Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yimağımı yidim kızlar.
1 tabak dolusu bol yoğurtlu ıspanak yedim. yanında yarım dilim ekmek.
ekmeğin diğer yarısını ve salatamı iş çıkışına saklıyorum. şimdi yeşil çayımıda söyledim. evdede 1 bardak içerim sanırım. meyvelerimde yanımda hadi bakem ne olcek.
bu sırada dün wc ile buluştum ama kısa süreliydi.
karnım hala davul gibi şiş ve kasığım sancıyor. bir ağrı kesici alsam fena olmaz. gerçi dün daha fenaydım.bugün biraz daha iyi.
oh oh afiyetler olsun tekrar. bugün ne kadar hoş gidiyor senin diyetin. Allah nazarlardan saklasın:)
bir de bu wc sorunun çözülseydi
çeneden yemek yiyemedim:) ben gideyim yemeği yiyip geliyorum.
çok sağol canım.valla bende şaşırıyorum kendime.akşamıda güzel kapatabilirim inşallah.
wc sorunu için bu akşam ümitliyim nasip olursa. ayaklarımıda sıcak tutarsam faydalı olacaktır. belkide dediğin gibi koladan dolayı olabilir. ya zaten dün akşam inan şişiriyor diye yarısını bıraktım. ama canım çok isterse zero dan alsam olurmukine. :kedi:
afiyet olsun.
çok sağol canım.valla bende şaşırıyorum kendime.akşamıda güzel kapatabilirim inşallah.
wc sorunu için bu akşam ümitliyim nasip olursa. ayaklarımıda sıcak tutarsam faydalı olacaktır. belkide dediğin gibi koladan dolayı olabilir. ya zaten dün akşam inan şişiriyor diye yarısını bıraktım. ama canım çok isterse zero dan alsam olurmukine. :kedi:
afiyet olsun.
afiyet olsun neyneysecim .
adcim geçmiş olsun canım wc problemi bendede var malesef dün akşam kardeşim ballı sıcak su iç iyi gelir dedi biraz diyetimi sabote ettim ama napalım artık içtim ben pek faydasını görmedim ama iyi geldi diyenler çok oluyor bilmiyorum istersen bir dene canım . ballı su harici diyetim 3 gündür çok şükür iyi gidiyor canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum kilo verdimmi diye gerçi şişlik hala var ama neyse artık yapacak bişey yok onun için şimdilik . öpüyorum canım . görüşmek üzere . kendine iyi bak .
afiyet olsun neyneysecim .
adcim geçmiş olsun canım wc problemi bendede var malesef dün akşam kardeşim ballı sıcak su iç iyi gelir dedi biraz diyetimi sabote ettim ama napalım artık içtim ben pek faydasını görmedim ama iyi geldi diyenler çok oluyor bilmiyorum istersen bir dene canım . ballı su harici diyetim 3 gündür çok şükür iyi gidiyor canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum kilo verdimmi diye gerçi şişlik hala var ama neyse artık yapacak bişey yok onun için şimdilik . öpüyorum canım . görüşmek üzere . kendine iyi bak .
canım konuşmanızın arasına girmiş gibi olmayayım ama bence kolanın diyetide şekersizide pek faydalı değil hatta zararlı bile hele bizler gibi kilo problemi olan kişiler için içindeki katkı maddelerinden dolayı ben yıllardır içmiyorum içtiğim zamanların sayısı epey azdır . eskiden çok düşkündüm ama artık çok şükür bıraktım . tabi bu benim şahsi fikrim :kedi: sen çok seviyorsan arada azıcık küçük kaçamaklar yap istersen kaydirigubbakcemile3
canım çok sağol. karışımı fırsatım olursa denerim ama gerek kalmayabilirde. benim genelde psikolojiktir sıkıntımın sebebi.dr da öyle söylemişti. ama üşüttüğüm zamanlardada sıkıntım oluyor hemen bağırsaklarımı etkiler. b
diyetinin iyi gitmesine çok sevindim canım. inşallah güzel kilolar verirsin.bu hafta verememiş olsanda üzülme ve asla pes etme.diğer haftaya kesinlikle vermiş olursun diye düşünüyorum.
bu kola işini ramazanda abarttım ben. öncesinde inan böyle bir tüketimim yoktu. sinir oluyorum. şimdi eve alma yasağı getirecem.eşimde çok düştü üstüne. bırakmamız lazım zaten oğlumda büyüyor.herşeyin farkına varıyor denemek istiyor ama acı diyoruz ozaman vazgeçiyor. ama gerçekten bağımlılık yapıyor. olmadı diyorum kötünün iyisi zero içerim oda çook canım isterse. eve almak yok artık.
canım çok sağol. karışımı fırsatım olursa denerim ama gerek kalmayabilirde. benim genelde psikolojiktir sıkıntımın sebebi.dr da öyle söylemişti. ama üşüttüğüm zamanlardada sıkıntım oluyor hemen bağırsaklarımı etkiler. b
diyetinin iyi gitmesine çok sevindim canım. inşallah güzel kilolar verirsin.bu hafta verememiş olsanda üzülme ve asla pes etme.diğer haftaya kesinlikle vermiş olursun diye düşünüyorum.
bu kola işini ramazanda abarttım ben. öncesinde inan böyle bir tüketimim yoktu. sinir oluyorum. şimdi eve alma yasağı getirecem.eşimde çok düştü üstüne. bırakmamız lazım zaten oğlumda büyüyor.herşeyin farkına varıyor denemek istiyor ama acı diyoruz ozaman vazgeçiyor. ama gerçekten bağımlılık yapıyor. olmadı diyorum kötünün iyisi zero içerim oda çook canım isterse. eve almak yok artık.
işte bu:lepi:
çocuk konusunda kesinlikle haklısın. onların içmesini/yemesini istemediğimiz bir şeyi bizim de tüketmememiz lazım.
maşallah ad alkisalkisalkis
sen bugün bir diyette olması gereken neyse onları uyguladın. yeşil çay sindirime çok faydalı. umarım şifa olur her bişeyine:)
canım bende nasip olursa gitmeyi düşünüyorum,şartlarım el verirse tabi. ama şartları zorlayacağım. inşallah gidebilirim. sıkılaşmam gerekiyor.
canım, hoşgeldin.yalnız gelemeyeceğin zamanlarda daha erken haber verirsen seviniriz.
işlerinde kolay gelsin.
kaydın yapıldı hayatım. bu hafta değil ama önümüzdeki hafta paylaşım durumuna göre resmi üye olmuş olacaksın ve listelerdeki yerini alacaksın inşallah.
bu arada bende ön muhasebe işleriyle uğraşıyorum. işlerinde kolaygelsin canım
afiyet olsun.
bencede hayatım ne kadar erken başlarsan okadar iyidir. fırsatın varsa hiç bekleme derim.
su olayın çok iyi.bende okadar içebilsem ama gün boyu toplam 1 lt yada biraz fazlası ancak içiyorumdur.
günaydın canım.afiytolsun
tekrar geçmişolsun dosbacım.hayırdır üşüttü falanmı.inşallah çok sıkıntılı bidurum yoktur.
süpersin hulkum inan senden sıkılmam. alkisalkisalkis
çok haklısın çocuklara zararlı diye içirmiyoruz kendimizde zararını düşünüp içmemeliyiz . en doğrusu eve almamak canım iyi düşünmüşsün .
bu hafta vermişimdir inşallah canım çünkü bir kilo bile vermediysem nerde yanlış yaptım diye kendimi yer bitirir sonra ilk ulaşacağım abur cubur paketini açar ve güzelde tüketirim . eyvahedigeldismile Allah korusun bunu yapmak istemiyorum ama motivasyonum anında sıfıra düşüyor . neyse kötü düşünmeyeyim moralsiz olmakta kilo aldırıyor . vericez bu kiloları canım inanıyorum .olumunekankayizsmile
buyrunnnnnnnnn
çok sağol canım.yazdıkların iyi geldi.
akşam bir fincan daha içersem süper olur. fatmayı izlerken içebilirim ama oğlum uyumamış olacak sanırım izleyemicem. kötü sahneli filmleri ve dizileri izlemiyoruz.zaten çok duygusal bir çocuk. biz tartışırken ağlıyor onların bağırtısında ne yapar bilemiyorum ama yinede dikkatli olmaya çalışıyoruz.onun yanında tartışmıyoruzda artık. kaydirigubbakcemile
canlar biraz mola veriyorum.işlerime yoğunlaşayım.buralardayım öpüyorum.
Ben geldiim :)
Tamam o zaman sıkılmama konusundada anlaştık çok yoğun şimdi işlerimi toparladım bir bakayım dedim kim ne yemiş ne içmiş ben öğlen yemeğimi yedikten sonra 1 lt su içtim hala içiyorum şimdi de meyvemi yerim akşamı da hafif atlatırsak süppperrr :))))
Bol su içerek çok iyi bir şey yapıyorsun. Ben de içiyorum ama ne kadar içtim hiç bilmiyorum. Miktarını takip etmem lazım. Güzel gidiyorsun canım diyette, maşallah.