• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyneyse canım haklısın kilo ilk hafta vermesemde yılmamam lazım işte bu yılmamak işinide bu takım engelliyor buraya hergün gelmek motivasyonunu artırıyor insanın yılmadan kurtulucaz bu yağlardan inşallah .

adcim benim yaptığım diyeti merak eden herkez için buraya yazayım dedm canım karbonhidrat diyeti diye kluptede ayrı bir topik var ama almış başını gitmiş o topik takip etmen biraz zor olabilir ben kısaca sana şöyle söyleyeyim tüm yiyeceklerin bir karbonhidrat değeri var canım sana vereceğim linkten diyet hakkında bilgide alırsın o listeyede bakarsın normal bir insanın günde 70 - 75 arası karbonhidrat alması gerekiyormuş ki kilo almadan dengede kalabilsin kilo vermek isteyeninde daha az miktarda kh alması gerek. ben ilk 3 gün 0 kh alarak başlangıç yapmak istedim canım sen farklı bir mönüde uygulayabilirsin . sonrası günde en fazla 50 kh kadar yavaş yavaş artırarak beslenmemi düzenleyeceğim asağıda verdiğim linkten tüm yiyeceklerin kh değerlerini görürsün benim buzdolabımın üzerinde asılı bu liste ve her ne yiyeceksem muhakkak bakıyorum ne kadar kh aldım diye .sanada kolay gelsin derim bir kez deneyip alışınca bırakamayacak kadar güzel bir diyet yeterki hiç şeker ve un tüketme şeker ve un tüketildiğinde diyet bir hafta geri atıyor kendisini bu önemli olan tek unsur canım bol protein az karbonhidrat bu kadar aslında . kolay gelsin inşallah severek yararlanırsın öpüyorum canım .

Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti

inşallah vermişsindir canım. benim de içim içimi yiyor. bir de ilk haftam olunca.. ama tartıda eksiyi görmedik diye diyeti bozma taraftarı değilim ben. sonuna kadar dayanıyoruz inşallah. biz pes etmiycez yağlar pes edicek:)
çocukların ne izlediği önemli. onların küçücük dünyası inşa olurken fatmagül'ün ortama uyum sağlayabileceğini sanmıyorum:) ben çocuğu uyuttuktan sonra sonuna bakıyorum. iyi de oluyor, zaten sonundan o bölümde ne olmuş gayet rahat anlaşılıyor:) türk dizileri çook yavaş ilerliyor.
insan bazen ufak tefek kavga edebilmeyi de özlüyor değil mi:))
canım sana kolay gelsin. ben de dışarı çıkacağım oğluşla. bugün semt pazarımız var, gideyim şöyle bol bol yeşillik, meyve alayım. diyetime katkısı olsun.
gerçekten öyle. onun ruh sağlığı herşeyden önemli,elimizden geldiği kaarıyla engellemeye çalışıyoruz ama babası bazen sinirine yenik düşüp bağırıyor,yani farketmeden sesi çok yükseliyor.çocuğun yanında çok müdahale edmiyorum ama tepesine çıkmayı çok istiyorum ama yine oğlum için o anda engelliyorum kendimi. sanırım doya doya tartışmak mazi oldu. :)))
çok sağol canım. sanada kolaygelsin. oh tazecik herşeyden alın ana oğul. iyi alışverişler.
neyneyse canım haklısın kilo ilk hafta vermesemde yılmamam lazım işte bu yılmamak işinide bu takım engelliyor buraya hergün gelmek motivasyonunu artırıyor insanın yılmadan kurtulucaz bu yağlardan inşallah .

adcim benim yaptığım diyeti merak eden herkez için buraya yazayım dedm canım karbonhidrat diyeti diye kluptede ayrı bir topik var ama almış başını gitmiş o topik takip etmen biraz zor olabilir ben kısaca sana şöyle söyleyeyim tüm yiyeceklerin bir karbonhidrat değeri var canım sana vereceğim linkten diyet hakkında bilgide alırsın o listeyede bakarsın normal bir insanın günde 70 - 75 arası karbonhidrat alması gerekiyormuş ki kilo almadan dengede kalabilsin kilo vermek isteyeninde daha az miktarda kh alması gerek. ben ilk 3 gün 0 kh alarak başlangıç yapmak istedim canım sen farklı bir mönüde uygulayabilirsin . sonrası günde en fazla 50 kh kadar yavaş yavaş artırarak beslenmemi düzenleyeceğim asağıda verdiğim linkten tüm yiyeceklerin kh değerlerini görürsün benim buzdolabımın üzerinde asılı bu liste ve her ne yiyeceksem muhakkak bakıyorum ne kadar kh aldım diye .sanada kolay gelsin derim bir kez deneyip alışınca bırakamayacak kadar güzel bir diyet yeterki hiç şeker ve un tüketme şeker ve un tüketildiğinde diyet bir hafta geri atıyor kendisini bu önemli olan tek unsur canım bol protein az karbonhidrat bu kadar aslında . kolay gelsin inşallah severek yararlanırsın öpüyorum canım .

Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti

çok sağol canım yarından sonra başlamak istiyorum ama arada pazar günü var ogünden çekiniyorum diyorum ama hayır ogüne inat cumartesi başlayıp o günüde layıkı ile atlatıcam inşallah. (aman çok gazlı gördüm kendimi,kesin duvara toslarım huyum kurusun.) :mymeka:
neyse denicez canım çok sağol.

çok haklısın çocuklara zararlı diye içirmiyoruz kendimizde zararını düşünüp içmemeliyiz . en doğrusu eve almamak canım iyi düşünmüşsün .

bu hafta vermişimdir inşallah canım çünkü bir kilo bile vermediysem nerde yanlış yaptım diye kendimi yer bitirir sonra ilk ulaşacağım abur cubur paketini açar ve güzelde tüketirim . eyvahedigeldismile Allah korusun bunu yapmak istemiyorum ama motivasyonum anında sıfıra düşüyor . neyse kötü düşünmeyeyim moralsiz olmakta kilo aldırıyor . vericez bu kiloları canım inanıyorum .olumunekankayizsmile
ya ben çoğu yazıyı farkedemiyorum. bunuda farketmemişimcanım.
neyse,ferihanım ne arkadaşlar biliyorumki diyet yaptığı halde o hafta veremedi ama devam edince diğer hafta çok çok güzel kilo verdi. sakın kendini bırakma hayatım versekte vermesekte hepsi gidesiye kadar devam.haklısın moral çok önemli.moral bozmak yok,çokhoş zayıf bayanlar olucaz inşallah. olumunekankayizsmile

Ben geldiim :)

Tamam o zaman sıkılmama konusundada anlaştık çok yoğun şimdi işlerimi toparladım bir bakayım dedim kim ne yemiş ne içmiş ben öğlen yemeğimi yedikten sonra 1 lt su içtim hala içiyorum şimdi de meyvemi yerim akşamı da hafif atlatırsak süppperrr :))))

canım bu yazıyıda yeni farkettim.
öğle yemeğini yazmışmıydın,sanırım onuda kaçırdım yada unuttum.neyse afiyet olsun cnım. su olayın süper tebrik ediyorum canım.

bende, yazmayı unuttum,1 saat önce salatamı ve yarım ekmeğimi yedim. biraz üzüm yedim. akşama evde göbek maruk salatamı yemek istiyorum,1 dilim tahıllı ekmeğimle beraber.
bu arada kızlar ben evde yani balkonda saksıda göbek marul yetiştirmek istiyorum,bu konuda bilgisi olan varmı nasıl yapabilirim. gerçi bahçe var ama orayada in-çık yapması zor geliyor.yağmurda çmurlu oluyor açıkçası hiç işime gelmiyor. aman vazgeçtim ama bilginiz varsa yinede yazın canlar.

ben şimdi çıkıyorum mesaim bitti. hepinizi öpüyorum,huzur dolu sağlık dolu akşam diliyorum. opuyorumnanaktan

kizlar nerhaba nasilsiniz ben cok yogun bir sekilde calisiyorum hepnizden özür dilerim cok uzun zamandir girmiyorum kilom 64 ayrildigim kiloma bir türlü dönemedim sizler nasilsiniz yeni gelenler var galiba

evet,artık ben de bu takımdayım kızlar..mümkün olduğunca girip paylaşım yapmaya çalışcam sizlerle.ilk defa katılıyorum takıma,sanırım yarın sabah tartılıp ilk kilomu burada paylaşacağım değil mi?
yalnız benim merak ettğim şey,cumaları saat kaça kadar biildireceğiz kiloları? şu sebepten; yarın evdeyim ama pazartesinden itibaren doğum iznim bitiyo çalışmaya başlıyorum,diş hekmlği fakültesnde doktora yapıorum ki akşama kadar koşar adım hasta bakıorum internete girmem imkansız değil ama zor.sabah tartılıp öğle arası veya akşam çıkışta yazabilirim.
acemilik de var tabi ince ince soruyorumnaniknanik

cnm hoşgeldinnn aramıza ben emine
takım kaptanımız sana anlatır takım kurallarınıı ama bildiğim kadarıyla yeni üyeler ilk hafta kilo bildirimi yapmıyo alışma dönemi oluyooo
kendini tanıtmakla başlayabilirsin bol bol paylaşım bekliyoruzz yediklerini yazıyosun ve bizimyediklerimize yorum yapıyosunnnnhihoyyyt

ya 3kere yazdım olmadıııı toplu alıntı yaptım olmadıı valla 1 saatir yazıyomm nese kızlar
beslenmenzi güzel giiyo ad cnm süpersinnn
neyse neyse sende cnm güzel gidiyosunn bol cene calmışsınız
dosbacım gecmiş olsun umarım kötü bişey yokturr
karamalı uğramış daha sık uğra cnm özletmeee

bana gelinceee
bol temizlikli yorucu bir gündü yediklerimi yazayımm
sabah yazmıştım
öğlen 2dilim ekmek
akşam 1 kase corba,5kaşık pıraa yemmeğii,3kaşık erişte ekmek yokk:))
limonlu maden suyuuu
ayaklarım ağrıyooo uykumda varr

kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederim kötü bi gündü :((
temizliğe kadın gelecekti iptal ettim bugünde yağmur başladı devam edecekmiş...
yarın gelecek ve sabah yine giremem
kaptanım beni yine izinli geçersin...c.tesi ablam gelio
haftaya da yüzük merasimi var ben çok yoğunum
zaten diyetten de koptum iyice...çok kötü besleniyorum...kullandığım ilaçlar kilo yapıo iştah açıyo :((
keyfim yok moralim düşük :((
kusuruma bakmayın bi süre yokum :(

Merhabalarr,

Akşam yemeğimi paylaşayım sizlerle, kabak ve yoğurt yedim kavurdum yağsız bir şekilde salata ve biraz da yoğurtla bir dilim de ekmekle yedim akşam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...

hanımlar herkese merhaba..kendimi tanıtmakla başlayım.
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimle ilk çıkarken 58 kiloydum,evlendik ben 65le hamile kaldım 20kg aldım.şu anda 76 kiloyum.kızım 2.5 aylık emziriyorum,emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapmıcam iştahım çok açıldı süt veririken..ama bütün çabam kilo vermek üzerine olacak..yavaş ama emin kilo vermek hedefim..
hedefim 57 kg olmak inşallahhh.eşim çok söyler 58 kiloydun bilmem ne..bugün son böreğimi yedim yarından itibaren başlıyo maraton..kilomun ben de küsüratını bilmiyorm yarın sabah tartılayım bi...

Teşekkür ederim canım inşallah tartıya yansır bu .
Bu arada ne kadar su içtiğini takip edebilmek için küçük pet şişe kullanıyorum böylece ne kadar içtiğimi de biliyorum il başlar da, çok zorluyordum kendimi su içebilmek için 2 litreyi zorla içiyorum ama şimdi 3 litreyi buluyor ya çoğu zaman.Sen de öyle yap su iç cildin de bile hissedersin farkını :))

Su için en iyi formül bahsettiğin şekilde olan. Muhakkak sabit bir şişe olması lazım. Bir ara ben de dikkat ediyordum ve tam olarak dediğin gibi, cilde falan yansıyor. Sindirim problemlerini kesiyor. Faydası bitmez.

gerçekten öyle. onun ruh sağlığı herşeyden önemli,elimizden geldiği kaarıyla engellemeye çalışıyoruz ama babası bazen sinirine yenik düşüp bağırıyor,yani farketmeden sesi çok yükseliyor.çocuğun yanında çok müdahale edmiyorum ama tepesine çıkmayı çok istiyorum ama yine oğlum için o anda engelliyorum kendimi. sanırım doya doya tartışmak mazi oldu. :)))
çok sağol canım. sanada kolaygelsin. oh tazecik herşeyden alın ana oğul. iyi alışverişler.

bizimki biraz daha küçük ama o bile bir gerilim olsa hissediyor. çocuklar duymasın dizisindeki gibi olucaz herhalde:))) mutfak:)

pazar fena değildi ama hava serindi. oğlum üşümesin diye fazla dolanmadım. ama güzel marullar vs gibi hafta içi salata malzemelerim olacak şeyleri de ihmal etmedimyerimseniben

bende, yazmayı unuttum,1 saat önce salatamı ve yarım ekmeğimi yedim. biraz üzüm yedim. akşama evde göbek maruk salatamı yemek istiyorum,1 dilim tahıllı ekmeğimle beraber.
bu arada kızlar ben evde yani balkonda saksıda göbek marul yetiştirmek istiyorum,bu konuda bilgisi olan varmı nasıl yapabilirim. gerçi bahçe var ama orayada in-çık yapması zor geliyor.yağmurda çmurlu oluyor açıkçası hiç işime gelmiyor. aman vazgeçtim ama bilginiz varsa yinede yazın canlar.

ben şimdi çıkıyorum mesaim bitti. hepinizi öpüyorum,huzur dolu sağlık dolu akşam diliyorum. opuyorumnanaktan

iyi geceler canım. günü çok iyi geçirdin, gece de bozmazsan süpersin. yarına havadisleri alırız.

kizlar nerhaba nasilsiniz ben cok yogun bir sekilde calisiyorum hepnizden özür dilerim cok uzun zamandir girmiyorum kilom 64 ayrildigim kiloma bir türlü dönemedim sizler nasilsiniz yeni gelenler var galiba

merhabalar karamanlıa.s

evet,artık ben de bu takımdayım kızlar..mümkün olduğunca girip paylaşım yapmaya çalışcam sizlerle.ilk defa katılıyorum takıma,sanırım yarın sabah tartılıp ilk kilomu burada paylaşacağım değil mi?
yalnız benim merak ettğim şey,cumaları saat kaça kadar biildireceğiz kiloları? şu sebepten; yarın evdeyim ama pazartesinden itibaren doğum iznim bitiyo çalışmaya başlıyorum,diş hekmlği fakültesnde doktora yapıorum ki akşama kadar koşar adım hasta bakıorum internete girmem imkansız değil ama zor.sabah tartılıp öğle arası veya akşam çıkışta yazabilirim.
acemilik de var tabi ince ince soruyorumnaniknanik

hoşgeldin burchinipekten. takım kaptanımız senin sorularını yarın cevaplar. önce biraz da kendinden bahsediyorsun yaş vs. daha ayrıntılarını dediğim gibi ad bahsedecektir.

ayy büsürrü sey yazdım hepsi gitti int koptuuu:(((((((((

geçmiş olsunn.

ya 3kere yazdım olmadıııı toplu alıntı yaptım olmadıı valla 1 saatir yazıyomm nese kızlar
beslenmenzi güzel giiyo ad cnm süpersinnn
neyse neyse sende cnm güzel gidiyosunn bol cene calmışsınız

bana gelinceee
bol temizlikli yorucu bir gündü yediklerimi yazayımm
sabah yazmıştım
öğlen 2dilim ekmek
akşam 1 kase corba,5kaşık pıraa yemmeğii,3kaşık erişte ekmek yokk:))
limonlu maden suyuuu
ayaklarım ağrıyooo uykumda varr

sağol canım. güzel gitti bugün. moralim de iyi çok şükür. Allah bozmasın. senin de çok güzel olmuş. bu temizlik ne zaman bitecek yaw:)

kızlar ii dilekleriniz için teşekkür ederim kötü bi gündü :((
temizliğe kadın gelecekti iptal ettim bugünde yağmur başladı devam edecekmiş...
yarın gelecek ve sabah yine giremem
kaptanım beni yine izinli geçersin...c.tesi ablam gelio
haftaya da yüzük merasimi var ben çok yoğunum
zaten diyetten de koptum iyice...çok kötü besleniyorum...kullandığım ilaçlar kilo yapıo iştah açıyo :((
keyfim yok moralim düşük :((
kusuruma bakmayın bi süre yokum :(

işlerin biraz yoluna girdikten sonra görüşürüz inşallah canım. kendine iyi bak. Allah yardımcın olsun.

Merhabalarr,

Akşam yemeğimi paylaşayım sizlerle, kabak ve yoğurt yedim kavurdum yağsız bir şekilde salata ve biraz da yoğurtla bir dilim de ekmekle yedim akşam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...

Afiyetler olsun. Ne kadar güzel. Ben de yediklerimi birazdan yazıciim.

hanımlar herkese merhaba..kendimi tanıtmakla başlayım.
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimle ilk çıkarken 58 kiloydum,evlendik ben 65le hamile kaldım 20kg aldım.şu anda 76 kiloyum.kızım 2.5 aylık emziriyorum,emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapmıcam iştahım çok açıldı süt veririken..ama bütün çabam kilo vermek üzerine olacak..yavaş ama emin kilo vermek hedefim..
hedefim 57 kg olmak inşallahhh.eşim çok söyler 58 kiloydun bilmem ne..bugün son böreğimi yedim yarından itibaren başlıyo maraton..kilomun ben de küsüratını bilmiyorm yarın sabah tartılayım bi...

tekrar hoşgeldin aramıza. kilon fena değil aslında. yani henüz bebeğin çok küçük. emzirirken zaten kilo veriyorsun bir yandan. her zaman için önceliğin bebeğini emzirmek olsun. yediklerine dikkat ederken de bunu göz ardı etme bence. börek çörek, tatlılar ve cips vs gibi hazır gıdalardan uzak durmaya dikkat etmelisin bence. sen bu ekstaraları elesen zaten kilo verirsin diye düşünüyorum. şimdiden kilona dikkat etmen de gayet iyi bir gelişme bence.

eveet sıra şimdi ne yedik ona geldi.

ben kahvaltıdan sonrasını girmedim sanırım. spora gittim ve spor çıkışı 1 elma yedim. eve gelince 1 ceviz yedim ve 1 bardak ayran içtim.

öğle yemeği ise mercimekli, buğdaylı çorba. ekmek yok.

ara öğün yarım muz, 2 dilim elma. 2 bardak çay.

akşam yemeği ise yeşil mercmekli salata. birazdan yeşil çay içeceğim inşallah.

Günaydın kızlar,
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle diyorr ve hemen kahvaltımı paylaşayım kahvaltılık gevrek şimdide suyumu içiyorum.Birazdan da yeşilçayımı içeceğim...

günaydınlar,

kilomu bildireyim. her ne kadar canımı sıkmış olsa da..

bu arada ad, benim başlangıç kilomu 81.8 yapar mısın?

bu düzeltmeden sonra tahmin edin kilom ne???

81.7

günaydın kızlar.

neyneyse yalnız deilsin. bende hüsranlı bir sabah yaşıyorum. kilom 56.7 çıkıyor.
çıldırayımmı,üzüleyimmi bilemedim. en azından 56.5 un altına inmişimdir diyordum.
neyse vazgeçmek yok tabi. kaldığım yerden devam edicem ama ne yalan söyliyim biraz isteksizim bugün,hevesim yok. neyse buralardayım. bu hafta listede çok az kişi olacak malesef. herkes izinli. hayırlısı olsun ne diyim.

günaydın bayanlar
başlangıç kilom 75.2
bakalım haftaya cuma kaç olcak çok merak ediyorum:)))
bu arada boyumu yazmayı unutmuşm 1.65cm

gece 4 kez emzirmeye uyandı bizim bıdık.artık saat 5 gibiydi midem inanılmaz kazındı..kazındıııı ama yemedim su içtim sadece.sabah kahvaltımı yazıyım:
1 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekm
peynir,5zeytin,domates salatalık biber,dereotu
1 kk kada da tahin helvası
2 fincan açık çay

süt için içtiğim bir bitki karışımı var birazdan onu demleyip içeceğim

herkeslere kolay gelsin..iyi bir gün mutlu saatler inşallahsırnaşık şey

Back