Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

heeyy naber?

benim mutfak düzeltmeyle geçen bir pazar günüm var, yemek molası verdim.

kolay gelsin canıım...
bende geç kalktım geç kahvaltı gec bi ara öğün öğle yemeği :)))
alışveriş merkezine gitmek için bizimkileri ikna etme çabaları içindeyim :)

mutsuzum neden diye sormayın öyleee((
neler yedim buğün
sabah domates,salata,cok az patates kızartma,yumurta 1dilim ekmekk
öğlen brokoli zeytinya ,limon sarımsaklı sosla
akşam 4kaşık kuru fasülye 1dilim ekmekk
koşum mercimek köftesi getirmişş 1tane oondan yedimm
aralarda nescafe,cay

kahvaltı öncesi, ballı limonlu sıcak su

20 dk bir şey yemedim.

kahvaltı: 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği + yeşil çay

ara: 1 elma ve 1 mandalina

öğle: 1 kase balkabağı çorbası + 1 kase sarımsaklı yoğurt

ara: 1 armut ve 1 muz

akşam: battı:)) dışarı çıktık ve 9 köfte yedimakannehir yanında ayran da vardı. azıcık da ekmekbilmiyorumkismile

biraz önce yeşil çay içtim.

daha da ne yeyim değil mi:kedi:

günaydın kızlar kususra bakmayın haftasonu pc bozuldu giremedim ve bildirim yapamadım çok özür dilerim kilom bu sabah 64,1

Günaydın kızlar,
Pazar günü size hiç yazamadım sabah kurs ordan gel düğün 12 de eve geldim ondada duş alıp uyuyabildim ancak kusura bakmayın haber de veremedim çok yoğun bi gündü hiç dinlenemedim de zaten.
Bu arada ben de bir gram değişme yok çok sinirlendim bugünden itibaren akşamları salatadan başka bir lokma bişey yememeye karar verdim spora da işyerinden müsait bulduğum bir zaman çıkıp bir doktor onayı alabilirsem bugün yarın hemen gidip kaydımı yaptırıyorum bu hafta da daha da hırsladım ya bi gram gitmez mi gitmemiş çok bozuldum ama yılmak yok vericem bu kiloyu vericez hep birlikte inşallah...

Ben kahvaltımı yazmadım bugün normal kahvaltı etmekti niyetim ama çavdar ekmeğim bitmiş :) O yüzden yine kahvaltılık gevrek yedim yeşilçayımı içtim 1 lt de su içtim şimdiye kadar ama öğlene ne yicem hiç bir fikrim yok ya dışardan sölemek zorundayım ama ne sölemeliyim hem tok tutacak hem de hafif...

canım ben öğlen çorba ve yoğurt yiycem sende çorba yada ızgara tarzı bişeyler isteye bilirisin.

canım ben öğlen çorba ve yoğurt yiycem sende çorba yada ızgara tarzı bişeyler isteye bilirisin.

Ay çorba söylediğimiz bir yer var tiksiniyorum pis ızgara tavuk salata ya da köfte salata yerim ekmeksiz artık ya kaç tane yemeliyim ama onu kestirmeiorum çok acıktım :)

selam kızlar.

kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.

çok geçmiş olsun canım.
bu arada cuma sonuçları ne oldu yaa beni takımdan atmadınız demiiiCADIARZU

gecmiş olsun cnm benim kızda gece hiç uyummadıı buğünde öyle hasta ateşte varda azz
inş cabuk gecerr hava değişimiii

geçmiş olsun canım. ateşin ne zor olduğunu bilirim. inşallah bugün düşer canım. muhtemelen birden bire soğuyan havaların etkisi olmuştur. doktor aksini söylemediyse.

gecmiş olsun cnm benim kızda gece hiç uyummadıı buğünde öyle hasta ateşte varda azz
inş cabuk gecerr hava değişimiii

senin bebişe de geçmiş olsun. 2 bebiş de hemen ateşlenmiş havalar soğuyunca, Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…