• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar ben geldim
öncelikle nac canım o gün acele ile 65 yazmışım canım çok özür dilerim seni çok uğraştırmışım :(( bu arada çok özledim daha sık gel
adcım tatilinin ii geçmesine sevindim
bana gelince kızlar habersiz almanyadan misafirim geldi artık yuh diyorum :)) ben bile kendimi aştım
çok yazmayacağım içimdekileri anlatmayı o kadar isterdim ki...
neyse adcım sadece dileğim cumaya kadar gelemezsem canım benim izinli yaz
ne zaman gidecekleri belli değil
kızlar kusura bakmayın çok öpüyorum hepinizi

slmlarrr buğün girmeme rahmen yazamadımm sitede problem vvardı sanırımm
adcımm hoş geldin tatilin güzel gecmiştir umarımm
dosbacım ilginç tanıdıkmıydı cnm bari gelenlerrr daha almanyadan haber verilmez mi ya çok kızarım habersiz gelenlereee
ay ben ipin ucunu kaçırmak üzereyim yarın kendime dur diyerek başlıcammmmmm
5günde 5kilo diyetine başlıyorum sok etkisi yapsın yoksa uyaramıyorum kaçtıkca kaçıyooo
patatesle başlayayım yarın bakalım eşimde yok daha kolay olurrr cnm isteme olayıda olmaz

aşağıda ela vardı,aslı vardı şimdi kimse yok,kızlar hem diyorsunuzki kimse yok hemde gelip cee deyip gidiyorsunuz. hadi toparlanalım artık.
asumancımm ceee :sm_cool:
amannnnn aslıcım gelmiş. hoşbulduk hayatım. nasılsın. ne güzel yerinde saymakda iyidir boşver benim gibi sil baştan yapmıcan en azından. ama bende bırakmıcam kendimi nasipse ekimde spora başlıyorum yaza kadar devam edicem nasip olursa. ozaman daha iyi olur diye düşünüyorum.
yediklerin gayet güzel hayatım,afiyet olsun.

aslıcım senin yazınla bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
kızlar burada gelip gidene çok takılmayın bence.
buradaki herkesin öncelikli görevi bol paylaşım. herkes gelip günde 3 öğün ne yediğini ne içtiğini yazdıktan sonra diğer arkadaşlarada cevaplar yazıp öyle çıksın lütfen. yoksa ben gelip yediğimi içtiğimi yazıp çıkarsam arada çok fazla kopmalar olur. sohbet hakkı verelim birbirimize açık kapılar bırakalım. lütfen kendi bilgilerinizin yanı sıra diğer arkadaşlarada cevaplar yazalım.sohbetler açalım.
dedikten sonra.
1 saat önce geçmişi biraz okudum,hatta cevaplar yazdım ama sistem arızalı diye olmadı. dosbadan ses yok sanırım memlekete gitti.gerçi fırsat buldukça daha okumam gereken çok şey var.orayada sıra gelir.
canımm bende iim ya teşekkürleerr...opuyorumnanaktan haklısın yazalım paylaşalım okuyalım yorumlayalım olumunekankayizsmile
KIZLAR ACİL YORUM BEKLİYORUM !!!!
Bugün
kahvaltı: 1 dılım kepeklı ekmek,1 dılım peynir
ara: sekersiz çay
Öğlen: kocaman salkım çekirdekli üzüm, bir avuç badem, soda
ara: yeşil çay + biraz antepfıstığı
** müşterimiz çerez getirmiş, onlardan edığım ııcın yemke yemedım, şimdide vicdanım rahat değil :(
nadid hoşgeldin seni görmemiştim daha öncee sempatiksalakcinni ayrıca sen kilo alıp vermişsin o kadar paniklemee verirsin o 7 kiloyudaaa olumunekankayizsmile bugün yediklerin az olmuş üzüm yerken neden kocaman bi salkım yedin ki saysaydın daha ii hesaplardın kaç porsiyon yediğini ayrıca bir avuç bademle birlikte kalori tavan yapmış yaniii delikafadulden kahvaltıda salatalık domates felan yediğim zaman kendimi daha tok hissediyorum miğde doluyor tabii sende öyle bişeyler yeseneee... şekersiz çay aramı yahuuu kaydirigubbakcemile3
canımcım için rahat olsun diet adına kazanılmış bir gün bencee sadece ilginç bir tarz yapmışsın :roflol:

akşam yemeğim: bir bardak ayran, 1 domates, yarım kabak ve bir biber dolması :D
gece bir bardak süt iççemmm
gelcem genee inş. şekerler görüşürüzzz....
dosbam bu aradaa bende yuhh diim senin gibii :D taaa almanyadanda habersiz gelinirmi yahuu :D

günayyyddıınnn canım takımın.

inşallah herkesler iyidir. bende tatil sonrası işe başlamak ne kadar iyiyse o kadar iyiyim. alışmaya çalışıyorum eski düzene. uykusuzlukta bir yandan canımı sıkıyor. dönüşümüzü cuma günü yapmadığımıza pişman olduk. cumartesi akşam yola çıktık,otobüste hiç rahat değildim malesef. sabaha karşı evdeydik. saat 5 gibi uyuyup,10 gibi kalktık.kahvaltı edip hazırlanıp doğru oğluma koştuk. onunla vakit geçirdik. ama ben dinlenemediğim için tansiyon problemi yaşayıp durdum. eve zor attım kendimi,o sıkıntıyla koltukta uyuya kaldım. oğlumu yine zong.bıraktık. kayınvalide rahatsız o yüzden birkaçgün daha ananede kalacak.
gelelim tatilime.
tatile oğlumla gitmediğim için üzüldüm,herksein yanında çocukları vardı,sanırım sadece bizim çocuğumuz yoktu. aslında olmaması birzda iyiydi ama %80 üzüldüm. onsuz tatile gitmicem artık.
neyse,tatili oğllumsuz ama oğlumla geçirirken ikinci günümüzde adet oldum.
fırsat buldukça gezmeye çalıştık. ve sonunda buradayız.
kızlar burda olmaya çalışırım. fırsat buldukçada geçmişi okuyup yazmaya çalışıcam.hepinizi öpüyorum.
cnmm hoşgeldinn kaptanımm
tatil üzel hoş dönüş kötü demi cnm yazmışmıydın hatırlamıyorum nereye gittiniz nerde kaldınız ay ne soru sordummm cnm adet olmuşsun kötü olmuş yaa:gitme:

şansıma sistemde çalışma vardı,sanırım düzeldi.
geçmişe henüz bakamadım. bu arada kimse bugün birşey yemedi sanırım.
ben yediklerimi yazayım.
sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
öğlen henüz yemedim ama az pilav üstü nohut ve salata yicem sanırım. tabi gelirse yemeğim.
evet sistem arada gidiyoo cnmm klasik kahvaltıı güzel olmuş cnmm
öğle yemeğinde öyle afiyet olsunn

yemeğim geldi.
hııımm güzel görünüyor. şimdi pişman ola ola pilavı yicem kızlar.
bu arada tatilde verdiğim kiloları geri aldımda geldim haberiniz ola.
çıkarın oklavaları domatesleri,valla hakettim.
yalnız mücadeleme devam ediyorum kaldığım yerden aynen devam. ramazan ayı,bayram tatil derken,tempo değişti. ama artık devam edebilirim.bahane kalmadı. herşey güzel olacak inşallah.
kaç kilo oldun cnmcımm
verirsin senn cnm verirsinn
hepimizde vereceğiz tığ gibi olacağızzkaydirigubbakcemile2

asumaaaannncımm kaptanımmm hoşgeldiiiinnnnn opuyorumnanaktan yazdıklarını okudum ama yinede ii geçmiş tatilin bi daha çocuğunla gidersin a.s. kilolar felan alınmış ama olsun bizde almadık ama verdikte sayılmazz yani ben yine yerimde sayıyorum kafamçokkarıştı ama artık kendimi birazdaha yoruyorum yakında yağlarr hop hopp gidecekkaydirigubbakcemile2

bugün yediklerimm.. kahvaltı ilginçti sempatiksalakcinni üç dilim karpuz, 4-5 çatal lor, bir dilim kızarmış ekmek,
ara: iki ceviz, bir tane salatalık,
öğle bişey yiyemedim evi süpürüyordum laelaelaelaelae şimdi bir bardak süt içicem,
bugün sabah iki saat yürüyüş yaptım akşama çıkmıcam kaydirigubbakcemile2
kızlar kimse ygelmiyor artık buralaraaa... herkes diyetimi bozdu yoksa herkes çok mu meşgulll delikafadulden

cnm kahvaltıda karpuzzz:) değişik gercektenn:)))
2saat brovo o azmi banada verr cnm yürüyemiyorumm:((
aşağıda ela vardı,aslı vardı şimdi kimse yok,kızlar hem diyorsunuzki kimse yok hemde gelip cee deyip gidiyorsunuz. hadi toparlanalım artık.

cnm yazamıyodumm vardımdaaaa
öncelikle ben bu forumu yeni buldum. 24 yasındayım, bir firmamada ihracat sorumlusuyum. ama asıl nokta son 4 yıldır kilomla başım belada. ben 1.69 boyunda 60 kiloyum. belki bunu yazdığımda bazı arkadaşlar, deli misin, bu kilo normal diyebilirler. ama asıl sorun şu: ben 4 yıl once 55 kilodan 80 kiloya çıktım. buarada uniye başalmıstım, yurtdısında kaldım derken bu tempoda 80 oluvermısım, hiç anlamadım. sonra birgun artık yeter dedı. karar verdım zayıflamaya. 1 yıl içinde 52 kıloya dustum.tabı her gıyıdıgım super duruyor falan derken. unı bıttı ve 7 aydır calısıyorum. kızlar bu 7 ayda 8 kılo aldım. daha once 80 kılo olmamda boyle baslamıstı. eskı halıme donmek ıstemıyorum. ve bu forumu bulunca burda yazmaya basladım. sizinle paylasmak ısterım diyet gunlugumu ve tabı sızın yaptıklarınzada yorum yapmaktan mmenun olurum. 1 hjaftadır rejimdeyim. .şimdilik herşey yolunda :)
cnm gercekten ne diyetii buu bence boyuna göre kilon iyi ama tabi senin düşüncen
aramıza hoşgeldin cnm isim neydi

selam kızlar ben geldim
öncelikle nac canım o gün acele ile 65 yazmışım canım çok özür dilerim seni çok uğraştırmışım :(( bu arada çok özledim daha sık gel
bana gelince kızlar habersiz almanyadan misafirim geldi artık yuh diyorum :)) ben bile kendimi aştım
cnm kolay gelsinn

buğün neler yediğime gelinceee
karmakarışıkkk
sabah 1parça ekamek 1dilim kadar peynie
türk kahvesi
öğlen kaşarlı tost
akşam makarna salatasıı
yeşil cay içiceem birazdan
yarınn patates günümm

Ela, uzaktan dünyalı hoşulduk, yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dün yediklerimle birlikte cidden ilginç bir diyet oldu. Aslında benim sorunum tam bir pisboğaz olmam. sevdiğim bir seyi görünce dayanmıyorum, bu yüzdende dayanamayıp yediğim şeyler olduğunda başka yerden kısıp dengelemey çalışıyorum.
kızlar ben 2 yıl önce 80 kılo verdim. Ve size sunu söyleyebilirm kebetan, mantıya herşeyi yedim. canım ne istediyse yedim. fakat 17:00 den sonra hiçbirsey yemedim. cok acıkırsam meyve yedim. Sağlıklı mıdır bilmiyorum. ama sizinle paylaşmak istedim.

buarada dünkü diyetim şöyleydi:
sabah: kepekli ekmek, peynir
ara: şekersiz çay
öğle: bir salkım çekirdekli üzüm, badem, soda
ara: yarım armut
aksam: zeytinaglı barbunya ( küçük bir kase), salata
gece: bir armut

elacım buarada , öğlen kasarlı tost ve aksam makarna salatası biraz fazla karbonhidratlı bir seçim olmus bence. araya protein içerikli bir besin koysan çok iyi olurdu canım.

günaydııınnn a.s.
eminecim bende zorluyorumda yürüyorum yoksa bayılmıyorum yanii yürüyüş yapcam dieee alsanaalsanasmile sen üzme kendini yürüyemiyorum diee ama fırsat buldukça yürüsen süper olur tabiii olumunekankayizsmile
veee bana dönelimm
sabah bir saat yürüyüş,
kahvaltı: 6-7 küçük galeta, 5 çatal maydanozlu lor, salatalık domates, şimdi çay keyfi yapıyorumm opuyorumnanaktan

günaydııın güzeller.

inşallah herkes iyidir. bende iyiyim şükür olsun,ama oğluma kavuşursam daha güzel olacak,onada Rabbimin izniyle az kaldı.
unutmadan hemen yediklerimi yazayım.
dün akşam yemeğinde
1 kepçe mercimek çorbası
1kaşık pırasa yemeği
1 kaşık karışık kızartma
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ilerleyen saatlarde 1 dilim baklava ve yarım bardak kola.
amanın yaaaaa... az yedim diyordum öküz gibi yemişim.ne bu yaa.
sabahda,1 dilim ekmekle beraber klasik kahvaltımı yaptım.
ezin beni kızlar, valla bu gidişe dur demem lazım. bakalım bugün ne yapıcam.
hemen kendimi yavaş ve az yemek yiyen firstlady moduna sokuyorum. göğüs dekolteli,beli korseyle incelmiş,yerlerde sürünen prenses elbisemle vede kabarık peruğumla,pc başında oturmuş,öğle yemeğine kadar hanım hanım çalışıcam. :roflol: nasıl ama bakalım bu modu yatasıya kadar sürdürebilecekmiyim. kızlar fırsat buldukça geçmişi okuyup cevap yazıcam.malum burdada işler birikti. çok verimli olamayabilirim.

hepinizi öpüyor,güzel sağlıklı ve düzenli beslenmeli gün diliyorum.

aslıcım günaydın canım,valla senin gibi yürüyüş yapabilsem keşke ama çalışınca v de evli vede çocuklu olunca olmuyor. yürüyüş yapmaktansa evde biraz iş yapıp,çocukla ilgilenmek işime geliyor. o yüzden benim evden uzaklaşmam lazım. bakalım ekimde fitnees olayını gerçekleştirebilecekmiyim.
kahvaltı olayında çok iyi. maydonozlu lor,salatalık,domates,bunları kahvaltı olarak alıştırmışsın kendine. inşallah bende böyle kahvaltılar yapabilirim.
günü güzel kapatman dileğiyle.

öncelikle ben bu forumu yeni buldum. 24 yasındayım, bir firmamada ihracat sorumlusuyum. ama asıl nokta son 4 yıldır kilomla başım belada. ben 1.69 boyunda 60 kiloyum. belki bunu yazdığımda bazı arkadaşlar, deli misin, bu kilo normal diyebilirler. ama asıl sorun şu: ben 4 yıl once 55 kilodan 80 kiloya çıktım. buarada uniye başalmıstım, yurtdısında kaldım derken bu tempoda 80 oluvermısım, hiç anlamadım. sonra birgun artık yeter dedı. karar verdım zayıflamaya. 1 yıl içinde 52 kıloya dustum.tabı her gıyıdıgım super duruyor falan derken. unı bıttı ve 7 aydır calısıyorum. kızlar bu 7 ayda 8 kılo aldım. daha once 80 kılo olmamda boyle baslamıstı. eskı halıme donmek ıstemıyorum. ve bu forumu bulunca burda yazmaya basladım. sizinle paylasmak ısterım diyet gunlugumu ve tabı sızın yaptıklarınzada yorum yapmaktan mmenun olurum. 1 hjaftadır rejimdeyim. .şimdilik herşey yolunda :)
hoşgeldin nadid. nickin ilginçmiş,anlamı nedir,yada hikayesi nedir.
canım öncelikle şunu belirtmek isterim ki,boyuna göre tamda olman gereken kilodasın kıymetini bil lütfen. ayrıca beden kitle endeksi olarak içimizde en zayıfımız sensin. o yüzden kendini üzme hayatım. ama çok çok haklısın ki insan kilo almaya başladıkça gerisi çok çabuk geliyor. o yüzdendir ki sana tavsiyem diyet yapmak yerine sağlıklı ve düzenli beslenerek vede en önemlisi spor yaparak kilonu korumandır. belki 1-2 kilo vermen iyi olabilir,hani bayramdı seyrandı falan opsiyonun olsun.ayrıca 80 kilodan sonra vücudunu nasıl toparladın hayatım. neyse demem o ki, bol spor ve dikkatli beslenmeyle senin iş tamamdır canım. tabi bunlar tabiki tavsiyedir hayatım,yok ben verecem bu kiloları diyorsan,aramızda olman ve bizimle beraber paylaşımda bulunman bizi mutlu edecektir hayatım. olumunekankayizsmile
selam kızlar ben geldim
bende diyorumki bu kız nerede,geçmişide okuyamadım henüz,korktum bian gelmicen sandım,ne yalan söyliyim. tatil şükür iyiydi hayatım sağol.
misafirlerin,hoşgelmiş sefa getirmiş. haberli gelseler iyi olurdu tabii,ama olan olmuş artık. inşallah azda olsa seni mutlu eder öyle giderler,her iki tarafta memnun olur dilerim.
sana çok çok kolay gelsin hayatım. opuyorumnanaktan
slmlarrr buğün girmeme rahmen yazamadımm sitede problem vvardı sanırımm
adcımm hoş geldin tatilin güzel gecmiştir umarımm
dosbacım ilginç tanıdıkmıydı cnm bari gelenlerrr daha almanyadan haber verilmez mi ya çok kızarım habersiz gelenlereee
ay ben ipin ucunu kaçırmak üzereyim yarın kendime dur diyerek başlıcammmmmm
5günde 5kilo diyetine başlıyorum sok etkisi yapsın yoksa uyaramıyorum kaçtıkca kaçıyooo
patatesle başlayayım yarın bakalım eşimde yok daha kolay olurrr cnm isteme olayıda olmaz
hoşbulduk elacım,sağolasın. olumunekankayizsmile
amman ipi sıkı tut kaçmasın hayatım. sonra kötü sonuçlar oluyor biliyorsun. ay bir irademize sahip olamıyoruz.hadi toparla bakem kendini canım arkadaşım benim. ayol günlerdir kocasızlığa dayanıyorsunda, bi boğazınımı tutemeycen. kaydirigubbakcemile3 yeşilçay iç iyi gelir balım. opuyorumnanaktan
cnmm hoşgeldinn kaptanımm
tatil üzel hoş dönüş kötü demi cnm yazmışmıydın hatırlamıyorum nereye gittiniz nerde kaldınız ay ne soru sordummm cnm adet olmuşsun kötü olmuş yaa:gitme:
evet sistem arada gidiyoo cnmm klasik kahvaltıı güzel olmuş cnmm
öğle yemeğinde öyle afiyet olsunn
kaç kilo oldun cnmcımm
verirsin senn cnm verirsinn
hepimizde vereceğiz tığ gibi olacağızzkaydirigubbakcemile2
cnm kahvaltıda karpuzzz:) değişik gercektenn:)))
2saat brovo o azmi banada verr cnm yürüyemiyorumm:((
cnm yazamıyodumm vardımdaaaa
aynen öyle elacım,keşke bıkmaya fırsatım olacakkadar tatil yapabilsem,ama malesef 1 hafta iznim var,özel sektör işte ne yaparsın. adet olayım kötü oldu gerçekten,aslında geçen ay 13ünde olmam gerekirken aşırı sıcaklar sebebiyle 6 sında oldum bu aydaöyle olur dedim ama olmadı. hesabı tutturamdım. kaydirigubbakcemile neyseki çok yoğun bir kannamam olmadı,cuma günü hem havuza hem denize girdim. balıkesir-altınoluktaydık. otelde konakladık. güzel bir ortamdı memnun kaldık. eşimin işyerinin vkıf oteliydi. tanıdıklar çoktu,güzel geçti şansımıza çokda sıcaktı.
yemekler hazır olunca haliyle aldık kiloları aslında öyle çok abartılıda yemedim.şimdi 57,5 kilodayım canım.aslında ramazanda verdiklerim suydu farkındaydım,yazıyordumda zaten.beklediğim sonuç oldu. bilmiyorumkismile
buğün neler yediğime gelinceee
karmakarışıkkk
sabah 1parça ekamek 1dilim kadar peynie
türk kahvesi
öğlen kaşarlı tost
akşam makarna salatasıı
yeşil cay içiceem birazdan
yarınn patates günümm
elacım senin hatan çok açık,sürekli karbonhidrat alıyorsun hayatım,biraz kendine fırsat ver,vücuduna şans tanı. sebze ve meyvede ver kendine belki memnun kalacaksın. tost,makarna ve pilavdan uzak kalsan süper olurdu.
Ela, uzaktan dünyalı hoşulduk, yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dün yediklerimle birlikte cidden ilginç bir diyet oldu. Aslında benim sorunum tam bir pisboğaz olmam. sevdiğim bir seyi görünce dayanmıyorum, bu yüzdende dayanamayıp yediğim şeyler olduğunda başka yerden kısıp dengelemey çalışıyorum.
kızlar ben 2 yıl önce 80 kılo verdim. Ve size sunu söyleyebilirm kebetan, mantıya herşeyi yedim. canım ne istediyse yedim. fakat 17:00 den sonra hiçbirsey yemedim. cok acıkırsam meyve yedim. Sağlıklı mıdır bilmiyorum. ama sizinle paylaşmak istedim.
bende senin gibiyim,sevdiğim birşey görünce hemen yiyorum.az ama sık yemek harrika ama yapabilene.bence herşeyden önce bunun için bir terapi görmeliyiz. az ama sık yeme terapisi ozaman zaten sorun hallolur. yazık bize valla.mafoldumben
buarada dünkü diyetim şöyleydi:
sabah: kepekli ekmek, peynir
ara: şekersiz çay
öğle: bir salkım çekirdekli üzüm, badem, soda
ara: yarım armut
aksam: zeytinaglı barbunya ( küçük bir kase), salata
gece: bir armut
bunlar yediklerinmi yoksa yemen gerekenlermi hayatım. kezaa antep fıstığını dünmü yemiştin hatırlayamadım. bilmiyorumkismile
elacım buarada , öğlen kasarlı tost ve aksam makarna salatası biraz fazla karbonhidratlı bir seçim olmus bence. araya protein içerikli bir besin koysan çok iyi olurdu canım.

güzel bir yorum katılıyorum. a.s

hoşgeldin nadid. nickin ilginçmiş,anlamı nedir,yada hikayesi nedir.
canım öncelikle şunu belirtmek isterim ki,boyuna göre tamda olman gereken kilodasın kıymetini bil lütfen. ayrıca beden kitle endeksi olarak içimizde en zayıfımız sensin. o yüzden kendini üzme hayatım. ama çok çok haklısın ki insan kilo almaya başladıkça gerisi çok çabuk geliyor. o yüzdendir ki sana tavsiyem diyet yapmak yerine sağlıklı ve düzenli beslenerek vede en önemlisi spor yaparak kilonu korumandır. belki 1-2 kilo vermen iyi olabilir,hani bayramdı seyrandı falan opsiyonun olsun.ayrıca 80 kilodan sonra vücudunu nasıl toparladın hayatım. neyse demem o ki, bol spor ve dikkatli beslenmeyle senin iş tamamdır canım. tabi bunlar tabiki tavsiyedir hayatım,yok ben verecem bu kiloları diyorsan,aramızda olman ve bizimle beraber paylaşımda bulunman bizi mutlu edecektir hayatım. olumunekankayizsmile

Nickim aslında ismimden cıktı. sizinle paylaştan sorun duymuyorum. adım nadide. fakat yurtdısında ünide okurken arkadaşlarım adımı nadid diye okuyorlardı. ve sonra oyle kaldı. şimdi arkadaşlarımda nadid demeye başladı. bende baya benimsedim sanıyorum yerimseniben.seninde söylediğin gibi kilom normal aslında. ama benim sorunum şu. daha önce 80 kgları gördüğüm için şimdi 1 kg alınca psikoljim bozuluyor. kızlar 80 kg iken çok mutuzdum ve zayıfladıkça kendi mutlu hissettim. kendime güvenim arttı resmen duruşum değişti. onun için tüm arkadaşları destekliyorum. hepimiz incecik ve güzel olucaz. kesinlikle oluyr. ben tecrübeyle sabitledim opuyorumnanaktan

buarada ad1 gözünden hiçbir sey kaçmıyor. tebrik ederim. atlamışım dün öğle aramda biraz antep fıstıgıda yemıstım. 10 tane kadar :)

kızlar burada bugün;
sabah: 1 dilim kepekli ekmek, peynir, kuru domates
ara: 2 şekerli nescafe ( 2 gündür hiç kahve içmedim, dayanamdım, ara öğün yerine içtim :))))
öğlen: armut ve soda ( şu anda armudumu yiyorum size yazarken :) )

ad1 buarada sen gece ne yapmıssın oyle. karbonhidratla doldurmussun mideni. Kızartma, pilav, ekmek, baklava, kola. neyse arada kaçar ama bugün dikkat edersen sıfırlarsın onları. eminim bugünkü menuyle gün sonunda kendini tebrik edeceksinolumunekankayizsmile

aslıcım günaydın canım,valla senin gibi yürüyüş yapabilsem keşke ama çalışınca v de evli vede çocuklu olunca olmuyor. yürüyüş yapmaktansa evde biraz iş yapıp,çocukla ilgilenmek işime geliyor. o yüzden benim evden uzaklaşmam lazım. bakalım ekimde fitnees olayını gerçekleştirebilecekmiyim.
kahvaltı olayında çok iyi. maydonozlu lor,salatalık,domates,bunları kahvaltı olarak alıştırmışsın kendine. inşallah bende böyle kahvaltılar yapabilirim.
günü güzel kapatman dileğiyle.
canımm hayatta sorumlulukların çoğaldıkça kendine ayırdığın zaman malesef azalıyor... olsun sen ayarlıcan inş. fitnees olayınıı kaydirigubbakcemile5
aslıcım cee yaaa ceee naniknanik
:lepi:
kızlar burada bugün;
sabah: 1 dilim kepekli ekmek, peynir, kuru domates
ara: 2 şekerli nescafe ( 2 gündür hiç kahve içmedim, dayanamdım, ara öğün yerine içtim :))))
öğlen: armut ve soda ( şu anda armudumu yiyorum size yazarken :) )
nadide güsel beslenmişsin olumunekankayizsmile ama hem nescafe hemidee şekerliiii sempatiksalakcinni
canımlarımm benim bugün günüm var ama yediklerime dikkat etcemm size söz veriyorummmmm:lepi: şimdi ara olarak 12 tane üzüm ve 2 tane ceviz yedimm
gelince girerim yinee netee görüşürüzz :3:

Back