afiyet olsun canım,çok hafif ve sağlıklı tebrik ederim.Merhabalarr,
Akşam yemeğimi paylaşayım sizlerle, kabak ve yoğurt yedim kavurdum yağsız bir şekilde salata ve biraz da yoğurtla bir dilim de ekmekle yedim akşam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
gün gelecek su olaayını halledicem,ama önce unutkanlığıma çare bulmam lazım,sürekli unnutuyorum. pet şişe iyi fikir denemem gerek.Su için en iyi formül bahsettiğin şekilde olan. Muhakkak sabit bir şişe olması lazım. Bir ara ben de dikkat ediyordum ve tam olarak dediğin gibi, cilde falan yansıyor. Sindirim problemlerini kesiyor. Faydası bitmez.
bizimki biraz daha küçük ama o bile bir gerilim olsa hissediyor. çocuklar duymasın dizisindeki gibi olucaz herhalde:))) mutfak:)
pazar fena değildi ama hava serindi. oğlum üşümesin diye fazla dolanmadım. ama güzel marullar vs gibi hafta içi salata malzemelerim olacak şeyleri de ihmal etmedimyerimseniben
eşimde aynısını söylüyor.yakında başlarız mutfak diye :))) aman üşümesin kuzucuk,tehlikeli havalar zaten. bizim burada kestane karası başlayınca soğuklar gelir derler gerçekten öyle. hava bozmasaydı pazar denize gidecektik ama artık deniz soğumuştur. hava bozuk,ara ara yağmur yağıyor.
aldığın malzemelerle yapacağın saalatalar şimdiden afiyet olsun canım.
ay ne güzel sporuda yaptın.darısı başıma.yediklerinde gayet güzel afiyet olsun.eveet sıra şimdi ne yedik ona geldi.
ben kahvaltıdan sonrasını girmedim sanırım. spora gittim ve spor çıkışı 1 elma yedim. eve gelince 1 ceviz yedim ve 1 bardak ayran içtim.
öğle yemeği ise mercimekli, buğdaylı çorba. ekmek yok.
ara öğün yarım muz, 2 dilim elma. 2 bardak çay.
akşam yemeği ise yeşil mercmekli salata. birazdan yeşil çay içeceğim inşallah.
günaydın canım. seninde güzzel birgün geçrimeni dilerim.teşekkürler. hafif başlangıç.afiyet olsuuun. kusura bakma canım söylemişsindir belki ama unuttum. normal kahvaltı listendemi yok yoksa sevmiyormuydun.Günaydın kızlar,
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle diyorr ve hemen kahvaltımı paylaşayım kahvaltılık gevrek şimdide suyumu içiyorum.Birazdan da yeşilçayımı içeceğim...
canım kilona dönmek için bekliyorsan,hiç bekleme olmaz. ama paylaşımım güzel olacak dersen kilon önemli değil. onu bizle vereceksin zaten.kizlar nerhaba nasilsiniz ben cok yogun bir sekilde calisiyorum hepnizden özür dilerim cok uzun zamandir girmiyorum kilom 64 ayrildigim kiloma bir türlü dönemedim sizler nasilsiniz yeni gelenler var galiba
canım hoşgeldiin sefa getirdin. kendinide tanıtmışsın çok sağol. ben asuman,takımkaptanıyım. adım asuman.30 yaşındayım,6 senelik evliyim.2 senedir burdayım.2.5 yaşında oğlum var.(bu bilgiler diğer arkadaşlar içinde yazılmıştır)evet,artık ben de bu takımdayım kızlar..mümkün olduğunca girip paylaşım yapmaya çalışcam sizlerle.ilk defa katılıyorum takıma,sanırım yarın sabah tartılıp ilk kilomu burada paylaşacağım değil mi?
yalnız benim merak ettğim şey,cumaları saat kaça kadar biildireceğiz kiloları? şu sebepten; yarın evdeyim ama pazartesinden itibaren doğum iznim bitiyo çalışmaya başlıyorum,diş hekmlği fakültesnde doktora yapıorum ki akşama kadar koşar adım hasta bakıorum internete girmem imkansız değil ama zor.sabah tartılıp öğle arası veya akşam çıkışta yazabilirim.
acemilik de var tabi ince ince soruyorumnaniknanik
öncelikle senden bol paylaşım bekliyoruz. 1 hafta deneme süren var.paylaşımın iyi olursa sende takımda listede yerini alacaksın. bizlere yediğini içtiğini,yaptığın activitelerini herşeyini yaz. sormak istediğin diğer konular olursa onunda yazabilirsin,bildiğimiz konularsa seve seve cevap veririz. cuma günü 11.30 engeç 12 ye kadar kilolarımızı bildiriyoruz. ama senin için sorun olursa perşembe akşamından bildirim yapabilirsin.
sağol canım.cnm hoşgeldinnn aramıza ben emine
takım kaptanımız sana anlatır takım kurallarınıı ama bildiğim kadarıyla yeni üyeler ilk hafta kilo bildirimi yapmıyo alışma dönemi oluyooo
kendini tanıtmakla başlayabilirsin bol bol paylaşım bekliyoruzz yediklerini yazıyosun ve bizimyediklerimize yorum yapıyosunnnnhihoyyyt
süperlik falan kalmadı hayatım.taam bir hüsran yaşadım.bırakmıcam kendimi ama bugün keyifli değilim. erişteyi öğlen yeseydin,akşam çorba ve sebzeyle kapatsaydın keşke. afiyet olsun hayatım. çok yoruldun dinlenmeye çalış.ya 3kere yazdım olmadıııı toplu alıntı yaptım olmadıı valla 1 saatir yazıyomm nese kızlar
beslenmenzi güzel giiyo ad cnm süpersinnn
neyse neyse sende cnm güzel gidiyosunn bol cene calmışsınız
dosbacım gecmiş olsun umarım kötü bişey yokturr
karamalı uğramış daha sık uğra cnm özletmeee
bana gelinceee
bol temizlikli yorucu bir gündü yediklerimi yazayımm
sabah yazmıştım
öğlen 2dilim ekmek
akşam 1 kase corba,5kaşık pıraa yemmeğii,3kaşık erişte ekmek yokk:))
limonlu maden suyuuu
ayaklarım ağrıyooo uykumda varr
canım eşin iyi olsun gerisi önemli değil. kilolarıda birazcık dikkat edersen,keyfin yerine gelir. işlerinde kolaylıklar dilerim. güzel güzel tadını çıkar herşeyin. herkese selam.kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederim kötü bi gündü (
temizliğe kadın gelecekti iptal ettim bugünde yağmur başladı devam edecekmiş...
yarın gelecek ve sabah yine giremem
kaptanım beni yine izinli geçersin...c.tesi ablam gelio
haftaya da yüzük merasimi var ben çok yoğunum
zaten diyetten de koptum iyice...çok kötü besleniyorum...kullandığım ilaçlar kilo yapıo iştah açıyo (
keyfim yok moralim düşük (
kusuruma bakmayın bi süre yokum
hayırlısı canım.bugün bize keyifsiz geçer,ama yarın tam gaz devam. akşam bir tane bluz alsam keyfim daha iyi olur ama param yok. (( kadın milleti alışveriş iyi gelir ya oyüzden diyorum. kaydirigubbakcemile3diyeti bozmayacağım ama benim de tadım kaçtı. hayırlısı ne diyelim.
haftaya daha iyi olur hayatım. 400 gr vermişsin hiçyoktan iyidir.tebrik ederim.günaydın kilomm 61,800
malesef istedğim gibi olmadı haftaya inş hedef 1kilo
günaydın bayanlar
başlangıç kilom 75.2
bakalım haftaya cuma kaç olcak çok merak ediyorum:)))
bu arada boyumu yazmayı unutmuşm 1.65cm
gece 4 kez emzirmeye uyandı bizim bıdık.artık saat 5 gibiydi midem inanılmaz kazındı..kazındıııı ama yemedim su içtim sadece.sabah kahvaltımı yazıyım:
1 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekm
peynir,5zeytin,domates salatalık biber,dereotu
1 kk kada da tahin helvası
2 fincan açık çay
süt için içtiğim bir bitki karışımı var birazdan onu demleyip içeceğim
herkeslere kolay gelsin..iyi bir gün mutlu saatler inşallahsırnaşık şey
günaydın canım.
kepek ekmeği 2 dilim olsaydı iyiydi. bu arada kepek ekmeği diye fazla tüketilir kilo aldırır. helvada fazla olmuş gibi. diğer yediklerin normal olmuş.afiyet olsun canım.