geçmişolsun canım. prensese bulaşmasın ,sanırım eşin henüz gitmedi biryerlere fırsatın olur belki dinlenmeye,en azından o işten geldikten sonra.ama sen farketmedin,geçen gün harıl harıl temizlik yaparken kaptın anladım ben. :teselli:günaydınn
dün öğleden sonra oturmaya gittim akşam geldim yemek felan bakamadım ve dn gece felaket bir migren ağrısı yüzünden sabaha kar uyumadımm hala kötüyüm bide grip oldum sanırımm halsizliktevar bu ara fazla giremeyebilirimm
dün malm fazla kactıı hiç yzmayayımmm buğün inş güzel olurrr
günaydıııınn.. opuyorumnanaktangünaydın kardeş takımcığım herkeze çok güzel bir haaftasonu diliyorum diyetle ve mutlu kalın görüşmek üzere hoşçakalın .
günaydııın.afiyet olsun. kolay gelsin canım.sende benim gibi hafta sonu çalışanlardansın anlaşılan.Günaydın arkadaşlar,
Kahvaltımı yazayım kahvaltılık gevrek yedim yarım litre suyumu içtim şimdide yeşil çayımı içiyorum çalışmaya devam gün için de görüşmek üzere hoşçakalınn...
günaydıııın.günaydınlar bayanlar.
canım,geldiğinde bunu belirtmedin. o hafta listeye girmek istiyormuşsun gibi oldu. ama paylaşımın az olduğu için zaten listeye alamazdım. listede olmadan yazışmanda sorun yok. sen bizim takımımızın üyesisin. herhangi bir kuralda yok zaten bununla ilgili.kapımız yardım isteyen herkese açıktır. a.sözür dilerim bu internet probleminden dolayıda.
bu arada kilo bildirimiyle ilgili yanlış bir anlaşılma olmasın ben 1 1 bucuk ay kadar bildirim yapmayı düşünmüyorum. umarım bu bi sorun değildir?? takımda olmadan bulunmayı düşünüyordum ama eger bunla ilgili bi kural falan varsa ve hatırlatması yapılırsa cok memnun olurum
teşekkürederim canım,günlük tüketimime devam etmeyi düşşünüyorum. ama ne zaman. bilmiyorumkismilebirde ( ay çok parça parça oldu ama yapabilecek başka birseyim yok artık) adcım wc sorununa en büyük yardımcı olarak bu aralar yeşil çay diye görmeye başladım. çünkü 2 gündür içemiyorum ve sorunlu olmaya başladı yeşil çayı gunde 3 bardak en az içmek taraftarıyım artık. yeşil çayım bitmişti yarın hemen yenisini alıp devam ediyorum... bide yarın diyetisyenle randevum var bakalım ne olcak... her yediğimi yazmıştım onları kontrol edecek olmalı. bakalım artık :)
merhaba taylor,umarım iyisindir canım. birazcık kilo almışsın aman dikkat et gerisi gelmesin,gerçi sen yeterki iste hemen başarıyorsun.. bu seferde başarmanı dilerim canım.Kızlar ben hala çizelgemdeki kiloya gelemedim. Hatta biraz daha aldım. Off çok can sıkıcı. Neyse ben de yavaş yavaş başlamaya karar verdim. Yavaş yavaş sıkılaştıracağım diyeti. Şu an 62.1 kiloyum. Yemek yapacak vaktim yok. Evde sağlıklı yemek olmayınca da sonuç malum. Bu hafta sonu yemek yapacağım buzluğa atacağım. Sonuçları yazarım. Öpüyorum hepinizi.
Celudarcım geçmişi okuyorsun sanırım canım. Görüşürüz, öptüm.
gemiyi en son kaptan terkeder ama ben sorumluluklarına saygı duymayı bilen biri olarak son gramıma kadar burdayım. mücadeleye devam.1 ela 22.7
2 ad 23.3
3 neyneyse 29.6
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
Listede çok az kişi kalmış kızlar. En büyük değişiklik bu.
afiyet olsun canım.ama okurken yoruldum ne çok şey yemişsin ama tabiki azar azar.Bundan sonra yediklerimi toplu olarak yazmaya karar verdim. Parça parça yazınca sanki büyük resmi kaçırıyorum.
Kahvaltı öncesi: 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limonlu sıcak su.
20 dk bir şey yeme-içme yok.
1 armut.
Kahvaltı: 2 dilim yumurtalı sütlü karışıma batırılmış ve az yağda kızartılmış ekmek. Teflonda şöyle çeviriyoruz. Kızartmayla pek ilgisi kalmıyor. Biraz da yeşil biberli az yağlı peynir.
Yeşil çay.
1 lt kadar su.
1 su bardağı ayran.
Yarım elma.
1 kase yeşil mercimekli tarhana çorbası.
2-3 ceviz.
1 dilim elma.
1 adet kepekli galeta ve 1,5 küçük kare bitter çikolata.
2 bardak şekersiz çay.
Dünden kalmış az miktar mercimek çorbası ve tarhananın sonu(toplasam 1 kase etmez) ve bol yeşillikli 1 tatlı kaşığı kadar yağ gökülmüş salata.
Birazdan yeşil çay içeceğim.
bol sebzeli öğünlerle günü geçirmişsin. afiyet olsun canım.kahvaltıdan sonrasını yazmadım:
ara: 1 elma + 1küçük kase süt ve k flakes
öğle: yarm kase çorba,1 kabak dolması,yoğurt,2 dilim normal ekmek
ara: 2 kaşık kadar muhallebi(annannemin ısrarlarına dayanamadığım için)
akşam: 1 kase çorba,1 tabak karnabahar yemeği,yoğurt,1 dilim kepek ekmek
yatmadan da meyve yerim
tabi suyu çokca içiyorum..
30 dk kadar da yürüyüş yaptım,amacım daha fazlaydı ama annem Duru uyandı çabuk gel deyince kısa kestim..yarın daha fazla yaparım inşallah
neyse herkese iyi akşamlar,iyi geceler kızlar..
afiyet olsun canım ama küçük bir tavsiyede bulunmak isterim,ekmek adedini sabah yada öğle yemeğinde 2 dilim yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum. malum akşam yediklerimiz zor yakılıyor.ben geldiim:)) Hemen akşam yemeğimi yazayım 2 parça tavuk bol salata bir iki tane de patates kızartması iki dilim de ekmek bu kadar yedim iyi akşamlar kızlarr...
hazırlamaya niyetlendim ama son anda telefon geldi,yetirştirmem gereken biriş çıktı malesef olmadı.Sonuç hazırlamaya yardım edecek biri yokmu?
Yarışma listesi sonucunu hazırlamayı bilenler lütfen yardım edin!
Pardon kızlar açıklanmış
süt veren benimmm yanlışlık oldu hulk değil yani..:))
kendimi tekrar tanıtıyım
adım burçin yaş 26,henüz yeni anneyim hem de halen öğrenciyim..uzmanlığımı yapıorum
kilo vermede kararlıyım
olabildiğince katılmaya çalışcam
takım arkidişlerime başarılar dilerimzemuszemus
Tamam arkadaşlar tavsiyenize uyup akşamları ekmek yemiyecem şimdide ne yicem diye düşünüyorum salatalı tavuklu bi menü istedik bakalım ekmk yemem de salatalı filan yerim bugün de
canım sağlıklı bir diyette günde 4 dilim ekmek hakkın varmış. 2 dilim sabah,1 er dilim öğlen ve akşam. afiyet olsun.
canım,geldiğinde bunu belirtmedin. o hafta listeye girmek istiyormuşsun gibi oldu. ama paylaşımın az olduğu için zaten listeye alamazdım. listede olmadan yazışmanda sorun yok. sen bizim takımımızın üyesisin. herhangi bir kuralda yok zaten bununla ilgili.kapımız yardım isteyen herkese açıktır.
diyetisyen randevundan yine güzel gelişmeler bekliyoruz. inşallah daha fazla yağlardan gitmiş kilolar müjdesiyle gelirsin.
yok yok hayatım çok değil ama dediğin gibi ayırmak daha net olur.
benim öğümlerimde fazla gibi oldu ekmekleri löp löp götürdüm yemesem iyiydi.
oğluşu banyodan sonra benim yerime koklaya koklaya öp annesi. yerim onun minicik poposunu. Şeniz
bu arada kızlar bu sonuncu olduk.
artık toparlanmamız lazım. ben ferihanın kh diyetini yapmayı düşünüyorum. sıfır şeker.
şuan listede 3 kişiyiz. ama nadide,dosba ve nur geri dönerse, burçin ve sinemin paylaşımları iyi olursa bu hafta daha kalabalık oluruz. aslında okadar izne ayrılan arkadaşlar varki,bunlar dönüşünden umutlu olduklarım. başka yeni arkadaşlarda çağırmaya çalışıcam. bol sohbetli,bol neşeli,bol azimli bir takım olmak hepimizi isteklendirecek,motivasyon artacak inşallah.
pek iyi değildi... salı günü yanına istedi. salı gitcem tekrar.
Ben sabah hiç yemiyorum zaten de akşam tutamıyorum kendimi işyerin de olunca yemek aklıma pek gelmiyor ama eve de gidince aklımdan çıkmıyor :)))
Öğlen yemeğimi söyleyeyim nugget yedim ya 4 taneydi sanırım küçük kare kare salata ekmek yok çok mu oldu bilmiorum yaa...
günaydın millet
posiciim benim kociş gececiydi sabah geldi işten..ben de erken kalktım..gelmeden hazırladım kahvaltıyı..ben pazar gününe göre erkenciyim kahvaltıda...benim için öğle yemeği vakti geliyor..kaydirigubbakcemile3
kızlar acaip süper fikirler ve kararlar var bende...bence süper olucaz..
bundan sonra kaçamak günlerimiz varsositosositodoğru duydunuz...kaçamak günleri..
cuma-cumartesi-pazar günleri akşam 6:00 ya kadar istediğimizi yiyebiliriz..ama kesinlikle 18:00 sonrası bişey yenmicek..
pazartesi sabahı kaçamaklar bitiyor...acaip dikkatli yeme düzeni başlıyor..
düzenimiz:
sabah kral (kaçamaksız)
öğle memur (kaçamaksız)
akşam fakir -sadece üç kaşık ve tek çeşit-pilav yok,makarna yok,tatlı yok,çerez yok,ekmek yok,bulgur ve bulgur işleri yok,hamur işleri yok-(kaçamaksız)
süper spor başlıyor..yürüyüş başlıyor..en az 30 dk yürüyüş.en az yarım saat aerobik veya benzeri hareket mesela ev temizliği ama büyük çapta olanı..veee olmazsa olmazımız hepimizin göbüşü var günde en az 50 mekik..
3 litre su ve bitki çayları ..gün içinde birkaç çeşit bitki çaylarından içiyoruz ve yazıyoruz..
kilo almaca yok yanikötükedihüso cuma kilo bildiriminde artı kiloyla geleni yakarım buna ben de dahil
ve zaten bundan sonra kilo alanlar tüm takımlara yazıcak..
(ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve .... kadar kilo aldım..bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..) dicek..
dolayısı ile bu saydığım kaçamak günlerinde yediğimiz kaçamaklar için üzülmeye gerek yok..stres yok yani...
bunlar kesinlikle takım kuralıdır arkadaşlar..l:enbuyukkk:iste yapıcam..uyanlar uymayanlar listesi...
uymayanlar kırmızı alır o gün için..hafta içinde üç kere kırmızı alan arkadaşla yollarımızı ayırırız arkadaşlar..
2.TAKIM SAĞLIKLI ÇITIR OLMAK İÇİN PİSBOĞAZIMIZDAN KURTULMA KARARLARI
bundan sonra kaçamak günlerimiz varsositosositodoğru duydunuz...kaçamak günleri..
cuma-cumartesi-pazar günleri akşam 6:00 ya kadar istediğimizi yiyebiliriz..ama kesinlikle 18:00 sonrası bişey yenmicek..
pazartesi sabahı kaçamaklar bitiyor...acaip dikkatli yeme düzeni başlıyor..
düzenimiz:
sabah kral (kaçamaksız)ekmek iki dilimi geçmicek,bal yok,reçel yok,tereyağı yok
öğle memur (kaçamaksız)ekmek iki dilimi geçmicek,pilav sadece bir kaşık,pilav yada çorba varsa ekmek yok tercih yapılacak,kızartma yok,tatlı yok..
akşam fakir (kaçamaksız)-sadece üç kaşık ve tek çeşit-pilav yok,makarna yok,tatlı yok,çerez yok,ekmek yok,bulgur ve bulgur işleri yok,hamur işleri yok,kızartma yok..
akşam yemek saati en geç saat 20:00 de bitmiş olucak arkadaşlar..20:00 sonrası yemek ve benzeri şeyler yok..erken yatıcaksak bu saat daha erken..yatmadan en az üç saat önce yemek yenmiş olucak..
gün içinde iki bardak süt ve iki kase yoğurt şart...
meyve yemeklerden üç saat sonra...yemekle birlikte yenmicek..sabah kalkarkalkmaz bir porsiyon meyve (kabızlık çekmemek için15-20 dk sonra kahvaltı yapabilirsiniz..
süper spor başlıyor..yürüyüş başlıyor..en az 30 dk yürüyüş.en az yarım saat aerobik veya benzeri hareket mesela ev temizliği ama büyük çapta olanı..veee olmazsa olmazımız hepimizin göbüşü var günde en az 50 mekik..
3 litre su ve bitki çayları ..gün içinde birkaç çeşit bitki çaylarından içiyoruz ve yazıyoruz..
kilo almaca yok yanikötükedihüso cuma kilo bildiriminde artı kiloyla geleni yakarım buna ben de dahil
ve zaten bundan sonra kilo alanlar tüm takımlara yazıcak..
(ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve .... kadar kilo aldım..bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..) dicek..
dolayısı ile bu saydığım kaçamak günlerinde yediğimiz kaçamaklar için üzülmeye gerek yok..stres yok yani...
veee şok diyet yok(bu özellikle ben ve benim gibi düşünenler içinsempatiksalakcinnibu aralar aklımdan çıkmıyor çünkü.geçici sevinçlere kapımıaz kapalı olsun..sonrası fazlasıyla hüsran çünkü:1no2:
kitap arkadaşlar..kitap okiicaz..okuduğumuz kitabı burda paylaşalım..en azından aklımız yiyeceklerden uzak kalır...süper faydası olur emin olun..yazılın kütüphaneye..yada ayda bir kitap alın..vardır mutlaka etrafımıza okuyabileceğimiz kitap.midemizle birlikte ruhumuzu da doyurmak önemli (en güzeli namaz ve kur'an tabii).bbu denge hem kilo almamızı önler hem çocuklarımıza çevremize güzel örnek olur..yani kitap okumak da kurallardan..gün içinde 5 dk da olsa kitap şart..öğün ve sporlarımızı yazarken kitap okumayı da dk olarak yazıcaz arkadaşlar..
bunlar kesinlikle takım kuralıdır arkadaşlar..:enbuyukkk:iste yapıcam..uyanlar uymayanlar listesi...
uymayanlar kırmızı alır o gün için..hafta içinde üç kere kırmızı alan arkadaşla yollarımızı ayırırız arkadaşlar..
pazartesi start veriyoruz..turkbayragi hepimize hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?