum. :)) afiyetolsun

neyneyse canım çok teşekkürederim. antibiyotiksiz olmuyor malesf haklısın.dün akşam zorda olsa başladık.bizimki yemek yemeği reddediyor. boğazlarından dolayı.iyice yıprandı yavrum.çok üzülüyorum ama bekliyoruz iyileşmesini. döner durumunu malesef kurtaramadım. inan düşünemedim bile. :çok üzgünüm: akşam güzel uyumuşsunn sahi ufaklık nerdee. :uhm: bu arada kerevizin yeşil kısımlarınımı yiyorsun hayatım,yoksa kendisinimi vede haşlıyormusun. bugün spor günü kolay gelsin. amanın sen ne yaptın bacım 2.400gr vermişsin.süpper çok güzel bir haber tebrik ederiiim... :lepi: opuyorumnanaktana.s.

birara MELANKOLİYİ gördüm sanki. :uhm:

eski bir masal hoşgeldin canım.günaydın. öncelikle kısaca kendini tanıtırmısın hayatım. boy,kilo,yaş, hedefkilon. 1 hafta deneme süren var,yani önümüzdeki cuma eğer paylaşımın iyi olursa listemizde yerini alıyorsun canım.kilo bildirimi cuma saat 11.30 da yapılıyor. spor konusunda istikrarlısın tebrik ederim canım. adet dönemi kişiden kkişiye değişiyor ama genelde kilo fazla çıkar. herayını ağrısız geçirmeni dilerim canım. :teselli:
umarım annen çok ısrarcı değildir,iyi dersleerr.

baye canım,çok geçmişolsun. ne güzelki anneciğin yakınında. eee onlarda anne hayatım.evlat kaç yaşına gelirse gelsin durum değişmez. ayrıca güçden düşmemen lazım canım.

şişgocum günaydın canım.fit olan inan ben değilim.akşamın güzel olmuş,tebrikederim. kilo bildirimi yarın 11.30 a kadar hayatım.geç kalma emi. olumunekankayizsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
çigelde konusunda gerekli bilgiler burda canım ama yinede yapamazsan boşbir anımda yardımcı olmaya çalışırım.

ecenurbozok arkadaşımız teşekkürederiz. güçlü ve azimli olmaya çalışıyoruz. sende öylemisin canım. bol bolziyarete bekleriz. kaydirigubbakcemile5

nadidecim çok sağol canım.14 gün programın umarım başarılı gider canım.güzel sonuçalman dileğiyle.afiyet olsuun.

hulk canım afiyet olsun ama akşamları daha hafif olsa iyi olur sanırım,bulgur çok şişginlik yapar diye biliyorum hayatım. sebze en ideali. opuyorumnanaktan

elacım, yarında kilonu bildir istersen ondan sonra izinli yazayımseni.çok özletme ama kendini.işlerinde çok çok kolay gelsin canım.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar, öğlen iki dilim kepek ekmeği ve bir dilim kaşarla yapılmış yağsız tost yedim çay içtim şekersiz ama benle dalga geçiolar işyerindekiler bir gram veremedin diye çok sıkıldım ya hiç tartılmadım bu hafta bakalım ne olacak yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…