• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

memnun oldum sinemcim. şimdi ben bi isminizi yazarım,bir nickinizi yazarım yani farkında olmayıp yapabilirim canlar hani şaşırmayın diye yazıyorum.

5.takım kaptanımız ferihan isyanlarda sadece 4 kişi kilo bildirimi yaptı diğerlerinin kilolarını bu seferlik aynı geçti ama çok kızgın. sorumluluklarını yerine getirmiyorlar diye haklıda. bazı kişiler aman girmesem ne olacak diye buraya ait sorumluluklarını unutuyorlar,burdaki arkadaşlarına hem haksızlık hemde saygısızlık yapmış oluyorlar. kendi kişiliklerini ortaya koyuyarlar aslında. genel anlamda konuşuyorum. olmaması gereken bir durum.

hulk cnm bol sıvı tükett süt olsu diye tatlı palavra sana kilo yapmaktan başka bişey yapmıyoo benden tavsiye bol meyve suyu vesu iç bide dere otu incir ye onlarsüt yapıyoo benim kızımda 16 aylık oldu 6 ay emdi sütüm yoktuu ama olmayınca olmuyoo olanında bişey yemesede oluyoo bünyeyle alakalııı bence norml beslen ekstralara girme hiç derim inan 5kilo fazlma var hala inatla yapışı gitmiyooo bende 5li rakamları göremdimm

ay sen yanlış aldın canım yaa :)))

ben evli değilim bebeğim de yok ya tatlım ben öyle duyduğumu söylemiştim :)

merhaba canim sen yenisin galiba ben eskilerdenim bi izine ciktim bi daha dönemedim

merhaba canım. evet, yeniyim. bu hafta ilk haftamdı. inşallah biz de skiycez zamanla:)

5.takım kaptanımız ferihan isyanlarda sadece 4 kişi kilo bildirimi yaptı diğerlerinin kilolarını bu seferlik aynı geçti ama çok kızgın. sorumluluklarını yerine getirmiyorlar diye haklıda. bazı kişiler aman girmesem ne olacak diye buraya ait sorumluluklarını unutuyorlar,burdaki arkadaşlarına hem haksızlık hemde saygısızlık yapmış oluyorlar. kendi kişiliklerini ortaya koyuyarlar aslında. genel anlamda konuşuyorum. olmaması gereken bir durum.

sizin de işiniz zor takım kaptanları olarak. kolaylıklar dilerim canım.

Selam kardeş takımm siz git gide kalabalıklaşıyorsunuz ne güzel yaa
biz de dağılıyormuyuz ne :sinifsinif:

hulk cnm bol sıvı tükett süt olsu diye tatlı palavra sana kilo yapmaktan başka bişey yapmıyoo benden tavsiye bol meyve suyu vesu iç bide dere otu incir ye onlarsüt yapıyoo benim kızımda 16 aylık oldu 6 ay emdi sütüm yoktuu ama olmayınca olmuyoo olanında bişey yemesede oluyoo bünyeyle alakalııı bence norml beslen ekstralara girme hiç derim inan 5kilo fazlma var hala inatla yapışı gitmiyooo bende 5li rakamları göremdimm
canım hulk kendi içi demiyor bekar zaten. bak sen yazınca. aklıma gelditatlı ile süt olmaz kısmınada katılmıyor değilim. bol sıvı ve yeşillik en güzeli diyor dr lar. tatlı sanırım emziren bayanların yemek için bahanesi oluyor gibi. kaydirigubbakcemile3
merhaba elacigim bende cok istiyorum ugramayi ama bu aralar isler yogun gec saatlere kadar calisiyorum gelince de ev isi cocuklar derken vakit kalmiyor

merhaba canim sen yenisin galiba ben eskilerdenim bi izine ciktim bi daha dönemedim

canim sorun zaten paylasimda laptopun basina o kadar az oturuyorum ki artik halim kalmiyor inanki biraz daha bekleyim bakalim isler biraz hafiflesin
kiloma kac aydir dönemedim zaten
takima ne olmus ya yeni arkadaslar sizler bi canllik getirin bu takim birinciliklere aliskin

valla karamanlım neydik ne olduk ama toparlanma vakti geldi.çoğu arkadaş izinde herkes gelince daha iyi olacaktır. yeni arkadaşlar takıma can katıyor sağolsunlar.

merhaba canım. evet, yeniyim. bu hafta ilk haftamdı. inşallah biz de skiycez zamanla:)
sizin de işiniz zor takım kaptanları olarak. kolaylıklar dilerim canım.
valla ne yalan söyliyim zor hayatım. bu saat oldu hala işlerimi halledemedim. şansıma bugün başıma çok gelen giden olmadı. ama şimdi işlerime yoğunlaşmam gerekiyor.

Selam kardeş takımm siz git gide kalabalıklaşıyorsunuz ne güzel yaa
biz de dağılıyormuyuz ne :sinifsinif:

valla hayatım bizdede herkes izinde,haftaya çoğalırız inşallah.
dağılmazsınız hayatım.ama uyarı alırsanız diğer arkadaşlarda kendini toparlar sanırım.

kardeş takımın güzelleri nasılsınız inşallah iyisinizdir bugün moralsiz ve keyifsizim ama geçer inşallah bir hafta ciddi şekilde diyet yapsamda malesef vücudum direniyor veremedim kilo darısı haftaya inşallah . diyetimi bozmadan sadece haftasonu birazcık esneterek devam ettiricem . öpüyorum herkezi hepinizi gayretinizden dolayı kutlarım . inşallah istediğiniz kiloları vermişsinizdir bu hafta .

süt veren benimmm yanlışlık oldu hulk değil yani..:))
kendimi tekrar tanıtıyım
adım burçin yaş 26,henüz yeni anneyim hem de halen öğrenciyim..uzmanlığımı yapıorum
kilo vermede kararlıyım
olabildiğince katılmaya çalışcam
takım arkidişlerime başarılar dilerimzemuszemus

Sonuç hazırlamaya yardım edecek biri yokmu?
Yarışma listesi sonucunu hazırlamayı bilenler lütfen yardım edin!

Pardon kızlar açıklanmış

Son düzenleme:
ben geldiim:)) Hemen akşam yemeğimi yazayım 2 parça tavuk bol salata bir iki tane de patates kızartması iki dilim de ekmek bu kadar yedim iyi akşamlar kızlarr...

kahvaltıdan sonrasını yazmadım:

ara: 1 elma + 1küçük kase süt ve k flakes
öğle: yarm kase çorba,1 kabak dolması,yoğurt,2 dilim normal ekmek
ara: 2 kaşık kadar muhallebi(annannemin ısrarlarına dayanamadığım için)
akşam: 1 kase çorba,1 tabak karnabahar yemeği,yoğurt,1 dilim kepek ekmek
yatmadan da meyve yerim
tabi suyu çokca içiyorum..

30 dk kadar da yürüyüş yaptım,amacım daha fazlaydı ama annem Duru uyandı çabuk gel deyince kısa kestim..yarın daha fazla yaparım inşallah

neyse herkese iyi akşamlar,iyi geceler kızlar..

Bundan sonra yediklerimi toplu olarak yazmaya karar verdim. Parça parça yazınca sanki büyük resmi kaçırıyorum.

Kahvaltı öncesi: 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limonlu sıcak su.
20 dk bir şey yeme-içme yok.
1 armut.
Kahvaltı: 2 dilim yumurtalı sütlü karışıma batırılmış ve az yağda kızartılmış ekmek. Teflonda şöyle çeviriyoruz. Kızartmayla pek ilgisi kalmıyor. Biraz da yeşil biberli az yağlı peynir.
Yeşil çay.
1 lt kadar su.
1 su bardağı ayran.
Yarım elma.
1 kase yeşil mercimekli tarhana çorbası.
2-3 ceviz.
1 dilim elma.
1 adet kepekli galeta ve 1,5 küçük kare bitter çikolata.
2 bardak şekersiz çay.
Dünden kalmış az miktar mercimek çorbası ve tarhananın sonu(toplasam 1 kase etmez) ve bol yeşillikli 1 tatlı kaşığı kadar yağ gökülmüş salata.
Birazdan yeşil çay içeceğim.

kardeş takımın güzelleri nasılsınız inşallah iyisinizdir bugün moralsiz ve keyifsizim ama geçer inşallah bir hafta ciddi şekilde diyet yapsamda malesef vücudum direniyor veremedim kilo darısı haftaya inşallah . diyetimi bozmadan sadece haftasonu birazcık esneterek devam ettiricem . öpüyorum herkezi hepinizi gayretinizden dolayı kutlarım . inşallah istediğiniz kiloları vermişsinizdir bu hafta .

canım, ben de moralsizim ama direniyorum bakalım. belki alışma sürecindeyim. böyle kaçamak yapmadan 1 hafta dayanmam bile iyi çok şükür. canım protein diyeti kilo verdirse de uzun zamanlı düşünülünce kilo verme sorun olabilir diye okudum ben bugün. morali bozmak falan istemem ama belki de diyeti biraz değiştirmen gerekiyordur. bu sadece benim fikrim.

ben geldiim:)) Hemen akşam yemeğimi yazayım 2 parça tavuk bol salata bir iki tane de patates kızartması iki dilim de ekmek bu kadar yedim iyi akşamlar kızlarr...

hoş geldinn. akşamları ekmek yememeye çalış bence. ekmeği öğle yemeğinde ye. ayrıca öğünün eğer patates içeriyorsa ekmeği zaten kesinlikle yeme. sana da iyi akşamlar.

Kızlar selam. Umarım herkes iyidir.

Aaa celudar burdaymış. Nasılsın canım?

1 nadid 20.7
2 ela 22.8
3 ad 23.2
4 nur 23.4
5 Uzaktandunyalı 28.1

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Listedeki en büyük değişiklik nadid'in katılması olmuş. O gelene kadar gördüğümüz en düşük değer 21.26 ile Kelebek'e aitti. Şu anki rekor 20.7 ile nadid'e ait.

Back