Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar...
elacım geçmiş olsun..
kahvaltımı yapmadım. wc meselesı yüzünden canım sıkkın şimdide evden cıkıyorum. akşama doğru gelirim sanırm. görüşürüz. umarm güzel b,r gün olur

geçmişolsun canım. prensese bulaşmasın ,sanırım eşin henüz gitmedi biryerlere fırsatın olur belki dinlenmeye,en azından o işten geldikten sonra.ama sen farketmedin,geçen gün harıl harıl temizlik yaparken kaptın anladım ben. :teselli:
günaydın kardeş takımcığım herkeze çok güzel bir haaftasonu diliyorum diyetle ve mutlu kalın görüşmek üzere hoşçakalın .
günaydıııınn.. opuyorumnanaktan
günaydııın.afiyet olsun. kolay gelsin canım.sende benim gibi hafta sonu çalışanlardansın anlaşılan.
günaydınlar bayanlar.
günaydıııın.
canım,geldiğinde bunu belirtmedin. o hafta listeye girmek istiyormuşsun gibi oldu. ama paylaşımın az olduğu için zaten listeye alamazdım. listede olmadan yazışmanda sorun yok. sen bizim takımımızın üyesisin. herhangi bir kuralda yok zaten bununla ilgili.kapımız yardım isteyen herkese açıktır. a.s
teşekkürederim canım,günlük tüketimime devam etmeyi düşşünüyorum. ama ne zaman. bilmiyorumkismile
merhaba taylor,umarım iyisindir canım. birazcık kilo almışsın aman dikkat et gerisi gelmesin,gerçi sen yeterki iste hemen başarıyorsun.. bu seferde başarmanı dilerim canım.
gemiyi en son kaptan terkeder ama ben sorumluluklarına saygı duymayı bilen biri olarak son gramıma kadar burdayım. mücadeleye devam.

afiyet olsun canım.ama okurken yoruldum ne çok şey yemişsin ama tabiki azar azar.
yalnız sabah-ara-öğlen-ara-akşam-ara diye ayırabilirmisin canım.senin için sakıncası yoksa tabi. şutarafagitti
bol sebzeli öğünlerle günü geçirmişsin. afiyet olsun canım.
ben geldiim:)) Hemen akşam yemeğimi yazayım 2 parça tavuk bol salata bir iki tane de patates kızartması iki dilim de ekmek bu kadar yedim iyi akşamlar kızlarr...
afiyet olsun canım ama küçük bir tavsiyede bulunmak isterim,ekmek adedini sabah yada öğle yemeğinde 2 dilim yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum. malum akşam yediklerimiz zor yakılıyor.
onun haricinde öğle ve akşam yemeğin hafif olmuş. alkisalkisalkis
Sonuç hazırlamaya yardım edecek biri yokmu?
Yarışma listesi sonucunu hazırlamayı bilenler lütfen yardım edin!
Pardon kızlar açıklanmış
hazırlamaya niyetlendim ama son anda telefon geldi,yetirştirmem gereken biriş çıktı malesef olmadı.

tekrar memnnun oldum. inşallah istediğin kilolara gelirsin canım. yanında olmamızı istersen biz hep burdayız. a.s beraber üstesinden geliriz.

ad,

dediğin gibi ayırırsam belki öyle çok görünmez:) ama emin ol çok değildi. azar azar ama sık öğün yapmaya çalışıyorum.

bu arada senin listene de baktım, hiç de abartmamışsın. yediğin 1 kepçe çorbayla, sebze yemeği. bence gayet başarılı.

şimdi oğluşu banyo yaptırmam lazım. görüşürüz, daha sonra inşallah.

yok yok hayatım çok değil ama dediğin gibi ayırmak daha net olur.

benim öğümlerimde fazla gibi oldu ekmekleri löp löp götürdüm yemesem iyiydi.

oğluşu banyodan sonra benim yerime koklaya koklaya öp annesi. yerim onun minicik poposunu. Şeniz

bu arada kızlar bu sonuncu olduk.

artık toparlanmamız lazım. ben ferihanın kh diyetini yapmayı düşünüyorum. sıfır şeker.

şuan listede 3 kişiyiz. ama nadide,dosba ve nur geri dönerse, burçin ve sinemin paylaşımları iyi olursa bu hafta daha kalabalık oluruz. aslında okadar izne ayrılan arkadaşlar varki,bunlar dönüşünden umutlu olduklarım. başka yeni arkadaşlarda çağırmaya çalışıcam. bol sohbetli,bol neşeli,bol azimli bir takım olmak hepimizi isteklendirecek,motivasyon artacak inşallah.

Tamam arkadaşlar tavsiyenize uyup akşamları ekmek yemiyecem şimdide ne yicem diye düşünüyorum salatalı tavuklu bi menü istedik bakalım ekmk yemem de salatalı filan yerim bugün de

Tamam arkadaşlar tavsiyenize uyup akşamları ekmek yemiyecem şimdide ne yicem diye düşünüyorum salatalı tavuklu bi menü istedik bakalım ekmk yemem de salatalı filan yerim bugün de

canım sağlıklı bir diyette günde 4 dilim ekmek hakkın varmış. 2 dilim sabah,1 er dilim öğlen ve akşam. afiyet olsun.

canım sağlıklı bir diyette günde 4 dilim ekmek hakkın varmış. 2 dilim sabah,1 er dilim öğlen ve akşam. afiyet olsun.

Ben sabah hiç yemiyorum zaten de akşam tutamıyorum kendimi işyerin de olunca yemek aklıma pek gelmiyor ama eve de gidince aklımdan çıkmıyor :)))

Öğlen yemeğimi söyleyeyim nugget yedim ya 4 taneydi sanırım küçük kare kare salata ekmek yok çok mu oldu bilmiorum yaa...

off bugün çok yoğun geçti,alışverişe çıktık,eşim gitti belediye otobüsüne çarptı araba.ı farını kırdı uğraştık durduk... eve geldik ve benimki halen daha uyumadı gecesi de cabası zaten..
neyse yazayım
kahv.:
yumurta,peynir,5 zeytin,2 dilim kepek ekm,az biraz helva,çay
ara: yok.yiyemedim:)
öğle: 1 dilim pizza,yanına su(dışardaydık seçenek pek yoktu)
ara:1 avuçtan az yaban mersini,1 elma
akşamı bilmiyorum ama sebze ve yoğurt yerim sanırım

uyusun,yürüyüşe çıkcaz..:1rolleyes:

yazdıklarınızı şöyle bi okudum,herkes ii gidiyo
kolay gelsin..

ben belirttim diye hatırlıyordum gitmedi yada görülmedi galiba yazdığım. ayrıca her gün burada olduğumu sanıyordum demek yanılmışım.
neyse uzatmasam iyi olcak.

diyetisyen randevundan yine güzel gelişmeler bekliyoruz. inşallah daha fazla yağlardan gitmiş kilolar müjdesiyle gelirsin.

pek iyi değildi... salı günü yanına istedi. salı gitcem tekrar.

oğluşu banyo yaptırdım, sonra da yatırdım. uyandığında hala misler gibi kokuyordu.

canım bugünkünü güzelce ayırıp yazıcam inşallah. sen de pazartesi yorumlarsın.

kh diyetine başlayacağına göre bunlar artık son ekmekler. oyle bir tesellin olsun canım.

sana iyi tatiller diliyorum.

inşallah canım. elimizden geleni yapıcaz hep beraber.

pek iyi değildi... salı günü yanına istedi. salı gitcem tekrar.

canın sıkılmış senin belli. bak can sıkıntısı otomatikmen kilo yapar, neşelen azıcık:)

nugget ne yaw:) yağda kızartılan bir tavuk mu o. dışı çıtır oluyor. kızartmaysa eğer fazla tabi.

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta, 1 kk kadar light peynir, 1 marul ve 1 dilim kadar tam buğday ekmeği ve 2 fincan tarçınlı yeşil çay.

ara: 1 armut, 2 dilim elma

öğle: (epey geç bir öğle aslında)

zeytinyağlı yaprak sarma, 1 tabak kadarcık yoğurt eşliğinde:)

sonra dışarı çıktık ve yanıma atıştırmalık almadığım için 1 bardak açık çay dışında hiçbir şey yiyemedim.

akşam:

1 kase balkabağı çorbası ve yine yoğurt

birazdan yeşil çay keyfi var:)

diğer takımları gezerken bunu 2. takımda okudum. bence böyle kurallar koymk mantıklı olabilir. ya da en azından şahsi fikir versin diyetlerimiz için.

neyneyse bizim vardı benzer bildirimlerimiz mesela su ve yeşil çay bildirimi gibi kacamak yapana spor cezası gibi. bence güzel olur tekrar birseyler yapılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…