heeyy naber?
benim mutfak düzeltmeyle geçen bir pazar günüm var, yemek molası verdim.
Ben kahvaltımı yazmadım bugün normal kahvaltı etmekti niyetim ama çavdar ekmeğim bitmiş :) O yüzden yine kahvaltılık gevrek yedim yeşilçayımı içtim 1 lt de su içtim şimdiye kadar ama öğlene ne yicem hiç bir fikrim yok ya dışardan sölemek zorundayım ama ne sölemeliyim hem tok tutacak hem de hafif...
canım ben öğlen çorba ve yoğurt yiycem sende çorba yada ızgara tarzı bişeyler isteye bilirisin.
merhaba kızlaaar :)) nasılsınz??
Ay çorba söylediğimiz bir yer var tiksiniyorum pisızgara tavuk salata ya da köfte salata yerim ekmeksiz artık ya kaç tane yemeliyim ama onu kestirmeiorum çok acıktım :)
CADIARZU az ye iki köfte mesala ve bol salata
selam kızlar.
kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.
selam kızlar.
kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.
gecmiş olsun cnm benim kızda gece hiç uyummadıı buğünde öyle hasta ateşte varda azz
inş cabuk gecerr hava değişimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?