canım kpss olayı bence büyük şans sizler için. imkanın olursa biraz çalış derim hayatım.kolay gelsin.Herkese merhabalar şekerler
memleketteyim nete çok giremiyorum ya misafir var ya da biz misafirlikteyiz sakinliği özlemedim desem yalan olur
daha geçmişe bakamadım inş birazdan bakmaya çalışacağım
bildiğiniz gibi KPSS eğitim bilimleri iptal oldu inş hakkımızda hayırlısı budur canlarım sizlerden bol dua istiyorum...
Kiloma gelince 64.5da takılı kaldım inmiyor ama haklıda çok dikkat edemiyorum haliyle sürekli gezmelerdeyim.
aynen öyle aslıcım,ama sen bunu başarıyorsun artık yani sağlıklı beslenmeyi.benimse daha çok yolum var. önce irade kontrolü kursuna gidecem. kaydirigubbakcemile3canım haklısın sağlıklı yaşamak için sağlıklı beslenecez başka çözüm yokkaydirigubbakcemile3 ve tek derdimiz bu olsun sonuçtaa bu dert bile sayılmaaz kaydirigubbakcemile5
yediklerime gelirsek sabahtan sonraki ara: bir küçük kase sütlü kabak normal şeker yok içinde tatlandırıcı var azcık
öğle: misafirlikteydik ve en masum, yalancı ve bol lorlu su böreğinden bir dilim ekmek kadar yedim bayanssulusmile
ara bir hurma
akşam: bir kabak dolması yedim
bence bu günü kurtardım kaydirigubbakcemile3 artık yarın için plan yapmak lazım kaydirigubbakcemile3 gece yatmadan bir saat öncede bir su bardağı süt içeceğim yerimseniben
kızlar kimse online değil şimdii bende çıkıyorumm hepinizee ii geceleeerr
günaydıınna.s.
herkess iyidir umarımm yerimseniben
ben şimdi kahvaltımı yapıyorumcokacimcoook yediklerimm.. yarım dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu ezine keçi peyniri, domates salatalık, kaynama bir yumurtaa,
sabah 6:30da kaltıp bir saat yürüyüş yaptım, ve yürüyüşten sonra bitki çayımı içtim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?