• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de bugün biraz yoğun olucam sanırım. Bir sağlık raporu vs alıcam, bir şey için gerekti. Bir de halk eğitim merkezinde arapça kursu varmış. Onu araştırmam lazım. Fırsat olunca gelirim inşallah.

İyiyiz sen nasılsın canım ?

saol canımm iyiyim bende :)

Ay çorba söylediğimiz bir yer var tiksiniyorum pis:kızgın: ızgara tavuk salata ya da köfte salata yerim ekmeksiz artık ya kaç tane yemeliyim ama onu kestirmeiorum çok acıktım :)

4 köfte bol salata mantıklı bence :) cunku öğle öğünü bu bunu cok azaltırsan akşam cok yeme ihtimalin olur ki oda daha kötü olur :)

saol canımm iyiyim bende :)

4 köfte bol salata mantıklı bence :) cunku öğle öğünü bu bunu cok azaltırsan akşam cok yeme ihtimalin olur ki oda daha kötü olur :)

Tavuklu bol salata canım sadece bi de ayran içtim bu kadar akşam da sadece salata yemeyi planlıyorum bakalım :)))

selam kızlar.

kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.

Geçmiş olsun çok çabulk iyi olur inşallah...

Vazgeçtim canım, salata söyledim sezar salata tavuklu göbekli filan vicdan azabı çekiyorum sonra :))

afiyet olsun canıııım :)) salata bol olunca iyi tok tutuyor zaten. favorim herzaman tonbalıklı olandır :)

selam kızlar.

kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.

gecmiş olsun cnm benim kızda gece hiç uyummadıı buğünde öyle hasta ateşte varda azz
inş cabuk gecerr hava değişimiii

geçmiş olsun kızlar yaa havalar birden soğuyunca hasta oldular demek :( inşallah kısa zamanda toparlarlar.

Ben de bugün biraz yoğun olucam sanırım. Bir sağlık raporu vs alıcam, bir şey için gerekti. Bir de halk eğitim merkezinde arapça kursu varmış. Onu araştırmam lazım. Fırsat olunca gelirim inşallah.

aa süper yaa :)) arapcam fena sayılmaz her zaman seve seve yardımcı olabilirim :))

Kardeş takımcığım hepinize sağlıkla bol kilo verilen huzurlu mutlu güzel bir hafta dilerim .

saol canııım hepimiz için güzel sağlıklı bi hafta olur insallah :)

şişgo cnm olur o kadar sekerr abartmamak sartıyla

canım ben normalde çayda şeker asla kullanmam.
sadece sebzelerden aldığım şeker tabi kahveyi saymaz isem.
bu haftaki hedefim 63 olarak belirledim kendime umarım bi aksilik olmaz.:Saruboceq:
aslında asıl hedefim 24 ünde düğünmüz var o güne kadar 60 olmak yanı 20 günde 4 kilo çok zor ama kendimi zorlamalıyım.

selam kızlar

günüm kötü geçiyor,uykusuzluk yüzünden kafamı toparlayamıyorum,sürekli hata yapıyorum. şuan o kadar ağlayasım varki anlatamam. oğlumu özledim,onun duygusallığı hat safhada,her ne kadar o beni özlemesede. yorgunluk beni duygusallaştırdı sanıırm.genelde hastayken çok fena olurum ama yorgunlukta hastalık gibi birşey.
bugün başlıcam dediğim diyete başlamadım. sabah kahvaltı etmedim zaten. öğlen bir tost yedim.
bugün bitermi kızlar.
kimsenin yazısını okumadım.yazıp çıkıyorum. yarın bakarım artık.
öpüyorum.

şişgo cnm şimdi kaç kilosun bende 61.800 düm cuma bende ayın 20sine kadar en azından 56 olmak istiyom benimde imkansız gibi nişan tarihimiz 3 bitip 4giriyoruzz:)) kendime hedef koydum bu hafta 5li rakamları görsem yetecekk

ad cnmm yorumluk gercekten hayatı cok etkiliyo uykusuzlukta inş atlatırsın bu durumuuu oğluda iyleşir inş biran önce

neler yedimm
sabah yeşil cayımı içtim tost ekmeğinden tost 1tane
öğlen dediğimde 3buçuk gibi yarım dilim ekmek 1parca kaşarr
yeşil cayımı içtim inş buğünü böyleatlatırımm akşamada salata yerim diyorumm
kabak salatası yapcamm

şişgo cnm şimdi kaç kilosun bende 61.800 düm cuma bende ayın 20sine kadar en azından 56 olmak istiyom benimde imkansız gibi nişan tarihimiz 3 bitip 4giriyoruzz:)) kendime hedef koydum bu hafta 5li rakamları görsem yetecekk

ad cnmm yorumluk gercekten hayatı cok etkiliyo uykusuzlukta inş atlatırsın bu durumuuu oğluda iyleşir inş biran önce

canım ben 64,1 çıktım bugün tartıda bende 60 olmak istiyom. tatlım boyun kaç senin
benim 163 cm şişko gözüyom ben geçen sene 55 olduğumda harikaydı. inşalah yine 55 olabilrim.ama ilk hedefim 59:lepi:

canım ben 64,1 çıktım bugün tartıda bende 60 olmak istiyom. tatlım boyun kaç senin
benim 163 cm şişko gözüyom ben geçen sene 55 olduğumda harikaydı. inşalah yine 55 olabilrim.ama ilk hedefim 59:lepi:

benim boyum 165 cnm
evlendiğimde 54 kiloydum
hamile kaldığımda 56
doğuma kadar 73 oldum
ve şimdi 61.800 ama cumaya kadar veririm inşş
bende hep zayıftımm hedef 52 ama 56 da olsa olurr:)))kaydirigubbakcemile2

benim boyum 165 cnm
evlendiğimde 54 kiloydum
hamile kaldığımda 56
doğuma kadar 73 oldum
ve şimdi 61.800 ama cumaya kadar veririm inşş
bende hep zayıftımm hedef 52 ama 56 da olsa olurr:)))kaydirigubbakcemile2

canım senin çok fazlan yokki boyun ve kilon gayet iyi 60 olsan bile yeterli bencce sana.
benim kemik yapım çok küçük yani 55 kilodayken miniminnacık kalmış gibiydim.
kemiğim çok az geri kalan hep yağdelikafadulden onlar gidince yarımı kaybetmiş gibi oluyum çok güzel oluyo

canım senin çok fazlan yokki boyun ve kilon gayet iyi 60 olsan bile yeterli bencce sana.
benim kemik yapım çok küçük yani 55 kilodayken miniminnacık kalmış gibiydim.
kemiğim çok az geri kalan hep yağdelikafadulden onlar gidince yarımı kaybetmiş gibi oluyum çok güzel oluyo

yok cnm ya kendimi iyi hisetmiyorumm böyle
benimde aksine kemik yapım irii göbekte kaldı biraz basen kaldıı:))):gitme:

yok cnm ya kendimi iyi hisetmiyorumm böyle
benimde aksine kemik yapım irii göbekte kaldı biraz basen kaldıı:))):gitme:

benim basen sorunum hiç olmadı benim de göbek çevresinde çok var.oda herkes sporla anca gider demşti fakat benim spor yapmaya vaktim yoktu sadece diyete devam ettim ve göbek falan kalmadı.

benim basen sorunum hiç olmadı benim de göbek çevresinde çok var.oda herkes sporla anca gider demşti fakat benim spor yapmaya vaktim yoktu sadece diyete devam ettim ve göbek falan kalmadı.
cnmm doğumdan sonra böyle olduu benim bekarken hiç olmadıı kilo sorunummm
sen evlimiydinn hatırlamadım

Back