Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yazmayı unutmuşum bu yazdığım 24 Eylül Cuma günü sonuçları içindi.

1 ela 22.7
2 ad 23.3
3 neyneyse 29.6

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Listede çok az kişi kalmış kızlar. En büyük değişiklik bu.

Kızlar ben hala çizelgemdeki kiloya gelemedim. Hatta biraz daha aldım. Off çok can sıkıcı. Neyse ben de yavaş yavaş başlamaya karar verdim. Yavaş yavaş sıkılaştıracağım diyeti. Şu an 62.1 kiloyum. Yemek yapacak vaktim yok. Evde sağlıklı yemek olmayınca da sonuç malum. Bu hafta sonu yemek yapacağım buzluğa atacağım. Sonuçları yazarım. Öpüyorum hepinizi.

Celudarcım geçmişi okuyorsun sanırım canım. Görüşürüz, öptüm.

aaaaaaay deli olcam yaaa şu net beni deli etti. olmuyor olmuyor!! bağlanti gidiyor. birdey yazıpda gönderemedim

yarın öğlene bi yerde anlatmam gereken bi kitap var ona hazırlanmam gerek. daha fazla duramıycam artık

bi msj da aklımd akaldıgı kadar cevap vermeye calıscam...

aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. umarım hepbirlikte sağlıklı bir şekilde kilo verip çıtı pıtı oluruz dileklerimle.. :))

bide pek karışmak istemem ama emziren annelerin sanki yüksek miktarda kalsiyuma ihtiyaçları var diye biliyordum yani canım bence ne olur ne olmaz (gerci sende sağlıkcısın anladıgım kadarıyla) bi uzmana danışsan iyi olur gibi geldi.

ayrıcaaa neyneysee kendini hiiiç üzme bu hafta nın durumundan dolayı. tabikide vucut direncek öyle kolay kolay vermiycek kiloları ama biz daha dirençli olcaz :)
yapmamız gerekeni yaptıkdan sonra emin ol bi sekilde o kilolar güzel güzel gidecek.. ayrıca canını sıkma stres yapma onlrda etkileyebilir. elbetteki gitcek bu kilolar bize yapışıp kalmıycak :))

birde ( ay çok parça parça oldu ama yapabilecek başka birseyim yok artık ) adcım wc sorununa en büyük yardımcı olarak bu aralar yeşil çay diye görmeye başladım. çünkü 2 gündür içemiyorum ve sorunlu olmaya başladı yeşil çayı gunde 3 bardak en az içmek taraftarıyım artık. yeşil çayım bitmişti yarın hemen yenisini alıp devam ediyorum... bide yarın diyetisyenle randevum var bakalım ne olcak... her yediğimi yazmıştım onları kontrol edecek olmalı. bakalım artık :)

sağol celudar canım, moral desteğin için. sana da kolay gelsin canım yarınki kitap sunumunda. inşallah hafta sonu biraz sohbet ederiz, geçen haftaki gibi:)

diyetisyen randevundan yine güzel gelişmeler bekliyoruz. inşallah daha fazla yağlardan gitmiş kilolar müjdesiyle gelirsin.

özür dilerim bu internet probleminden dolayıda.
bu arada kilo bildirimiyle ilgili yanlış bir anlaşılma olmasın ben 1 1 bucuk ay kadar bildirim yapmayı düşünmüyorum. umarım bu bi sorun değildir?? takımda olmadan bulunmayı düşünüyordum ama eger bunla ilgili bi kural falan varsa ve hatırlatması yapılırsa cok memnun olurum

ben bu hafta pek bi fark beklemiyorum ama bakcaz artık canım. ama ciddi ciddi bu hafta ki kilo meselesini dert etme hiç. sonuca kilitlenmek daha mutlu ve kararlı yapcaktır. eski zayıf cıtı pıtı günlerini düşün ve eskisi gibi olmanında Allahın izniyle elinde olduğuna inan. başarıcaz :))

inşallah canım, başarıcaz ben de inanıyorum. belki sizin desteğiniz olmasa bırakırdım ama böyle güzel sözlerle yanında birileri olursa direnirsin:) tam yol devam ediyorum.

kesinlikleee yeterki isteyelim... bak taylor bize önümzde örnek maşallah. her zaman takdir ediyorum kendisini.. azmini.. bizde yapabiliriz :))

Günaydın arkadaşlar,

Kahvaltımı yazayım kahvaltılık gevrek yedim yarım litre suyumu içtim şimdide yeşil çayımı içiyorum çalışmaya devam gün için de görüşmek üzere hoşçakalınn...

günaydın kardeş takımcığım herkeze çok güzel bir haaftasonu diliyorum diyetle ve mutlu kalın görüşmek üzere hoşçakalın .

günaydınn
dün öğleden sonra oturmaya gittim akşam geldim yemek felan bakamadım ve dn gece felaket bir migren ağrısı yüzünden sabaha kar uyumadımm hala kötüyüm bide grip oldum sanırımm halsizliktevar bu ara fazla giremeyebilirimm
dün malm fazla kactıı hiç yzmayayımmm buğün inş güzel olurrr

günaydıııın.

inşallah herkesler iyidir dicem ama geçmiş olsun ela yazısı gördüm.geçmişe bakınca anlarız.

dün yediklerimi telaşeden yazmadım.

dün kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim,peynir yumurta,reçel birazcıkda tereyağ.

öğle yemeğimde dünkü moral bozukluğuyla ,1 kepçe çorba,1 tabak pırasa,2 dilim ekmek (((

işten çıkmadan önce saat 17.30 gibi 1 porsiyon salata ve bir armut yedim.

akşam yemeğinde saat 20.30 gibi,oğlumun çorbasından 2 tatlı kaşığı,pilavından 2 tatlı kaşığı
yarım kase yoğurt ve bol salata yedim.

günü böyle kapattım.

bu sabah henüz kahvaltı yok,sadece arkadaşın bisküvisinden 2 ad alabildim.

bugün erken çıkıyorum,yapmam gereken işler var ama buralarda olucam.
geçmişe bakıyorum.öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…